תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 11:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 81 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: משהו שלא מסתדר לי בראש לגבי מלחמת ששת הימים ומה שבא לאח"כ
הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 12:09 
Frank Serpico כתב:
לפי השקפת העולם הביטחוניסיטית שלך, ניסים, (שאותה אני מכבד, אגב, להבדיל מהשקפת העולם המשיחית-וודואיסטית) אנחנו צריכים להחזיק בשטחים כ כורח , לא כשאיפה. ייתכן ואתה צודק. ייתכן והתנאים עדיין לא בשלו ל"מסירת" השטחים אותם אנחנו מחזיקים כבר 45 שנים. אבל מאידך, השאיפה שלנו צריכה להיות שהתנאים יבשילו לכדי פיתרון כזה. השאיפה שלנו צריכה להיות להחזרת השטחים ולהביא לכך שהתנאים יאפשרו את זה. משא ומתן הוא הדרך היחידה שאני מכיר כדי להגיע לכך. לפי הטיעון הזה אתה בעצם אומר שבמצב כפי שהוא כרגע מסירת השטחים תביא רק ליותר הרג וליותר שפיכות דמים. הניסיון עם ההתנתקות אכן מוכיח שיש בכך משהו. לכן הדרך חייבת להיות מתוך הסכמה הדדית, ולא כצעד חד צדדי.

הבעיה היא שאתה משתמש בכורח הביטחוני הזה כדי להצדיק עיקרון שאיננו מקובל עלי - שליטה בעם זר לא ככורח, אלא מתוך שאיפה. "לנצח נצחים". עד קץ כל הימים. והקץ יגיע. מהר מאוד.

אגב, (וזו לא הפעם הראשונה שאנחנו מתדיינים סביב הנקודה הזאת, כך שאומר את דעתי, אבל לא באמת אצפה ממך לתשובה ניסים, וזה לא אישי) - לפי השקפת העולם שלי, הערכים שלי ובחינת המציאות הלוגית שלי, יש עוד סיבה טובה אחת מדוע עלינו להפטר מהשטחים/השליטה בכשלושה מיליון וחצי ערבים (בכוונה לא אמרתי "עם זר", "פלסטינאים" וזה, כדי לא להרגיז אותך) - פשוט משום שאני מעוניין לחיות במדינה של יהודים, מדינת היהודים, מדינה שהיא בית לאומי לעם היהודי. אינני רוצה לחיות במדינה דו לאומית שבה היהודים לא יהוו רוב. זה יהיה קץ הציונות. פשוט כך. בין אם ל"אורחים" כפי שאתה אוהב לכנות אותם תהיה זכות בחירה לפרלמנט הפלסטיני/ישראלי ובין אם לא.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 13:28 
ידידי, אמנם אתה לא מצפה לתשובה, אבל בכל זאת אנדב אחת כזאת ולו בשביל לחדד בעינך את מה שנראה לך כשהקפת עולמי. לטעמי בוודאי שעלינו לשאוף לשמור על חבלי מולדת כאידאל בפני עצמו. משום שהיא שלנו, משום שיש לנו קשר וחיבור עתיק יומין, וחידוש והחייאת הקשר הזה אחרי דורות רבים עת עמנו עבר תלאות, סבל ויסורים שואה ופוגרומים ונסיונות להשמידנו, אני רואה בו הוכחה נוספת לאותו קשר מיוחד במינו שאין לו אח וריע בעולם כולו. בעיניי מקומם של יהודים הוא בארץ אבותם, בארץ ישראל. אני חושב שזו תפיסה שבבסיסה מוסריות וצדק הסטורי.
בנוסף לכך, אני בהחלט רואה באחזקת חבלי מולדת כורח והכרח בטחוני.
לפני שאגש לנושא הדמוגרפי אני יתייחס לדבריך לגבי מו"מ והדרך לפתור את המחלוקת.
אני לא חושב שיש סיכוי לפתור אותה בדרך מדינית/מו"מ. לא רק מפני שאין עם מי (הפרטנר בה' הידיעה הכי גדול שהשמאל הצליח לייצר הוא ד"ר להכחשת שואה, מי שעומד מאחורי מימון טבח הספורטאים במינכן, מנהיג ארגון הטרור שלא אחת הצהיר הן על מה שהוא רואה כזכותו לשוב לעיר הולדתו צפת והן על כך שהוא לא פוסל "חזרה למאבק המזויין בישראל" בעתיד. ולא רק מפני שהדרישות הבסיסיות של אותם גורמים נעים בין דרישות לויתורים מרחיקי לכת לויתורים אחושרמוטה מרחיקי לכת מצידנו באופן שעלול בעתיד לסכן כל אדם וכל מ"ר בישראל (האם אתה עוקב אחרי ההערכות המודיעין?) ולא רק מפני שלא הכירו בנו מעולם כעם שיש לו זכות לחיות כאן, ולא רק מפני שההסטוריה מלמדת על הטקטיקות בהן נוהג האיסלם להשתמש כדי לקדם את מטרותיו, בינהם אמירת שקר כטקטיקה מובנת ונכונות להסכים להפסקת אש לזמן קצוב (ואפילו ארוך) כדי לשפר עמדות ולהתחמש לקראת המערכה הבאה מול הכופר בן המוות. ולא רק מפני שכל אותם נסיונות ללכת לקראתם ולוותר הן ע"י אדריכלי אוסלו, הן ע"י ברק, שרון או נתניהו עלו בתוהו. ולא רק מפני שבשורה התחתונה של כל רעיון שהוצע עד היום, בנוסף לאותה מדינה ערבית ריבונית יחיו בישראל ערבים ביפו, חיפה, לוד וכו' וכו'.
פשוט מפני שאין שום סיבה וצל של סיבה לעשות זאת. לא הוגן מצידך לבקש ממני לפרט לך מדוע אני חושב שלכרות איבר מגופך זה רעיון שגוי מהיסוד. בדיוק כך אני לא מבין איך אפשר להעלות על הדעת בכלל למשל את מסירת רמת הגולן לידי הסורים (עם או בלי קשר למה שקורה שם לאחרונה) .

לגבי הנושא הדמוגרפי, אמנם יש מחלוקת לגבי העניין הזה ויש גם דיעות אחרות שפוסלות סכנה דמוגרפית בטח במידה וישראל תיישם כמה עקרונות כמו עידוד עליה יהודית מחו"ל וישובה באותם אזורים, עידוד התיישבות ומתן העדפה ברורה למתיישבים באזורים האלה, אם היא תבנה תרחיב ותאכלס שכונות ותקים ערים לפי מה שאני קורא ומבין בטח ובטח שלא אמורה להתעורר בעיה כזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
לא.
לא קשור ליו"ש לא מוכן לוותר על ארץ ישראל.
כמו שאם יגידו לי שמע כך את יוש עזה הבקעה וכו'.. אבל תן לנו את ת"א וגוש דן, ויהיה "שלום אמיתי", אני גם לא אסכים.

ההקבלה הדמגוגית הזאת כל כך מופרכת שבדרך כלל אפילו אין טעם להפריך אותה. אבל הפעם דווקא אתייחס:

אין שום דבר קדוש, לא בגוש דן, לא בתל אביב, לא ברמת אביב, לא ברמת גן ואפילו לא ברחוב שבו אני גר. אין שום דבר קדוש באבנים. גם לא באספלט, בבטון או בלבנים. לא ברמזורים ולא באיי תנועה. הקדוש הוא רק באנשים שמתגוררים שם.

אם גוש דן היה חבל ארץ שומם למחצה או מיושב ביהודים בדלילות יחסית (כמו מרבית שטחי שומרון ויהודה, שתשעים אחוזים מתושביהם הם ערבים), ואם זה היה לב הבעיה, אז לא היתה לי בעיה להתפשר על חבל הארץ הזה. הבעיה היא שבגוש דן מתגוררים כשני מיליון איש. על שני מיליון איש אתה נאבק, ובצדק. על עשרים מיליון טון של אבק ואבנים אין טעם להאבק, קדושים לחלקנו ככל שיהיו.

אחדד את זה עוד יותר - לטובת שני מיליון איש ראוי להקריב עשרים מיליון טון של אבק ואבנים. לעומת זאת לטובת עשרים מיליון טון של אבק ואבנים אין טעם להקריב שני מיליון איש.

עכשיו, אני מבין שיש לא מעט אנשים (הזויים לדעתי) שמקדשים אבנים ורגבי אדמה על פני אנשים חיים. הם אלו שגורמים למדינת ישראל לנהוג במדיניות משיחית הזוייה - כבר ארבעים וחמש שנים שממשלות ישראל מעדיפות להקריב את מיליוני אזרחיה עבור כמה מיליוני טונות של אבק ואבנים "קדושות", במקום שזה יהיה ההיפך. במקום לבחור בברירה השפוייה, הרציונלית, ממשלות ישראל מעדיפות לקדש את האבנים וההיסטוריה על פני החיים והעתיד.

אולי ברמת אביב אין קדושה,
אבל בי-ם, חברון קבר רחל, שכם וכו' וכו' זה מקומות קדושים לעם, קדושים לדת של העם שלך אתה לא יכול לברוח מיזה..
חוץ מיזה שבעבר לפן הדתי שיש בחלקים מיו"ש יש את הצד הביטחוני שכבר אני\קומוניסים אמרנו (אנחנו נהיה קטנים, יהיה להם מדינה וצבא ואז הם ישלטו ממקומות האסטרגיים ביותר שיש ביו"ש ויכולים לרוצח אותנו ביתר קלות, יתרקבו ללב הארץ(גוש דן וכדומה..) ועוד ועוד..
וגם את הצד העקרוני שעל ארץ ישראל על ארץ מולדת לא מוותרים למען האוייב.

אגב בזכות הקושה שיש בארץ הזאת(כל מה שהדת מיחסת לארץ ישראל..)אתה נמצא כאן במדינת היהודים שבארץ ישראל, ולא יחיד במדינה זרה ומנוכרת..(אני מקווה שהבנת את הכוונה שלי אם לא, אני אהיה מוכן להסביר\לפרט יותר..)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 10:48 
אחת מחברות הפייסבוק היותר מוערכות שלי, גב' אסתי מגנוס הכל כך רהוטה בלשונה, כתבה פוסט מדהים שלא ניתן לנסח טוב יותר. עשו לעצמכם טובה, הקדישו שתי דקות מזמנכם כדי לקרוא את זה:

תגובתי לא. ב., ידידי משמאל,
הטוען שהימין לוקה באי רציונאליות,
לעומת הרציונאל השמאלני הנאור:

השמאל ניכס לעצמו את הרציונאל
(להבדיל עצמו מהימין הסהרורי עם אמונותיו האמוציונאליות התלושות מהמציאות).
אלא שהשמאל החליט שהרציונאל שלו הופך עובדות לאי רציונאל.

ולכן רציונאלי לחשוב שלשבטי ערב החולשים כבר על 13.9 מיליון קמ"ר יש להקים עוד מדינה ערבית על הרבע בוטן היהודי ששטחו קטן משטחה של ניו ג'רסי.

לכן רציונאלי, אם שואפים אנו לשלום, להקים מדינת טרור איסלמית ממש בפתח הבית, כי אין שלום בלי טרור ובלי קורבנות שלום. כן, זה מאוד רציונאלי לכנות נרצחי טרור "קורבנות השלום".

לכן רציונאלי לבוז לתורת ישראל ("התנ"ך בת*ת שלי") שהייתה הבסיס למוסר האנושי המערבי, למרות שרוב הבזים לה אפילו אינם יודעים מה היא תפילת שמונה עשרה או מה כתוב להם בקלף שבתוך הדבר הזה שהשכנים הקודמים השאירו על המשקוף הימני של דלת הכניסה.

לכן רציונאלי להשתלח בכל מי שלומד תורה, למרות שהעולם מבין היום שסוד הגניוס היהודי הוא שינונה לאורך הדורות (ולכן 50 מיליון קוריאנים יושבים בימים אלה ממש ולומדים תלמוד).

לכן רציונאלי לקרוא תחת כל עץ רענן 'די לכיבוש' ולהתכוון לכיבוש ארץ ישראל ע"י עם ישראל ולא ע"י שבטי ערב ולהאמין כי ההיסטוריה בעצם התחילה ב 1948 ולכן הנרטיב הפלסטיני
"כשאתם באתם לכאן אנחנו כבר היינו פה" דוחק הצדה את העובדה כי אין ישוב ערבי אחד שלא הוקם על חורבותיו של ישוב יהודי, ובו בזמן לשכוח מדעת (ולהשכיח) כי חברון הוקמה ע"י יהודים שישבו בה ברציפות יותר מ 2000 שנה, עד שקמו בתרפ"ט הערבים שזלגו אליה בחסות הכובש התורכי וטבחו את יהודיה והשתלטו על בתיהם.

לכן רציונאלי לכפוף ראש מול כל גינוי של אומות העולם ולנסות לרצותן, למרות שרק לפני דורותיים הן הקימו על אדמותיהם מפעלים להפיכת יהודים לאפר ואפילו ידידתנו הגדולה ארה"ב שלא היססה להטיל שתי פצצות אטום על אוכלוסיה אזרחית בגלל שחיסלו לה את הצי בפרל הרבור, נזהרה שלא להפגיז את המסילות שהובילו את חומר הגלם היהודי למפעלים הללו.

לכן רציונאלי לשנוא שנאה זואולוגית את ראש הממשלה שיש לו
איי קיו גבוה משהיה לאינשטיין ולהעריץ עסקן עילג שעשה קריירה ממגאפון ושביתות שאפילו עברית אינו מדבר כהלכה.
ועל כן מחזה כמו שני בתי הנבחרים האמריקאים מימין ומשמאל הקמים עשרות פעמים על רגליהם ומריעים לרה"מ הישראלי זוכים לנחרות בוז מצד הרציונאל השמאלי שמאמין שהוא בטח שילם להם לעשות זאת (כמו שהוא משלם לטוקבקיסטים התומכים בו).
ועל כן רציונאלי להשחיר את מי שהרים את כלכלת ישראל פעמיים מקטסטרופה קולוסאלית וללכת אחרי איזו ליפה עולת ימים, אנרכיסטית שלא רק שלא שירתה בצבא, אין לה אפילו מושג ירוק בכלכלת הבית, וכשהיא לא מצליחה לשלם שכ"ד בלב לבה של הסצנה התל אביבית היא בונה אוהל במקום לחפש מקור הכנסה הולם או לעבור לבת ים.

לכן, רציונאלי שנשיא השמאל העניק למי שאמר: "אם הרוסים יקימו מחנות השמדה ליהודי ברה"מ זה לא עניינינו" את עיטור הנשיא לפני שהוא רץ לקבל מהבית הלבן את מדליית החירות ממי שמחזיק במרתף את גיבור ישראל פולארד, למרות שהוא הוא זה שהפקירו וסגר בפניו את שערי שגרירות ישראל ואת סיכויו לראות שוב בחייו את אור השמש.

לכן רציונאלי לרדוף ולקלס את טובי בניה של הארץ הזאת, מלח הארץ המגן עליה בגופו, מיישב אותה תוך הסתפקות במועט שבמועט ומתוך אותה אידיאולוגיה שגרמה לבן גוריון להכריז על הקמת המדינה – 'ארץ ישראל שייכת לעם ישראל', אך לשלוח למחבל שעל ידיו דם יהודים רבים ספר עם הקדשה אישית חמה וחברית.

לכן רציונאלי לספר לנו שהשתלטות הפונדמנטליזם האיסלמי הרצחני על המרחב הערבי הוא "אביב ערבי" והניסיון לנכס את כבשת הרש שיש ליהודים בעולמנו לטובת הפאשיזם האיסלמי זה בעצם "מזרח תיכון חדש", והטרוריסט שעשה דוקטורט על הכחשת שואת יהודי אירופה הוא "פרטנר".

לכן רציונאלי לצאת לרחובות עם דגלים אדומים,
דגליה של אותה מהפכה שהביאה לטבח עשרות מיליונים מאלה שהתנגדו למהפכניה, שלחה לחינוך מחדש מאות מיליונים שלא השכילו להפנים את המסר והעמידה בתור ללחם יותר ממיליארד איש ואישה, ולקרוא לזה מאבק לחירות, שוויון, אחווה ו"צדק חברתי".

לכן רציונאלי לטעון כי בישראל יש את הפער החברתי הגדול ביותר בעולם, ולהתעלם מכך ש"נתונים" אלה מתעלמים מהעובדה שבישראל יותר מ 25% מההכנסות הן "בשחור" ואינן מדווחות לשלטונות המס, והסקרים משקללים לתוכם שלוש אוכלוסיות (בדואים, ערבים וחרדים) שבוחרות מרצון בהולדת ילדים כמקור פרנסה יחיד.

לכן רציונאלי לטעון כי הממשלה פועלת להכשיר התנחלויות שבג"ץ הורה לפנותן למרות שהבג"ץ מסתמך על מסמכים פיקטיביים שמשיג האופנהיימר מהבדואי הסעודי שאביו חילק לנתיניו אדמות כבושות שלא היו כלל בבעלותו, ואף לטעון כי "רוב" אזרחי המדינה מתנגדים להן בשעה ש 65 מנדטים מקולות היהודים שייכים למפלגות הימין המתנגדות לפינויין מכל וכל.

לכן רציונאלי לשאת את ערך הדמוקרטיה על השפתיים, אך לנסות בעזרת ממון זר לנסות ולהפיל ברחובות ובכיכרות ("תחריר זה כאן") את השלטון שנבחר ע"י רוב בעלי זכות הבחירה.

ולכן רציונאלי שחברי כנסת ישראל יצעדו ביום המציין את הקמת מדינת ישראל במפגן המציין יום זה כאסון ושואה . . .

אז לשמוע הטפה על רציונאליות משמאל, זה כמו לשמוע מאחמד טיבי וחנין זועבי הטפה על ערכים דמוקרטיים, כי אחרי הכל האם יש בעולמנו מומחים גדולים יותר לדמוקרטיה מהערבים ורציונאלים גדולים מהשמאל?
התשובה ברורה כשמש העמים

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 11:14 
לא קראתי את כל השרשור, אז אם אני חוזר על דברים עמכם הסליחה.

להבנתי, הניצחון במלחמת ששת הימים נתפס כניצחון של מדינה קטנה על אויביה העדיפים עליה. הסימפטיה נעלמה כשהתברר שגם אם המלחמה היתה מלחמת מנע והגנה, היא הפכה בדיעבד למלחמת כיבוש והתנחלות.

השינוי ביחס לא בא בעקבות מלחמת יום כיפור, אלא בעקבות ההתנחלות וההבנה שאין לישראל שום כוונה לוותר על השטחים מצד אחד, ומצד שני גם שום כוונה לתת זכויות אזרח לאוכלוסיה הכבושה.

מצד שני, היו מאז שנים שהיתה לנו עדנה (ולראייה אפשר לראות שזכינו בארוויזיון): אחרי הסכמי השלום עם מצרים ובתקופת אוסלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 18:57 
קומוניסים כתב:
...גב' אסתי מגנוס ...:
...לכן רציונאלי להשתלח בכל מי שלומד תורה, למרות שהעולם מבין היום שסוד הגניוס היהודי הוא שינונה לאורך הדורות ( ולכן 50 מיליון קוריאנים יושבים בימים אלה ממש ולומדים תלמוד ).
...

???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 19:15 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
קומוניסים כתב:
...גב' אסתי מגנוס ...:
...לכן רציונאלי להשתלח בכל מי שלומד תורה, למרות שהעולם מבין היום שסוד הגניוס היהודי הוא שינונה לאורך הדורות ( ולכן 50 מיליון קוריאנים יושבים בימים אלה ממש ולומדים תלמוד ).
...

???

its-sick כתב:
ניצחת איתי הכל כתב:
50 מיליון קוריאנים לומדים היום גמרא . למה ?
הם טוענים שזה הוא מקור החוכמה של היהודים לאורך ההיסטוריה .
הנפצה של שגריר קוריאה בישראל, שהמון יהודים קפצו עליה בשמחה.
הספר שיש בקוריאה אכן נקרא שם "סיפורי התלמוד" והוא ספר של סיפורים לילדים עם מוסר השכל וכולל בעיקר סיפורי תנ"ך כמו לדוגמא סיפור שלמה המלך והתינוק "המחולק".
הספר אינו חובה בבתי הספר כפי שויינט טענו, אלא הוא פשוט ספר פופולרי שהורים קונים לילדיהם הקטנים (גילאי 6-8).
בטח שלא 50 מיליון, ובטח שלא "תלמוד".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 19:26 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
מושקוביץ כתב:
קומוניסים כתב:
...גב' אסתי מגנוס ...:
...

???

its-sick כתב:
ניצחת איתי הכל כתב:
50 מיליון קוריאנים לומדים היום גמרא . למה ?
הם טוענים שזה הוא מקור החוכמה של היהודים לאורך ההיסטוריה .
הנפצה של שגריר קוריאה בישראל, שהמון יהודים קפצו עליה בשמחה.
הספר שיש בקוריאה אכן נקרא שם "סיפורי התלמוד" והוא ספר של סיפורים לילדים עם מוסר השכל וכולל בעיקר סיפורי תנ"ך כמו לדוגמא סיפור שלמה המלך והתינוק "המחולק".
הספר אינו חובה בבתי הספר כפי שויינט טענו, אלא הוא פשוט ספר פופולרי שהורים קונים לילדיהם הקטנים (גילאי 6-8).
בטח שלא 50 מיליון, ובטח שלא "תלמוד".

:LOL2:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 19:35 
אני הכי אוהב מניפסטים שמבוססים על שקרים.
מאוד "תורם" לאמינות של בעל העמדה שמנוגדת לשלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 19:37 
סמל אישי של המשתמש
קצת על ה"תלמוד" הקוריאני.

http://the-koreans.com/?p=289

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 19:40 
לא כל כך הבנתי מה הבעיה עם הגמרא?

חוץ מזה שהיא קדושה ונכתבה ע"י אמוראים בעלי רוח הקודש.
וזה שהיא זככת את נפש האדם וגורמת לו לעסוק בתיקון המידות.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 19:44 
סמל אישי של המשתמש
הגמרא היא אחלה, והספרון "מעשיות התלמוד לגיל הרך" שמופץ בקוריאה הוא בכלל סבבה!

נערך לאחרונה על ידי Frank Serpico בתאריך 30 אפריל 2012, 19:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 19:44 
romario כתב:

אני לא מבין, למה לכתוב הודעה בדיון בלי לקרוא את האשכול, או לפחות את הדף האחרון בו כדי לצאת ידי חובה ?

כשתגדל תהיה אדום אופטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 19:46 
Frank Serpico כתב:
הגמרא היא אחלה, והספר "מעשיות התלמוד לגיל הרך" שמופץ בקוריאה הוא בכלל סבבה!

נו ו..

אולי חומוס אחלה
על הגמרא אי אפשר להגיד אחלה
על דבר קדוש לא אומרים אחלה.
דבר קדוש זה דבר קדוש.
בלי גבול בתוך הגבול.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 19:46 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
אני לא מבין, למה לכתוב הודעה בדיון בלי לקרוא את האשכול, או לפחות את הדף האחרון בו כדי לצאת ידי חובה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 19:47 
מושקוביץ כתב:
romario כתב:

למה זה נראה לך חשוב מה כתוב באשכול?
יש אמת אחת שמניעה את העולם.
וזה מה שחשוב וזה מה שהעולם צריך לדעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 19:49 
romario כתב:
מושקוביץ כתב:
romario כתב:

אני מתנצל, אני טעיתי.
אתה כבר אדום אופטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
romario כתב:

כי כדי להגיב למה שנכתב (או לא נכתב) באשכול, כדאי אולי לקרוא אותו קודם.

רצוי.

למרות שגם לדמיין זה אחלה.

עריכה: במחשבה שנייה אין מצב שרומאריו לא מתלוצץ. לקח לי עוד כמה שניות עד שנפל לי האסימון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 19:55 
מושקוביץ כתב:
romario כתב:
מושקוביץ כתב:
romario כתב:

אני מתנצל, אני טעיתי.
אתה כבר אדום אופטימי.

קודם כל אדום אופטימי :ROSE:

דבר שני אני רק אציין אדון מושקוביץ שמחשבים זה לא הכל בחיים
אמנם זה תחום עניין שאתה טוב בו אבל עדיין אתה צריך לנצל את הכשרון שלך לקדושה.
יש כאן מספר גורמים שפועלים בשירות הס.מ ומנסים להרחיק אתכם מהתכלית האמיתית שלכם.
ואותם גורמים בעצמם כבר יודעים את האמת וזה מה שמצחיק כאן ובשביל זה לא צריך לקרוא את כל האשכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 19:57 
סמל אישי של המשתמש
אין מצב.

קבל ח"ח על ההומור. :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 20:00 
אמנם יש לי חוש הומור מפותח
אבל ההודעה היא רצינית מאוד
יש פה קוספירציה גדולה שאם היא תחשף היא תזעזע את אמות הסיפים של העולם כולו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 81 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: