מלכה לב אדום כתב:
הפועל כתב:
גמבה אתה גם לא יכול להתעלם מזה שאחוזי הפשיעה עולים (לטענתך, לטענת המשטרה במעט מאד ממה שהבנתי) בעיקר כי הממשלה פשוט מתעלמת מהבעיה שלהם
ואוסר עליהם לעבוד וממשיכה את מדיניות הדלת המסתובבת
זה די מפתיע למען האמת שאין פשיעה הרבה יותר חמורה, בהתחשב בכך שמדובר כבר בעשרות אלפי אנשים שמגיעים לפה בלי כלום ואסור להם רשמית לעבוד
ברור כי בחורות נאנסות או מוטרדות מינית כי אין להם אישורי עבודה.
אחוזי הפשיעה המינית הולכים ועולים ואין לזה כל קשר לרמת המסכנות שלהם (ושלא תהיה טעות חלקם באמת מסכנים). הקשר היחידי זה כי הם יכולים.
היום, רק נשים מעטות ואמיצות מרשות לעצמן להסתובב בדרום ת"א/תחנה מרכזית לבדן.
לא נראה לי שאם אני אתרום סבון תיפתר הבעיה לעיל.
זה נורא נחמד שמנסים לעזור להם ואני לא נגד, אבל איפה העזרה לאותן נשים שלא יכולות להסתובב ברחובות?
מלכה, בחורות נאנסות ומוטרדות גם מאזרחים ישראלים כשרים.
כשאנשים מובטלים משועממים חסרי עבודה וחסרי כל, זה אולי מעציב ומכעיס אבל לא מפתיע שהם הופכים לחיות בהרבה מובנים.
השאלה היא האם יש פה משהו יוצא דופן יחסית לאוכלוסיות במצבים דומים, ומעבר לכך תכלס - מה צריך לעשות איתם כדי להפחית את זה. לשלוח את כולם כמו שהם חזרה לסודאן או ארתריאה, זה פתרון אפשרי.
גם אותו צריך לעשות מסודר אבל. מה שעושים בינתיים זה לממן להם אוטובוסים מהגבול לדרום תל אביב, וזהו פחות או יותר.
אם תתרמי סבון אולי זה לא ישנה את זה בצורה קיצונית. לדעתי זה קצת יעזור. זה בטח יותר יעזור מהתעלמות מוחלטת ותו לא