ציטוט:
אתה יודע נמאס לי מהשקרים והחירטוטים שלך. כל פעם אתה מצדיק את האינטרסים שלך בתירוצים וקשקושים שאתה מעצב. טרי וכל הקבוצה הזאת גזענים מסריחים ותאמין לי שהאוהדים של צ'לסי לא מרוצים מהיותם מונהגים ע"י יהודים, וחצי מהקבוצה שלהם שחורים.
ואפרופו אוהדי צ'לסי. כל היום וכל הלילה 90% מההודעות שלך מדברות על צ'לסי והכדורגל האנגלי, מדבר על וואפה כאילו זה משטר נאצי שעושה לך אבל, ברמה שבפאקינג חתימה שלך (בפורום של הפועל תל אביב כן) יש קישור למשהו שקשור לברצלונה. אובססיה של אנשים שלא מרוצים שמשהו אחר מצליח אז הם משקרים לעצמם לראות מה שטוב להם ולתרץ למה אותו גורם הוא לא טוב. ולא שחסר אנשים כאלה ופה, ולא שיש לי בעיה איתם, אבל נמאס לי לראות את הזיוניי מוח האלה שלך בכל חור. אז בו אני אפנה אותך למקום הנכון ואחסוך לך וגם לי טרחה.
http://www.chelseafcforums.com תגיד,זה לא בדיוק מה שאתה עושה כשאתה מגיב לי?
כול תגובה כאן היא אינטרסנטית.כולם אומרים מה שהם חושבים.זה פורום
אם אתה לא יכול לקבל את דעותיי,אל תגיב.
בסדר גמור ,האוהדים של צ'לסי גזענים נאצים מגעילים.האוהדים של ברצלונה הם גזענים לא פחות אתה יודע?לא אבל מזה אתה מחליט להתעלם.
האולטרס של ברצלונה שפורק או נהרס או שונה לגמרי ע"י ההנהלה היה סופר גזען,וזה בדיוק מה שהיה בצ'לסי.
דגש על היה,עכשיו זה כבר לא ככה
תמשיך הלאה.
לגבי החתימה,שיניתי בדיוק היום לימים הקרובים.עד אז היה כתוב לי לא רוצים טביב בהפועל.
ציטוט:
וRedAlert, אני רחוק מאוד מלאהוד את ברצלונה, אבל אתה באמת פטתי. מה הפואנטה שלך? שמסי, שחקן ששיחק מאות משחקים בטופ של הכדורגל העולמי עושה לפעמים עבירות? לא להאמין. חדשות מרעישות. רק אתמול הוא קיבל צהוב (מוצדק). טרי הוא איש מטונף (אני מקווה שאתה מבין שהוא עשה יותר מאשר לבגוד באשתו), שחקן טיפש, וכן - גם גזען.
לא אחי !
זה לא הפואנטה שלי !
הפואנטה שלי היא שכול שחקן כדורגל עושה לפעמים עבירות מגעילות,אם זה בלי כדור.אז מה קרה שטרי עושה עבירה כולם קופצים ?!
שחקן טיפש ?!?!?!בגלל טעות אחת ?!?!
כמה פעמים הוא הציל את צ'לסי,וגם את נבחרת אנגליה ?!
איש מטונף אתה אומר לי.הוא סמל ענק,הוא שחקן שכולו לב ונשמה,וכול מה שעשה זה לבגוד באשתו.אנחנו לא מכירים אותו,אנחנו לא יכולים לקבוע אם הוא מטונף או לא
וכמו שאמרתי,גזען הוא לא.יצא לו הערה גזענית,זה בכלל לא במקום אבל מפה ועד גזען ?כמו שאמרתי בצ'לסי יש המון שחורים והם התטבאו ואמרו שבחיים לא שמעו ממנו שום הערה גזענת ככה שתעשה לי טובה