Frank Serpico כתב:
EISEN כתב:
קודם כל היה מדהים היום, רציני, מרגש והכל.
אבל בתור אחד שהיה בגוש המעודד מתחת לסל בעיקר חששתי שלמישהו תתפלק איזה כאפה קטנה לספי שמש ואת שאר הסדרה נשחק בלי קהל. צריך להיות מאוד מאוד זהירים בקטע הזה.
עוד דבר שאני חושב, זה כשמקללים ככה את השופטים בטירוף וממרחק סנטימטרים, זה לא בהכרח עוזר אלא יכול לגרום לאנטי שלהם.
זהו. נקודה למחשבה.
מסכים איתך, גם אני חשבתי על זה. אבל קל לדבר פה ולהיות רציונלי, אבל כשאתה רואה את שמש הכלב הזה עומד מרחק עשרים סנטימטר ממך, עם הגב אליך, אתה לא יכול, פשוט לא יכול, שלא לקלל אותו.
מה שכן (צור! שים לב!) - אסור אסור אסור אפילו שיהיה מגע הכי קטן איתו. פשוט אסור. והשטרות שלך ממש דיגדגו לו את העורף. נדמה היה לי שהוא מחכה לאיזו נגיעה קטנה מאיזה אוהד כדי לפוצץ את הכל. חייבים להזהר!
אני תומך בגישת הלא לקלל קללות קשות על רקע אישי, מחלות, מקצוע של האם והכל,
אלא יותר בכיוון של "אתה בושה", "אתה שערוריה" וכיו"ב. (נכון שלא הייתי 20 סנטימטר מהם אבל גם 3 מטר זה מספיק קרוב).
בכלל, אני חושב שהכי אפקטיבי זה לצעוק להם דברים על רקע מקצועי כמו "תסתכל על לוח העבירות, איך זה יכול להיות שיש להם רק 2 פאולים", "איך אתה לא רואה שזה צעדים" וכאלה דברים,
אבל כאמור, זאת רק דעתי.
בקיצור ולסיכומו של עניין, הכי חשוב זה לדעת לשמור על הגבולות, כי אם מישהו יחצה אותם אז זה יפגע בנו בסופו של דבר.
יאללה