תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 08:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 354 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: באר יעקב - הפועל תל אביב , משחק מס' 2 סידרת הגמר בלאומית
הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 00:11 
סטיט נכנס עם הראש?

סטיט חדר כמו שהוא היה אמור לעשות והוציא עבירות וזריקות עונשין.

הוא היה השחקן היחיד על המגרש שעשה את מה שכולם היו צריכים לעשות.

כשכל השחקנים האחרים עומדים כמו כוסיות ומפחדים להוריד כדור לרצפה, ותמיד מעדיפים לזרוק מבחוץ, אז הוא היחיד שהיו לו ביצים לעשות את מה שצריך.

היו לך התקפות מסודרות, אבל כשאין אף שחקן שמוכן לקחת זריקה, או לנצל את הגבינה הצהובה שבבאר יעקב קוראים לה הגנה, ולחדור פנימה, אז אתה לא מגיע למצב קליעה נורמלי.

עם חבורת פחדנים כאלה, גם מול הגנה שמורכבת ממך וממני ושאר נמוכי היציע, עשרים תרגילים לא היו מניבים מצב קליעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 00:17 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
KingAlpaca כתב:
השופטים היו בסדר

השופטים לא היו בסדר אבל כל ההחלטות הגדולות שלהם הלכו לכיוון הנכון.
הם די נתנו להם לצעוד עם הכדור בלי כדרור ב15 הדקות האחרונות, דבר שנתן להם כמה התקפות שלא היו אמורות להיות להם, אבל שום דבר מעבר לזה.
גם הפאול של גל היה באמת פאול של גל ולא פאול עליו, וממה שזכור לי כל הפאולים של מתן היו והיו מיותרים להחריד.

בסופו של דבר מפלס הטמטום יכריע את הסדרה הזאת כי מבחינה איכותית אנחנו הרבה יותר טובים.
למרבה הצער מפלס הטמטום כבר מציף את השדות הסמוכים.
אני מקווה שלפחות עוד שני משחקים יצליחו לנקז אותו למידה נשלטת.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 00:25 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
לא שיתק אותנו ולא בטיח.

גל איתן הוציא את עצמו מהמשחק כבר ברבע הראשון אחרי כשהוריד את הראש אחרי שתי החטאות ונכנס לדיכאון וחוסר בטחון כבר אז.

הוא רק המשיך להלחיץ את עצמו כשחזר למשחק ופשוט נראה כמו ילד בן 4 שרק מחפש להפטר מהכדור.

מרוב שהידיים רעדו לו, הוא פחד למסור פנימה וגם פחד לנסות לחדור ופשוט היה קונוס על המגרש בהתקפה.

זה היה הממשחק הכי מביך שראיתי ממנו מאז שהוא בהפועל.

הבעיה היתה שבסוף המשחק ובהארכה הוא גם הזיק עם טעויות נוראיות בהגנה ברגעי מפתח.

ומי שכותב שהוא שיחק ככה כי התקרר מישיבה על הספסל, הוא דביל חסר מושג בכדורסל.

היו השנה לא מעט משחקים שבהם גל ירד לספסל ברבע הראשון עם שתי עבירות וחזר לנצח את המשחק. המשחק שניצחנו בבאר יעקב היה אחד מהמשחקים האלה, ואם אני לא טועה גם משחק שניצחנו מול ר"ג.

למעשה שיחקנו בהארכה עם שחקן וחצי נגד באר יעקב, שהיו נוראיים, אבל לפחות ניסו ללכת לסל פה ושם ומדי פעם קיבלו זריקות עונשין שאת חלקן קלעו.

אתה לא יכול לנצח משחק צמוד כשרק שני שחקנים אצלך מעיזים לנסות לעשות משהו בהתקפה, ואחד מהם כל כך טיפש שהוא מתעקש רק לזרוק מבחוץ.

אתה לא יכול לנצח משחק כשאתה מוביל 10 הפרש ויש לך עבירה אחת, אבל למרות שהמאמן צורח לך לעשות פאול ולעצור את הקבוצה השניה אתה נותן להם ללכת לסל ולקלוע, וגם נותן להם לחדור ולהשאיר שחקן לשלשה חופשית בסוף הרבע.

ולמרות זאת, אנחנו טובים מבאר יעקב בשתי דרגות לפחות, ואם אנחנו לא ננצח את הסדרה הזו, זה יהיה בזיון לחבורת הילדות ששיחקו היום על המגרש.

הכשלון היחיד של ארז יהיה העובדה שהוא בחר את חברות הכוסיות האלה והביא אותן לקבוצה.

כי את המשחק היום הוא ניהל מצוין.

הייתי בוחר בניסוח אחר לגבי דעתם של המשתמשים האחרים אבל מעבר לזה הכל נכון.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 00:35 
עצבים על המשחק ושעה שבה הסמים כבר לא משפיעים עלי מביאים לתוצאה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 00:36 
לא חושב שיש פה מישהו פחות עצבני ממך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 00:51 
כל אחד מוציא את זה בצורה אחרת.

אני פחות סבלני לשטויות (לטעמי) בשעות הלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 00:53 
אוקיי, גם אני רוצה לשבור משהו, אבל משתדל לא להעליב/להתנשא על חברים אחרים שרוצים
את טובת הקבוצה לא פחות ממני ובגלל זה הם פה בעצם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 01:06 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
לא שיתק אותנו ולא בטיח.

גל איתן הוציא את עצמו מהמשחק כבר ברבע הראשון אחרי כשהוריד את הראש אחרי שתי החטאות ונכנס לדיכאון וחוסר בטחון כבר אז.

הוא רק המשיך להלחיץ את עצמו כשחזר למשחק ופשוט נראה כמו ילד בן 4 שרק מחפש להפטר מהכדור.

מרוב שהידיים רעדו לו, הוא פחד למסור פנימה וגם פחד לנסות לחדור ופשוט היה קונוס על המגרש בהתקפה.

זה היה הממשחק הכי מביך שראיתי ממנו מאז שהוא בהפועל.

הבעיה היתה שבסוף המשחק ובהארכה הוא גם הזיק עם טעויות נוראיות בהגנה ברגעי מפתח.

ומי שכותב שהוא שיחק ככה כי התקרר מישיבה על הספסל, הוא דביל חסר מושג בכדורסל.

היו השנה לא מעט משחקים שבהם גל ירד לספסל ברבע הראשון עם שתי עבירות וחזר לנצח את המשחק. המשחק שניצחנו בבאר יעקב היה אחד מהמשחקים האלה, ואם אני לא טועה גם משחק שניצחנו מול ר"ג.

למעשה שיחקנו בהארכה עם שחקן וחצי נגד באר יעקב, שהיו נוראיים, אבל לפחות ניסו ללכת לסל פה ושם ומדי פעם קיבלו זריקות עונשין שאת חלקן קלעו.

אתה לא יכול לנצח משחק צמוד כשרק שני שחקנים אצלך מעיזים לנסות לעשות משהו בהתקפה, ואחד מהם כל כך טיפש שהוא מתעקש רק לזרוק מבחוץ.

אתה לא יכול לנצח משחק כשאתה מוביל 10 הפרש ויש לך עבירה אחת, אבל למרות שהמאמן צורח לך לעשות פאול ולעצור את הקבוצה השניה אתה נותן להם ללכת לסל ולקלוע, וגם נותן להם לחדור ולהשאיר שחקן לשלשה חופשית בסוף הרבע.

ולמרות זאת, אנחנו טובים מבאר יעקב בשתי דרגות לפחות, ואם אנחנו לא ננצח את הסדרה הזו, זה יהיה בזיון לחבורת הילדות ששיחקו היום על המגרש.

הכשלון היחיד של ארז יהיה העובדה שהוא בחר את חברות הכוסיות האלה והביא אותן לקבוצה.

כי את המשחק היום הוא ניהל מצוין.

עכשיו אתה גם ממציא עובדות כדי להצדיק את ההחלטות ההזויות שעושה האליל שלך? גל היה מצוין ב-7 הדקות הראשונות עם 2/2 מהשדה ועוד אסיסט. אז הוא עשה את העבירה השנייה שלו (אפשר לחשוב מה כבר קרה) וארז החליט לספסל אותו עד סוף המחצית. למה לא לתת לו לנוח עד סוף הרבע הראשון ולהעלות אותו בתחילת הרבע השני? למה לא להחזיר אותו באמצע הרבע, אחרי שאתה רואה שמשחק ההתקפה שלנו תקוע וסטיט ובר משחקים נורא? בגלל זה בזבזנו חצי ראשון מחפיר של באר יעקב על יתרון 6 בלבד, כי עשינו 13 נקודות ברבע השני שכמעט כולן ממשחק ריצה או צירופים של קלי ושולדבראנד (שגם אותו ארז החליט לקבור עד ההארכה, ולעלות עם זליקוביץ' ברבע האחרון בעוד החלטה הזויה שהחזירה את באר יעקב). אם גל משחק את הרבע השני, לחצי השני אנחנו מגיעים ביתרון 15 ולא 6.

וזה שהיו משחקים שהוא הצליח לחזור מהספסל לא אומר כלום. עובדה שהוא היה מצוין ברבע הראשון וחושך אחרי שהוא חזר. ב-7 הדקות הראשונות היה לו 2/2 מהשדה, ב-30 הדקות האחרונות היו לו 0/6 מהשדה ו-0/2 מהקו. הגוף שלו לא התקרר, אבל הוא יצא לגמרי משטף המשחק ואז איבד ביטחון, וכל זה באשמת ארז עם הספסול ההזוי שלו, ואם אתה לא מסוגל לראות את זה אז לך אין מושג בכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 09:19 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
השופטים היו בסדר, חוץ מהדקה האחרונה עם השריקה לפאול של גל על בית יוסף, לסל פאול של בית יוסף, ושלא שרקו לפאול ברור על אבירם בסל שלנו.

זה בדיוק מה שאמרתי =)

יובל, גל חי על אנרגיות ולכן זה לא כזה משנה עם הוא עולה מהספסל או פותח בחמישיה ומתי, במציאות של אתמול גל פשוט היה כבוי, במיוחד בסוף המשחק,
אז גם לא היה מספיק חד בשמירה על יועד. עם זאת אני בהחלט מסכים שהיה במקום להכניס אותו באמצע הרבע השני אחרי שבר נכנס פעמים עם הראש בקיר
והחטיא 3 פנויה, הוא פשוט לא היה מפוקס ולכן באה גם המסירה בסוף החצי שנתנה ליועד 2 קלות והשביתה אותו עד סוף המשחק.
אני כאמור גם מסכים איתך לגבי שולי, אני לא מצליח להבין למה ארז לא משחק כמעט עם הרכב גבוה. בדקות של יונתן בחצי הראשון הוא היה לא רע,
חטף כדורים (2 התקפות רצוף) ואיפר לקלי משחק בין גבוהיים שריווח את הצבע (היה יותר קשה לעשות דאבל על קרטיס). ועם זאת למרות שמתן
עם בעיית עבירות הוא לא ראה דקת משחק בחצי השני, דבר שהביא בסופו של משחק לחמישית של נאור ולהפסד.

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 11 מאי 2012, 09:35, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 09:34 
מי שהפסיד לנו את המשחק אלו ה"פרות הקדושות" שלנו - מתן, קורי וגל.
מתן וקורי פשוט חירבו אותנו לחלוטין ברבע האחרון וזה למעשה מה שהביא לסגירת הפער. משם כבר היה ברור שכולם נופלים מהרגליים וזה לא נראה טוב מבחינתנו.
גל היה אפילו יותר גרוע, זה היה כאילו שיחקנו עם 4 בהתקפה. במצב כזה אפילו דרו האוזמן עדיף עליו.
ניהול המשחק של ארז היה מצוין כמו תוכנית המשחק שלו, אבל כששחקנים מפחדים לזרוק אין יותר מדי מה לעשות.
היחידים שבאמת באו לעבודה אתמול, למרבה האירוניה, אלו דמונטז וקרטיס שפשוט החזיקו אותנו בחיים רגעים ארוכים.

למרות זאת, ההפסד אתמול רק חיזק אצלי את התחושה שאנחנו קבוצה הרבה יותר טובה מהם.
יש פה מישהו שעדיין חושב שיועד בית יוסף רק "נקלע ליום רע"? זה מה שמסוגל סקורר בגובה 1.80 מול קבוצה שבאמת שומרת.
נייט מילר הוא אהבל גדול וסימין, ווטסון והאוזמן הם שחקנים די מוגבלים בסופו של דבר.
המזל שלנו הוא שלעידן פלדה אין מושג והוא לא שיתף מספיק את בוכמן שזה השחקן היחיד שם שקצת מבין כדורסל ותמיד תופר אותנו.
אנחנו יכולים וצריכים לנצח אותם ביום ראשון ולא במשחק במשחק צמוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: באר יעקב - הפועל תל אביב , משחק מס' 2 סידרת הגמר בלאומית
הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 09:45 
הוקיץ' כתב:
מי שהפסיד לנו את המשחק אלו ה"פרות הקדושות" שלנו - מתן, קורי וגל.
מתן וקורי פשוט חירבו אותנו לחלוטין ברבע האחרון וזה למעשה מה שהביא לסגירת הפער. משם כבר היה ברור שכולם נופלים מהרגליים וזה לא נראה טוב מבחינתנו.
גל היה אפילו יותר גרוע, זה היה כאילו שיחקנו עם 4 בהתקפה. במצב כזה אפילו דרו האוזמן עדיף עליו.
ניהול המשחק של ארז היה מצוין כמו תוכנית המשחק שלו, אבל כששחקנים מפחדים לזרוק אין יותר מדי מה לעשות.
היחידים שבאמת באו לעבודה אתמול, למרבה האירוניה, אלו דמונטז וקרטיס שפשוט החזיקו אותנו בחיים רגעים ארוכים.

למרות זאת, ההפסד אתמול רק חיזק אצלי את התחושה שאנחנו קבוצה הרבה יותר טובה מהם.
יש פה מישהו שעדיין חושב שיועד בית יוסף רק "נקלע ליום רע"? זה מה שמסוגל סקורר בגובה 1.80 מול קבוצה שבאמת שומרת.
נייט מילר הוא אהבל גדול וסימין, ווטסון והאוזמן הם שחקנים די מוגבלים בסופו של דבר.
המזל שלנו הוא שלעידן פלדה אין מושג והוא לא שיתף מספיק את בוכמן שזה השחקן היחיד שם שקצת מבין כדורסל ותמיד תופר אותנו.
אנחנו יכולים וצריכים לנצח אותם ביום ראשון ולא במשחק במשחק צמוד.

מסכים עם כל מילה חוץ מהשורה על ארז.
נכון ששלושה רבעים התוכנית משחק הלכה מצוין, אבל מתי הוא כבר ימצא פיתרון לבעיית המצב צמוד ולא מצליחים לעשות סל כי הידיים רןעדות ?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 09:51 
הטענה היחידה שלי לארז זה שאחרי שמתן יצא בחמש עבירות שיחקנו עם זליקוביץ' עד סוף הזמן החוקי.
אם הוא היה מכניס את יונתן במקום כנראה שהיינו מנצחים.
לגבי הפאניקה של השחקנים, זה כבר קצת מעבר לניהול משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 10:09 
תעשו לי טובה, בואו לא נדבר על השופטים
בלי ההמצאה שלהם של הפאול על סטיט, לא היינו אפילו מגיעים להארכה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 10:11 
סמל אישי של המשתמש
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:

מילר נפל לפני סטיט כשזה היה בתנועה לסל והכשיל אותו, לא בכוונה אבל עדין הוא הכשיל אותו.
למה זה לא פאול ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 10:12 
סמל אישי של המשתמש
אני אישית די בטוח שסטיט נתקל במילר ש"נפל" לרגלים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 10:17 

ראית גם בטלוויזיה? היה פאול (לדעתי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אני אישית די בטוח שסטיט נתקל במילר ש"נפל" לרגלים שלו.

תסתכל שוב
מילר החליק ובעקבות כך עשה גליץ' לסטיט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 11:09 
בהתחלה חשבתי שלא היה פאול. אחרי הילוך חוזר אני בטוח שהיה. מילר החליק ועשה עבירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 11:11 
אין מה לדבר על השופטים הפעם, נראה ששפטו דיי טוב סה"כ.
צריך לזכור גם ששרקו לזכותנו עבירה בלתי ספורטיבית(שכנראה מוצדקת, אבל אם היה נגדנו היינו מתלוננים כנראה קצת) פחות מ-3 דקות לסוף הרבע ה-4 במצב של יתרון 2 נקודות לנו.
אנחנו אלה שיצאנו פראיירים ובמקום להגדיד את ההפרש ל 4-7 נקודות החטאנו את שתי זריקות העונשין וגם לאחר מכן ניהלנו התקפה מחפירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 11:22 
קלדרון כתב:

מילר נפל לפני סטיט כשזה היה בתנועה לסל והכשיל זאותו, לא בכוונה אבל עדין הוא הכשיל אותו.
למה זה לא פאול ?

מהטלוויזיה זה נראה לי שההחלקה של סטיט מתחילה לפני זו של מילר ולא קשורה אליה
בכל מקרה, אני לא ראיתי ״הכשלה״ ברורה אחרי שלושה הילוכים חוזרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
אם מישהו היה מתלונן הוא לא היה קשור למשחק.
הייתה האמא של העבירה הבלתי ספורטיבית. הייתה עבירה בשביל לעשות עבירה ולא נסיון לשום דבר אחר,
והיא עצרה מתפרצת. אם זה חוקי ו"עבירה" רגילה כולם היו עושים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 13:26 
el dudernio כתב:
הייתה האמא של העבירה הבלתי ספורטיבית. הייתה עבירה בשביל לעשות עבירה ולא נסיון לשום דבר אחר,

עבירה לעצור מתפרצת בכדורסל זה לא כמו בכדורגל שמקבלים צהוב...
בוא נגיד שזה היה גבולי מאוד ואם היו שורקים דבר כזה נגדנו אני הייתי מאוד מאוד מתעצבן.
כמו שברגר אמר חבל מאוד שגל החטיא את שתי הזריקות בשלומיאליות (אחרי שכל השבוע מדברים על גודל הביצים שלו) וגם אח"כ לא הצלחנו לעשות עם זה שום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 16:49 
Fez כתב:
el dudernio כתב:

בוא נגיד שזה היה גבולי מאוד ואם היו שורקים דבר כזה נגדנו אני הייתי מאוד מאוד מתעצבן.
כמו שברגר אמר חבל מאוד שגל החטיא את שתי הזריקות בשלומיאליות (אחרי שכל השבוע מדברים על גודל הביצים שלו) וגם אח"כ לא הצלחנו לעשות עם זה שום דבר.

זה הכל בגלל אופירה הזונה שניחסה אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2012, 18:47 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
el dudernio כתב:

יש הבדל בין לעצור מתפרצת בנסיון לחטוף כדור / מתחת לסל אחרי ריבאונד או פשוט להיכנס בשחקן שבדרכו לסל היריב ישנו רק אויר במטרה למנוע ממנו 2 נקודות קלות.
לא היה כאן שום דבר גבולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 354 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: