תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 14:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הרציקוביץ בדרך להפועל תל אביב וקרוב לרכישת זכויות ניהול
הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 13:51 
אם כרגע זה הדבר היחידי הרלוונטי אז למה נתתם לו לעלות לשידורים בגל"צ ולדברים להגיע בכלל לתקשורת...
נכון שהוא בן אדם פרטי אבל מו"מ עושים בשקט ולא על גבי העיתון.
מקווה שזה לא יפגע בנו היום!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 14:19 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
יש לי הרבה מה להגיד ולהסביר על הנושא הזה, אבל זה לא הזמן ולא השעה. יש משחק חשוב היום בערב
ובואו נתרכז בו למען השם. כל הדיבורים האלה חסרי משמעות כרגע, מבטיח שכשיהיו דברים רלוונטים אתם תדעו.
כרגע הדבר הרלוונטי היחיד זה 19:30 בבאר יעקב, מלחמת עולם מספר 2 יוצאת לדרך .

!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 14:29 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2531975

יש ציטוטים ישירים מהראיון בגל"צ

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 14:30 
גם אם נפסיד היום אסור לתרץ זאת בסיפור הרציקוביץ.
אין ספק שהדבר היחיד שצריך לעמוד כרגע לנגד עיני כולנו הוא עלייה לליגת העל ולכן כמו שכתב בוכמן, אין סיבה להתעסק יותר מדי בנושא הרציקוביץ, גם אם הוא נשמע מבטיח והוא אכן כזה.
אין לי ספק שברגע שיהיו דברים שצריך לדבר עליהם באופן מעשי, הנהלת העמותה תשתף קודם כל את חבריה כפי שמצופה ממנה לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 17:17 
איתי ועמרי.
אני אשאל אותכם שאלה ואחרי שתענו לי אשיב לכם למה אני חושב שזכותי לדבר ככה.( אחרי סיום המשחק כדי להתרכז במה שחשוב).

שאלתי היא: למה אתם אוהדי הפועל ואני לא אוהד הפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 17:52 
זה היה נראה לי מובן מאליו שזה יהיה המודל שבסופו של יום העמותה תגיע אליו. יש אפילו התייחסות לנושא בתקנון העמותה. לכן קצת לא ברור לי שאנשים מופתעים ממהלך שכזה ואולי נוספים אם יהיו.
צריך גם להבין שברוב התאגידים הרציניים בעולם יש הפרדה בין ניהול ובעלות. הבעלות תשאר מן הסתם אצל עמותת האוהדים אבל הניהול השוטף יינתן אולי יועבר למי שיעמיד תקציב ראוי תוך שיהיו הסדרים מפורטים לחלוקת האחריות בין הגופים האלו.
זה בלתי נמנע. זה לא סיום של בעלות האוהדים. וזה בטח ובטח לא מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
cscarlos כתב:
איתי ועמרי.
אני אשאל אותכם שאלה ואחרי שתענו לי אשיב לכם למה אני חושב שזכותי לדבר ככה.( אחרי סיום המשחק כדי להתרכז במה שחשוב).

אני אוהד הפועל כי זאת עובדה שאבי עליו השלום ולא להתראות (אין אלהים מלבד הע"ז ולמרות היום The MaN ולכן גם אין עולם הבא) ואחי ייבדל לחיים ארוכים ומאושרים הציבו בפניי וקיבלתי אותה עליי בשמחה.
אתה הכרזת על עצמך כאוהד כדורסל ישראלי שהתאהב בפרוייקט הפועל אוסישקין והתבטאת כאן בתור אחד שאם הקבוצה לא תהיה בבעלות האוהדים אז בעיניו אין הבדל בינה לבין מכבי.

עכשיו אתה מבין למה אני אוהד הפועל תל אביב ואתה לא?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 01:54 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
cscarlos כתב:
איתי ועמרי.

אני אוהד הפועל כי זאת עובדה שאבי עליו השלום ולא להתראות (אין אלהים מלבד הע"ז ולמרות היום The MaN ולכן גם אין עולם הבא) ואחי ייבדל לחיים ארוכים ומאושרים הציבו בפניי וקיבלתי אותה עליי בשמחה.
אתה הכרזת על עצמך כאוהד כדורסל ישראלי שהתאהב בפרוייקט הפועל אוסישקין והתבטאת כאן בתור אחד שאם הקבוצה לא תהיה בבעלות האוהדים אז בעיניו אין הבדל בינה לבין מכבי.

אז?
יש 2 סוגים להתחלת אהדה:
א) גנטית, מגיל 0 (כמו אצלי ואצלך).
ב) במהלך השנים, בגלל מקרה כזה או אחר.

אם כבר האופציה השניה, שגם היא ברוכה, אז לפחות שזה לא יהיה בגלל הצלחה מקצועית נטו, אלא בגלל אידיאולוגיה ורגש.
כמו שלכל אחד כאן היה את הקו שלו למתי הפועל שאול הפסיקה להיות הפועל תל אביב, גם למשתמש הנ"ל יש את הקו שלו למתי העמותה תחדל להיות הפועל תל אביב.
אתה יכול לא להסכים עם הקו הזה, אבל הוא קו לגיטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 02:18 
סמל אישי של המשתמש
cscarlos כתב:
איתי ועמרי.

גם אתה אוהד הפועל וגם הם אוהדי הפועל. לא יותר ממך. (באופן אישי גם אני הגעתי לאהדת הפועל מתוך הכרה עצמית, בעיקר פוליטית וגיאוגרפית, מבית של אוהדי מכבי), רק תבין שהפרקספקטיבה או התפיסה שלהם את הפועל שונה ממך פשוט מפני שהם זוכרים את הפועל לפני שהיתה "פרוייקט חברתי מרגש של אוהדים". תפיסת האהדה שלהם מעדיפה אולי הפועל הישגית יותר. אתה מעדיף את הרומנטיקה שבבעלות האוהדים. למען האמת אני נמצא איפשהו באמצע, גם אני הייתי מעדיף שליטה מוחלטת של האוהדים לעולם ולתמיד וכל הזמן, אבל חייבים להיות גם מעט יותר ריאליים ופרקטיים. אני גם לא רוצה קבוצה פושטת רגל שתמיד נמצאת על סף פירוק ובגרעון כלכלי תמידי (רק השנה, להזכירך, אנחנו נצאים בגרעון עצום של כמה מאות אלפי שקלים - כ-20 אחוז מהתקציב שלנו), אני לא רוצה קבוצה שתזגזג תמידית בין ליגת העל לליגה הלאומית ואולי תדשדש באופן קבוע בליגה הלאומית.

אתה רואה את הפועל תל אביב כקבוצת אוהדים, הם זוכרים את הפועל תל אביב כאימפרייה מקומית, המועדון השני הכי מעוטר בארץ, המועדון ששני רק למכבי. מועדון שתמיד היווה פקטור בצמרת העליונה. והם רוצים לראות אותה שבה לשם. בלי עזרה של איש עסקים שישתתף איתנו בעול הכלכלי בקונסטלציה כזאת או אחרת זה לא יקרה. אין סיכוי שזה יקרה. (והרציקוביץ', כאוהד הפועל אמיתי, נראה אמין, ידידותי, נכון לשתף איתנו פעולה, ובעיקר מבין את מהות המושג הפועל, את חשיבות האוהדים ולא מתכוון לדחוק את רגלי העמותה באופן שספק אם נמצא יותר טוב ממנו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 06:15 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

:'הרציקוביץ "רוצה להחזיר עטרה ליושנה"

איש העסקים אישר שהוא מתכוון להעביר את תמיכתו להפועל ת"א • אמש הפסידו האדומים בבאר יעקב לאחר שתי הארכות 78:74 בגמר הפלייאוף בלאומית (1:1)
אלי סהר
בימים הקרובים עשויה להיחתם
עיסקת הצטרפותו של דורון הרציקוביץ' לעמותת הניהול בהפועל ת"א. כפי שפורסם ב"ישראל היום" לראשונה, הרציקוביץ' אמור להיות בעל התמיכה העיקרי של הקבוצה.
בשלב ראשון מדובר בתמיכה כספית של 2 מיליון שקלים לפחות, בעוד עמותת הפועל ת"א התחייבה 3-ל מיליון שקלים, אולם גורם המקורב למועדון טוען שהסיכום יהיה שתקציב הקבוצה לא יירד 8-מ מיליון שקלים.
בראיון לתוכנית "עושים ספורט" אתמול בגלי צה"ל אישר הרציקוביץ' כי הוא מתכוון לתמוך בקבוצה בעונה הקרובה: "אני לא רוכש כלום, אבל אנחנו מדברים עם הפועל על שיתוף פעולה. מה שעשתה עמותת האוהדים זה דבר שלא היה בארץ עד היום, ומגיע להם שאפו גדול."
הרציקוביץ' טען שכאדום הוא לא יכול לעמוד מנגד כשהקבוצה תעלה ליגה: "קשה לי שלא לתרום, ואני חושב שעם שיתוף פעולה נכון אפשר יהיה להחזיר עטרה ליושנה."
הרציקוביץ' הוסיף שהמשחק אתמול בנוקיה היה האחרון כנראה של הבקעה. גורם המקורב למועדון טוען כי העיריות העבירו את הכסף שהתחייבו, אולם עיריית גני תקווה, שהבטיחה לגייס מיליון וחצי שקלים נוספים מספונסרים - לא עמדה בסיכום. הרציקוביץ' טען אתמול כי ימשיך כנראה להחזיק את קבוצת הנשים בליגת העל, אבל נראה שקבוצת הגברים תיסגר.
הסתבכות 50-ב דקות
בפעם השנייה משלושת משחקי החוץ שלה בפלייאוף העונה נקלעה הפועל ת"א לערב של 50 דקות. בניגוד לניצחון בר"ג, הפעם ידה של מכבי "איתי" באר יעקב היתה על העליונה עם 74:78 דרמטי אחרי שתי הארכות.
האורחים הכתיבו את הקצב ונהנו מערב קליעה נוראי של באר יעקב 53) אחוז מהקו וחמש שלשות בלבד 21-ב אחוז,( אבל כמו במשחק החוץ הקודם במרכז מקס, לא ידעו לשמור על היתרון שבו החזיקו רוב הערב. ארבע קליעות של דמונטז סטיט קבעו שוויון אחרי 40 דקות ,(63:63) ובתום חמש דקות נוספות שוב לא היתה הכרעה .(70:70) פאול וסל של יועד בית יוסף בדקה 50-ה סגר עניין וקבע שוויון 1:1 בסידרה, שתחזור להדר יוסף למשחק שלישי מחרתיים.
הירבו לקלוע לבאר יעקב: הול 14) 18 ,('ריב בית יוסף 17 ומילר .15 להפועל: קאר וסטיט 17 כ"א.
בהכנת הידיעה השתתף: אורי סביר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 07:17 
ItaiH6 כתב:
cscarlos כתב:
איתי ועמרי.

אני אוהד הפועל כי זאת עובדה שאבי עליו השלום ולא להתראות (אין אלהים מלבד הע"ז ולמרות היום The MaN ולכן גם אין עולם הבא)

:LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 17:41 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
ItaiH6 כתב:
cscarlos כתב:
איתי ועמרי.

אז?
יש 2 סוגים להתחלת אהדה:
א) גנטית, מגיל 0 (כמו אצלי ואצלך).
ב) במהלך השנים, בגלל מקרה כזה או אחר.

אם כבר האופציה השניה, שגם היא ברוכה, אז לפחות שזה לא יהיה בגלל הצלחה מקצועית נטו, אלא בגלל אידיאולוגיה ורגש.
כמו שלכל אחד כאן היה את הקו שלו למתי הפועל שאול הפסיקה להיות הפועל תל אביב, גם למשתמש הנ"ל יש את הקו שלו למתי העמותה תחדל להיות הפועל תל אביב.
אתה יכול לא להסכים עם הקו הזה, אבל הוא קו לגיטימי.

להגיד שאם אין בעלות אוהדים אז אין הבדל בין הקבוצה הזאת לבין מכבי זה קו לגיטימי? נו שוין.
לדעתי זה בדיוק הקו שמראה שאין קשר בינו ובין אהדת הפועל אלא אך ורק אהדת "הפרויקט המופלא".

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2012, 18:32 
עכשיו אני בשמחה אענה לך איתי.
כשדיברת על הסיבה למה אתה אוהד הפועל דברך היו נכונים ואתה בהחלט אוהד.
כשאתה מנסה להסביר למה אתה שם אותי תחת לא אוהד כאן נכנס הבעיה.
אם קראת את מה שכתבתי כמו שצריך תראה שאמרתי שבמצב שבו הבעלים יהיה דיקטטור ויהיה ריבוי זרים וכל האידיאולוגיה מאחורי הפועל וכל מה שעושה אותה הפועל תתפוגג היא לא תיהיה כל כך שונה ממכבי. (חוץ מנכמובן ההרס המוחלט של הענף אבל באופן הכללי בתור קבוצת ספורט שתשאף רק למצויינות ולא יותר במובן הזה תיהיה דומה למכבי).

הרי אם אתה בא מהשקפה של ''אני אוהד הפועל כי ככה כי זו הפועל בלי קשר לתוכן ובלי קשר לכלום כי אבא שלי בא מישם או ששיחקתי בקבוצת הנוער'' מבחינתי זה ראיה צרה מדי למשמעות של לאהוד קבוצה. התוכן מאוד חשוב מבחינתי וכמו שאחד המשתמשים אמר גם הפועל שאול לא הייתה יותר הפועל מבחינתך אחרי.

עכשיו אני אכנס לכמה דברים:
אם היית קורא את האשכול ''המאוס'' של שחקני האקדמיה שזה היה בכלל אשכול הצעירים אשכול שהמטרה שלו אגב זה לדבר על העתיד אשכול בהחלט לא מיותר..
דיברתי על עידן זלמנסון ואכן אמרתי את המילה גאווה אבל זה היה סתם מילה זרוקה רק כדי להגיד שאני תופס ממנו ואחרי שהסבירו לי שזה מעצבן את האהודים הבטחתי להפסיק. אבל כמו שאני מפסיק מוסרי מבחנתכם להפסיק להשתמש בזה כתזכורת.

ואני אתהבתי בפרוייקט...מה רע?? מה הבנת מיזה? שאני לא אוהד את הפועל ספציפית? עוד טעות מצידך. אני אוהד בדיוק כמוך.

ועכשיו...באופן כללי אני רוצה להגיד שאני שם זין על אוהדים שחשים את עצמם וחושבים שיש להם את הזכות לקבוע אם אני אוהד או לא כאילו זה משנה משהו.
זה מיועד לכל אותם אוהדים ;)
המשך יום נעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2012, 18:50 
אגב אני רוצה לטהר את שמי כאן בנוגע לזה שאני כאילו ״מתנגד להרציקוביץ״.
אני מתנגד בסך הכל למצב ההיפוטתי שדיברתי עליו ולא באופן כללי לאוהד נאמן שבסך הכל רוצה לזתף פעולה איתנו שזה המצב האידאלי וחלום אישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הרציקוביץ בדרך להפועל תל אביב וקרוב לרכישת זכויות ניהול
הודעהפורסם: 12 מאי 2012, 20:42 
קרלוס מה שאתה כנראה עדיין לא מבין, יש אנשים שכשהם שרים:
״בניצחון בכישלון, הפועל זה השיגעון,
גם כשהשטן יקח אותנו, נעודד אותך מהגהינום״
הם באמת מתכוונים לזה, יש אנשים שהפועל זה בדם שלהם, לא משנה עם זה שאול או טביב הם ימשיכו לאהוד הפועל, זה הסמל, זה ההיסטוריה זאת הגאווה, ואלו הם בדיוק האנשים שבזכותם הפועל עדיין קיימת, והם יהיו פה גם כשהגלגול הנוכחי של הקבוצה יכשל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2012, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
קרלוס מה שאתה כנראה עדיין לא מבין, יש אנשים שכשהם שרים:
״בניצחון בכישלון, הפועל זה השיגעון,
גם כשהשטן יקח אותנו, נעודד אותך מהגהינום״
הם באמת מתכוונים לזה, יש אנשים שהפועל זה בדם שלהם, לא משנה עם זה שאול או טביב הם ימשיכו לאהוד הפועל, זה הסמל, זה ההיסטוריה זאת הגאווה, ואלו הם בדיוק האנשים שבזכותם הפועל עדיין קיימת, והם יהיו פה גם כשהגלגול הנוכחי של הקבוצה יכשל...

אם וכאשר יכשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2012, 21:21 
אני ריאלי. ומסתכל על מה שאשכרה יקרה. מביע חששות מבוססות שסביר שיקרו כמו ניתוק הקהל והחלשות העמותה במצב מדומיין שבוא יהיה בעלים.(דבר שקרה)
אני לא נכנסתי ל''למי יש יותר גדול'' אם שאר האוהדים מבחינת אהדה.לא הצהרתי שאני אוהד יותר מאחרים מה שדווקא הצד השני בוויכוח עשה.
אני לא הייתי מוכן לשמוע כל מיני שטויות של אנשים שמדרגים אותי בתור אוהד.

ואני מצטער אבל אמרתי מתישהו שאני לא אלך למשחקים כמו שאני הולך כשאני יכול? שאני לא אעשה בערך את מה שכל האוהדים המסורים האלה יעשו?
זה רק יגרוע את הקבוצה ובתור חבר עמותה אני מביע את החששות האלו.
חששות שיותר מלגיטימיות וצריך לחשוב עליהם כמו שכמה אנשים עושים כאן בניגוד לכמה אחרים.

(שוב הדיון לא קשור לבן אדם של האשכול באופן ספציפי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2012, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
cscarlos לך תזדיין, אתה לא תכניס את הלאומנות המטונפת שלך להפועל
תמונה שחקנים זרים תמונה
תמונה אדריאן יוטר תמונה
תמונה וינסנט אניימה תמונה
תמונה גאבור הלמאי תמונה
לאומנות ושנאת זרים :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2012, 23:30 
סמל אישי של המשתמש
שחקנים מקומיים :HEART2:
חוסר הזדהות עם קבוצת ההשתייכות שלך :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2012, 08:07 
הפועל כתב:
שחקנים מקומיים :HEART2:
חוסר הזדהות עם קבוצת ההשתייכות שלך :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2012, 20:53 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4229152,00.html

ההיגיון הבריא אומר שמדובר במיחזור של כתבה לפני כמה ימים והשורה בסוף לגבי דילייני היא לא יותר מספקולציה של הכתב.
ועדיין, מעניין אם יש דברים בגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2012, 21:11 
הלוואי :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2012, 21:14 
התכוונת לומר: הלואי שנעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2012, 21:16 
הלוואי הכל
(גם שדבש ייחנק )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2012, 21:26 
סמל אישי של המשתמש
וכך נפתחה לה עונת המלפפונים באופן רשמי. איך אתם מחכים לזה...

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2012, 21:40 
הכל חרטה ברטה. בתור חבר הנהלה אני אומר לכם שבימים האלה אנחנו מתעסקים אך ורק במחלקת הנוער ובמשחק הקרוב.
יום ד', 18:15 בבאר יעקב, יותר מזה אנחנו לא צריכים!

נערך לאחרונה על ידי ראצ'ו בתאריך 14 מאי 2012, 21:46, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2012, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
חכו קצת עם השמחות.
למרות שאני אשקר אם לא אגיד שחיכיתי לרגע הזה כמו טורקי אדום לניו זילנדית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הרציקוביץ בדרך להפועל תל אביב ( המו"מ פוצץ)
הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 17:09 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/200483.html

המו"מ פוצץ, הפועל ת"א לא תעבור לידיים פרטיות
פרסום ראשון: האדומים יישארו בידי העמותה לאחר שהמו"מ עם דורון הרציקוביץ' פוצץ. יו"ר העמותה, רמי כהן: "מודה להרציקוביץ' על הכוונת הטובות"

פרסום ראשון: קבוצת הכדורסל של הפועל תל אביב לא תעבור לידיים פרטיות ותישאר בידי העמותה וזאת לאחר שהמו"מ עם הרוכש הפוטנציאלי, דורון הרציקוביץ', הבעלים הנוטש של מ.כ. הבקעה, פוצץ.

בעקבות כך תישאר הפועל בידי אוהדיה, אשר הקימו אותה מאפס לאחר שפורקה ע"י שאול אייזנברג והעלו אותה מליגה ב' לליגה הבכירה.

רמי כהן, יו"ר עמותת הפועל אוסישקין תל אביב, סיפר לחברי העמותה: "בשבועות האחרונים התקיים כידוע משא ומתן בין הפועל לבין דורון הרציקוביץ במטרה לקיים שותפות בניהול מועדון הכדורסל. משא ומתן זה הגיע היום לסיומו, כאשר הצדדים החליטו במשותף להפסיקו".

"הסיבות לסיום המו"מ נעוצות בתפיסות שונות לגבי דרך הפעולה במספר נושאים מהותיים/מסחריים/ ניהוליים. בשום רגע לא נסב המשא ומתן סביב נושאים פרסונליים כאלה ואחרים. אני רוצה להודות באופן אישי למוטי אמסלם, אשר יזם את הרעיון ומיומו הראשון לא חיפש לעצמו תפקיד כלשהו ובכל מקרה לא היווה לרגע אחד שיקול במו"מ, למרות פרסומים שונים בתקשורת, ולדורון הרציקוביץ', שניגש לעניין מלא בכוונות טובות וניהל את המו"מ בשקיפות ורצינות מלאה", הוסיף כהן.

לסיכום אמר יו"ר העמותה: "הפועל תל אביב כמועדון מפואר בכדורסל הישראלי, תמשיך להציב סטנדרטים גבוהים בדרכה חזרה לצמרת הכדורסל הישראלי".

בהמשך לפירסומים בתקשורת, מודיע דורון הרציקוביץ׳, אשר הצהיר בעבר שהוא מעוניין לתמוך בפרוייקט האוהדים הנהדר של הפועל באמצעות חברת ניהול, כי הוא מוותר על המהלך. שני הצדדים לא הצליחו למצוא דרך משותפת לגבי אופן ניהול הקבוצה. הרציקוביץ׳ מוסיף כי הוא בטוח שבהפועל ישנם אנשים טובים וראויים שעשו דבר מופלא, וכי אין ספק שהפרוייקט יצליח גם בלעדיו, וכמובן מאחל להם בהצלחה.

כזכור, הפועל ת"א עלתה העונה לליגת העל לאחר שגברה 1:3 על מכבי באר יעקב בסדרת הגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: