pelegs כתב:
redgr כתב:
מישהו יכול לספר קצת על היריבה שמחכה לנו?
יש להם את האולם הכי מסריח ביקום (טוב, נו, אחרי השואה-ארינה), שנמצא בקצה עיר שבעצמה לא בדיוק במרכז של משהו.
אה, וטל דן משחק שם. אני לא יודע למה אני שונא אותו, אבל אני פשוט שונא אותו (והוא קצת זיין אותנו במשחק חוץ הקודם).
את השאר (בקיצור, את הדברים החשובים) אני אשאיר לעכברי הכדורסל כאן.
ראשית, תרשה לי כתושב האיזור לציין שאפשר רק להתקנא באיכות החיים בעיר הזו, כולל היחס הבריא לנושאי חינוך, סביבה וספורט.
האולם, חדש ויפה , ממוקם בשכונת "לב המושבה", בצד המזרחי של העיר. אני מצפה שלמשחק שם (בשבוע הבא) יבוא קהל מקומי רב יותר משמעותית מאשר ברמת-גן, ושהם יקשו עלינו בנושא כרטיסים/מקומות ישיבה. אזכיר גם שבמשחק שלנו שם במסגרת העונה הרגילה, טינפו את אוטובוס הקבוצה עם כתובות מכביסטיות.
באשר לכדורסל: נס-ציונה עלו השנה מהליגה הארצית. לקח להם זמן להתייצב, בעיקר בתחום הזרים, אבל בסיבוב השני הם נראו ממש טוב. אציין רק שארז ניבא כבר באסיפה איתו לפני כמה חודשים שהם יסיימו במקום הרביעי. מלבד שני הזרים הסבירים, יש להם קאדר ישראלי צעיר וטוב, שהמצטיינים בו הם הגארדים דן בנק ודורי אסף, והפווורדים טל דן וטל קרפלס. אין שם כוכבים גדולים, אבל הם ממושמעים ומאומנים היטב, כשבנוסף למאמן הראשי (זילברשטיין) הם זוכים לגיבוי מהמנהל המקצועי, עופר ברקוביץ', שגם מאמן את אשדוד בליגת-העל. אנחנו אולי פייבוריטים "על-הנייר", אבל צפוי מאבק רציני, וכדאי מאד שנגיע מפוקסים ונזכור שכדורסל משחקים ארבעה רבעים מלאים (ולפעמים גם הארכה…).
סבבה והכל, חוץ מזה שהאולם בהחלט מסריח. הוא ענק ביחס למגרש (כי הוא מיועד למליון וחצי ענפי ספורט שונים), הסלים תלויים (זה זבל, אני שונא את זה), והאקוסטיקה זוועתית.