תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 08:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 96 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: משמרת מחאה- יום ב' 14.5
הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 01:39 
קלדרון כתב:
NARKOTIKA כתב:
מצטער, לא נראה לי.
כבר לפני חודש כתבו פה אנשים שאני מאוד מעריך "שהוא נמצא בלחץ מטורף. הוא איבד את זה לגמרי. הוא משתגע מיום ליום".

אבל בפועל כלום לא קורה. הדבר הכי אקטיבי שמתארגן בימים אלה זה הקמת עמותה/ גוף אוהדים, אבל יכול מאוד להיות שבאמת אין עם מי לדבר.

הוא לא עושה סימנים של מכירה. ברגע שיהיו סימנים של מכירה אני אקבל את זה שהוא "נמצא על אדי דלק".

כרגע אנחנו אוכלים את הקש. מפריעים קצת לאשתו בשישי ומנתחלים לו מול הבית כשרוב הזמן הוא לא שם. לא צריך להפסיק את זה, אבל אולי צריך לנסות גם דברים אחרים. אני הצעתי בעבר בפרטית כמה כאלה.

הסוד הכי שמור במלחמה (כל מלחמה) הוא כמה זמן אתה יכול להמשיך להחזיק מעמד.
מתי נגמרת התחמושת, הכסף, השלווה הנפשית, הרצון להלחם...

הוא לא נשבר עדין אבל הוא בהחלט על הסף.

קלדרון,
אני מסכים עם הרישא של דבריך. זה שכביכול "לא קורה כלום" עדיין לא אומר שלא מתקדמים לקראת זה.
מצד שני, לגבי הסיפא והקביעה שהוא על סף השבירה - יש לך מידע מוסמך על כך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 01:50 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
קלדרון כתב:
NARKOTIKA כתב:
מצטער, לא נראה לי.
כבר לפני חודש כתבו פה אנשים שאני מאוד מעריך "שהוא נמצא בלחץ מטורף. הוא איבד את זה לגמרי. הוא משתגע מיום ליום".

אבל בפועל כלום לא קורה. הדבר הכי אקטיבי שמתארגן בימים אלה זה הקמת עמותה/ גוף אוהדים, אבל יכול מאוד להיות שבאמת אין עם מי לדבר.

הוא לא עושה סימנים של מכירה. ברגע שיהיו סימנים של מכירה אני אקבל את זה שהוא "נמצא על אדי דלק".

כרגע אנחנו אוכלים את הקש. מפריעים קצת לאשתו בשישי ומנתחלים לו מול הבית כשרוב הזמן הוא לא שם. לא צריך להפסיק את זה, אבל אולי צריך לנסות גם דברים אחרים. אני הצעתי בעבר בפרטית כמה כאלה.

קלדרון,
אני מסכים עם הרישא של דבריך. זה שכביכול "לא קורה כלום" עדיין לא אומר שלא מתקדמים לקראת זה.

הוא ניסה לדרוס בן אדם ואחר כך רץ לחברים שלו בתקשורת להגיד שזה מוציא אותו מדעתו.
כל פעם שהוא רואה את האנשים מחוץ לבית שלו הוא תוקע חיוכים כאילו הפה שלו יתחיל בכל רגע לירות החוצה שיניים בצרור מרוב שהחיוך מאולץ.
אשתו יוצאת לתת מופעי אימים מול המצלמות כל כמה ימים.
הוא מגיע הביתה כל יום עם ליווי משטרתי וגם כשהוא בבית הוא מזעיק שוטרים בטענות שווא, עד כדי כך ששוטר כבר איים עליו שהוא יגיש נגדו תלונה על הטרדת שווא של המשטרה אם הוא לא יפסיק.

נראה לי שהם די לא מרוצים מהעניין בלשון המעטה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 06:45 
סמל אישי של המשתמש
הדבר הכי בעיתי בהןדעות של נא"ה וחבריו למקלדת הוא שאנשים עשויים להתייחס להודעות שלהם כאל משהו רציני, ויתחילו לחכות ש"המאבק יתחיל ליהיות רציני".
בכלל, במקום כל הקליק קליק הזה, אם תבואו למשמרות(כן, אני יודע, לצאת מהבית וזה, איזה באסה) תוכלו להעלות רעיונות רציניים, כשאם יש לכם טיפה שכל, תבינו בעצמכם למה הם שגויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 06:48 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
אדום מטלי כתב:
קלדרון כתב:
NARKOTIKA כתב:
מצטער, לא נראה לי.

קלדרון,

הוא ניסה לדרוס בן אדם ואחר כך רץ לחברים שלו בתקשורת להגיד שזה מוציא אותו מדעתו.
כל פעם שהוא רואה את האנשים מחוץ לבית שלו הוא תוקע חיוכים כאילו הפה שלו יתחיל בכל רגע לירות החוצה שיניים בצרור מרוב שהחיוך מאולץ.
אשתו יוצאת לתת מופעי אימים מול המצלמות כל כמה ימים.
הוא מגיע הביתה כל יום עם ליווי משטרתי וגם כשהוא בבית הוא מזעיק שוטרים בטענות שווא, עד כדי כך ששוטר כבר איים עליו שהוא יגיש נגדו תלונה על הטרדת שווא של המשטרה אם הוא לא יפסיק.

נראה לי שהם די לא מרוצים מהעניין בלשון המעטה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 07:42 
אין ספק שחייבים להמשיך עם הלחץ כי כמו שזה נראה אתמול הנוכל מנסה פסיכולוגיה הפוכה,
מזמינים חברים ונותנים פיצה למחאה על מנת שנחשוב שהם כבר לא מתרגשים מכלום,
כשלמעשה אני בטוח שהוא כבר בשיא הקריזה.

לדעתי חייבים למצוא את הדרך לפגוע לו בהכנסות של רשת חנויות הגלישה בארה"ב כיוון שזה הבטן הרכה שלו (הרבה הרבה יותר מהחנויות של הוואנבי מעצבת על), לצערי אני לא מומחה גדול באינטרנט, אבל אולי פתיח עמוד בפייסבוק באנגלית או אם ישנם פורמים שבהם יש המלצות על חנויות כאלו צריך להגיע אליהם ולהפיץ למה אסור לקנות אצלו תוך ציון החנויות (יש לציין כי אפילו האמריקאים האדישים ביותר לוקחים מאוד קשה את עניין הפגיעה בילדים וגם את קבוצת הספורט שלהם) וההסטוריה של הנוכל.

פגיעה במכירות שם תוציא אותו מהכלים לגמרי

נערך לאחרונה על ידי pokara בתאריך 15 מאי 2012, 07:55, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 07:45 
החתול של שרדינגר כתב:
הדבר הכי בעיתי בהןדעות של נא"ה וחבריו למקלדת הוא שאנשים עשויים להתייחס להודעות שלהם כאל משהו רציני, ויתחילו לחכות ש"המאבק יתחיל ליהיות רציני".
בכלל, במקום כל הקליק קליק הזה, אם תבואו למשמרות(כן, אני יודע, לצאת מהבית וזה, איזה באסה) תוכלו להעלות רעיונות רציניים, כשאם יש לכם טיפה שכל, תבינו בעצמכם למה הם שגויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 96 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: