תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 18:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום א' 29-4-2012 (מידע+דיונים)
הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 04:44 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

בעונה נורמלית המשחק שהיה קרב ישיר על המקום השני והכרטיס לאירופה, היה צריך למשוך הרבה יותר תשומת לב.
בפועל,גם חזרתו של הקהל האדום ליציעים לא תרמה יותר מדי למה שהלך על הדשא.
הפועל עלו ל-1:0 משערו של מארן לאלה על סף השריקה למחצית.
ועם תחילת המחצית הפועל עלו ל-2:0 משער של דמארי, אלא שאז הגיעו הפנדל וההרחקה של באדיר, דווקא ביום שהוא מקבל מגן הוקרה על שחצה את קו ה-500 משחקים בליגת העל, מחמוד קנדיל מבניי סכנין קיבל אדום ישיר ואבוטבול בבעיטה חופשית מעלה את הפועל ל-3:1 תוצאת סיום

שום מילה על ההפגנה, שום מילה על טרופיות, שום מילה על מעצריי שווא, שום מילה על הנפת שלט שמותר בכל מדינה נורמלית מתוקנת ,על הרחקות שווא ל-30 יום כלום
עיתונאים חרפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום א' 29-4-2012 (מידע+דיונים)
הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 05:25 
טור של עמיר פלג לידיעות:
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 05:33 
סמל אישי של המשתמש
http://www.red-fans.com/Article.asp?id=3630

יד קשה בחסות טביב: צפו בתיעוד האלימות
תיעוד מזעזע של אלימות המאבטחים - בהוראה ישירה של טביב - למנוע הנפת שלטי מחאה באיצטדיון. אוהדים נעצרו בסמוך לרכבם לאחר המשחק. הכתובת על הקיר: בפעם הבאה זה יסתיים באסון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 05:36 
ידיעות (צנציפר):
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 05:50 
סמל אישי של המשתמש
מעריב:

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 06:11 
בשלב המשחק גם הכרוז אמר - להוריד את השלט
יא נתמך סעד בן של אלף זונה
כל קוקסינל שנמצא כרגע בהפועל מוכר את נשמת אמו הרקובה לשטן בשביל כמה פרוטות שגם הם על הנייר , בראשם שביט האפס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 06:42 
אביזר פוגעני :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 06:48 
העובדים במועדון רק ממלאים פקודות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 06:55 
סמל אישי של המשתמש
מתנקש על פיגום כתב:
כל קוקסינל שנמצא כרגע בהפועל מוכר את נשמת אמו הרקובה לשטן בשביל כמה פרוטות שגם הם על הנייר , בראשם שביט האפס

אני שמעתי "לא רואים את השלט", וחשבתי שהתכוון לשלט החילוף של השופט הרביעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 07:19 
מתנקש על פיגום כתב:

הוא אמר לא רואים את השלט והוא דיבר לשופט הרביעי, כי באמת לא ראו את השלט שלו באף חילוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 07:32 
סמל אישי של המשתמש
עיתון פוסט

שמונה אוהדיי הפועל עוכבו לחקירה במהלך המשחק הפועל סכנין, בשל הנפת שלטיי מחאה נגד הבעלים
האוהדים שעוכבו לחקירה לאחר שהתעמתו עם המאבטחים שנכנסו ליציע בהוראת המשטרה, טוענים כי הוצאתם מהיציע אתמול היא עוד פעולה בשרשרת הפעולות של טביב כנגדם, בהמשך ישיר להצהרה של רעייתו של הבעלים, דנה אשכנזי מסוף השבוע שעבר, לפיה היא תדאג אישית לפירוק הקבוצה.
בתוך כך המשטרה אסרה אתמול הכנסת שתייה מכל סוג לאצטדיון בלומפילד , בשל ארועי הדרבי התל אביבי לפניי חודש, כולל שקיות שתייה (טרופיות) שהיו מותרות לפניי עונש שלושת המשחקים ללא קהל שהוטל על הפועל והגיע אתמול לסיומו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 07:34 
סמל אישי של המשתמש
תגובת אמיר דן במעריב כל כך מטומטמת, שאתה חייב לשאול את עצמך(ובפעם האלף +) - מה האמיר דן הזה עושה במקצוע? איך יש לו קליינטים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 07:43 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אביזר פוגעני :HEART2:

בוודאי - אתה יודע כמה סוכר, כימיקלים וחומרי טעם וצבע יש במשקה הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 07:46 
סמל אישי של המשתמש
מישהו יודע בוודאות אם המשקה הפוגעני נכנס כמה שעות אחר כך למשחק של בני יהודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 07:56 
גרזן אדום כתב:
מישהו יודע בוודאות אם המשקה הפוגעני נכנס כמה שעות אחר כך למשחק של בני יהודה

אני מבקש לדייק- אביזר פוגעני, לא משקה פוגעני.
וסרפיקו- אתה לא מבין במשקאות איכותיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 07:58 
חבל שאין כמה עורכי דין אוהדי הקבוצה שלא מרימים תביעות כנגד המשטרה ומנהלי האיצטדיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 08:08 
סמל אישי של המשתמש
אם יש למישהו גישה לחברי כנסת כלשהם (חרמש? חרמש!), זה הזמן להגיש שאילתה דחופה לשר לבטחון פנים, ולשאול אותו מדוע משטרת ישראל עוצרת אנשים תמימים על כך שהניפו שלט מחאה במשחק כדורגל, מאשימה אותם בהפרת סדר, וגם מטילה עליהם ענישה מינהלית בו במקום.
האם זה במסגרת סמכויותיה של המשטרה?
האם הנפת שלט תמים ולגיטימי היא הפרת חוק שבגינה יש עילת עיכוב/מעצר?
איזה צעדים משטרת ישראל מתכוונת לעשות על מנת לחדד את נוהליה בקרב קציני משטרת תל אביב בעניין?
איזה צעדים יינקטו נגד הקצין שביצע מעצר בלא שהיתה לו עילה לכך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 08:15 
סמל אישי של המשתמש
עצוב מה שטועמה אומר
עצוב מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 08:19 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/198958.html

טועמה: אירופה? המצב לא יאפשר להתמודד בכבוד
הפועל התקרבה לכרטיס לאירופה לאחר ה-1:3 על סכנין, אך הקשר פסימי: "קורא שכולם רוצים לעזוב. מקווה שיבוא רוכש או שטביב ימשיך להשקיע". צפו בתקציר

בהפועל תל אביב שמחו אמש (שבת) לרשום ניצחון ראשון בבלומפילד לאחר שבעה משחקים בהם לא הצליחו לעשות זאת במגרשם הביתי עם 1:3 על בני סכנין. היה זה גם המשחק הראשון מאז אירועי הדרבי בו חזר הקהל לבלומפילד והוסיף לאווירה.

הקשר סלים טועמה שגם כן חזר רק במחזור הקודם מההרחקה שספג עקב אירועי הדרבי, סיכם את הערב המוצלח בצל מחאת האוהדים שהולכת ומתגברת: "כיף גדול לחזור לשחק מול הקהל שלנו, ואני שמח שניצחנו. הקהל לא היה מרוכז במשחק, אבל נתן עידוד וכיף לראות את הקהל של הפועל במגרש, לא משנה מה יש מסביב".

"היה משחק לא קל, אבל עכשיו צריך להתרכז בחצי גמר גביע המדינה", מסמן טועמה את המטרה הבאה לקראת המשחק ביום רביעי. "כולם חושבים שאנחנו מזלזלים ברמת השרון, אבל אני לא זוכר שניצחנו אותם השנה, אז מחכה לנו משחק מאוד קשה".

הפועל תיאלץ להסתדר בגביע ללא הקפטן וואליד באדיר שהורחק. "יהיה קשה בלי וואליד, אבל לכל אחד יש מחליף", קובע טועמה. "ביוואן פרנסמן חזר לשחק ואני מקווה שנעשה את שלנו במשחק".

גם כשהם מנסים להתרכז אך ורק במגרש, קשה לשחקני הקבוצה להתעלם מהערפל סביב עתיד המועדון. "כרגע המצב לא נראה טוב, הקבוצה מועמדת למכירה ולא שמעתי בינתיים על מישהו שקרוב לרכישת הקבוצה", הודה הקשר. "אני מקווה שיבוא רוכש כמה שיותר מהר ויעמיד קבוצה תחרותית שתתמודד על כל התארים, או שטביב יחליט להמשיך ולהשקיע בהפועל וימשיך להעמיד קבוצה טובה שתיאבק עד הסוף".

אני קורא בתקשורת שכולם רוצים לעזוב, שגם שחקנים עם חוזה יעזבו. אני לא יודע מה יהיה", שיתף טועמה בחששותיו. "יכול להיות שהרבה שחקנים יעזבו את המועדון ויהיה קשה מאוד להעמיד קבוצה טובה בעונה הבאה. כרגע אנחנו נאבקים על אירופה וכולם רוצים להגיע לאירופה, אבל גם אם נגיע לשם אני לא יודע אם נוכל להתמודד בכבוד ולהגיע להישגים שהפועל ת"א רגילה להם, אם אכן זה מה שיקרה לקבוצה".

ראיתי את הסרטון של דנה אשכנזי, והיה לי קשה לראות את הדברים", התייחס טועמה לסרטון בו קוראת אישתו של הבעלים לעבר האוהדים המוחים מול ביתה כי היא אישית תפרק את הפועל. "אני מעדיף לא להיכנס לדברים האלה. התפקיד שלנו כשחקנים זה לשחק ולהתרכז בכדורגל ולא בדברים כאלה"

טועמה עצמו מסיים חוזה בתום העונה והמאמן ניצן שירזי מעוניין מאוד שהקשר ימשיך במועדון המזוהה עמו כל כך. "ההישארות שלי תלויה באלי טביב. אם אלי ירצה אותי בהפועל ת"א אני אשאר, אם לא אז לא. אני לא יודע מה יהיה בשנה הבאה, אבל אני מתרכז בהווה. אם אני אצטרך למצוא קבוצה אחרת זו לא בעיה, אבל הפועל ת"א מאוד יקרה לי ואני מקווה שיהיה טוב. כולם צריכים להסתכל רק על טובת המועדון, שזה אומר שיש שתי אופציות - או שאלי יעזוב, או שיעזבו אותו ויתנו לו לעבוד. חשוב שתהיה ודאות בהפועל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 08:23 
סמל אישי של המשתמש
טועמה :HEART2:

בתוך ליבך כולם יודעים שיש שתי אופציות או שטביב יעזוב או שטביב יעזוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 08:26 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 19841.html

"גם אם טביב עובר ימים קשים, מגיע לשחקנים לדעת מה קורה"

הפועל ת"א ניצחה 1:3 את סכנין, הבעלים לא הגיע לבלומפילד בטענה שמעוניין לתת שקט והשחקנים מבקשים הסברים. באדיר שהורחק ייעדר מחצי גמר הגביע מול רמה"ש ברביעי. אלרואי כהן ורועי גורדנה יחזרו ל-11, ידין ימתין על הספסל

ה-1:3 על בני סכנין אמש (שבת) בבלומפילד נתן הרבה ביטחון להפועל תל אביב, שעלתה לפחות זמנית למקום השני בטבלה, לקראת חצי גמר גביע המדינה מול רמת השרון ביום רביעי באיצטדיון רמת גן. האדומים שיפרו עמדות בקרב על הכרטיס לליגה האירופית, לפחות עד המשחק בין מכבי נתניה למכבי ת"א מחר.

ביבאן פרנסמן, ששיחק אתמול כקשר אחורי ברוב דקות המשחק, יחליף את וואליד באדיר במרכז ההגנה אחרי שהקפטן הוותיק ספג כרטיס אדום. זו הפעם השלישית העונה שבאדיר מקבל אדום ישיר, כאשר הפעם הוא יחמיץ שני משחקים ליגה, בנוסף למשחק הגביע באמצע השבוע.

הרבה לפני ההרחקה, וואליד באדיר זכה לטקס הוקרה לציון 500 הופעות ליגה. "אני מודה לכולם על הברכות, זה נחמד", אמר הקפטן והוסיף, "התגעגענו לאוהדים, יותר מחודש שיחקנו בלי קהל והיום הם באו ועודדו. כל הכבוד להם. חשוב שניצחנו היום, אבל ביום רביעי יהיה סיפור אחר. מקווה שנבוא מוכנים כמו שאנחנו יודעים ושנעבור את זה כמו שצריך".

רועי גורדנה, שלא שותף אתמול בשל צהובים, יחזור ל-11 של ניצן שירזי. אלרואי כהן שלא פתח אתמול בשל כאבים בשריר האחורי יחזור גם הוא להרכב, כאשר נכון לעכשיו נראה שאביחי ידין שחוזר מהרחקה ארוכה יחכה להזדמנות מהספסל. "אני כבר מת לעלות על הדשא", אמר ידין.

שיחת היום בקרב שחקני הפועל ת"א סבבה בעיקר סביב אי הגעתו של הבעלים אלי טביב למשחק, אחרי שהאחרון העדיף לצפות בטלוויזיה בעקבות המחאה נגדו. "אלי עובר ימים קשים אבל מגיע לנו לדעת מה קורה", אמר אחד השחקנים. טביב הסביר כי העדיף להקנות שקט לשחקנים ולא לבוא למגרש ולספוג קללות מהאוהדים, שרק שיפריעו למה שקורה על כר הדשא.

המשטרה עצרה שמונה אוהדי הפועל תוך כדי המשחק, שישה מהם נעצרו בשל הפרות סדר ושניים על ידי פקחי העירייה, שטענו כי הם מכרו ציוד של הפועל ת"א ללא רישיון ואף סירבו להציג בפניהם תעודות מזהות. כל העצורים הורחקו מהמגרשים למשך חודש ושוחררו לבתיהם. "לא ייתכן לא לאפשר לאוהדים להכניס טרופיות בחום כזה, זו חלמאות", התייחס אחד משחקני הפועל לאיסור החדש עליו הוחלט אתמול בבלומפילד, "מילא תופים ושלטים, אבל אלה דברים אלמנטרים. אין סרט כזה שלא יאפשרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2528520

הפועל ת"א: "כולם בלחץ, אף אחד לא יודע מה יהיה"

שחקנים בהפועל ת"א מודאגים מחוסר הוודאות וחלקם נחושים לעזוב. טועמה: "אירופה? לא יודע אם נוכל להתמודד בכבוד"

הניצחון על בני סכנין אתמול (שבת) בבלומפילד והחזרה הזמנית למקום השני, לא ממש הביאו שקט להפועל תל אביב וחוסר הוודאות אחרי ההודעה של המועדון אלי טביב שבכוונתו למכור את הקבוצה, עדיין משפיע. למרות שזה לא נראה כך על כר הדשא בבלומפילד, בסביבת השחקנים קיים לחץ גדול ואחרי שיחות ביניהם נראה כי הם הבינו שלא כדאי להם לחכות ושהם ינסו למצות אופציות של עזיבה לאירופה או לקבוצות אחרות בארץ.

על פי מקורבים למועדון, אם הפועל לא תימכר, טביב ינסה למכור בקיץ את כל השחקנים המשמעותיים בסגל והקבוצה תצטרך להיבנות מחדש על טהרת שחקנים צעירים. "אף אחד לא יודע מה יקרה איתו בעונה הבאה", אמר אחד השחקנים. "יש לחץ לקראת העונה הבאה וכולם מחכים לתשובות".

בכל אופן, כרגע אין התקדמות בסוגיית רכישת המועדון וקשה לראות מצב בו טביב יקבל הצעה הגבוהה מ-10 מיליון שקל. אם לא תהיה הצעה שכזו, הבעלים לא ימכור. אגב טביב, הבעלים לא הגיע למשחק אתמול.

טועמה: "רוצה שתהיה ודאות במועדון"

"אני מאוד מקווה שאו שיבוא רוכש כמה שיותר מהר, או שטביב יחליט להעמיד קבוצה טובה שתתמודד על כל התארים ושתיאבק עד הסוף", אמר סלים טועמה לאחר המשחק. "ההישארות שלי תלויה קודם כל באלי טביב. אם הוא ירצה אותי בקבוצה אני אשאר ואם לא אז לא. כרגע, אני לא יודע מה יהיה בשנה הבאה אבל אני מתרכז במה שקורה השנה. אם אני אצטרך למצוא קבוצה אחרת זו לא בעיה, אבל הפועל תל אביב מאוד יקרה לי ואני מקווה שאו שאלי יעזוב או שיתנו לו לעבוד"

טועמה הוסיף: "צריך להסתכל על טובת המועדון. אני קורא בתקשורת שכולם רוצים לעזוב, גם כאלה שיש להם חוזים. אני לא יודע מה יהיה. יכול להיות שהרבה שחקנים יעזבו ושיהיה קשה מאוד להעמיד קבוצה טובה בעונה הבאה. כרגע אנחנו נאבקים על אירופה וכולם רוצים להגיע לשם, אבל אני לא יודע אם נוכל להתמודד שם בכבוד ולהגיע להישגים שהפועל רגילה להם באירופה. אני רוצה שתהיה ודאות במועדון".

הקשר הוותיק התייחס גם לסרטון שפורסם ובו נראית אשתו של טביב, דנה אשכנזי, כשהיא אומרת לאוהדים שהיא תפרק את הקבוצה: "ראיתי את הסרטון של דנה אשכנזי והיה לי קשה לראות את הדברים, אבל אני מעדיף לא להיכנס לדברים האלה. התפקיד שלנו כשחקנים זה לשחק ולהתרכז בכדורגל, בחצי גמר הגמר ובשאר המשחקים שנשארו לנו. לא בדברים כאלה".

טועמה סיכם: "נגד סכנין היה משחק לא קל ועכשיו אנחנו מתרכזים בחצי גמר הגביע נגד רמת השרון ביום רביעי. הקהל לא היה מרוכז במשחק, אבל עודד וכיף לראות את זה. עכשיו נתנתק מהליגה ונתרכז בגביע. כולם חושבים שאנחנו מזלזלים ברמת השרון, אבל אני לא זוכר שניצחנו אותם השנה. מחכה לנו משחק מאוד קשה."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
הטור של עמיר פלג על דנה וטביב. להתענג על כל מילה :

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4221753,00.html

ציטוט:

ג'ננה של דנה / טור על אשתו של אלי טביב
כשרעייתו של הבוס אומרת למפגינים "אדאג באופן אישי להרוס לכם את הקבוצה" - ברור שהיא ראויה ליחס של חברת דירקטוריון לכל דבר. עמיר פלג על העימות האחרון בין אוהדי הפועל ת"א לאלי טביב ומשפחת
ו

עד סוף השבוע הייתה תחושה שדנה אשכנזי-טביב נקלעה, שלא באשמתה, לקרבות הרחוב עם אוהדי הפועל ת"א, ונאלצת לסבול, שלא בצדק, בגלל הנזקים שהסב בעלה למועדון. לא עוד.
אינני יודע עד כמה רעייתו של הבוס הייתה מעורבת בהחלטות הניהוליות עד כה, אבל כשהיא אומרת לכמה מפגינים: "אני אדאג באופן אישי להרוס לכם את הקבוצה, שחקן אחרי שחקן יילך הביתה" – ברור שמעכשיו היא ראויה ליחס של חברת דירקטוריון לכל דבר. לא רק בעלה בעלים, אלא גם אשתו.

הפגנות מול ביתו הפרטי של בעל הבית, חשוב להזכיר, הן דבר לגיטימי לחלוטין בתנאי שקיבלו את אישור המשטרה. גם ההתקהלות מול חנות
ההלבשה של אשתו הייתה חוקית, אם כי אני באופן אישי חשבתי שסתם התלבשו עליה. מסתבר שטעיתי. אם כבר מדובר באופנה, מי שהוריד את המאבק הזה אל מתחת לחגורה, הוא הבעלים.
כמו בכל קבוצה, גם בין אוהדי הפועל ת"א תוכלו למצוא לא מעט פרובוקטורים, חלקם פרימיטיבים. מי מהצדדים נהג באלימות בתקרית ההיא ליד בית המשפחה באפקה, עוד יתברר בבית המשפט. כתב האישום אינו מבשר טובות דווקא לצד שהתלונן. בינתיים, מלחמת החורמה שמנהל מטה המאבק בטביב ראויה לחיקוי ולהערצה. את הכללים בעימות לא קבעו האוהדים, ולא הם שסחפו אותו לקנטרנות ולפרינציפים. כל הזכויות שמורות לבעלים.

כי בעל הבית לא מצטיין רק בהתנהלות שכונתית, בהתנצחויות ובבוררויות עם שחקנים, במינוי מקורבים מוזרים לתפקידי מפתח, ובסגנונו
הבוטה והיהיר. בין לבין הוא גם מקפיד להתגרות באוהדים, להתריס, לחמם, לעשות להם דווקא.
בין השאר הוא מינה לדובר את כוכב הריאליטי דורון ג'מצ'י, דווקא מכביסט, התעטף בצעיף של בית"ר ירושלים, דווקא בית"ר, וכשקבוצת הנוער שלו שיחקה בליגה, כבודו העדיף לנסוע למשחק ליגה של בית"ר טוברוק נתניה (וזכה לגמול הולם מצדו של החבר והיחצ"ן שלמה שרף).

אבל התחלנו עם דנה אשכנזי – ולכן נסיים. בעלה הוא האחרון שיכול להלין על כך שאוהדי הפועל ת"א מערבים את בני משפחתו בסכסוך. הוא הרי
הנחית את בתו, ליהי, לתפקיד ניהולי בכיר, למרות שאין לה מושג בתחום.
בקשר לשרבוב שמה של אשתו, כדאי בהחלט להזכיר את תקופת הבמבי. באותו משפט מכוער, טביב ופרקליטו לא היססו להשתמש בסכסוך של מוני הראל עם פרודתו, ובעיקולים שהטילה עליו. למרות שדווקא בעניין הזה, עדיף היה להעלים רעיות. אז עכשיו, שלא יבכה לכל העולם. ואשתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 12:30 
מתוך ראיון של אבו סובחי ב NRG

אבו סובחי, התקבלת בכבוד מלכים אתמול בבלומפילד. הכנה לעונה הבאה?
"אני לא נכנס להפועל, רק מתווך בין טביב לאיש עסקים ישראלי שרוצה להשקיע. אבל זו בעיה, כי מעבר למחיר שהוא רוצה, טביב מבקש גם שליטה על כרטיסים של חמישה שחקנים. תמוז ודמארי, למשל‭."‬

http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/362 ... 1&cat=7101

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 14:05 
סמל אישי של המשתמש
במילים אחרות, אלי טביב הולך לעשות בנו כשעשה בכפ"ס.
יזרוק את הקבוצה, ויקח איתו 4-5 שחקנים לקבוצה חדשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 14:30 
האדס כתב:
במילים אחרות, אלי טביב הולך לעשות בנו כשעשה בכפ"ס.
יזרוק את הקבוצה, ויקח איתו 4-5 שחקנים לקבוצה חדשה.

לזרוק את הקבוצה זה דבר אחד
לדרוש עליה את כל הסכומים האלה + השחקנים - זה דבר אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 14:33 
סמל אישי של המשתמש
אני חוזר ואומר
אל תסתנוורו ממשקיע שיבוא בתנאים של טביב.
אם יהייה כזה הוא משת"פ ושונא הפועל בדיוק כמו קודמו
אסור לתת לזה לקרות.
נמרר לו תחיים ובסוף הוא ילך בחינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אני חוזר ואומר
אסור לתת לזה לקרות.

הסוף זה הנקודה הבעייתית. אם בשנה הבאה יקרה מה שהוא מתכנן שיקרה, גם אם הוא יעזוב בסופה יקח לנו שנים לשקם את מה שהוא הרסולא בטוח שיהיה עם מי ועם מה לצאת למלחמה.
אסור לתת לו להתחיל את השנה הבאה בהפועל, לא רק בגלל הסגל והמשאבים הכלכליים אלא גם בגלל שהמחזות אתמול בבלומפילד יחזרו על עצמם ביתר שאת בשנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 14:48 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אדום נחמד כתב:
אני חוזר ואומר
אסור לתת לזה לקרות.

הסוף זה הנקודה הבעייתית. אם בשנה הבאה יקרה מה שהוא מתכנן שיקרה, גם אם הוא יעזוב בסופה יקח לנו שנים לשקם את מה שהוא הרסולא בטוח שיהיה עם מי ועם מה לצאת למלחמה.
אסור לתת לו להתחיל את השנה הבאה בהפועל, לא רק בגלל הסגל והמשאבים הכלכליים אלא גם בגלל שהמחזות אתמול בבלומפילד יחזרו על עצמם ביתר שאת בשנה הבאה.

הסוף הוא בהחלט נקודה בעייתית
אבל אנחנו עומדים מול איש שאין לו גבולות
אני לא רואה את עצמי חי בשלום במידה ומישהו יתן לטביב את התנאים שאותם הוא מבקש.
גם לא מבחינת טביב, וגם כי אני לא סומך על אדם שמוכן לתנאים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 15:28 
סמל אישי של המשתמש
השחיתות בכדורגל הגיעה עכשיו אל החצר הפרטית של דגמי:
ביפו רומזים שאיומים על חיי היו"ר אילצו אותם להפסיד
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 19870.html

מעניין איזה סיקור הוא יתן לסיפור הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: