תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יולי 2025, 13:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 108 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

לגליזציה-בעד או נגד?
בעד 84%  84%  [ 81 ]
נגד 11%  11%  [ 11 ]
עזוב לגליזציה,תן שאחטה 5%  5%  [ 5 ]
סך הכל הצבעות : 97
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: לגליזציה של גראס וחשיש
הודעהפורסם: 13 מאי 2012, 19:24 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם מה שאדמדם כתב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: לגליזציה של גראס וחשיש
הודעהפורסם: 14 מאי 2012, 06:21 
RedFox כתב:
Perlov כתב:
RedFox כתב:
לגליזציה כן, אבל עם חוקים.
רק מגיל 21, אסור בעת מילוי תפקיד ציבורי או מדיני, כמות מסויימת שמותר לקנות וכו'.

זה בעייתי מאוד ולא יקרה בחיים.

לתת לילד בן 18 נשק אפשר
אבל לעשן קצת אסור?

דווקא בגלל שאתה נותן לילד בן 18 נשק אל תיתן לו גם ג'וינט באותו הזמן.

תתפלא,זה יכול לחסוך גם את עניין הנשקים. :SMOKE:
וברצינות,מי שמעשן ישיג את זה גם כשזה לא חוקי,ועדיין לחיילים יהיה ג'וינטים בפה.
אבל כמובן שבמקרה של לגליזציה חיילים לא יהיו מורשים לעשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: לגליזציה של גראס וחשיש
הודעהפורסם: 14 מאי 2012, 09:57 
סמל אישי של המשתמש
הנה ה2 סנט שלי:
פה בבירת הגראס של צפון אמריקה (ואנקובר,למי שתהה) זה לא חוקי,אבל אחוז מאוד גבוה של האוכלוסיה מעשן וישנם אף מקומות ספציפים שבהם מותר לעשן באופן חוקי..אני שמה כמעט כל סופ"ש.

לגליזציה זה יהיה דבר מאוד חיובי,אבל לא יקרה בשנים הקרובות בגלל עניינים כספיים ועוד עניין של "פטנט" שאני לא יודע בדיוק איך עובד.

הבעיה בלא להפוך את זה לחוקי,זה שאנשים שמעשנים ימישכו לעשן וכך גם נערים וילדים,ברגע שזה יהפוך לחוקי,האינפורמציה בנושא תהיה הרבה יותר גלוייה ומדוייקת.
גראס בשימוש מאסיבי לא ישפיע לטובה על האוכלוסייה ככלל,יש מעט אנשים שמסוגלים לתפקד בצורה אפקטיבית על ירוק.
לעומת זאת,אני באמת מאמין ששילוב של גראס בחברה יכול לעזור פלאים,אין ספק שזהוהסם הרבה פחות הרסני מאלכוהול..אבל ישנם תופעות לוואי לא רצויות,ואני מכיר מספר אנשים שהלכו קפוט לאחר שימוש.
אם לוקחים את הצד הקיצוני של הספקטרום,גראס לדעתי יוריד דרסטית את אחוז האלימות והאגרסיביות שממשיכה לגדול ולגעוש במזרח התיכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2012, 14:29 
סמל אישי של המשתמש
איר קנדה כתב:
הנה ה2 סנט שלי:
פה בבירת הגראס של צפון אמריקה (ואנקובר,למי שתהה) זה לא חוקי,אבל אחוז מאוד גבוה של האוכלוסיה מעשן וישנם אף מקומות ספציפים שבהם מותר לעשן באופן חוקי..אני שמה כמעט כל סופ"ש.

לגליזציה זה יהיה דבר מאוד חיובי,אבל לא יקרה בשנים הקרובות בגלל עניינים כספיים ועוד עניין של "פטנט" שאני לא יודע בדיוק איך עובד.

הבעיה בלא להפוך את זה לחוקי,זה שאנשים שמעשנים ימישכו לעשן וכך גם נערים וילדים,ברגע שזה יהפוך לחוקי,האינפורמציה בנושא תהיה הרבה יותר גלוייה ומדוייקת.
גראס בשימוש מאסיבי לא ישפיע לטובה על האוכלוסייה ככלל,יש מעט אנשים שמסוגלים לתפקד בצורה אפקטיבית על ירוק.
לעומת זאת,אני באמת מאמין ששילוב של גראס בחברה יכול לעזור פלאים,אין ספק שזהוהסם הרבה פחות הרסני מאלכוהול..אבל ישנם תופעות לוואי לא רצויות,ואני מכיר מספר אנשים שהלכו קפוט לאחר שימוש.
אם לוקחים את הצד הקיצוני של הספקטרום,גראס לדעתי יוריד דרסטית את אחוז האלימות והאגרסיביות שממשיכה לגדול ולגעוש במזרח התיכון.

מה זה הלכו קפוט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2012, 14:30 
סמל אישי של המשתמש
אדמדם כתב:
אבל בקבוק וודקה אפשר לתת לו.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2012, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
איר קנדה כתב:
הנה ה2 סנט שלי:

מה זה הלכו קפוט?

בעיקר סכיזופרניה ומחלות נפש כאלו או אחרות..גם אחרי שימוש מינימאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2012, 23:50 
dr.avi כתב:
אדמדם כתב:
דוקטור אבי פריאל, ברור לך שגם אלכוהול נחשב לסם?

נכון, אבל אלכוהול זה בעיה אחרת.
סם זה דבר מסוכן בכל מינון, אלכוהול - לא.
כמובן שאלכוהול במינון גבוה זה דבר מסוכן,
אבל כוס יין אדום בכל יום זה בריא ואף מומלץ.
צא ולמד כמה מחקרים יש המוכיחים שקנביס פוגע בתפקוד המוח.

לא ייאמן שהרשית לעצמך בכזו עזות מצח לכתוב גיבוב כזה הזוי של שטויות ועוד בסוף להכריז "צא ולמד"

צא אתה ולמד

בלבלן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
איר קנדה כתב:
הנה ה2 סנט שלי:

הבעיה נמצאת בחברות התרופות שלהן יש מונופול על הצמח הזה (זה לא נתפס שאוסרים לאנשים לקחת צמח). ברגע שהעישון יהיה חוקי כל אחד עם קצת כאבים יוכל להדליק לעצמו ג'וינט ולהירגע והוא לא יצטרך יותר לקנות אדוויל.

זה שוק שמגלגל מיליארדים של דולרים.. אף אחד לא יתן לזה ליפול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 11:14 
אהלן מאור,הרבה זמן לא היית פה..
אני מאלה שמאוד מעריכם את סגולותיו של הצמח :SMOKE: אבל אני חושב שקצת נסחפת. הוא לא יפיל שום שוק תרופות ועישון גויינט לא יכול לתת מענה ל99% מהמחלות בעולם.. להקל על כאב זה לא לרפא.. הכי קל לצעוק לגליזציה אבל כל מי שעישן הרבה לאורך זמן יודע מה הם ההשפעות השליליות שיש לזה על התפקוד היומ-יומי.. אני בטוח שלא הייתם
רוצים שהילד שלכם יעשן ובצדק.. לא שייך לתמוך במהלך שיוביל לזה שחובורת ילדים ידפקו באנגים עוד בגיל 10, תהיו הגיוניים.. הרבה יותר תאונות כתוצאה מעישון.. מורים, רופאים מעשנים ג'ויינטים בהפסקות.. אנחנו מספיק מדינה שרוטה גם בלי זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 12:31 
אני מאמין שלגליזציה תעלה במאות אחוזים את התיירות, במיוחד עכשיו שהולנד עושה שרירים על איסור מכירה לתיירים.
אבל מכירה לקטינים או "שידול קטינים" חייבת להיות מלווה במאסר.
אני כמובן אסתפק בשיטה של ספרד, מותר לגדל אסור למכור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
אני מאלה שמאוד מעריכם את סגולותיו של הצמח :SMOKE: אבל אני חושב שקצת נסחפת. הוא לא יפיל שום שוק תרופות ועישון גויינט לא יכול לתת מענה ל99% מהמחלות בעולם.. להקל על כאב זה לא לרפא.. הכי קל לצעוק לגליזציה אבל כל מי שעישן הרבה לאורך זמן יודע מה הם ההשפעות השליליות שיש לזה על התפקוד היומ-יומי.. אני בטוח שלא הייתם
רוצים שהילד שלכם יעשן ובצדק.. לא שייך לתמוך במהלך שיוביל לזה שחובורת ילדים ידפקו באנגים עוד בגיל 10, תהיו הגיוניים.. הרבה יותר תאונות כתוצאה מעישון.. מורים, רופאים מעשנים ג'ויינטים בהפסקות.. אנחנו מספיק מדינה שרוטה גם בלי זה

אבל כמו שכבר נאמר למעלה, יש מקומות בעולם שזה חוקי(ומוגש בצורה כזו או אחרת) ואין שום מחקר שמראה שבאותו מקום מעשנים יותר ממקומות אחרים ששם זה לא נחשב חוקי. כשילדים בני 10 בישראלק'ה ירצו לדפוק באנגים, הם ישיגו את זה ויעשו את זה גם מבלי שזה חוקי פה(וזה באמת קורה), רק שהבעיה היא, שבמקום חומר נקי שאתה יודע מה יש בו, הם יעשנו חשיש או ירוק כלשהו לכאורה, אבל יש מצב שיהיו בזה עוד מרכיבים וחומרים אחרים שהרבה יותר מסוכנים. כל מיני חומרים כימיים תוספי סטלה למיניהם. ככה זה שהכל נעשה מתחת לחומות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: לגליזציה של גראס וחשיש
הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 12:43 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:

אני גם לא רוצה שהבן שלי יהיה אוהד מכבי או דתי, אבל זאת לא סיבה להוציא את מכבי או את הדת מהחוק.
מורים ורופאים יכוליפ לפי החוק לשתת בהפסקות, אבל הם לא כי אם הם ישתו יפטרו אותם, וכך יהיה גם עם הגראס והחשיש.
ילדים בגיל 10 שרוצים סמים יכולים להשיג אותם גם היום באותו מאמץ, רק שהיום זה ככל הנראה יהיה קריסטל או קראק או משהו בסגנון, שזה הרבה יותר גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
ילדים בגיל 10 שרוצים סמים יכולים להשיג אותם גם היום באותו מאמץ, רק שהיום זה ככל הנראה יהיה קריסטל או קראק או משהו בסגנון, שזה הרבה יותר גרוע.

אין לכם מושג כמה זה נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 12:10 
dino כתב:
קומוניסים כתב:

אבל כמו שכבר נאמר למעלה, יש מקומות בעולם שזה חוקי(ומוגש בצורה כזו או אחרת) ואין שום מחקר שמראה שבאותו מקום מעשנים יותר ממקומות אחרים ששם זה לא נחשב חוקי. כשילדים בני 10 בישראלק'ה ירצו לדפוק באנגים, הם ישיגו את זה ויעשו את זה גם מבלי שזה חוקי פה(וזה באמת קורה), רק שהבעיה היא, שבמקום חומר נקי שאתה יודע מה יש בו, הם יעשנו חשיש או ירוק כלשהו לכאורה, אבל יש מצב שיהיו בזה עוד מרכיבים וחומרים אחרים שהרבה יותר מסוכנים. כל מיני חומרים כימיים תוספי סטלה למיניהם. ככה זה שהכל נעשה מתחת לחומות.

זה לא נכון. הנגישות לזה תהיה הרבה הרבה יותר כשזה יהיה חוקי, כמו כל דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 15:41 
תוכיח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אדמדם כתב:
הנה לא שיניתי את השם שלך - להשתכר עד עלפון חושים זה בסדר לפני שהם עולים לשמירה?

מישהו אמר שזה בסדר?
מהידוע לי אסור להחזיק אלכוהול בבסיסי צה"ל, ואסור לחיילים לשתות שהם על מדים.
תקן אותי אם אני טועה.
עזרן אתה צודק, אבל בדיקות כאלו עולות לא מעט כסף.
לא רק בגלל צה"ל לגליזציה לא טובה למדינה כמו ישראל, היא תביא בטווח הארוך לדעתי יותר פשע ועבירות פליליות מאשר עכשיו, כנ"ל לגבי קזינו בישראל.
יש מדינות שמוכנות לזה, אנחנו לא.

לא הבנת מה אדמדם ניסה להגיד לך.
ברור שאסור לחיילים לשתות על מדים
וברור שאם הגראס יהיה חוקי אותו איסור יחול גם על זה.
או שאתה מציע להוציא מחוץ לחוק כל מה שאסור לחיילים לעשות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 20:08 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:

אהלן :HEART2:
העניין הוא לא רק בעישון ג'וינט אלא במרכיבי החומר שנמצאים בהרבה מאוד תרופות. כמו שאמרתי - זה הזוי שקובעים לבנאדם לא לגעת בX מהטבע. זה כמו שיגידו פתאום שהים שייך לממשלה והיא מחליטה שאף אחד לא מתקרב. כרגע ה"זיכיון" כביכול על הצמח שייך לחברות התרופות.

ברגע שהגישה אליו תהיה חופשית.. המלחמה שלהם תהיה הרבה יותר קשה.

בעבר אני זוכר שדיברו על כך בתוכנית שאברי גלעד עשה במיוחד. אמרו שזאת אחת הסיבות העיקריות. יש בתעשייה הזאת את האנשים הכי חזקים בעולם ואי אפשר לערער אותם כל כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 23:35 
אני 100 אחוז בעד .אבל יש אנשים שלא מסוגלים להתמודד עם סטלות של ירוק רפואי .וניכנסים לסרטים רעים ואפילו לתקופת זמן ארוכה...אל תשכחו שכנביס הוא נחשב סם הזיות קל.לא כמו אסיד אבל הוא עושה הזיות קלות בתפיסה המוחית.ו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 03:36 
סמל אישי של המשתמש
גם ללקק מצברים ולדחוף קבוקים לתחת זה לא בריא(אבל נעים), גם מכירת מצברים וקבוקים צריך להגביל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
tdub כתב:
אני 100 אחוז בעד .אבל יש אנשים שלא מסוגלים להתמודד עם סטלות של ירוק רפואי .וניכנסים לסרטים רעים ואפילו לתקופת זמן ארוכה...אל תשכחו שכנביס הוא נחשב סם הזיות קל.לא כמו אסיד אבל הוא עושה הזיות קלות בתפיסה המוחית.ו

איזה שטויות אתה מדבר
1. אנשים לא רגילים לסטלה של ירוק רפואי כי כל מה שיש לך פה זה חרא של גמלים
2. קנביס? הזיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 16:58 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 21:36 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
Frank Serpico כתב:
ירדן כתב:
בישראל אני לא רואה את זה קורה. לא ב 20-30 שנים הבאות.

תתפלא. ברגע שייפול דבר בארה"ב, לא יעברו יותר משנתיים-שלוש וזה גם יאומץ גם כאן. וביתר שאת.

כמו בכל דבר, אנחנו הראשונים לחקות כל אופנה או גחמה מארה"ב. בין אם טובה ובין אם לא. לרוב זה לא.

זה הקטע, שבארה"ב (או לפחות בקליפורניה) זה חוקי דה פאקטו
כל בגיר יכול להיכנס לקופי שופ, לגשת לרופא שישוב שם שמוציא לו במקום אישור לקנביס רפואי....

זה חוקי ברמת המדינה, הממשל הפדרלי עדיין מתנגד
יש מצב מגוחך שבו חנות פועלת ע"פ רישיון של המדינה, אבל שוטרים פדרלים של הATF
פושטים על החנויות ומרוקנים אותן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 22:21 
סמל אישי של המשתמש
כן, אבל אם אדם באמריקה נתפס עם חומר אז החוק המדיני לא שווה כלום. ובאמריקה לא עושים צחוק עם הדברים האלה (כל העבירות על החוק). יש תקנה באמריקה שאומרת שאם אתה עובר על 3 עבירות (לדוגמה, הפרעה לשוטר בזמן תפקיד, גנבה פעוטה או שופליפטינג, ולצורך העניין מעט סמים קלים, כל דבר הנחשב עבירה) השופט יכול להצמיד לך 20 שנה ואף אחד לא יכול להגיד לו כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
כן, אבל אם אדם באמריקה נתפס עם חומר אז החוק המדיני לא שווה כלום. ובאמריקה לא עושים צחוק עם הדברים האלה (כל העבירות על החוק). יש תקנה באמריקה שאומרת שאם אתה עובר על 3 עבירות (לדוגמה, הפרעה לשוטר בזמן תפקיד, גנבה פעוטה או שופליפטינג, ולצורך העניין מעט סמים קלים, כל דבר הנחשב עבירה) השופט יכול להצמיד לך 20 שנה ואף אחד לא יכול להגיד לו כלום.

בארצות הברית זה סיפור קצת שונה בגלל ששם בתי הכלא מופרטים.
http://www.youtube.com/watch?v=jxNiNv97ZdM

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
בעד של קנביס בלבד.

אגב אולי שיגיע המשיח והיום הזה יבוא גם ימשיכו את החקר של הצמח שכבר הוכיח שאולי בו נמצאת התרופה לסרטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
בעד של קנביס בלבד.

אגב אולי שיגיע המשיח והיום הזה יבוא גם ימשיכו את החקר של הצמח שכבר הוכיח שאולי בו נמצאת התרופה לסרטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 17:40 
http://dorhaemet.co.il/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 17:54 
סמל אישי של המשתמש
Perlov כתב:

מצחיק
בדיוק היום ראיתי כתובת של זה על תא חשמל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 17:57 
הייתי ביום שבת במעין חוג בית של אחד מהם
דיבר ממש יפה
ממליץ לכולם להכנס לאתר להתרשם וכמובן להתפקד
אני כבר התפקדתי
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
http://www.haaretz.co.il/news/world/1.1724040

ציטוט:
הלגליזציה בדרך? || ראש העיר ניו יורק נגד "מעצרי מריחואנה"
הצעת חוק של מושל ניו יורק, אנדרו קואומו, לפיה אחזקת כמויות קטנות של קנביס לא תיחשב לעבירה פלילית, זוכה לגיבוי חשוב ממייקל בלומברג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 108 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: