תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 10:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שולדבראנד
הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 06:35 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שכולנו מסכימים שהוא השחקן הישראלי מהכישרוניים בארץ, ויש לו עוד המון מה להציע, במיוחד בלאומית..
עם זאת, כבר מתחילת העונה רואים שהמערכת יחסים שלו עם ארז, לפחות במשחקים לא מי יודע מה..
ארז מתרגז עליו על כל פעולה, משתולל עליו ומחליף אותו בצעקות, משחק אחרי זה הוא לא רואה דקה.
אני באופן אישי מאוד מאמין בו, ונראה שהוא מאוהב בפרוייקט ובאוהדים מי שראה את הראיון איתו, והוא לא זורק זיין ואכפת לו.
אבל מה שכן , אנחנו בסופו של דבר מפסידים אותו, ארז מפסיד אותו וכל הביטחון שהיה לו בתחילת שנה נעלם!
מזכיר לכם שבמשחק מול גליל לדוגמא הוא האכיל אותם קש, היה המוביל, עם בטחון.
עם ביטחון וגב האיבוד מול נס ציונה שמה בהוצאה, והאיבודים היום, וההחטאות בעלייה קלילה לסל, וזריקות שלא נכנסות, כל זה לא קורה, או לפחות הרבה פחות.
כמו שאני רואה את זה כשלא הולך ארז מכניס את יונתן וכולם מסתכלים עליו בשבע עניים כדי שלא יעשה שטות ויצא בצעקות, אתמול הוא פשוט שיחק בתסכול, וגם ענה לארז בצעקות כשיצא.
לא חבל?
בשבילנו ובשבילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שולדבראנד
הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 06:39 
סמל אישי של המשתמש
ארז גמר אותו. גמר. איפה הוא היה שלמתן היה בעיית עבירות (מה שלדעתי הוציא אותנו סופית מהמשחק)? הכניס אותו בלב ברירה בהארכה אז בטח שהוא יהיה חסר ביטחון ויאבד כדורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 06:48 
סמל אישי של המשתמש
ואני רק רוצה להוסיף שבקצת זמן שהוא שיחק הוא מקום שלישי ברשימת הקלעים שלנו מאתמול עם 11 נקודות.
הוא יעיל וטוב ואנחנו לא מנצלים אותו בשיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 08:56 
סמל אישי של המשתמש
ארז אמר איזה מיליון פעם שהוא ה4 הכי טוב בארץ,
מאז הוא לא נתן לו לשחק,
כשנתן לו, זה היה באופן לא סדיר,
תמיד צעק עליו,
וכמובן, בכלל לא שם אותו ב4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 08:59 
סמל אישי של המשתמש
מצד שני יונתן המון פעמים עולה בחוסר חשק מובהק, ומהווה בור בהגנה.
זה כבר נהיה אולי ביצה ותרנגולת, קשה לדעת מה קדם למה - האפטיות של יונתן והעצבים וחוסר ההערכה של ארז.
אבל זה המצב כרגע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 09:20 
סמל אישי של המשתמש
אתמול אם שלף לא היה מפריד הם היו הולכים מכות בהארכה השניה.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 09:26 
סמל אישי של המשתמש
ארז צריך ללמוד מאובראדוביץ' שבמשחקים כאלה כבר לא משתוללים על שחקנים, אלא רק מרגיעים אותם ומנסים לתת להם עוד ביטחון.
והקטע עם יונתן הוא לא היחיד.
הבן אדם בפקעת עצבים ובלחץ אטומי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
מפתח לסדרה.
כל שאר הנתונים ידועים. יונתן בכושר משחק זה אלמנט שלבאר יעקב אין תשובה אליו.

וארז באמת מגזים.
באחד מפסקי הזמן קלי שם מגבת על הראש כי לא יכל לראות את הפרצוף של ארז ואז קלי שם יד על ארז וניסה להרגיע אותו.
שחקן בן 20 שם יד על מאמן בן 50 ומנסה להרגיע אותו ברגעי הכרעה של סדרת גמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 09:38 
אנטיגונה כתב:
ארז צריך ללמוד מאובראדוביץ' שבמשחקים כאלה כבר לא משתוללים על שחקנים, אלא רק מרגיעים אותם ומנסים לתת להם עוד ביטחון.
והקטע עם יונתן הוא לא היחיד.
הבן אדם בפקעת עצבים ובלחץ אטומי.

נכון, ומצד שני אתמול הייתה הפעם הראשונה שהסכמתי עם כל מי שחושב שלא צריך להשאיר את שולדברנד.
שחקן אדיר, אבל לך תצא עם דפקט כזה למלחמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 09:39 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
מפתח לסדרה.
כל שאר הנתונים ידועים. יונתן בכושר משחק זה אלמנט שלבאר יעקב אין תשובה אליו.

וארז באמת מגזים.
באחד מפסקי הזמן קלי שם מגבת על הראש כי לא יכל לראות את הפרצוף של ארז ואז קלי שם יד על ארז וניסה להרגיע אותו.
שחקן בן 20 שם יד על מאמן בן 50 ומנסה להרגיע אותו ברגעי הכרעה של סדרת גמר.

ראיתי את זה. זה היה מוזר מאוד.
קלי שם מגבת על הראש עם פרצוף כאילו הוא הולך לבכות, ואח"כ הוא שם יד על ארז ואמר לו "I'm not mad at you coach".
כולם איבדו שם את הצפון ברגעי ההכרעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
נו באמת, יונתן זה דפקט ?
לא רק שהוא לא בעשיריה הפותחת של דפקטים ששיחקו בישראל הוא לא בעשיריה הפותחת בהפועל.

המאמן צריך לדעת איך להשתמש בשחקן כזה .
בשביל מתן נאור לא באמת צריכים מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 09:48 
קלדרון כתב:
נו באמת, יונתן זה דפקט ?
לא רק שהוא לא בעשיריה הפותחת של דפקטים ששיחקו בישראל הוא לא בעשיריה הפותחת בהפועל.

המאמן צריך לדעת איך להשתמש בשחקן כזה .
בשביל מתן נאור לא באמת צריכים מאמן.

לא דפקט במובן של הד קייס (למרות שהוא גם זה), אלא במובן של עצלנות. אם במאני טיים של כל העונה הוא ככה מחפף אז באמת שהוא חסר תקנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
שוב, אני מסכים שהוא לא הופיע לפליי אוף , יותר מזה באשכול שהאשים את דזמונטס בהפסד לנס ציונה צינתי שהאשם האמיתי זה יונתן.
אבל אני מאשים את המאמן.
מבחוץ ואחרי כתבה עליו קל לראות שהוא מאוד רגשן למרות החיצוניות האדישה.
היכולת שלו היא בטוי של מרמור, בצדק או שלא בצדק. התפקיד של המאמן לגרום לו לרצות לשחק ולשכוח מהמרמור.

נערך לאחרונה על ידי קלדרון בתאריך 11 מאי 2012, 10:09, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 09:59 
אני מת על שולדברנד, לא צריך לשכנע אותי.
אבל ככל הנראה ארז לא יודע איך להסתדר איתו ואם זה המצב אז אולי צריך להגיד לו בהצלחה ולתת לו את הטלפון של אפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 10:12 
סמל אישי של המשתמש
נמאס שמנתחים אחרי כל משחק משהו אחר. יונתן ממש לא אשם בהפסד לנס ציונה, והאמת שהוא זה שהשאיר אותנו במשחק עם 6 מ-6 נקודות חשובות מאד בזריקות מהקו, כשכל זה ב2 הדקות האחרונות. יונתן עשה קצת טעויות בהארכה, אז מה? הרי אם הכדור לא מחליק לו מהיד אחרי המסירה של אבירם, והוא קולע משם, אני מאמין שכל האשכול הזה לא היה. בזמן הקצר שהוא שיחק הוא קלע 11 נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
יונתן הוא 4, כשהוא משחק 4 (כלומר יחד עם קלי) הוא בכלל לא רע, גם הגנתית.
הבעיה היא שארז התאהב בקונספט של נמוך כ 4, בדרך כלל זה מתן, אבל גם קאר ממלא את התפקיד לפעמים.
אם נשחק עם יונתן כ 4 20-15 דקות במשחק זה יאפשר חלוקה בשמירה על מילר בין קורי ומתן וזמן מנוחה לשניהם,
להזכירכם הם ממש לא ילדים. אבל כשמתן משחק 4 קורי נמצא על מילר כל הזמן ומתן לא רואה מנוחה וככה אנחנו
שוחקים את שניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
נגד נס ציונה הוא לבדו הפסיד את המשחק עם הפאול במתכוון והוצאת חוץ אחרי סל ישירות לנס ציונה וכל זה בשתי דקות לסיום.
אתמול הוא היה טוב בהארכה הראשונה ואסון בשניה. מכיון שהוא היה השחקן הכי טרי על המגרש גם במשחק הזה וגם במצטבר אין שום תירוצים ליכולת בהארכה השניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 10:26 
מה זה אסון בשניה? כי הוא החטיא שלשה ולייאפ ואיבד כדור? גם אחרי זה לא הצלחת לשים סל במשך יותר מ3 דקות.
בנס ציונה אם הוא לא קולע 10 נקודות ברבע האחרון ומחזיק אותנו בחיים לא היה רלוונטי בכלל שהוא איבד את הכדור בהוצאת חוץ.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
מאז הוא לא נתן לו לשחק,
תמיד צעק עליו,

!!!!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 10:53 
הייתי פותח איתו במשחק הקרוב יחד עם קלי, חייבים לתת לו ביטחון ולהראות לו שמאמינים בו. אם לא אז לפחות לתת לו כמות דקות כמו בתחילת העונה, באיזור ה 15-20 דקות. עם השחיקה המתמשכת של שחקני החמישייה לא נגיע לשום מקום.
שחקן מחליף כמוהו צריך להיות שובר שיוויון בסדרה נגד באר יעקב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 11:02 
גם אותו ארז הצליח להרוס
יושבים לנו על הספסל שלושה שחקנים פונטנציאל אין סופי וארז לא נותן להם לממש אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 11:03 
Perlov כתב:
גם אותו ארז הצליח להרוס
יושבים לנו על הספסל שלושה שחקנים פונטנציאל אין סופי וארז לא נותן להם לממש אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 11:06 
גביזון כתב:
KingAlpaca כתב:
מאז הוא לא נתן לו לשחק,
תמיד צעק עליו,

!!!!!!!!!!

אתה יכול להוסיף עוד מאה סימני קריאה. זה לא יהפוך את מה שכתבת לנכון. באר יעקב משחקת רוב הזמן עם מילר בעמדה ארבע. במצב הזה אי אפשר לשחק עם יונתן בעמדה הזו. אלא אם אתה מציע שיונתן ישמור על מילר, או על סימין. כשבוכמן משחק כארבע אפשר לשחק עם יונתן בעמדה הזו.
מעבר לזה, יונתן צריך להראות רצון ומאמץ וגם להרוויח את הדקות שלו, מה שביותר מדי משחקים הוא לא עושה. וכן, אני מסכים עם הביקורת על ארז במובן הזה שבזמן הנוכחי אין מה לצעוק על שחקנים אלא להעניק להם ביטחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
כמו שאתה אמרת, ליד מילר והול משחקים סימין או בוכמן, על שניהם אפשר לשים את שולנדברנד במיוחד עם סימין עושה 1 מ 7 ל3.
נאור / קורי ישמרו על מילר והשני יזכה לדקות מנוחה (וכה נאור לא יצא ב 5 עבירות). יונתן צריך לתת את ה 15-20 דקות בערב, מחצית
מהן בעמדה 4 בשביל לתת מנוחה למתן / קורי, ואת המחצית השני בעמדה 5 לתת מנוחה לקלי, תוסיף לזה כ 10 דקות של זליק
ויש לך מספיק זמן מנוחה לכל הסגל.

דר"א בתחילת השנה שיחקנו עם הרכב גבוה, קלי, יונתן, מתן, קאר וסטיט, אפשר גם לחזור לשחק בו 4-5 דקות במשחק ולתת
"מנוחה" לגארדים כי זליק יחסית בעיתי מבחינה הגנתית (יכול אולי לשמור על דבש והאוזמן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
כמו שאתה אמרת, ליד מילר והול משחקים סימין או בוכמן, על שניהם אפשר לשים את שולנדברנד במיוחד עם סימין עושה 1 מ 7 ל3.
נאור / קורי ישמרו על מילר והשני יזכה לדקות מנוחה (וכה נאור לא יצא ב 5 עבירות). יונתן צריך לתת את ה 15-20 דקות בערב, מחצית
מהן בעמדה 4 בשביל לתת מנוחה למתן / קורי, ואת המחצית השני בעמדה 5 לתת מנוחה לקלי, תוסיף לזה כ 10 דקות של זליק
ויש לך מספיק זמן מנוחה לכל הסגל.

דר"א בתחילת השנה שיחקנו עם הרכב גבוה, קלי, יונתן, מתן, קאר וסטיט, אפשר גם לחזור לשחק בו 4-5 דקות במשחק ולתת
"מנוחה" לגארדים כי זליק יחסית בעיתי מבחינה הגנתית (יכול אולי לשמור על דבש והאוזמן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 11:23 
לא, אתה לא יכול לשים את יונתן על סימין, כי הוא ייקח אותו לסל פעם אחר פעם. בנוסף יונתן יהיה רחוק מהסל ולא יוכל לעזור בריבאונד. מה לעשות, מי שחשב שבליגה הזאת תוכל לשחק דקות משמעותיות עם יונתן בעמדה ארבע טעה בקונספציה. לא רוצה להחמיא לעצמי, אבל כבר בקיץ טענתי שצריך לבנות את הקבוצה עם מתן כארבע המוביל. אז בנו אותה עם יונתן כארבע המוביל (שזה דבר נכון ברמה העקרונית, אבל מוטעה ברמת הליגה הלאומית) ומה שקרה זה שמתן הוא הארבע המוביל ויונתן נופל בין הכיסאות. זה טעות שהיתה לי ברורה בקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 13:11 
פרביס, מסכים עם הכל (במיוחד לגבי הקונספציה השגויה ללאומית) אבל לדעתי יונתן יכול לשמור על סימין וזה אפילו הימור טוב מבחינתנו. בוא נגיד שאם באר יעקב ילכו בהתקפה לסימין כדי שישים כדור על הרצפה ויחדור אני אהיה מאוד רגוע.
אני כן הייתי רוצה לראות את יונתן ביותר דקות כארבע בסדרה הזאת. זליקוביץ זה לא פונקציה בשום צורה (אולי יכול לתת כמה עבירות על מילר וגם זה בקושי) ומבחינתי כל שניה שקורי/מתן/קלי בחוץ יונתן על כל חסרונותיו צריך להיות בפנים. כרגע זליק המחליף של קורי ומתן משיקולי מאצ׳אפ שבעיני הם לא קיימים וראינו את זה בהארכה הראשונה (אתה צודק שזה היה בעיקר על בוכמן אבל מבחינתי אין סיבה לא לנסות את זה על סימין). הישראלים של באר יעקב מלבד בית יוסף לא יקחו כדור לסל גם עוד מיליון שנה ואנחנו במקום לנצל את זה עושים להם חיים קלים ומתכווננים לפיהם. אני רוצה שארז יזום קצת ולא רק יגיב. 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 16:51 
פז - בחיים לא. כי סימין לבד יכול לקבור אותך כשאתה משאיר אותו לבד, במיוחד שהמשחק שלו מורכב לא מעט מיציאה לקליעה אחרי חסימה.

מה תעשה? תיתן ליונתן לרדוף אחריו מאחורי חסימות? או שאול הוא פשוט יעמוד מתחת לסל, לא ישמור על אף אחד?

יונתן הוא בור בהגנה כבר כמה חודשים, והכי מעצבן זה שהוא אפילו לא מנסה. הוא פשוט שם זין על כולם.

אני הייתי הראשון שחשב שמדובר בשחקן אדיר ואינטילגנטי, אבל בלי רצון להשקיע, להתאמץ ולעזור לקבוצה כל היכולות האלה שוות לתחת.

יונתן עסוק בכל דבר חוץ מכדורסל במהלך המשחק. הוא רב עם השופטים, עם כל שחקן שנמצא לידו והאמת - לי נמאס לגמרי. לא מאמין בו יותר.

על כל דבר טוב שהוא עושה הוא עושה שניים נוראיים.

ושוב - אם הוא לפחות היה משקיע ומתאמץ (שזה משהו שכמעט כל השחקנים עושים אצלנו, גם כשהם ביום רע) אז הייתי אומר שצריך לתת לו הזדמנות.

אבל הוא רק עושה טובה כל הזמן והוא חור בלתי פוסק בהגנה. אנחנו יכולים לשמור מצוין ואז יבוא יונתן עם החור הקבוע שלו וידפוק לנו את ההגנה.

ואח"כ הוא מתפלא שארז מתעצבן. ודרך אגב - כשהוא ירד מהמגרש לפני הריב עם ארז ארז לא צעק עליו. הוא בא להעיר לו על משהו שהוא עשה (לא במקום לדעתי. אתה צריך לדעת מתי לעזוב שחקן לנפשו ואתה צריך להבין שהוא נסער ולעזוב אותו) ויונתן התפוצץ עליו.

הזמן היחיד שבו יונתן מצליח לתת הגנה זה מול שחקנים שמשחקים רק על הלו פוסט, ואת זה הוא עשה לא רע מול רוב השחקנים, אבל על הול הוא לא מסוגל לשמור, וככה זה נראה.

ואתה לא יכול לשמור איתו על שחקן שעושה חסימות לגארד, כי הוא תמיד ישבור לך את הטראפ או יעשה חילוף ויהרוס לך את ההגנה. ולטעמי זו פשוט עצלנות ושימת זין מצידו, כי במהלך העונה הוא עשה את הדברים האלה מצוין.

עכשיו פשוט לא בזין שלו להתאמץ ולחשוב, אז הוא עושה מה שבראש שלו, גם אם זה עולה לנו בנקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 18:36 
סמל אישי של המשתמש
אותי הוא עדיין לא הצליח לשכנע שיש לו יותר יכולת שכלית מאשר ליונה עם שיתוק מוחין.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 19:37 
ראיתי אותו הרבה באימוני תחילת העונה.

אז נכון שזה לא אותו דבר כמו במשחק, אבל יש לו לא מעט בקודקוד.

הבעיה היא כנראה היכולת והרצון להשתנש בזה בזמן אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: