תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 15:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הרציקוביץ בדרך להפועל תל אביב (המו"מ פוצץ)
הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 05:01 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

הרציקוביץ' בדרך להפועל ת"א

דורון ,'הרציקוביץ אחיו של לוני, החליט לעזוב את מ.כ הבקעה וקרוב לרכישת זכויות הניהול של האדומים בכדורסל עמותת האוהדים אמורה לאשר את המהלך התקציב הצפוי: 10-כ מיליון שקלים
אלי סהר
שלוש שנים אחרי שהוקמה, מ.כ הבקעה עשויה להתפרק. איש העסקים דורון הרציקוביץ' בן ,58-ה מבעלי הקבוצה, מצוי בתקופה האחרונה במו"מ מתקדם על רכישת זכויות הניהול של עמותת הפועל ת"א.
,'הרציקוביץ שלפי דיווחים שונים השקיע העונה כשבעה מיליון שקלים במ.כ. הבקעה, התאכזב מאוד מתמיכת העיריות של גני תקווה וקריית אונו, שהעבירו לקבוצה 400-כ אלף שקלים כל אחת בעבור קבוצות הגברים והנשים המשחקות בליגת העל. ,'קוביץהרצי שבנה על תמיכה של מיליוני שקלים, הבין שבעונה הבאה התמיכה תישאר מזערית ותהיה מהנמוכות ביותר בליגת העל. לכן גמלה בליבו ההחלטה לעזוב את המיזם של איחוד כל העיריות בבקעת אונו לקבוצת כדורסל אחת חזקה. הרציקוביץ' עזב את גבעת שמואל 1998-ב אחרי שהאיחוד בין הקבוצות בבקעת אונו לא צלח.
הרציקוביץ' נראה כבר לפני שבועיים במשחקה של הפועל ת"א מול נס ציונה בחצי גמר פלייאוף הליגה השנייה. על פי הסיכום העקרוני, תעביר העמותה הנוכחית, המונה שבעה חברים בראשותו של רמי כהן, את זכויות הניהול ,'ציקוביץלהר כמובן אחרי אישור האוהדים למהלך.
בהפועל ת"א גוררים גירעון של מאות אלפי שקלים מהעונה הנוכחית, ובקבוצה יודעים שללא איש עסקים רציני שיזרים לקבוצה מיליוני שקלים, הקבוצה לא תוכל להתמודד בכבוד בליגת העל אם הקבוצה תעבור בסידרת הגמר את מכבי באר יעקב. עם הרציקוביץ' בטוחים במועדון שיהיה אפשר להעמיד תקציב, שעשוי להתקרב על פי ההערכות לעשרה מיליון שקלים, ולחזור לצמרת הכדורסל הישראלי.
משפחה חצויה
הרציקוביץ' הוא אחיו הגדול של לוני הרציקוביץ' שהיה הבעלים של מכבי ת"א בכדורגל בשנים .2007-1996 עסקיו של דורון הרציקוביץ' מתפרשים על פני יותר משש מדינות במזרח אירופה, נוסף על טורקיה ועל ישראל. באמצע שנות 90-ה רכש עם מיקי ברקוביץ' את מ.מ גבעת שמואל, אולם עזב את הקבוצה אחרי שנתיים.
לפני כעשור עבר להתגורר בטורקיה בעקבות עסקיו ומאחר שהיה נשוי לדליה, בתו של אחד מאילי ההון היהודים במדינה, גאריח אוזיר, שנרצח בבית קברות בטורקיה. בעקבות גירושיו חזר לארץ באמצע העשור הקודם וניהל מו"מ עם שאול איזנברג על קניית הפועל ת"א, אולם עקב הסכומים הגבוהים שדרש אייזנברג נסוג הרציקוביץ' מהמהלך.
הרציקוביץ' הודה בעבר שהוא אוהד הפועל ת"א. "אני ואחי שונים מאוד," אמר בראיון ל"שם המשחק" לפני כשלוש שנים, והוסיף: "אין סיכוי שאיכנס למירוץ עם מכבי ת"א. המיליונים שרצים שם זה טירוף." באותו ראיון הוסיף :'הרציקוביץ "יש מי שמוכן להשקיע ביאכטה 100-כ אלף דולר. אני רוצה להשקיע בכדורסל." קופל בבעיה
עקב פירוקה האפשרי של הבקעה והעובדה שרק קבוצה אחת תעלה מהליגה הלאומית, עלולה ליגת העל למנות רק 11 קבוצות גם בעונה הבאה. המצב אף עלול להחמיר אם לני רקנאטי יתמיד באיומו ולא ישקיע עוד כסף בבני השרון הרצליה. יו•ר הרצליה, אלדד אקוניס, ניסה לרתום את הרציקוביץ' לקבוצה משותפת בשרון, אבל האחרון רואה בקבוצת האוהדים של הפועל ת"א אתגר גדול יותר.
הערב: עוברים לבאר יעקב
שלושה ימים אחרי שספגה את הפסדה הראשון בפלייאוף, תארח הערב (ONE ,19:40) מכבי "איתי" באר יעקב את הפועל ת"א למשחק השני בגמר הלאומית.
חניכיו של עידן פלדה יצאו בתחושת החמצה מההפסד בהדר יוסף ויודעים שאם לא ינצחו היום, הם כנראה לא יחזרו לשחק העונה בבית. בקבוצה מקווים לתרומה גדולה יותר מיועד בית-יוסף, שחקן העונה, שנעצר ביום שני על כמות נקודות חד-ספרתית, וכן מכריס ווטסון.
האדומים התקשו מאוד בשני משחקי החוץ הקודמים בפלייאוף (ניצחון בשתי הארכות בר"ג והפסד בנס ציונה,( אך מאמינים ביכולתם לנצח בפעם השנייה העונה במרכז מקס. קרטיס קלי, שאינו כשיר לחלוטין, יעמוד לרשותו של ארז אדלשטיין.

נערך לאחרונה על ידי גרזן אדום בתאריך 29 מאי 2012, 17:10, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הרציקוביץ בדרך להפועל תל אביב וקרוב לרכישת זכויות ניהול
הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 05:44 
גם אם נעשתה פנייה להנהלה, מה זה בדיוק "קרוב לרכישת זכויות ניהול" או "עמותת האוהדים אמורה לאשר את המהלך"?
אלי סהר מביך...

שאלת השאלות - האם זהו היום לו חיכינו 200 שנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 06:42 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע אם זהו היום לו חיכינו 200 שנה, ובוודאי לא יודע את פרטי המו"מ שמן הסתם, אם יבשילו, יובאו לאישור חברי העמותה, אבל למישהו יש ספק בכלל שקפיצת מדרגה מסוג כזה היא צעד בלתי נמנע?

אם מדובר בסוג של זיכיון לתקופה מוגבלת לניהול הקבוצה, זיכיון שבתום תקופתו יחזור לעמותה לקבל את אישורה להמשך תקופת זיכיון נוספת, ואם אכן מדובר בתקציב של 10 מיליון ש"ח (תקציב מכובד לכל הדיעות), אז כדאי מאוד לא לפסול הצעה כזאת. מה גם שמדובר באיש עסקים מכובד ואוהד מוכר של הפועל.

נערך לאחרונה על ידי Frank Serpico בתאריך 10 מאי 2012, 06:46, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 06:46 
1. ממה שאני יודע אלי סהר מאוד מעורה במ.כ. הבקעה.
2. לדעתי הרציקוביץ' עשוי להיות שותף טוב מאוד לעמותה. ממה שאני מתרשם ושומע מאיזור הבקעה הוא לא וואן מאן שואו וגם שם נותן למוטי אמסלם לנהל את המועדון, כך שאפשר יהיה לנהל את המועדון בשיתוף פעולה בין העמותה להרציקוביץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 07:01 
סמל אישי של המשתמש
סלחו לי על הבורות..אבל יש לי כמה שאלות
גרעון של מאות אלפי שקלים?? המצב כזה חמור??
כשהוא אומר רכישת זכויות בקבוצה אני מניח שזה מקסימום 49% נכון?
ושאלת השאלות, 2 השאלות שלי מבוססות על דברים אמיתיים בכלל? :LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 07:03 
סמל אישי של המשתמש
תלמיקו כתב:
גרעון של מאות אלפי שקלים?? המצב כזה חמור??

המצב כזה חמור, כן.

לגבי השאלה השנייה שלך, אינני יודע, ואולי גם כדאי לחכות ולראות אם יש דברים בגו ואם בכלל הם יבשילו, אבל בכל מקרה נדמה לי שהעיקרון הוא, כמו שכתבתי, כזה של סוג של זיכיון לתקופה מוגבלת לניהול הקבוצה, זיכיון שבתום תקופתו יחזור לעמותה לקבל את אישורה להמשך תקופת זיכיון נוספת. אם זה כך אז מדובר, ככה אני מבין, בזיכיון לניהול של 100% (אולי עם מנגנון כזה או אחר של מעורבות העמותה) לתקופה מוגבלת שתתחדש עם פקיעתה באישור חברי העמותה. סוג של ראש ממשלה לתקופה קצובה מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 07:17 
אני לא מאמין שהגענו עדיין לדילמה הזאת אבל אם כן...
מה צריך להיות? חלק מהמשמעות הענקית של המועדון הזה זה שהיא מועדון של אוהדים...
אם יהיה בעלים אז מה יקרה למיזם החברתי? מה אם הרשקוביץ יחליט שהוא רוצה להחתים מיליון זרים מה שלא יכול לקרות אם העמותה?
מה אם הוא יחליט להתערב? מה יקרה אם הוא ירצה לקחת בעלות מלאה על המועדון מה גורלה של העמותה במקרה זה?

בקצרה. הרשקוביץ רוצה להשקיע בנו...כל הכבוד. אבל לא לקחת יותר מ49 אחוז מהבעלות ולשמור על לפחות כמה מחברי ההנהלה כנציגי העמותה.
שהעמותה תעבוד ביחד עם הרשקוביץ. אם לא אז אני חושש שכל הקסם של המועדון הזה ילך כי אנחנו רוצים להפוך את המועדון להישגי על חשבון כל השאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 07:23 
סמל אישי של המשתמש
לא רוצה סתם לענות לך על כל אחת מהשאלות בלי מידע מבוסס. נמתין ונראה (ונשקול), אבל דבר אחד בטוח - פרויקט האוהדים המדהים הזה לא יבוא לקיצו. מה שכן, אם בנוסף ל"פרויקט" הזה אנחנו גם רוצים לראות קבוצת כדורסל מקצוענית שחוזרת למקומה הטבעי בצמרת הכדורסל הישראלי, עם תקציב מכובד ולא כזה שמתנדנד כל שנה בין ליגת העל לליגה הלאומית, אנחנו חייבים לשים בצד חלק מהרומנטיקה ולפנות מקום גם לקצת פרקטיקה.

בסופו של דבר, פרויקט אוהדים נפלא ככל שיהיה, המטרה היא קבוצת כדורסל מקצוענית, תחרותית והישגית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 07:30 
סמל אישי של המשתמש
1. הלוואי
2. הבעיה בגירעון של מאות אלפי שקלים היא לא גודל הגירעון בפני עצמו, שהוא לא אדיר.
אלא שזה אומר מה אנחנו יכולים להעמיד בליגת על מבחינת גיוס משאבים ע"י העמותה.
נכון להיום זה תקציב מינימום. זה לא אסון, בטח כשאין ירידות. אבל צריך להבין את המשמעות.
נכון לעכשיו, זה מה שתומכי הפועל ת"א כדורסל מצליחים לספק לה במסגרת העמותה נטו - תקציב מינימום לליגת העל.
אפשר להסתפק בזה, אני אישית אפילו הייתי מעדיף. אבל זה מקרין על התדמית שלנו, ויכול להשפיע על גיוס כספים עתידי. וגרוע מכך, יתכן שבעתיד הקרוב כן יהיו ירידות. וזה כבר סיפור אחר לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 07:35 
Frank Serpico כתב:
לא רוצה סתם לענות לך על כל אחת מהשאלות בלי מידע מבוסס. נמתין ונראה (ונשקול), אבל דבר אחד בטוח - פרויקט האוהדים המדהים הזה לא יבוא לקיצו. מה שכן, אם בנוסף ל"פרויקט" הזה אנחנו גם רוצים לראות קבוצת כדורסל מקצוענית שחוזרת למקומה הטבעי בצמרת הכדורסל הישראלי, עם תקציב מכובד ולא כזה שמתנדנד כל שנה בין ליגת העל לליגה הלאומית, אנחנו חייבים לשים בצד חלק מהרומנטיקה ולפנות מקום גם לקצת פרקטיקה.

בסופו של דבר, פרויקט אוהדים נפלא ככל שיהיה, המטרה היא קבוצת כדורסל מקצוענית, תחרותית והישגית.

פרנק אני אגיד לך מה דעתי שלא מייצגת את דעת החברים האחרים כמובן.
אני מעדיף מועדון 6-7 מיליון שקל (מה שאפשרי אם נהיה בליגת העל) במקום 10 מיליון והעיקר שהמועדון הזה יהיה שלי.
זה מעבר לרומנטיקה.
מה אתה חושב יקרה לעמותה ברגע שיהיה בעלים? אף אחד לא יהיה חבר כי בכל מקרה להיות חבר כבר יהיה חסר משמעות.
מה אתה חושב יקרה מתי שהרשקוביץ ירצה מועדון הישגי ויכריח את ארז במידה ונעלה כמובן להחתים כמה זרים שרק אפשר? במה אתה חושב שנהיה שונים משאר הקבוצות? שגם אנחנו נהיה שותפים למחלה של הזרים?
ואתה לא חושב שהקהל יתחבר פחות למועדון?

לכן אני אומר. המקסימום שאפשר לתת זה חצי הנהלה. בעלים אחד של הקבוצה זה הרשקוביץ והבעלים השניים זה העמותה. ולהכניס לשכל של הרשקוביץ שהוא לא ישתלט ויעשה כרצונו ושהוא בסך הכל שותף שלנו. אסור יותר מ3 זרים בליגת העל. צריך להיות שותפים להחלטות גדולות גםבתקופת שלטונו. אם לא זה כבר מעבר לקסם. ..כל הפואנטה תלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 07:38 
סמל אישי של המשתמש
אני מקווה שההנהלה יודעת מה היא עושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 07:43 
סמל אישי של המשתמש
שוב אני אומר - אנחנו נכנסים להיסטריה קלה ומתחילים לדבר על דברים בלי שאנחנו יודעים. נחכה, נראה, נלמד את מה שיובא להצבעתנו (אם יבשיל בכלל מהלך כזה) ונשקול אותו. סתם להתחיל להתפלמס על דברים מבלי שאנחנו יודעים עוד שום דבר זה קצת חסר טעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 07:43 
אני שוב מזכיר: גם כשהרציקוביץ' נכנס לבקעה הניהול בפועל של המועדון שם לא השתנה. מוטי אמסלם המשיך להיות זה שמנהל בפועל. אני בספק גדול אם, במידה שהרציקוביץ' ייכנס, הוא יתחיל להביא אנשי ניהול משלו. לדעתי בהחלט אפשר להגיע למתכונת שבה ההנהלה הנוכחית תמשיך לנהל בפועל את המועדון תוך שותפות איתו. כמו שקורה בבקעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 07:47 
סמל אישי של המשתמש
בכל מקרה, זה משמח ומעודד לדעת שיש להפועל תל אביב כדורסל מספיק אפיל ציבורי כדי לעניין אנשי עסקים להכנס למיזם הזה בקונסטלציה כזאת או אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 07:49 
סליחה שאנח אומר אבל אם אנחנו בתור אוהדי הפועל נבחר בדרך של הישגיות על חשבון הכל אנחנו נהיה חתיכת צבועים ולא נהיה שונים ממכבי רק שמכבי תיהיה באמת הישגית בניגוד אלינו. זה אפילו מגעיל אותי לחשוב על זה.
הפועל תל אביב זה ערך מוסף. זה ישראליות. זה להיות שייך לאוהדים ואם לא אז מקרה שאול מדגים מה יקרה.

אנחנו חייבים לסרב בתוקף מראש לבעלות מלאה.
זה לא כאילו אם לא הרשקוביץ אז אנחנו לא נוחל להתקיים. מנהלת הליגה נותנת מיליון וחצי שקלים והעירייה עכשיו מתכננת לתמוך פלוס גידול חברי העמותה נותן לנו לפחות את תקציב המינימום אם לא יותר.

ולכל אלה שאומריפ שזה מוקדם מדי בשביל דיבורים כאלה זה כבר וויכוח עקרוני יותר מהכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 07:54 
אז עזבו אתהרשקוביץ בצד עכשיו... אני כברמדבר על מצב דמיוני אבל עדיין חשוב מאוד.
לא חשבתי שאי פעם אגיד משהו בסגנון אבל אם הפועל תהפוך להיות מועדון שההישגיות שלו היא המטרה היחידה אני כבר לא אבחין בינה למכבי ולא אראה עניין בקבוצה. הפועל זה ערך מוסף. בלי זה כבר הכל הולך.
ואני מאוהב בהפועל עד מעל הראש. אני לא רוצה שיהיה סיטואציה כזאת שאהבה שלי תשנה מול עיני ותאכזב אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 07:55 
סמל אישי של המשתמש
cscarlos כתב:
אם הפועל תהפוך להיות מועדון שההישגיות שלו היא המטרה היחידה אני כבר לא אבחין בינה למכבי

ולא הגזמנו בכלל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 08:01 
ממש לא הגזמנו. זה שלאחד קוראים הפועל ולאחד קוראים מכבי לבד לא אומר לי כלום. חשוב התוכן.
בכלל כל העסק מגעיל אותי.
תיקח את הפועל תוסיף לה המון זרים תיקח ממנה את הבעלות על הקבוצה ואת האידיאולגיות והמיזמים החברתיים ומבחינתיהיא לא תיהיה שונה כל כך ממכבי. אז שימשיכו להגיד שהמטרה היחידה זה מועדון מצליח. מבחינתי זה בברור לא המורה היחידה. למכבי זה המטרה היחידה. לא לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 08:05 
סמל אישי של המשתמש
אז לשיטתך אין גם שום הבדל בין מכבי לבין שאר קבוצות הכדורסל המקצועניות בארץ? אין הבדל בין מכבי תל אביב לבין אף מועדון ספורט מקצועני והישגי בכל תחום שהוא ברחבי העולם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 08:06 
אתה מודע לזה שמועדון הכדורסל "הפועל תל-אביב" היה קיים הרבה מאוד שנים לפני שנהיה בשליטת אוהדים, כן?
וגם אז הוא היה מאוד "הפועל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 08:07 
סמל אישי של המשתמש
הישגיות גדולה ממילא לא תהיה בליגה שמכבי משחקת בה במתכונת הנוכחית. אלא אם כן אנחנו חוזרים לתקופת האליפות המדומיינת של מקום שני, ואני די מזלזל בזה. זה לעניין שבדיון.

לעניין שעל הפרק, יותר מכל דבר אחר - כולה ניצחנו משחק אחד מ(פוטנציאלית) 5. תרגעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 08:18 
Kyahs כתב:
אתה מודע לזה שמועדון הכדורסל "הפועל תל-אביב" היה קיים הרבה מאוד שנים לפני שנהיה בשליטת אוהדים, כן?
וגם אז הוא היה מאוד "הפועל".

אמת. היה קבוצת ספורט שנקראה הפועל. אז מה ? למה לאהוד אותה? בואו נחשוב ביחד למה לאהוד את הפועל ולא את מכבי למשל? הרי אם המטרה היחידה היא הישגיות אז וואלה ככה גם מכבי! למה שאני לא אלך לאהוד אותה?
הפועל היא ערך מוסף והיא הסיבה היחידה למה אני אוהד אותה.
אני גר באשקלון ואף אחד מהמשפחה שלי לא אוהב כדורסל...אז תגיד לי...אם אני לא אמור לאהוד את הפועל כי היא לא מייצגת את עירי ואם היא לא משהו שהנחיל לי אבי ואמא מילדות למה לי לאהוד הפועל? אני אגיד לך למה אני אוהד אותה.
בגלל שיש לה ערך מוסף. ומבחינתי הערך המוסף הזה אומר הכל. בלי זה כמה שאני מאוהב בקבוצה אני לא רואה סיבה אחרת...בטח לא כי היא מצליחה כל כך. אולי בגלל אוהדיה הנהדרים אבל בשביל זה יש גם את חולון..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 08:34 
סמל אישי של המשתמש
קרלוס הכל טוב ויפה. ואני אישית מסכים איתך שצריך להיות ערך מוסף למועדון וכולנו היינו שמחים להסתדר לבד.
אבל יש שורה תחתונה.

השורה התחתונה היא שהשנה גייסנו 3.5 מיליון שקל בערך (פלוס מינוס, על פי פרסומים זרים)
בשנה הבאה נקבל מהמנהלת 1.2 מיליון אם אני זוכר נכון את הסכום.
נניח שתהיה התלהבות סביב החזרה לליגת העל, ונגייס מספונסרים וחברי עמותה וכן הלאה עוד מיליון (שזה אופטימי למדי)
אנחנו פה בקושי מגרדים 5 וחצי מיליון, ועוד תפחית מזה גרעונות של השנה.
המשמעות היא שנוכל בשנה הבאה להעמיד קבוצה כמו בני השרון השנה בערך.

מה לדעתך יהיו ההשלכות של זה?
לטעמי לפחות, עם כל הצער, יש להתפשר ולחלוק את זכויות הניהול, ולנסות להמשיך לתת את הערך המוסף בכח שנשאר לנו
ולחזק את העמותה ולהתרחב כדי שיום אחד נהיה ילדים גדלים ונוכל להסתדר לבדנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הרציקוביץ בדרך להפועל תל אביב וקרוב לרכישת זכויות ניהול
הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 08:37 
אני רק שאלה, אין בכדורסל תקופת צינון? בן אדם יכול ברגע לעבור מקבוצה לקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 08:38 
סמל אישי של המשתמש
אני אמשיך להזכיר שסה"כ הצלחנו לנצח משחק אחד בגמר הפלייאוף (אכן שיפור ביחס לעונה שעברה, אני לא מזלזל) - וכבר חלק מהאנשים פה עושים חישובים לגבי ליגת-העל בעונה הבאה. רבאק, תנו לזה עוד שבוע, יכול מאד להיות שבאר-יעקב יצטרכו לעשות את החישובים הללו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 08:40 
חברים יקרים,

אתם יכולים להניח שיש לי מה להגיד, לא מתוך ידיעת מה שקורה, אלא מתוך ניסיוני והדעה שגיבשתי לגבי המודל הניהולי הנכון.

אבל היום, אין מקום לדיונים! היום, אין מקום לבזבוז מחשבות והחלפת מילים על שום נושא מלבד נושא אחד ויחיד!

היום יש משחק שצריך לנצח!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 09:06 
סמל אישי של המשתמש
תקנון העמותה אוסר על מכירת השליטה. יש בתקנון סעיף שמדבר על מכירת זכויות ניהול לתקופה קצובה בזמן. ועוד כמה רעיונות לגבי שותף אסטרטגי עתידי.

אני מציע:
1. שאנשים יקראו את התקנון של העמותה שהם חברים בה.
2. שאנשים יבנו שיש הבדל בין העמותה והניהול/השליטה בה, ובין ניהול קבוצת הכדורסל.

אני משוכנע שהנהלת העמותה עושה מה שצריך כדי להבטיח את עתידה. שיהיה מה להודיע הם יודיעו. אם למשהו זה בוער שישאל אותם אישית בכל נושא. הם תמיד עונים

בכל מקרה, מה שחשוב זה להשיג 2 נצחונות ולא עוד כותרת בישראל היום. היום חייבים לעלות ל-2:0 ואז ...

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 09:27 
בטוח שהיא יודעת מה היא עושה.

וכל דבר שיהיה יגיע להצבעה שלנו, ככה שנוכל להחליט אם זה נראה לנו או לא.

שמעתי את השמועות האלה כבר, ואין לי מושג אם הן נכונות או לא.

אבל העיתוי של הוצאתן לתקשורת מזכיר לי את ה"תחזיקו אותי" של ג'ף רוזן לפני תחילת העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 09:29 
העמותה מגיבה, מתוך האתר הרשמי:
ציטוט:
בימים האחרונים נוצרו מגעים בין דורון הרציקוביץ', אוהד הפועל תל אביב ואדם יקר, להנהלת העמותה, בנוגע לקיום שותפות בניהול קבוצת הפועל תל אביב, תוך התנייה כי כוחה של העמותה יישמר. במידה והמגעים יבשילו לכדי עקרונות מוסכמים יובא ההסכם לאישור החברים, כפי שקבוע בתקנון העמותה.
כרגע אנו עוסקים אך ורק במשחק החשוב שייערך הערב בבאר יעקב, כדי לעמוד במטרה שהצבנו לעצמו בתחילת העונה - העפלה לליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
http://www.hapoeluta.com/%D7%AA%D7%92%D ... 7%A6%D7%94

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: