סטיב ארקל כתב:
s_maliss כתב:
לאחר בירור קצר עם כמה אנשים קבועים ש"זוכים" גם הפעם הם זכו ואחרים שלא "זוכים" גם הפעם לא זכו.
בית שאן זה כאן
אמנם קצת הלכת רחוק אבל בגדול אתה צודק.
אין לי שום בעיה שאנשים מסויימים בקהל "זוכים" כל פעם מחדש בהגרלות.
אבל שלא יצרו פה מצג שווא כאילו באמת ישנה הגרלה פתוחה, אחרת אני אבקש מאותם 'זוכים מאושרים' שהמזל פשוט נדבק אליהם כל פעם מחדש למלא בעבורי טופס טוטו.
אם הנהלת הכדורסל המצויינת שלנו (באמת מצויינת בלי ציניות) כל כך דוגלת בערך השקיפות אז שתבוא ותגיד את האמת:
הכרטיסים חולקו וההגרלה נערכה (אם בכלל) על מספר חד ספרתי של כרטיסים.
תאמינו לי שיעריכו את ההנהלה הרבה יותר מאשר אם היא תמשיך לערוך הגרלות למראית עין.
חבל שזה בא דווקא ממך.
הייתה הגרלה אמיתית ויש בה זוכים שאני בחיים לא פגשתי ולא מכיר, סה"כ הוגרלו 40 כרטיסים לאוהדי הקבוצה מתוך קרוב ל-600 נרשמים.
אנחנו כבר כמה ימים משתוללים ורבים בשביל כל כרטיס לאוהדי הקבוצה כדי שכמה שיותר אוהדים יוכלו להגיע. אם תרצו -
נארגן הגרלה בשידור חי בפעם הבאה כדי שתאמינו, תביאו את סוקלובסקי ופרוספר מצידי.
מתוך כל הכרטיסים שאנחנו מקבלים אנחנו מחויבים בכרטיסים לשחקנים, לכמה ספונסרים (לפי חוזים), וכן - גם לאוהדים שמתנדבים בעמותה במשך
כל השנה.
מבאס לשמוע ביקורת כזו מצד החברים בעמותה. אני באופן אישי ביקשתי מאמא שלי לא להגיע למשחק כדי לקחת ממנה כרטיס שיתאפשר לחלוקה לאוהדי
הקבוצה וחבל שאתם תוקפים פה ככה אנשים שעסוקים כבר שלושה ימים בלנסות ולהשיג לכם כרטיסים ורבים עם כל העולם בשביל זה.