שבתאי יחבס כתב:
דני גולפיטק כתב:
שבתאי יחבס כתב:
הכסף ניצח את הכדורגל.
כמה חבל....
זה כמו שמישהו יקנה את הפועל כדורסל, יעמיד תקציב דומה לזה של מכבי, ניקח אליפות והם יגידו "הכסף ניצח את הכדורסל".
יאללה
אז תיקחו רק 51 אליפויות ב50 השנים האחרונות ולא 52
בכיינים וונאבי רומנטיקנים
אח שלי, גיגס וסקולס הם הרומנטיקה של הכדורגל. לא דויד סילבה ונייג'ל דה יונג.
פרגי הוא הרומנטיקה של הכדורגל לא מאנצ'יני. אולד טראפורד איצטדיון הרבה יותר רומנטי מאשר ה-"איתיחאד סטאדיום".
וסתם בשביל הזיכרון היפה: מאט באזבי, ג'ורג'י בסט, אריק קאנטונה, בובי צ'רלטון ועוד רבים וגדולים.
מהצד התכול של העיר אתה יכול לרשום את אייל ברקוביץ'... סיטי
אני די משוכנע שלו ליברפול או ארסנל או הקבוצה שאתם אוהדים באנגליה הייתה במקום יונייטד הייתם חושבים בדיוק ככה, אבל כשזה בא על החשבון היריבה השנואה שבעשרים השנה האחרונות שולטת ללא עוררין בכדורגל האנגלי וכנראה גם העולמי אז זה יותר קל להעדיף את הסיטי...
אני לא אוהד שום קבוצה באנגליה, וזו עדיין בכיינות.
וויין רוני יכול לשחק בסיטי בדיוק כמו שהוא משחק ביונייטד, ומול דוד סילבה אתה יכול לשים את פארק ג'י סונג.
כשליונייטד היה הכי הרבה כסף, הם לקחו אליפויות בלי הכרה ודאגו לנפח את מחלקת הנוער שלהם. אין להם הכי הרבה כסף, אז הם (ואתה, וקורמן) מתבכיינים.
מה שאתה אומר כל כך טפשי, שאם נקח את הדוגמא שלך לשוק המקומי זה יהיה כל כך פתאט - אני רוצה לראות שמגיע רוכש להפועל חיפה, הופך אותם לקבוצת כוכבים שלוקחת אליפות ויגידו שזה לא כמו האליפויות הרומנטיות של מכבי חיפה עם יניב קטן וניר דוידוביץ.