its-sick כתב:
אני צריך לקנות אוטו שני למשפחה, בעיקר בשבילי. התקציב לצערי רק 70 אלף ש"ח.
האופציות שניסיתי לבדוק: מכוניות מיני חדשות- רק ידני נכנס לזה ולא ממש בא לי, התרגלתי לנוחות של האוטומט. הגודל לא משנה כי נסיעות משפחתיות נעשה באוטו הראשון.
משפחתיות משומשות 1600- כמעט כל מה שאני רואה בא מליסינג. נראה שאפשר למצוא גם שברולט שנת 2010 ב 60 אלף, אבל זה מריח חשוד.
אם מישהו שמבין יכול לעזור לי להתמקד בדגמים שנכנסים בתקציב הזה, אני אודה מאד. ההבנה שלי במכוניות אפסית.
עוד נתון חשוב: זה דחוף, אני חייב לקנות כבר השבוע. בגלל זה כבר חשבתי ללכת ביום שישי למגרש של נוכלים מקצועיים ולבחור שם ממה שיש להם.
התקציב דיי יפה.
אם אתה מדבר על רכב חדש לחלוטין,אז
מבחינת מחיר אתה יכול לקנות אלטו אוטומטית- אם כי אני באופן אישי מעדיף רכב גדול יותר ולכן הייתי מעדיף את הסוזוקי ספלאש שהוא אחלה רכב, אלא שהוא חורג מהתקציב שלך.
בכל מקרה אם תחליט ללכת על אחד מדגמי הסוזוקי החדשים (גם סוויפט,גם sx4 שהםמכוניות מצויינות )תוכל לפנות אליי בפרטית ואראה מה אוכל לעזור במחיר
גם אם תרצה יד שנייה דרך סוכן של סוזוקי או גם מחברת השכרה תוכל לפנות אליי בפרטי ואראה מה אוכל לעזור
ושלא תעז לקנות ממגרש ממי שאתה לא מכיר,וללא הסטוריית טיפולים/תיקונים של הרכב, מספר בעלים קודמים וכמובן בדיקה במכון ובמוסך.
חשוב גם שהרכב בכל מקרה יהיה בן פחות מ-3שנים על מנת שתהיה לו אחריות
בהצלחה