לא תתפוס אותי כתב:
שלום תקוה כתב:
אני רואה שיש אנשים שלא אוהבים את המקרה ההיפותטי של שאיפה של עמותת האוהדים להשתלט על חלק ממועדון הכדורגל.
דבר ראשון, כמו שיונתן אמר פה, זה לא משהו שיהיה בלי הצבעה.
דבר שני, עם כל הכבוד לאנשים שבאו לכדורסל משום שזה כדורסל, או אנשים שלא מאמינים ברעיון הכללי המוצע כאן, או כל סיבה אחרת שתהיה להם - אנחנו בתור עמותת אוהדים נרוויח הרבה יותר אוהדים מאשר מספר האוהדים שיפסיקו את חברותם.
דבר שלישי, זה נחמד להתדיין על זה, אבל זה כל כך רחוק מאיתנו, ככה שאין צורך "לאיים" כל כך מהר באי חידוש החברות בעמותה. עוד מים רבים יעברו בנהר הזה.
אני לא מאיים, אני אומר שאם לדעתי תאבדו את הדרך, ושינוי מטרות העמותה זה אכן איבוד הדרך, אני בחוץ ואני אשכנע לא מעט איתי. מרוב שאתה מאוהב בעצמך אתה כבר מראש מעדיף את זה, סבבה.
אין שום סיכוי שקבוצת אוהדים מצליחה להחזיק את הפועל במקומה הטבעי.
אין שום סיכוי שרוכש יעדיף לרכוש את הפועל שאתם מדמיינים ולא מועדון שאין בו 20% שליטה ע"י דובוני אכפת-לי.
אין מצב שאני אתן לאנשים שהפועל היא לא בראש סדר העדיפויות שלהם לייעץ לנו על איך להחריב אותה כדי להיות "בסדר" וכי "רק אנחנו יכולים".
אפשר להעלות את זה לדיון אחרי שנפטרים מטביב.
אני לא חושב שהכוונה היא לכך שמנהלי העמותה של הכדורסל יהיו אלו שינהלו או ירכשו את הכדורגל, כי דבר ראשון אין להם כסף ודבר
שני אין להם זמן להתעסק בזה.
כל הכוונה היתה להשתמש בפלטפורמה ובעמותה כבסיס יחד עם אנשים חיצוניים שקרובים לדבר ויכולים לגייס אנשים מקבילים וחדשים שרוצים
להיות שותפים לעסק של קניית חלק מהבעלות על הקבוצה.
הקמת עמותת על היא מטרה סופית ולא משהו שעושים ברגע בטוח לא בחודש. לדעתי הדבר היחידי שצריך להעסיק את כולנו
כרגע זה שכל אחד יסתכל מסביבו ויחשוב אם הוא מכיר מישהו שמכיר מישהו... שיכול/ירצה יהיה מוכן לקחת על עצמו את הקבוצה מטביב
אח"כ הכל כבר אפשרי (לי אין מישהו כזה אבל אני בטוח שלאחד מ10000 המנויים שלנו יש).
לבן אדם שיקנה את הקבוצה צריך להיות ברור שהוא צריך לעשות את זה בשיתוף כלשהו עם האוהדים, אם זה מבחינה כספית ואם זה מבחינה
של נציג אוהדים ושקיפות מקסימלית.
אבו סובחי מוזמן לקנות אם ברור לו שכל סטייה לכיוון ניהול לא נכון דוגמאת טביב יגרום גם לו ללכת הביתה מהר מאוד.