תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 18:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 401 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הבעת מחאה למול רמיסת זכרם של חללי צה"ל וקורבנות הטרור
הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 10:42 
נערך

נערך לאחרונה על ידי קומוניסים בתאריך 23 אפריל 2012, 11:25, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
עומר מ. כתב:
עזוב שחם, אופטימי קורמן וכמה "מבוגרים" אחרים כבר מזמן שכחו מה זו בגרות בסיסית שלא לדבר על אובייקטיביות, הם רואים שמאל ניהיה להם שחור בעיניים וכנראה שגם השכול כבר לא קדוש.
האמת? לא יכול להגיד שזה מפתיע אותי.

גם אותי לא מפתיע שבמקום להתדיין על דעה אתה בוחר לעשות דלגיטימציה לכותב.
באמת בוגר. נו גם אותי זה לא מפתיע.

עומר מ. כתב:
וכנראה שגם השכול כבר לא קדוש.
.

וואלה,
בעיני וכניראה שבעיני קורמן השכול הוא סופר קדוש.
כל כך קדוש שאנו מתייחסים אליו באופן האורטודוקסי ביותר שאני מכיר. כפי שהיה במקור.
אנחנו לא רופורמים כמו האחרים בנושא השכול, אנחנו לא "מודרנים" כמו שאולי אתה.
אנו מתייחסים לשכול באופן האורטודוקסי ביותר שמוכר. כמו שהתייחסו אליו מאז 1948.

אנו לא מודרנים כמו יאסר ערפאת שאף פעם לא גינה את הטרור מהצד הפלשתינאי אלא כשמצא לנכון גינה אותו בנשימה אחת עם הטרור משני הצדדים. כך גם אנשים כמוך. לא יכולים להיזדהות (לקדש) עם השכול של מדינת ישראל וחייבים לקדש אותו ביחד עם השכול של השכנים שחלקם מצורעים.
מה לעשות שאנו מקובעים ואורטודוקסים בנושאי השכול וקשה לנו להבין את המודרניזציה של השכול כפי שאנשים כמוך מאמינים שצריך להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
מאיפה אתה יודע מה אני מאמין בכלל? אתה מבין, אוטומטית שייכת אותי למחנה. אני לא מתעסק במחנאות כל היום אדון אופטימי, הפורום הוא לא הכנסת ואתה לא ח"כ, צא מהסרט כבר.
אבל אם כבר שאלת אז תדע שאני מאמין שכל אחד בוחר להתאבל בדרכו שלו, חלק בוחרים לשבת בבית ולדבר, חלק הולכים עם חברים למקומות, חלק רואים משחק ברצלונה וחלק מקיימים טקסים שונים. מעולם לא חשבתי ללכת ולהפריע למישהו בדרך בה הוא מתאבל על אובדנו.
לכתוב בפורום את דעתך זה דבר אחד, לעודד ילד מושפע ללכת ולהפגין מול משפחות שכולות זו פגיעה איומה ואתה כאדם מבוגר אמור לדעת את זה.
תפקח את העיניים כבר לעזעזל, לא הכל קשור למחנאות פורומים טיפשית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 10:55 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסם,
אני חושב שפירסום בפורום של התכתבויות שלך במיילים פרטיים , לא במקום בדיוק כמו שפירסום המייל שלך אליה אינו במקום.

מההוא אני לא מצפה לכלום. ממך כן ציפיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 10:59 
mkorman1 כתב:
באמת סיבוב מרשים שאפילו אורוול היה מעריך
אסור למחות כנגד טקס פוליטי ביום הזכרון כיוון שהמחאה תגרום לזילותו
אבל עצם העובדה שהטקס עצמו הינו פוליטי לעילא לא תגרום לזילות יום הזיכרון
ואגב כך שאלה
למה לא לקיים טקס זכרון משותף ביום הנכבה באום אל פאחם או יותר טוב ברמאללה?

גם טקסי הזיכרון המסורתיים מכילים מסרים פוליטים.
כשמנהל בית הספר מדבר במעמד יום הזיכרון על חשיבות של צה"ל חזק מול תלמידים רגע לפני גיוס הוא מסר פוליטי, האם העובדה הזו גורמת לך או לקומוניסים להזדעק ולהתחלחל כמו מהטקס הנ"ל רק מעצם היותו בעל מסרים פוליטיים?
ביבי נתניהו דיבר על האיום האיראני במעמד טקס יום השואה, אם מאיר דגן היה מארגן מחאה מול יד ושם בזמן הטקס לא היית רואה בכך אקט מבזה יותר מההתייחסות של ביבי לאיום האיראני?
מעולם לא הייתי בטקס המודבר, אבל לטעון שעצם היותו ככזה עם מסרים פוליטיים הופך אותו למבזה היא קשקוש לא רציונאלי, ויש הבדל גדול בין טקס זיכרון עם מסרים פוליטיים לבין קיום הפגנה בזמן הטקס רק בגלל שהמסרים לא תואמים את האג'נדה הפוליטית שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
עומר מ. כתב:
מאיפה אתה יודע מה אני מאמין בכלל? אתה מבין, אוטומטית שייכת אותי למחנה. אני לא מתעסק במחנאות כל היום אדון אופטימי, הפורום הוא לא הכנסת ואתה לא ח"כ, צא מהסרט כבר.
אבל אם כבר שאלת אז תדע שאני מאמין שכל אחד בוחר להתאבל בדרכו שלו, חלק בוחרים לשבת בבית ולדבר, חלק הולכים עם חברים למקומות, חלק רואים משחק ברצלונה וחלק מקיימים טקסים שונים. מעולם לא חשבתי ללכת ולהפריע למישהו בדרך בה הוא מתאבל על אובדנו.
לכתוב בפורום את דעתך זה דבר אחד, לעודד ילד מושפע ללכת ולהפגין מול משפחות שכולות זו פגיעה איומה ואתה כאדם מבוגר אמור לדעת את זה.

היכן עודדתי מישהו להפגין? אפילו הסתייגתי מזה. אפילו באשכול זה.
הסתייגתי מההפגנה בדיוק כמו שהסתייגתי מהיום הפוליטי המגעיל הזה.
אבל אתה בחרת לתקוף אישית, לשייך זאת למחנאות פוליטית, ולקחת בלעדיות על השכול.
זה בסדר. לא ציפיתי אחרת ממך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אדום אופטימי כתב:
קומוניסם,
אני חושב שפירסום בפורום של התכתבויות שלך במיילים פרטיים , לא במקום בדיוק כמו שפירסום המייל שלך אליה אינו במקום.

לא הייתי מפרסם בחיים אם לא הייתי רואה לתדהמתי שהיא בחרה להוציא החוצה שיחה ביננו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
אדום אופטימי כתב:
קומוניסם,

לא הייתי מפרסם בחיים אם לא הייתי רואה לתדהמתי שהיא בחרה להוציא החוצה שיחה ביננו.

לא משנה. אל תרד לרמה שלו ( היא הוציאה החוצה אבל מישהו פירסם כאן). מציע שתערוך את הודעתך. טוב מאוחר מאשר אף פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 11:04 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
עומר מ. כתב:

היכן עודדתי מישהו להפגין? אפילו הסתייגתי מזה. אפילו באשכול זה.
הסתייגתי מההפגנה בדיוק כמו שהסתייגתי מהיום הפוליטי המגעיל הזה.
אבל אתה בחרת לתקוף אישית, לשייך זאת למחנאות פוליטית, ולקחת בלעדיות על השכול.
זה בסדר. לא ציפיתי אחרת ממך.

כמובן שהסתייגת, אתה הרי תמיד ביד אחת מסתייג וביד שניה מצליף באנשים שמארגנים את הטקס.
כמובן שהתעלמת מהשאלה הבסיסית שאינה קשורה לימין או שמאל בכלל, האם ראוי ללכת ולהפגין מול טקס שאינו תואם את עמדתך? ביד אחת אמרת לא, ביד שניה אמרת אבל.
אז כן, אתה מעודד את היצור הזה ללכת ולעשות מעשה שפוגע באנשים, אתה שפל וכנ"ל גם קורמן, לא מאחל לך שתדע כאב של שכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 11:05 
סמל אישי של המשתמש
אני עדיין בשוק שצריך להסביר לאנשים כאן מה לא בסדר בללכת ולהפגין מול משפחות שכולות ביום הזיכרון.
עם מפגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 11:10 
שיקאגו כתב:
mkorman1 כתב:
באמת סיבוב מרשים שאפילו אורוול היה מעריך
אסור למחות כנגד טקס פוליטי ביום הזכרון כיוון שהמחאה תגרום לזילותו
אבל עצם העובדה שהטקס עצמו הינו פוליטי לעילא לא תגרום לזילות יום הזיכרון
ואגב כך שאלה
למה לא לקיים טקס זכרון משותף ביום הנכבה באום אל פאחם או יותר טוב ברמאללה?

גם טקסי הזיכרון המסורתיים מכילים מסרים פוליטים.
כשמנהל בית הספר מדבר במעמד יום הזיכרון על חשיבות של צה"ל חזק מול תלמידים רגע לפני גיוס הוא מסר פוליטי, האם העובדה הזו גורמת לך או לקומוניסים להזדעק ולהתחלחל כמו מהטקס הנ"ל רק מעצם היותו בעל מסרים פוליטיים?
ביבי נתניהו דיבר על האיום האיראני במעמד טקס יום השואה, אם מאיר דגן היה מארגן מחאה מול יד ושם בזמן הטקס לא היית רואה בכך אקט מבזה יותר מההתייחסות של ביבי לאיום האיראני?
מעולם לא הייתי בטקס המודבר, אבל לטעון שעצם היותו ככזה עם מסרים פוליטיים הופך אותו למבזה היא קשקוש לא רציונאלי, ויש הבדל גדול בין טקס זיכרון עם מסרים פוליטיים לבין קיום הפגנה בזמן הטקס רק בגלל שהמסרים לא תואמים את האג'נדה הפוליטית שלך.

טוב לדעת שהצורך בצבא חזק הוא אינטרס פוליטי של הימין
או שהאיום האיראני גם הוא ענין פוליטי
החכמת אותי
ולגופו של ענין אין שום הבדל בין הטקס הסופר פוליטי הזה לבין ההפגנה נגדו
שניהם גם יחד פסולים ומבזים את יום הזכרון לחללי צהל ולנפגעי הטרור
(ציינתי את שמו של היום הזה כי נראה לי שכולנו שכחנו זאת)
יום הזכרון לא נועד לחללי פתח וחמאס והם מוזמנים להתייחד עם קורבנותיהם בכל יום אחר בשנה
אבל לא ביום הזכרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 11:13 
סמל אישי של המשתמש
עומר מ. כתב:

כמובן שהסתייגת, אתה הרי תמיד ביד אחת מסתייג וביד שניה מצליף באנשים שמארגנים את הטקס.
כמובן שהתעלמת מהשאלה הבסיסית שאינה קשורה לימין או שמאל בכלל, האם ראוי ללכת ולהפגין מול טקס שאינו תואם את עמדתך? ביד אחת אמרת לא, ביד שניה אמרת אבל.
אז כן, אתה מעודד את היצור הזה ללכת ולעשות מעשה שפוגע באנשים, אתה שפל וכנ"ל גם קורמן, לא מאחל לך שתדע כאב של שכול.

אתה קובע שבדרך זו אני מעודד. שיהיה.
אני חושב שההתנפלות האישית על קומוניסם והדליגיטימציה שעושים לו (לא לדעתו) שפלה פי 100.

ולגבי משפט הסיום. מצטער. לא מאמין לך שזה מה שאתה מאחל. עצם המחשבה לכלול משפט שכזה אחרי שאתה תוקף אישית את קורמן ואותי ולא את דעותינו המתנגדות ליום זיכרון משותף מראה מנקודת מבטי שלא בהכרח מה שכתבת הוא אמיתי וכן, סתם "נימוס" שבעיני הוא גם צבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 11:13 
ועוד דבר אחד
גם יום השואה הוא לזכר שואת העם היהודי
לא לזכר השואה הארמנית ולא לזכר רצח הטוטסי ברואנדה
ומזל שעוד לא על דעתו של איש לקיים טקס זכרון משותף לנספים ולקורבנות ההפצצה בדרזדן למשל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
ועוד דבר אחד
ומזל שעוד לא על דעתו של איש לקיים טקס זכרון משותף לנספים ולקורבנות ההפצצה בדרזדן למשל

ואם היה טקס משותף שכזה, בהשתתפות ניצולי שואה היית תומך במי שבא ומפגין להם מול הפנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 11:26 
אדום אופטימי כתב:
קומוניסים כתב:
אדום אופטימי כתב:
קומוניסם,

לא משנה. אל תרד לרמה שלו ( היא הוציאה החוצה אבל מישהו פירסם כאן). מציע שתערוך את הודעתך. טוב מאוחר מאשר אף פעם.

קיבלתי את הערתך וערכתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 11:27 
mkorman1 כתב:
ועוד דבר אחד

לגמרי.
ואוסיף, יש בטקס שצפוי להתקיים מחר במובן מסויים עיוות חמור בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 11:29 
-מכתב שנחשפתי אליו ממש הרגע, נראה שהכותב עוד כלל לא יודע על הפעילות שלנו-

פורסם בתאריך: 23/04/2012

הנהלץ חברת אתרים בחוף תל אביב,החברה לפיתוח אתרי תיירות בת"א - יפו בע"מ
הנהלת מועדון האנגר 11 , נמל תל אביב

עצרו במיידי ובטלו את טקס יום הזכרון הישראלי פלסטיני השערורייתי ,העומד להתקיים אצלכם במתחם.

אנו ,אזרחי מדינת ישראל היקרים , אזרחים מן השורה , אנשי מילואים ,אנשי כוחות הביטחון , מכל המינים והדתות , דרוזים ,ונוצרים , ובדווים שמשרתים בכוחות הביטחון ,ואשר אבדנו אחים יקרים במלחמות על תקומת מדינת ישראל , ועל שימורה כמדינה יהודית וודמוקרטית ,מוחים בצורה החמורה ביותר על הפגיעה החמורה בכבוד הלוחמים שנפלו על קידוש השם למען קדושת העם והמולדת ,שמארגני הטקס המזעזע והשערורייתי רוצים בעצם לבצע.

ביום החשוב הזה לעם ישראל , ביום בו אנו זוכרים את חברינו ,אחינו, שכינינו ,משפחתינו ,שנפלו במלחמות ישראל , לקיים טקס כביכול טקס זכרון , שבו מוצגים גם מחבלים , שקוראים לעצמם" פלסטינים" ,כלוחמי שלום , ולהציג אותם ביחד עם הלוחמים של עם ישראל , מעלה לי ברגע כתיבת שורות אלו ,ואני אהיה ציורי , את תוכן הקיבה למעלה .וכולי רותח מעצבים.

לא יעלה על הדעת עוד שטקס כזה פןגע ומעליב יתקיים בשטח ובאולם ששיך לחברה ממשלתית עירונית ,ששייכת למדינה ולנו הציבור ,ולכן אנו בציבור הרחב מתנגד לקיומו ,ואנו דורשים במיידי להודיע על קיום הטקס במקום.

בנוסף אני פונע אליכם בעלי האנגר 11 , באם תמשיכו עם קיום הטקס במקום מחר ,יום הזכרון לחללי מערכות ישראל , אנו מודיעים לכם אישית ,כי נחרים מהיום והלאה את המועדון , לא נבוא לבלות יותר , ונעשה כל מה שניתן ,בצורה חוקית כמובן , שהמועדון ייסגר מחוסר מעש ,פשוט לא נבוא יותר .

אני מפצה מכל אחד ואחד שחותם על העצומה , לשתף את העצומה בדף הבית שלו, להפיץ בכל מקום אפשרי , והכי חשוב לפנות בפנייה טלפונית ישירה לחברת אתרים ,ולהאנגר 11 , ולמחות על קיום הטקס השערורייתי מחר.

חברת אתרים:

03-6851717

האנגר 11:

03-6020888

בכבוד רב

רס"ן(במיל) מגר' רן לוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 11:29 
Shacham כתב:
mkorman1 כתב:
ועוד דבר אחד

ואם היה טקס משותף שכזה, בהשתתפות ניצולי שואה היית תומך במי שבא ומפגין להם מול הפנים?

לא
כמו שאני לא תומך בהפגנה נגד הטקס של לוחמים לשלום
אשר אך ורק מוסיפה רייטינג לטקס המיותר וההזוי הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 11:37 
קומוניסים כתב:

.............................

רס"ן(במיל) מגר' רן לוי

אני לא מבין (באמת) - את מי הוא מייצג ומי יחרים את האנגר 11?

נ.ב. מאיזו דרגה זה כבר מגניב לשים אותה בכל חתימה שלך? כי מחיפוש קצר אני רואה שהבחור מפעיל בלוג תחת השם "רס"ן במיל' מגר' רן לוי".
להתחיל לחתום "סמ"ר במיל Kyahs"?

נערך לאחרונה על ידי Kyahs בתאריך 23 אפריל 2012, 11:39, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 11:38 
קומוניסים, אני יכול רק לרחם עליך ועל אותו בחור ששלח את המכתב, שלא מסוגלים לכבד את הדרך של אחרים, ומנסים לנכס לעצמם את זכר הנופלים.

בעיני, לא רק שאין בטקס הזה ביזוי של אף אחד, אלא שאני חושב שהמוצא היחיד של שני העמים, הוא היכולת להכיל טקסים מן הסוג הזה ולזהות את הכאב של הצד שכנגד.

האם מישהו חשב לעצמו מה המשמעות מבחינת פלסטיני לבוא ולשבת עם הורים של חיילים ולכבד את זכרם?

מרוב שאתם עסוקים בהתזת ארס כלפי המשתתפים מן הצד של צה"ל, האם אתם לא חושבים שהיכולת של אנשי "לוחמים לשלום" לגרום לפלסטינים להבין ולהזדהות עם הכאב בצד שלנו, ואפילו לסלוח אחד לשני, היא בדיוק מסוג הצעדים שיש לשני הצדדים אינטרס לקדם?

לצערי, נראה שיותר חשוב לכם לכעוס ולהרגיש צודקים ביום הזה, מאשר לנצל אותו כמנוף לשינוי. כמה קל להתבצר בעמדה שלך ולהיות עסוק בשנאה. הגדולה היא של מי שמסוגל לגשר על הכאב הזה, דווקא ביום כ"כ סמלי.

ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 11:42 
Kyahs כתב:
קומוניסים כתב:

.............................

רס"ן(במיל) מגר' רן לוי

אני לא מבין (באמת) - את מי הוא מייצג ומי יחרים את האנגר 11?
את עצמו כנראה, ואת עשרות האנשים שחותמים על המכתב שלו בשעה האחרונה.
נ.ב. מאיזו דרגה זה כבר מגניב לשים אותה בכל חתימה שלך? כי מחיפוש קצר אני רואה שהבחור מפעיל בלוג תחת השם "רס"ן במיל' מגר' רן לוי".
להתחיל לחתום "סמ"ר במיל Kyahs"?

:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 11:46 
טוב, מתוך 32 האנשים שחתומים על העצומה שלו כרגע, אני לא רואה אף שם שנראה לי הגיוני שהוא של נוצרי, דרוזי או בדואי, אבל הוא בטח יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 11:50 
נועם שחם,

הכעס הוא מתבקש. לא תכננו לכעוס. השאלה היא אם להם לא אכפת להכעיס.
ולדבריך, מאוד קל לערבי להיות חלק מטקס שזוכר את קרוביו, בתל אביב, ביום הזיכרון, כשחלקים גדולים ממנו אם לא רובו הוא בערבית, כשהמנון המדינה לא מושמע וכו'. זאת לא חכמה גדולה.
אני אינני חפץ בהשתתפות של זרים בכאבי, בטח לא כאלה שרואים עצמם חלק בלתי נפרד מאלה שגרמו לאותו כאב ממש.
גם כשיש קריאה להפסקת האלימות בטקס היא מתייחסת לפאקינג "אלימות הדדית". אז כן אני כועס וזועם ועצוב לראות שימוש בביטוי כזה ביום הזה.
האם האלימות של שלהבת פס הי"ד היא האלימות של הצלף שכיוון את רובה הצלפים לראשה ורצח אותה?
לא ראיתי מנגד שימוש בביטוי חללי צה"ל/נפגעי פעולות האיבה בכל האזכורים הרשמיים של הארגון. מאיפה החוצפה שלהם לכנותם כ"קורבנות הסכסוך"??
הם לא קורבנות הסכסוך, הם קורבנות הטרור הערבי. הם קורבנות של פשעי השנאה לעם ישראל ולמדינת ישראל. יש דברים שהדעת לא סובלת, מצטער. אין צורך שתרחם עליי. באמת שאין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 11:53 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
לצערי, נראה שיותר חשוב לכם לכעוס ולהרגיש צודקים ביום הזה, מאשר לנצל אותו כמנוף לשינוי. כמה קל להתבצר בעמדה שלך ולהיות עסוק בשנאה. הגדולה היא של מי שמסוגל לגשר על הכאב הזה, דווקא ביום כ"כ סמלי.
ד

מדוייק !!

מאחר ושנינו מסכימים שהיום הזה הוא מאוד סימלי היום הזה אינו מתאים לכל הפעילות הזו.

אני מניח שבכדי לגשר ע"פ היריבות רבת השנים שבין הפועל למכבי ת"א לא היית מציע כי ע"ג התילבושת של הפועל בדרבי יופיע בנוסף סמל מכבי וכי על החולצות הצהובות של המחלה יופיע בדרבי בנוסף גם סמל המחלה.

היום הזה הוא מאוד מאוד סימלי ומיוחד כמו שכתבת.
ד"א מה המשמעות של סימלי ? האם משנים סמלים לדוגמא ? בעצם כן. היו כאלה שהכניסו את הכתר לסמל. האם זה לא הפריע לרבים כאן שתומכים בעצרת המשותפת הזו ביום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ופעולות האיבה ?
אז אולי צריך גם לשנות את השם של היום הסימלי הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
החוסר יכולת שלכם לקבל את העובדה שיש אנשים שחושבים אחרת מכם (גם כאשר הדעה היא לגיטימית), זה מדהים בעיני.
אתם יכולים להמשיך לקלל ולכעוס על קומוניסים. זה מה שעושה לכם טוב.
בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 12:10 
קומוניסים כתב:
אדום אופטימי כתב:
קומוניסם,

תגיד, אתה עוד רואה משהו מרוב גלגול עיניים?

אני מבין ממה שאתה כותב שאתה זה שכתבת לה. אם דחוף לך להפגין מול משפחות שכולות שיהיה לך לבריאות, למה אתה צריך להטריד גם באופן אישי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 12:31 
אדום נחמד כתב:
החוסר יכולת שלכם לקבל את העובדה שיש אנשים שחושבים אחרת מכם (גם כאשר הדעה היא לגיטימית), זה מדהים בעיני.
אתם יכולים להמשיך לקלל ולכעוס על קומוניסים. זה מה שעושה לכם טוב.
בהצלחה.

הבעיה היא לא מה שקומוניסים חושב. כל אחד זכאי לדעה משלו. הבעיה היא העובדה שהוא הולך להפגין בטקס זכרון של משפחות שכולות, וזה בעיני לא לגיטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
אני נגד ההפגנה/מחאה של קומוניסם ואנשיו ואשמח אם היא תבוטל.

לקרוא לכנס "כנס של משפחות שכולות" זה עיוות המציאות.
זה כנס פוליטי אותו מארגנת תנועה או תנועות מאוד מסויימות שבו משתתפות גם משפחות שכולות. יכול להיות שבמשך השנים מצטרפות יותר ויותר משפחות שכולות אבל הכנס הוא לא של משפחות שכולות אלא כנס פוליטי כמו כל הכנסים הפולטים שמאורגנים ע"י אותן תנועות.

מארגני הכנס משתמשים במשפחות השכולות (כמובן בהסכמתן המלאה) כסוג של "חומת מגן" נגד מחאות המתנגדים הפוליטיים ויוצרים מצב שהמוחים (קומוניסם ואנשיו מוחים כביכול נגד המשפחות השכולות שמשתתפות בכנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 12:49 
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/236904

קומוניסים, אתה מפורסם!

עכשיו, חתיכת שקרן עלוב, איפה הזית את זה: "הוא מספר ומוסיף כי משפחות שכולות לא מעטות שהגיעו למקום מבלי לדעת שזהו אופיו של הטקס פגשו את המוחים, הבינו במה מדובר וסבו על עקביהם חזרה לביתם".

או שזה נכנס תחת "בשביל ארץ ישראל מותר לשקר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 13:02 
חוזה כתב:
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/236904

קומוניסים, אתה מפורסם!

עכשיו, חתיכת שקרן עלוב, איפה הזית את זה: "הוא מספר ומוסיף כי משפחות שכולות לא מעטות שהגיעו למקום מבלי לדעת שזהו אופיו של הטקס פגשו את המוחים, הבינו במה מדובר וסבו על עקביהם חזרה לביתם".

או שזה נכנס תחת "בשביל ארץ ישראל מותר לשקר".

היית מקבל תשובה מאוד ברורה ומניחה את הדעת אם לא היית מדבר אליי בגסות. עכשיו לך תתמנייק.
אנשים מרגישים פה כבר יותר מידיי נוח לשלוח אליי העלבות כאילו אין מחר. תירגעו. זה שאני סובלני ומכבד אתכם לא מאפשר לכם לזלזל בי כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 401 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: