תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 22:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הקהל היום
הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 19:33 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
כרגיל האדס עושה הכל כדי לצאת קשוח, גברי ובועט במוסכמות על ידי תגובות לא ענייניות תוך כדי שימוש במילים "גסות".
זה חדש!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 19:34 
השאלה היחידה שצריכה להישאל, היא האם כל מי שלא הגיע היום (היום = לא ספציפית היום, אלא במשחקים מהסוג הזה) חושב ומאמין שבמשחק כזה צריך להיות יציע ריק. 0 אוהדי הפועל, לא 400, לא 10 ולא 1, 0.
אם מישהו, ויכול להיות שהאדס הוא כזה, מאמין בזה אז הגיוני מאד שלא יבוא.
אם מישהו חושב שהפועל צריכה לשחק מול קהל, תמיד, אז לכל הפחות הוא צריך לסתום את הפה, כי אתם יכולים לקרוא לזה איך שבא לכם, אבל בסופו של דבר אתם מעדיפים שמישהו יעשה את העבודה השחורה בשבילכם.
לי אין ספק שאסור שהפועל תשחק מול יציע ריק, אז אני מגיע. פשוט.

נערך לאחרונה על ידי villa crespo בתאריך 05 מאי 2012, 19:39, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 19:36 
ירדן כתב:
מעניין אותי אם לירון היה פותח את האשכול גם אם במקרה שהוא לא היה מגיע.

מה הקשר?
מן הסתם אם לא היתי בא למשחק(ואני לא אגיע רק שתיהיה לי סיבה ממש אבל ממש טובה) אז לא היתי פותח אשכול כזה.
אבל מה הקשר? זה לא שהיום באתי במקרה למשחק חוץ, אני כבר שנים הולך לכל משחק חוץ של הפועל בארץ.
לכן לא הבנתי מה הקשר?

ירדן כתב:
לירון האדום כתב:

אבל קל להגיד עונה הבאה נבוא רק למשחקי חוץ ולא למשחקי בית.

מתערבים?

היום היית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 19:41 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
השאלה היחידה שצריכה להישאל, היא האם כל מי שלא הגיע היום (היום = לא ספציפית היום, אלא במשחקים מהסוג הזה) חושב ומאמין שבמשחק כזה צריך להיות יציע ריק. 0 אוהדי הפועל, לא 400, לא 10 ולא 1, 0.
אם מישהו, ויכול להיות שהאדס הוא כזה, אז סבבה.
אם מישהו חושב שהפועל צריכה לשחק מול קהל, תמיד, אז לכל הפחות הוא צריך לסתום את הפה, כי אתם יכולים לקרוא לזה איך שבא לכם, אבל בסופו של דבר אתם מעדיפים שמישהו יעשה את העבודה השחורה בשבילכם.
לי אין ספק שאסור שהפועל תשחק מול יציע ריק, אז אני מגיע. פשוט.

תראה,אף אחד לא יכול לקבוע למישהו אם לבוא או לא.
יש את הגרעין הזה שתמיד באמת מגיע,וזה טוב ויפה,בטח עוד שזה במשחקים כאלה שהם חסרי חשיבות.
עדיין,לא חושב שצריך לבוא אפילו בחצי תלונה למישהו שלא הגיע למשחק היום,ואם למשל גם אותו גרעין של קהל לא היה מגיע היום,לא הייתי רואה בזה דבר בעייתי,בטח עוד בסיטואציה שבה הקבוצה נתונה היום שגם נותנת את אותותיה.
אותי יותר מדאיג כמות הקהל בחצי הגמר,שאם אליה אפילו כל אותם אלה שבד"כ לא מגיעים למשחקים מופיעים,אז באמת כנראה שהמצב קשה והיאוש השתלט עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 19:41 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo, זו לא הנקודה. בסופו של דבר זה תלוי כמה חשוב לאנשים לראות את הפועל. יש כאלה שמוכנים לנסוע רחוק אבל לא לשלם 80 שקל (האמת שעלה היום 60); יש כאלה שיבלעו את ה-80 שקל אבל לא יגיעו בגלל טביב; יש כאלה שיבלעו את טביב אבל לא יגיעו אם מבחינתם אין מאבק על תואר; וכן הלאה וכן הלאה.
ויש 300 איש - תמיד אותם אנשים - שיחתכו מהעבודה מוקדם בשביל משחק גביע בשכונה נגד לוד, וברור שיגיעו לאשדוד, וברור שיהיו הראשונים לקנות לגמר הגביע ועוד אלף ברורים כאלה.
לפני שתתנפלו עלי: אף אחד מהם לא אוהד יותר טוב מאף אוהד אחר, פשוט אצלם הפועל נמצאת בסדר עדיפויות הרבה יותר גבוה מאצל כל השאר וצריך לקרות הרבה יותר דברים כדי שהם לא יהיו שם בשביל לראות אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 19:45 
בטח שזה משנה כשמדברים פה על חרם מנויים ומספרים על כמה ש"נגיע" רק למשחקי חוץ.

עזוב את האדס וחבורת המקליקים הרגילה, חבל מאוד שאנחנו מביאים רק 300 איש למשחק חוץ 40 דקות מת"א.

נערך לאחרונה על ידי לא תתפוס אותי בתאריך 05 מאי 2012, 19:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 19:45 
סמל אישי של המשתמש
ובקיץ הקרב נזכה לראות הודעות קרב המצהירות על חרם מנויים והגעה למשחקי חוץ,
מתובלות בנאצות כלפי אוהדים שבכל זאת החליטו לרכוש מנוי,
ואחרי מקסימום חצי סיבוב נמצא את עצמנו שוב עם מקסימום 300 איש שמגיעים למשחקי החוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 19:47 
אני לא מבין למה צריך לקשור כל הזמן את חרם המנויים להגעה למשחקי החוץ.

חוץ מזה, שאם להיות כנים, אי אפשר להתעלם מהמיאוס הכללי שיש מהכדורגל הישראלי בכלל ולא רק מהפועל תל טביב..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
בוא אני אסביר את זה שלא יהיו ספקות.

הפועל צריכה לשחק עם קהל. תמיד. לכן, כל מי שחושב שזה צריך לקרות, צריך להשתדל להגיע. כמו שקרספו אמר. האנשים שמגיעים כל משחק לא משנה באיזה חור ובאיזה תנאים, הם אנשים יקרים, ואני לא מתכחש לכך. אבל אתם פשוט חייבים להבין, לאנשים יש עוד חיים חוץ מהפועל תל אביב עם כמה שזה קשה לתפיסה. אולי לא הרבה מהם, אבל יש. בכדורסל ראיתי את ליהי ואמיר שבקושי עמדו על הרגליים כי הם כבר עברו פרקטית לכפר שמריהו. אבל זה לא הפואנטה. מה הפואנטה? דיי לזיין את המוח והתפלסף על כולם. כל פעם שיש איזה משחק שהחשיבות שלו שווה לקול שלי בבחירות בא איזה אחד שהיה במשחק ומרגיש איזה גאווה לאומית, ומחליט לנזוף באחרים ולהראות שהוא יותר טוב (לא להעליב לירון, אבל זה תופעה חוזרת בפורום). דיי. מספיק, כל קהל אחר מביא 50 איש בתנאים האלה. הגעת? קבל נשיקה. לא הגעת? לא נורא, יש את פעם הבאה.

ולא הפעם לא הגעתי. למה? כי יש לי ברביעי מתכונת ואני כבר שבוע עם האף בספרים. וגם אין לי אוטו. ואל תשווה לי את זה למצב שבעונה הבאה יש או משחקי חוץ או כלום, אז ברור שנבוא למשחקי חוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 19:49 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:

עזוב את האדס וחבורת המקליקים הרגילה, חבל מאוד שאנחנו מביאים רק 300 איש למשחק חוץ 40 דקות מת"א.

300 זה יותר מיפה עבור כזה משחק,גם אם הוא נמצא 5 דקות מת"א ורבע שעה מב"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 19:51 
ירדן כתב:

הפועל צריכה לשחק עם קהל. תמיד. לכן, כל מי שחושב שזה צריך לקרות, צריך להשתדל להגיע. כמו שקרספו אמר. האנשים שמגיעים כל משחק לא משנה באיזה חור ובאיזה תנאים, הם אנשים יקרים, ואני לא מתכחש לכך. אבל אתם פשוט חייבים להבין, לאנשים יש עוד חיים חוץ מהפועל תל אביב עם כמה שזה קשה לתפיסה. אולי לא הרבה מהם, אבל יש. בכדורסל ראיתי את ליהי ואמיר שבקושי עמדו על הרגליים כי הם כבר עברו פרקטית לכפר שמריהו. אבל זה לא הפואנטה. מה הפואנטה? דיי לזיין את המוח והתפלסף על כולם. כל פעם שיש איזה משחק שהחשיבות שלו שווה לקול שלי בבחירות בא איזה אחד שהיה במשחק ומרגיש איזה גאווה לאומית, ומחליט לנזוף באחרים ולהראות שהוא יותר טוב (לא להעליב לירון, אבל זה תופעה חוזרת בפורום). דיי. מספיק, כל קהל אחר מביא 50 איש בתנאים האלה. הגעת? קבל נשיקה. לא הגעת? לא נורא, יש את פעם הבאה.

ולא הפעם לא הגעתי. למה? כי יש לי ברביעי מתכונת ואני כבר שבוע עם האף בספרים. וגם אין לי אוטו. ואל תשווה לי את זה למצב שבעונה הבאה יש או משחקי חוץ או כלום, אז ברור שנבוא למשחקי חוץ .

למה לא להשוות?
על זה בידיוק פתחתי אשכול ! על להשוות את זה, האם בעונה הבאה תבוא למשחק חוץ באשדוד שאין לך רכש ויש לך מתוכנת בעוד 4 ימים??

לא תתפוס אותי כתב:

:ROSE:

אנטיגונה כתב:
ואחרי מקסימום חצי סיבוב נמצא את עצמנו שוב עם מקסימום 300 איש שמגיעים למשחקי החוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 19:52 
שחר כתב:

חוץ מזה, שאם להיות כנים, אי אפשר להתעלם מהמיאוס הכללי שיש מהכדורגל הישראלי בכלל ולא רק מהפועל תל טביב..

כדי לאזן את הפגיעה המקצועית שתהיה מאובדן הביתיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 19:53 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
ירדן כתב:

ולא הפעם לא הגעתי. למה? כי יש לי ברביעי מתכונת ואני כבר שבוע עם האף בספרים. וגם אין לי אוטו. ואל תשווה לי את זה למצב שבעונה הבאה יש או משחקי חוץ או כלום, אז ברור שנבוא למשחקי חוץ .

למה לא להשוות?
על זה בידיוק פתחתי אשכול ! על להשוות את זה, האם בעונה הבאה תבוא למשחק חוץ באשדוד שאין לך רכש ויש לך מתוכנת בעוד 4 ימים??

לא תתפוס אותי כתב:

אנטיגונה כתב:

במצב שאני לא רואה בלומפילד בכלל אז 90% שכן. ושוב, צריך להתחשב בשלב העונה וחשיבות המשחק הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 19:56 
מעניין עוד כמה יהיו כמוך...
אני בספק אם יש רבים כאלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הקהל היום
הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 19:56 
ערן כתב:
villa crespo, זו לא הנקודה. בסופו של דבר זה תלוי כמה חשוב לאנשים לראות את הפועל. יש כאלה שמוכנים לנסוע רחוק אבל לא לשלם 80 שקל (האמת שעלה היום 60); יש כאלה שיבלעו את ה-80 שקל אבל לא יגיעו בגלל טביב; יש כאלה שיבלעו את טביב אבל לא יגיעו אם מבחינתם אין מאבק על תואר; וכן הלאה וכן הלאה.
ויש 300 איש - תמיד אותם אנשים - שיחתכו מהעבודה מוקדם בשביל משחק גביע בשכונה נגד לוד, וברור שיגיעו לאשדוד, וברור שיהיו הראשונים לקנות לגמר הגביע ועוד אלף ברורים כאלה.
לפני שתתנפלו עלי: אף אחד מהם לא אוהד יותר טוב מאף אוהד אחר, פשוט אצלם הפועל נמצאת בסדר עדיפויות הרבה יותר גבוה מאצל כל השאר וצריך לקרות הרבה יותר דברים כדי שהם לא יהיו שם בשביל לראות אותם.

מזדהה לחלוטין. זה הכל עניין של סדר עדיפויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 19:57 
סמל אישי של המשתמש
ברירת המחדל היא להגיע למשחקים.
מי שלא מגיע, מכל סיבה או תירוץ, לבריאות. לא שופטים אף אחד. אבל אל תשתיקו אנשים שטרחו והגיעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 19:58 
לא תתפוס אותי כתב:
שחר כתב:

נו, ו.... 8000 המנויים שלא קונים בגלל החרם יסעו לקריית שמונה?
באיזה סרט זה יקרה?

אני בכלל לא חושב שהקהל צריך "לאזן" את הפגיעה המקצועית, החרם הזה במודע יפגע בקבוצה וזה מחיר ששווה לשלם עבור התועלת שתצמח ממנו בעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 20:00 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
מי שלא מגיע, מכל סיבה או תירוץ, לבריאות. לא שופטים אף אחד. אבל אל תשתיקו אנשים שטרחו והגיעו.

מסכים איתך לגמרי. אבל באותה מידה מעצבן שנוזף כל פעם מחדש משהו שבמקרה יצא לו להגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 20:01 
ירדן כתב:
עמי נאווי כתב:

מסכים איתך לגמרי. אבל באותה מידה מעצבן שנוזף כל פעם מחדש משהו במקרה יצא לו להגיע.

לא נוזף במי שלא בא, אל תבואו, כן תבואו, אני אמשיך לבוא בלי קשר אלייכם.
אבל אל תתחילו להטיף מוסר בלא לעשות מנויים ולהגיע למשחקי חוץ בזמן שאתם בכלל לא מגיעים לאותם משחקי חוץ !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
ירדן כתב:
עמי נאווי כתב:

מסכים איתך לגמרי. אבל באותה מידה מעצבן שנוזף כל פעם מחדש משהו במקרה יצא לו להגיע.

אבל אל תתחילו להטיף מוסר בלא לעשות מנויים ולהגיע למשחקי חוץ בזמן שאתם בכלל לא מגיעים לאותם משחקי חוץ !

שוב אני אומר, אין מה להשוות בין העונה הנוכחית לעונה הבאה. וגם כי זה משחק חסר חשיבות ועניין לחלוטין. ואני לא נוזף באף אחד שהגיע, להפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
עמי נאווי כתב:

מסכים איתך לגמרי. אבל באותה מידה מעצבן שנוזף כל פעם מחדש משהו שבמקרה יצא לו להגיע.

אנשים ש"נוזפים" הם בד"כ אלה שמגיעים למשחקים, לא מישהו שתפס טרמפ על איזה משחק.
וכמו ששמת לב, כל מי שהגיע היום למשחק (לירון, וייה קרספו, לת"א, ערן ואנוכי) לא נוזפים, זו לא חובת הגעה ולא רושמים שמות (סוקו מתרשל :)).
אנחנו מנסים להסביר מדוע אנחנו באים למגרש ומדוע, לדעתנו, אחרים צריכים להגיע גם כן. המעצבן באשכול הזה הן רק תגובות כמו של האדס,
שמנפנף אנשים שבאים לתמוך בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 20:08 
ירדן כתב:
לירון האדום כתב:
ירדן כתב:
עמי נאווי כתב:

שוב אני אומר, אין מה להשוות בין העונה הנוכחית לעונה הבאה. וגם כי זה משחק חסר חשיבות ועניין לחלוטין. ואני לא נוזף באף אחד שהגיע, להפך.

משחק חסר חשיבות? מדוע?
אם בעונה הבאה ניהיה באירופה, האם תגיע למשחקי מוקדמות ליגה אירופאית? או שלא תגיע כי המשחק לא חשוב?
לשחקנים לא מגיע עידוד ושיראו קבל במשחקים שהם משחקים?
מדוע בעונה הבאה המשחקים יהיו חשובים יותר?
מי אמר לך שלא ניהיה סתם קבוצת אמצע טבלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 20:10 
שחר כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
שחר כתב:

באיזה סרט זה יקרה?

אני בכלל לא חושב שהקהל צריך "לאזן" את הפגיעה המקצועית, החרם הזה במודע יפגע בקבוצה וזה מחיר ששווה לשלם עבור התועלת שתצמח ממנו בעתיד.

ואתה יודע מה, עוד משהו - להראות שזה לא סתם "לא באים כי לא כיף" אלא חרם אמיתי. להראות שהקהל משקיע את הזמן שהוא "מרוויח" מהחרם בקבוצה בחזרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 20:15 
ירדן כתב:
עמי נאווי כתב:

ולכמה משחקי חוץ הגעת העונה שאתה אומר מישהו שהזדמן לו להגיע?אפשר לדעת לשלב בין בגרויות ומתכונות כמו שאני עושה בין להגיע להפגנות ולמשחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 20:33 
לא תתפוס אותי כתב:
שחר כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
שחר כתב:

באיזה סרט זה יקרה?

ואתה יודע מה, עוד משהו - להראות שזה לא סתם "לא באים כי לא כיף" אלא חרם אמיתי. להראות שהקהל משקיע את הזמן שהוא "מרוויח" מהחרם בקבוצה בחזרה.

אני מרגיש קצת דבילי להכנס לדיונים האלה כמי שאין לו מנוי, אבל באמת לא נראה לי שצריך להוכיח משהו למישהו. העובדה שבודדים יקנו מנויים היא אמירה מספיק חזקה, מה עוד שבלי חרם או עם חרם, רוב המנויים הקיימים ממילא לא יבואו בעונה הבאה כי באמת זה לא כיף, לא משתלם ומגעיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 20:37 
סמל אישי של המשתמש
שחר, אם יגיעו המון אוהדים למשחקי חוץ בעונה של חרם מנויים זו תהיה אמירה חזקה מאוד לטביב, לתשקורת, ולהתאחדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 20:38 
עמי נאווי כתב:
שחר, אם יגיעו המון אוהדים למשחקי חוץ בעונה של חרם מנויים זו תהיה אמירה חזקה מאוד לטביב, לתשקורת, ולהתאחדות.

למי אכפת מהתשקורת וההתאחדות, האמירה שלנו צריכה להיות מול טביב ולא זה ממילא לא יזיז.

אני לא אומר שזה רעיון רע, ההפך, רק לא מבין למה אתם קושרים כל הזמן חרם להגעה למשחקי חוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הקהל היום
הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 20:39 
ערן כתב:
זה היה צפוי, אפילו הגיעו יותר ממה שחשבתי.
אבל איכשהו אלה תמיד אותם פרצופים.
כלומר, אנשים מתבגרים ואנשים אחרים מזדקנים והמעגלים הרחבים יותר של הקהל משתנים בכמות ובהרכב האנושי, אבל ה-300 איש האלה הם תמיד אותם 300 איש.
זה לא עצוב או מרגיז או משמח, זה פשוט ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
זה מה שאנחנו אומרים, שהסיבה שלא יגיעו היא בעיקר כי אין חשק.
כשיהיה חשק הם יגיעו למשחקים.
כמו שהיה במשחק האחרון בחיפה שרבים אמרו שאין להם חשק ונגמר להם מהעונה הזאת.
אחרי שבועיים היה הרבה חשק והם פיצצו את היציע בנתניה ברבע הגמר.
היום לא היה חשק. בגמר יהיה חשק והם יגיעו.
בעונה הבאה אני אוכל להודיע מראש לאיזה משחקים כן יהיה להם חשק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 20:45 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:

פותח האשכול פתח אשכול שבו הוא מביע ביקורת כלפי אוהדי הפועל שלא הגיעו היום למשחק בי"א.
אני נמנה על אותם אוהדים.
לכן החלטתי להגיב לו, בהתחלה בציניות מאוד רדודה שכל דביל מבין, ואח"כ אפילו ישבתי והסברתי (גם לך, אולג) למה התכוונתי.

אני חושב שאתה טועה יקירי לגבי סיבת פתיחת השכול.
פותח האשכול גם הסביר עצמו כמדומני.
אני הבנתי שסיבת פתית האשכול היא לאמר לכותבי הפורום שמדברים על החרמת המשחקים הביתיים ומצד שני מדברים על הגעתם בעונה הבאה למשחקי החוץ.
חברה , חדל קשקשת, לא תגיעו גם למשחקי החוץ , ואם כן בודדים. הכוונה לכאלה שלא מתמידים היום להגיע למשחקי חוץ.

לדעתי הוא צודק. ואני מוסיף שאלה שהיום יש להם מנוי ומגיעים מידי פעם למשחקי חוץ , במידה ולא יעשו מנוי יגיעו עוד פחות למשחקי חוץ כי הם לאט לאט יהיו פחות מכורים לסם.

ו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: