OM כתב:
kobster כתב:
אתה מוזמן להחזיק אצבעות לקבוצה שהאוהדים שלה ביצעו בנו פוגרום שלא נופל בכלום מהביקור הכי גרוע בטדי או מהאבנים שקיבלנו במשחק האליפות בדאבל 2000 בשכונה. עד היום הם אוהבים אותנו, כפי שנוכחנו לדעת במשחק הגביע השנה נגדם. אם בא לך להחזיק אצבעות לקבוצת מכבי בכחול צהוב ששונאת את הפועל, אני לא אעצור אותך.
יכול להיות שההם מעבר לכביש יהיו בשנה הבאה באירופה. אני לא אעצור אותך מלהחזיק גם להם אצבעות שימחקו את חרפת סנטה קולומה. לבריאות.
אין שום קשר בין הדברים.
ה"פוגרום" המדובר היה לפני יותר מ 20 שנה, אני באופן אישי לא גרתי אז בארץ ולא הייתי במשחק ואני בספק אם גם אתה זוכר ממנו כל כך הרבה, את אוהדי יבנה הפועל לא מעניינת כמו שיבנה לא אמורה לעניין את אוהדי הפועל, ובמשחק הגביע נגדם הרוב המוחלט של "אוהדי" יבנה שהגיעו היו סתם יבנאים שבאו בגלל הרעש שהיה סביב המשחק ולא באמת מתעניינים במכבי יבנה ואולי גם לא בכדורגל, ולא היה שום דבר חריג מבחינת הקהל באותו משחק.
אתה מוזמן להחליט לשנוא ולהיות נגד איזה קבוצה שאתה רוצה, אני לא מחפש קבוצות לשנוא.
אם אני זוכר נכון חילקת פה לבבות לכפר-שלם, אז בשנה הבאה יש סיכוי גבוה שההם מעבר לכביש מכפר-שלם ישחקו באירופה, אלו מהאבנים לפני 12 שנים, גם הם בכתום, והם אפילו לא מאיימים על שחקני הקבוצה היריבה שלא יתאמצו (לכאורה). אז אתה יכול להחזיק להם אצבעות. (למען הסר ספק אני תמיד שמח לראות את מכבי מפסידים).
אגב, בסוף שנות ה-90 בתקופת תאומים ושות' היה הסכם שיתוף פעולה בין הפועל למכבי יבנה, אם אני זוכר נכון הפועל קיבלה עדיפות על שחקני נוער של יבנה ובתמורה השאילה ליבנה שחקנים,למשל השוער גיא סאלם עבר אז מהנוער של יבנה לנוער של הפועל, אני בטוח שיצאת בקולי קולות נגד שיתוף הפעולה הבזיוני הזה.
מגניב שאתה שופט אותי בכזו החלטיות (שים לב שאני לא עשיתי את אותו הדבר) מבלי להכיר את הדברים.
אז אני הייתי בעצמי באותו משחק ביבנה, נמלטתי יחד עם אבא שלי תוך כדי אבנים שמתעופפות לעברינו.
הייתי גם במשחק מהאלה עם האבנים לפני 12 שנה, אין בי טיפת סנטימנטים לבני יהודה למרות שבעצמי שיחקתי שם 3 שנים בילדים. אין קשר בינם לבין הפועל כפר שלם, שמה שהם עשו (ותסתכל על התגובות שלי באשכול על המשחק שלהם מול יפו) זו בושה וחרפה וצריך לא רק לסגור את המועדון הזה אלא גם לזרוק אנשים לכלא, אם היתה לנו משטרה שעובדת מול העבריינים ולא מסייעת להם.
על הדרך ככה, גם גרתי ביבנה במשך שנתיים ואני יכול להעיד ממקור ראשון שעד היום שונאים אותנו שם.
אישית, אף קבוצה בעולם הזה לא מעניינת אותי מלבד הפועל ת"א. אני מעדיף ש
הפועל אסי גלבוע יעלו ליגה ולא קבוצת מכבי בכחול צהוב. לך יש העדפה אחרת, תהנה.