unknown כתב:
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:
מעניין שכל מי שנעלב מהשימוש במילה "נ*%י" טורח באותה נשימה גם לקרוא לזריקת כל הזרים מהמדינה.
נקודה למחשבה.
ממש לא, כנראה שיש אנשים שעדיין לא מבינים שלא כל מעשה אלימות הוא נאציזם !
עצם השימוש במילה הזאת על כל מקרה אלימות שקורה, רק גורם לזילות של המילה הזאת.
בוא נעשה סדר. אלימות בסדר גודל כזה על רקע גזעני בעיני זה פאשיזם. וכן אין לדעתי הבדל בין נאו נאצי לאנשים שעשו את זה!
שוב פעם אני שואל,
אם פולנים פאשיסטים היו זורקים בקבוק תבעירה היום בערב לבית של משפחה יהודית על רקע גזעני, איך היית קורא לפולנים הפאשיסטים שעשו את זה?
ותפסיקו כבר עם השטוית שלכם!
אם פולנים היו עושים את זה- היתי אומר שהם אנטישמים חארות, אולי גם ניאו נאצים לך תדע.
אבל מה שקורה בסוריה יותר קרוב לנאציזם מאשר המקרה הבודד הזה !
אלימות בסדר גודל כזה? אתה לא קצת מגזים בסדר גודל הזה?
* רק בשביל לסבר את האוזן- אני נגד מעשי האלימות שקרו, בין אם הם נגד זרים, בין אם הם נגד חיות ובכלל.
יש בעיה קיומית גדולה מאד לישראל בענין הזרים, ממליץ לקרוא היום את הראיון שיש עם חולדאי ב7 ימים בנושא הזרים.
המדינה לא עושה כלום ולא מפקחת, מי שפליט מלחמה שייקבל רישיון עבודה.
ילדים או כאלו שהתגייסו לצה"ל צריכים להישאר בארץ, צריכים לתת להם רישיונות עבודה, ולשכן אותה גם בערים אחרות, לתת להם ל"התערב" בארץ, לגרום להם להתגייס לצבא.
אבל וזה דבר חשוב יותר, יש הרבה מאד מהגרי עבודה שאינם עובדים, אינם מחפשים עבודה, ובעצם מתקיימים ממעשים פלילים, על כך המדינה צריכה לתת את הדעת.
עובדים זרים שמטפלים בזקנים, כאלו שעובדים בבניין, כאלו ששוטפים כלים, או בקיצור כל מי שעובד צריך להישאר.
אבל יש גבול לעד כמה המדינה שלנו יכולה לקלוט עובדים זרים.
הבעיה העיקרית ביותר לדעתי היא שגם הפליטים האלו(סודנים,אריתראים) לא מנסים להתערבב בקהילה. (או לפחות רובם לא מנסים)