שער 7 הוא אדום כתב:
לירון האדום כתב:
שעה 17:00 בצהריים, יום יפה, מחירים יחסית נוחים 30\60, וכמה קהל מגיע? 300 איש בערך.
אני זוכר שלפני כמה שבועות שמכבי שיחקו שם, צחקו פה בפורום על הקהל שלהם שלא בא למשחק, אז הנה גם שלנו לא בא.
אבל העיקר חרם מנויים בעונה הבאה- ולהגיע לכל משחקי החוץ? הצחקתם אותי...
אותם 300 משוגעים ימשיכו ללכת עם הפועל לכל חור גם במשחקים לא מעניינים כל השאר- לא מעניין אותם להגיע למשחק חוץ.
אבל קל להגיד עונה הבאה נבוא רק למשחקי חוץ ולא למשחקי בית.
זה טירוף לחשוב שבמשחק חסר חשיבות בסיטואציה הנוכחית יגיע יותר מהכמות הזאת.
אם מישהו היה צריך את החותמת הסופית שלקהל נמאס הוא קיבל אותה בחצי הגמר שאפילו בתקופות הכי שחורות שלנו לא הגיעה כמות כל כך מעטה במעמדים האלה.
לא חושב שזה המקרה שבו צריך לשבח את אותם 300 משוגעים שיירדפו אחרי הפועל לכל חור ובכל מקום,אני חושב שהגעה של עשרים אוהדים לכפר שמריהו או לחנות של דנה אשכנזי בשישי אפילו עדיפה על פני הגעה למשחק הזה.
כנראה שעוד לא הפנמתי שלהפועל יש רק גרעין של 300 (פלוס מינוס) אוהדים שיילכו איתם לכל חור גם שהליגה כביכול גמורה(למרות שהיא ממש לא...)...
התירוץ שנמאס מהכדורגל הוא קל מאד, אני לא מכיר הרבה שהיו הולכים לכל משחק תמיד ועכשיו הם לא הולכים כי נמאס.
אין פה עניין של לשבח או לא, אני לא צריך שישבחו אותי כדי שאני אמשיך לנסוע עם הפועל לכל חור שהיא תיהיה בו בארץ.
זה גם לא מעניין אותי אם יגיעו 100 או 1,000 למשחקים כאלו.
אבל לצחוק על מכבי יודעים יופי, להגיד סיסמאות לגבי העונה הבאה זה אחלה.
בעונה הבאה במשחקים חסרי חשיבות למשל בשיפולי התחתית יגיעו יותר מ300 לאשדוד? אני בספק גדול...