תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 10:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 401 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הבעת מחאה למול רמיסת זכרם של חללי צה"ל וקורבנות הטרור
הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 16:55 
חבריי,
שימו לב שאני רק הבאתי את הכתבה בהארץ כפי שהיא וכל השאר זה השגות שלכם.
ברשותכם אתעלם מהערות או העקיצות האישיות המטופשות כלפיי "שולח את צה"ל לעזה" וכו'.
אם אתם שואלים אותי מה אני חש כלפי האם אז זה בעיקר חמלה. המסכנה מבולבלת ומנותקת קשר עם המציאות המרה.
אמנם עולה מדבריה שהיא התעשתה מעט.. אבל עדיין לא לחלוטין.
דווקא המחבל אמר כאן את האמת מבחינתו, הוא אינו מעוניין בשלום, הוא אינו מעוניין באחווה, הוא אינו מעוניין בדיאלוג,
הוא מעוניין במותנו, הוא מעוניין בארצנו. מאוד ברור.

אני בסך הכל מציע לכם לקרוא אותו כדי להבין עם מי ועם מה יש לנו עסק.
ההתפרסות בני הטרור והמחבלים מחזקת אותם, מעודדת את רוחם ונותנת להם אמביציה להמשיך ולנסות לפגוע בנו.
אף על פי שהם מייצגים את השקר, את הרוע והאכזריות הם אינם מתבלבלים, בניגוד אליכם, וטוענים בתוקף: זאת האדמה שלנו, מקומנו כאן- במקומכם.

לא הגיע הזמן שתעוררו ותסתכלו למציאות בעיניים?
"קומוניסים אינו רוצה בסיום הסכסוך" ברור, אני הרי אוהב לשתות דם במקום קפה בבוקר, מלחמות, הרוגים, אסונות זה מה שנותן לי כוח לחיים.
תקלטו כבר.. אני רוצה שלום, רוצה שקט, בטחון. אני פשוט מבין עם מי יש לי עסק. אין סיכוי בעולם לשלום עם מי שהכריזו ומבצעים בפועל מלמת ג'יאהד עלינו "בני הכופרים והחזירים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 17:18 
גם בצד שלנו יש אנשים שמתבטאים באותה קיצוניות. מה בדיוק הוכחת בזה? הרי כמו שיש את המחבל הזה, יש גם אחרים, ויש גם את אלו שהשתתפו בטקס הזכרון המשותף.

מה עם מכתב החרטה של עמי פופר? מה עם החגיגות לזכרו של ברוך גולדשטיין? מה עם ממשיכי דרכו של הרב כהנא? חסרים בצד שלנו כאלו שלא מוכנים בשום אופן להכיר בפלסטינים?

ודווקא הכתבה שהבאת עם אמו של דמלין, מלמדת איזה תעצומות נפש ואיזה לב ענק יש לאישה הזו, שאותה את לא מתבייש לכנות "מבולבלת ומנותקת".

רק על זה מגיעה לך סטירת לחי מצלצלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 17:40 
לי עוד מגיעה סטירה? לא ייאמן..

בוא תהיה אמיתי והוגן. אנחנו לא מדברים על מכתב של אמא שבנה נהרג בתאונה ובה היא כותבת לזה שהרג את בנה שהיא סולחת לו ושלא יהיה לו כאב ותחושת אשמה ומצפון. זה למשל משהו שבהחלט מעיד על תעצומות וגדלות נפש. כאן מדובר על מכתב לרוצח בנה, לחיית אדם, מפלצת ארורה שטבח ורצח לא אחד ולא שניים משום היותם חיילי צה"ל. הוא אוייב. לא פרנטנר לשלום, לא אדם שמגיע לו יחס כה מכבד ומלטף. אם לא די בכך הרי שהאיש לא הביע מעולם סליחה על מעשיו בשום צורה. אז היא התיישבה וכתבה לו. והוא ענה לה שלא רק שאינו מתחרט, הוא מתכוון להמשיך במעשי הרצח עד שהכיבוש יסתיים (לא נהיה פה) "מעשי אלימות הם הכרח שכפה אותו הכיבוש ואני לא אסטה מדרך זו כל עוד הכיבוש קיים." תשובה מאוד מאוד ברורה. כנראה שאם היה יכול, היה רוצח גם אותה עצמה. אבל היא מתיישבת וכותבת לו שוב. אז כן, זה מעיד על ניתוק מוחלט מהמציאות ובלבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 17:52 
כן, לך מגיע סטירת לחי, כי אתה לא מסוגל לתת כבוד מינימלי לאם שכולה שמנסה להתמודד עם האובדן של הבן שלה.

דרך ארץ קדמה לתורה, את זה אני בטח לא צריך לומר לך.

לגופו של ענין, אם היא הייתה מבטאת בדברים שלה חוסר הבנה לדברים שכתב רוצח בנה, אם הייתה מנסה להאחז במה שאין בהם או מנסה לפרש אותם בצורה מתחמקת, אז אולי היה מקום לומר שהיא "מנותקת". דווקא מהראיון שלה עולה שהיא מבינה בצורה מאד ברורה את מה שהשיב לה הרוצח, אלא שהיא לא מוכנה לתת לזה לייאש אותה. היא מתגברת על היצר הטבעי של "עין תחת עין", ונאחזת בערכים ובאמונה שלה לגבי הדרך שבה צריך לפעול. זה לא הזוי ולא מנותק, זו גבורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 18:00 
סמל אישי של המשתמש
ראשית, הכתבה על רובי דמלין היא מלפני שלוש שנים. דמלין ממשיכה בפעילותה המבורכת.
להלן מכתב של עוד מבולבל אחד:
ציטוט:
גם לי כמעט היה דם יהודי על הידיים
13.02.2005

הייתי איש לח"י בשנותי היפות. באחד הימים נשלחתי להשתתף בקורס לרצח וחבלה, שהמדריך שלו היה לוחם ידוע, שהספיק להרוג כמה ערבים אנשי כנופיות שפעלו נגד ההתיישבות היהודית והציונית. עמדנו בשורה בדירת מסתור, כשלכולם אקדח בחגורה, בגב, והוא מלמד וממריץ אותנו. "שלוף" ושוב "שלוף" הוא ממריץ, וצועק שהוא רוצה לראות "רצח בעיניים". שבועיים שהינו בדירת המסתור תחת הדרכתו.

סיימנו את הקורס וקיבלנו הכשר לפעול כטרוריסטים מוסמכים. מאוד רציתי כבר להוציא אל הפועל את התורה ולהיות עם "רצח בעיניים". ענייננו לא היה רצח ערבים כי אם הריגת בריטים ויהודים המסייעים לבריטים.

יום אחד נשלחתי להרוג או לרצוח יהודי שחי בתל אביב בשדרות ח"ן, בקומת קרקע. לא הכרתי את המועמד להירצח ומישהו אחר היה צריך לזהותו. היה לילה. לילה אביבי. חיכינו זמן רב והנה יוצא מהבניין מישהו, ואני כבר מוכן עם אקדח טעון מאחורי גבי. חברי הסתכל ואמר לי שהוא אינו בטוח שזה האיש - שנידון למוות על ידי מרכז הלח"י בגלל, כך נאמר לנו, פעילותו באיטליה לטובת המודיעין הבריטי נגד העלייה הלא חוקית לארץ. חבל. נורא רציתי לרצוח למען המולדת ולא הלך לי.

במקרה אחר הנידון למוות היה שוטר יהודי במשטרה הבריטית. אני ועוד אחד שמוסמך להרוג ממתינים עם ערב לאותו שוטר. ממתינים וממתינים והנה הוא יוצא עם אשתו ואני כבר מוכן לשלוף ואז עוצר אותי המלווה שלי ואומר: "לא בפני האשה"; כך ניצלתי בשנית מתפקיד של רוצח למען המולדת. אז אני שואל את עצמי, מה היה חסר כדי שאהפוך לרוצח מאושר עם דם יהודי על הידיים?

הרוזן השוודי פולקה ברנדוט היה מתווך שלום מטעם האו"ם בירושלים, אבל הוא לא הספיק לפעול. היו יהודים שראו בשליחות השלום שלו מעשה עוינות כלפי היהודים. קבוצת אנשי לח"י, בפקודת המרכז, המתינה לו ורצחה אותו.

זה היה דם לא יהודי. אצלנו מתייחסים רק לערבי שיש לו דם יהודי על הידיים. עם זאת, אנחנו חייבים לתפוש שכל אדם במצב מלחמה לאומית ושפיכות דמים הדדית אינו יכול להבין אלא את הצד הלאומי שלו, שאליו הוא שייך ובו חונך מילדות. זהו הצדק הלאומי של כולנו וכך גם אני הבנתי אז את הזכות להרוג, לפי השייכות הלאומית. האם מותר ליהודי להעניש ערבי ללא גבולות של זמן, על אף שכל צד במסגרת הלאומית האכזרית מאוד היה משוכנע שמותר לשפוך את דם זולתו למען מולדתו?

לסיכום, אני סבור שלהמשיך ולהחזיק בכלא ערבי שפעל לתומו למען עמו ומולדתו, אין בזה אלא רשעות, שאינה תורמת דבר וגורמת לסבל שרק ממשיך את השנאה בין העמים.

יצחק חסון

תל אביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 18:10 
נועם שחם כתב:
כן, לך מגיע סטירת לחי, כי אתה לא מסוגל לתת כבוד מינימלי לאם שכולה שמנסה להתמודד עם האובדן של הבן שלה.

דרך ארץ קדמה לתורה, את זה אני בטח לא צריך לומר לך.

לגופו של ענין, אם היא הייתה מבטאת בדברים שלה חוסר הבנה לדברים שכתב רוצח בנה, אם הייתה מנסה להאחז במה שאין בהם או מנסה לפרש אותם בצורה מתחמקת, אז אולי היה מקום לומר שהיא "מנותקת". דווקא מהראיון שלה עולה שהיא מבינה בצורה מאד ברורה את מה שהשיב לה הרוצח, אלא שהיא לא מוכנה לתת לזה לייאש אותה. היא מתגברת על היצר הטבעי של "עין תחת עין", ונאחזת בערכים ובאמונה שלה לגבי הדרך שבה צריך לפעול. זה לא הזוי ולא מנותק, זו גבורה.

זאת בדיוק הבעיה ברחמנות על אכזרים, ובדיוק בגלל מה שאתה אומר הוזהרנו מפניה.
הגישה הזאת שלך היא מסוכנת מאוד.
האוייב קולט ומפנים את ההתרפסות הזו כלפיו. זה מעודד אותו להמשיך ולפגוע בנו. חייבים לדבר איתו בשפתו, שפת הכוח, לא שפת השיח המקובלת בין אנשים נורמלים. דע את האוייב, נועם, תקשיב לו, תראה מה הוא אומר. במקרה הזה אין מקום לדיאלוג, לשיח, להבנה. אין תקווה או סיכוי. יש מלחמת קיום. לכן מוטב היה לו היה מת המחבל עוד טרם ביצוע הרצח, ולאחריו מוטב היה שמוצא היה להורג מבלי שיתאפשר לו להמשיך, כמוצהר על ידו, לפגוע בנו. "שלום עושים עם אוייבים" מטפטפים לנו השכם והערב. אז לא. אוייבים- משמידים. לא מקבלים, לא מסבירים, לא כואבים יחד שום דבר. לא נותנים לגיטימציה לטרוריסטים. לא מכנים אותם כ"לוחמי חירות" ומעצימים את דמותם ויוקרתם ברחוב הערבי. הגיע הזהמן שנתעורר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הבעת מחאה למול רמיסת זכרם של חללי צה"ל וקורבנות הטרור
הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 18:19 
שפתו זה שפת הכח? ואתה מדבר על מנותקים? מי שמבין כוח זה העם שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 18:31 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים, מדוע אתה מתעלם ממכתבו של יצחק חסון?
קצת כבוד ללוחם חירות ישראל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
תיעוד מלא ככל שניתן של הטקס (ולא חלקים קצרים יחסית ממנו) של כל השנים.

תכתוב להם ותבקש.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הבעת מחאה למול רמיסת זכרם של חללי צה
הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 19:57 
chimpfive כתב:
שפתו זה שפת הכח? ואתה מדבר על מנותקים? מי שמבין כוח זה העם שלך.

לא, טעות שלי. הוא איש שיחה למופת. זה שטובח וצולף ורוצח בך ובי. שמצהיר על רצונו להמשיך בדרך הרצח והאלימות עד שנסתלק מאאדמתו. אתה יודע מה? אתם כ"כ מנותקים שנהיה לי כבר לא נעים. העם שלי (אתה העם שלי) גם כוח אינו מבין, דוקרים אותו בסכין והוא מחזיר בליטוף. טלו קורב מבין עיניכם!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הבעת מחאה למול רמיסת זכרם של חללי צה"ל וקורבנות הטרור
הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 21:31 
דיברתי על העם שלך, לא על הפאנטים שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 401 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: