bigi37 כתב:
אדום תלאביבי כתב:
מי שיצפה בשידור חוזר של המשחק, יוכל לראות שלפני שטוטו בועט את הפנדל, מר מהראן, במקום להתרכז בסיכוי שיהיה ריבאונד, מעדיף להתחבק ולהריץ צחוקים עם המגן של נתניה. מקצוען הוא לא. כל הקללות שבעולם מגיעות לו על ההחמצה הזו, ולא בגלל שאסור להחמיץ מול שער ריק, אלא בגלל שאסור עד כדי כך לזלזל בחולצה שאתה לובש, בקבוצה של החברים שמשחקים איתך, ובאוהדים שבאו לראות אותך. אני כ"כ עצבני עליו, שכדאי שאמנע מלהגיד מה אני מאחל לו נכון לעכשיו.
יאללה יאללה
אני ראיתי את הקטע הזה ואז התפניתי לבעיטה של טוטו, משמע זה קרה לפני הבעיטה. בסופו של דבר מהראן הגיע ראשון. ראוי לכל הקללות שבעולם? לאלה הוא היחיד בהפועל שעושה תנועה, וגם אם הוא לא כובש, הוא רץ 90 דקות וגם 120 דקות אם צריך (לך תראה את חצי הגמר ואיזה ספרינט הוא הביא בדקה ה-119 בניסיון לחלץ כדור). מילא תזלזלו ביכולת המקצועית שלו, אבל מה אתה לעזאזל רוצה לאחל לשחקן שכבש לך שער אליפות מול מכבי חיפה ומתאמץ הכי הרבה על המגרש? חוצפן
מה חצוף במה שכתבתי? ששכחתי לציין שהוא שם גול אליפות? נכון, הוא שם גול אליפות. עכשיו מותר לי לדבר? תודה. דבר ראשון, חוצפן תקרא לחברים שלך. מר ללה שם גול אליפות לפני שנתיים. האם זה אומר שהוא יכול לבוא מחר בבוקר ולהשתין על חולצה של הפועל? אני מניח שתסכים שלא. אם היה רציני ומקצוען כמו שדוד שלו טוען שהוא, היינו מביסים היום. אם היה מרוכז היום, היינו מנצחים. אם היה נותן את כולו בריבאונד פנדל הזה, היינו יוצאים בתיקו שמבטיח אירופה. מותר להיות מחמיצן ולא חסרים מחמיצנים בהפועל שאהבתי, כולל מהראן. זה לא מקנה לו את הזכות לזלזל בקבוצה ובאוהדים, בזמן שנתניה מובילה עלינו בבלומפילד. מה יש לו להסתחבק עם שחקני נתניה בזמן שהם מובילים? עובדתית, את הגול שנייה אח"כ הוא לא שם. אין קשר בין השניים? זאת דעתך, ואני מכבד אותה למרות שאתה לא מכבד את דעתי.