ראצ'ו כתב:
חתול אדום כתב:
הייתי מול אחת החנויות שלה היום, וכנראה שגם בעתיד.
עדיין, אני חושב שאנחנו מרכזים את מירב המאמצים שלנו בטביב והסובבים אותו והרבה פחות בכל מה שקשור לרוכש העתידי.
אם נמשיך להשאיר את הבמה ריקה לכל מיני "אבו סובחי"/תאומים ולא נהייה אלו שקובעים את "סדר היום" שלא נתפלא אם עוד פעם נקבל "מוני הראל" וחוזר חלילה.
מי אמר שזה נכון? למה נראה לך שמאמצים מול רוכש עתידי מתבצעים בעיתונות ובתקשורת?
למהלכים והמאמצים למציאת בעלים חדש יש רבדים שונים.
אין ספק שחלק מהם חייבים להיות מאחורי הקלעים. לדוגמא, כבר ראינו לא פעם אחת, מה גורמת חשיפת זהותם של רוכשים פוטנציאלים (בן זקן, לב לבייב).
מישורים מסויימים חייבים להיות גלויים ומתוקשרים והם קשורים לגישה הכללית, למאקרו של הענין ולאסטרטגיה שלנו בנושא הזה. לדוגמא, אני חושב שאנחנו צריכים לרתום אנשי תקשורת כי סביר להניח שקיימת אפשרות שבה יש אנשים שיכולים לקדם מהלך כזה
ולטובה ונכון לעכשיו הם מה שנקרא "יושבים בבית" ואולי התגייסות יותר פומבית תביא משהו טוב או לדוגמא יש אנשים שדווקא חשוב לחשק כמו מר תאומים שבקונסטלציה מסויימת יחליט ל"עזור" ויביא עוד איזה "מוני הראל".
חלק מיכולת שלנו לנסות ודאוג שיגיע סוף סוף בעלים טוב ונורמאלי קשורה ישירות למידת הפומביות שתהיה. מדברים ושומעים על מספר אנשי עסקים. אני לא בטוח שיותר מאדם אחד כבעלים זה לא לעשות בעצם צעד קדימה ושניים אחורה.