אדום נחמד כתב:
kobster כתב:
אדום נחמד כתב:
kobster כתב:
דושי, ערן זהבי לא נהיה הע"ז ביום אחד אבל שים לב לאיך מנצלים את ההזדמנויות כשנותנים לך :
בעונה הראשונה שלו בבוגרים (08/09) הוא פתח בהרכב 9 פעמים בלבד ועלה כמחליף 19 פעמים. היו לו 7 שערים ובישול
עבאס פתח 7 פעמים ועלה כמחליף 12 פעמים. 0 ו-0.
ערן זהבי שיחק בקבוצה שבקישור שלה היו ורמוט,טלקיסקי ובן לוז.
עבאס משחק בקבוצה שבקישור שלה משחקים אלרואי כהן,מירקו אורמוש וטועמה. היה לו הרבה הרבה יותר סיכוי להראות את עצמו כמו שצריך.
עם החלק הראשון אני מסכים
עם החלק השני פחות. זהבי שיחק בקבוצה הרבה יותר מוכשרת ומאומנת מאוסף החברה האמיצים שרצים ללא תכלית עם סמל הפועל על החולצה.
ולכן היה לו יותר קשה לפרוץ ולהוכיח את עצמו כשלפניו ברוטציה משחקים 3 שחקנים שכל אחד מהם עולה על מי שנמצא היום בסגל שלנו.
ועדיין, הוא הצליח.
רק מי שמע"ז מנצח
טוב, זה לא שזהבי עלה במקום משהו. לא זכור לי שהוא עקף בסיבוב מישהו בכיר ממנו באותה עונה.
שלא יובן לא נכון, אני לא משווה ביניהם. זהבי יש פעם בדור וזה לא בושה לעבאס או לכל שחקן אחר לא להיות כמוהו. אבל אם אתה רוצה השוואה הוגנת, שים את עבאס באותה קבוצה שזהבי גדל בה. האם אתה יכול בכנות לומר שבקבוצה המפורקת והטיפשה שלנו ערן זהבי היה גדל להיות מה שיצא ממנו בסוף?
אני מסכים שההשוואה לזהבי תעשה רע לכל שחקן. בגלל זה הוא בפלרמו ושחקנים שיש להם יותר כשרון נטו ממנו נמצאים כמה רמות מתחתיו.
הכל היפותטי אבל אם אתה שם את עבאס בקבוצה של 08/09 לדעתי הוא לא היה נותן חצי ממה שערן נתן.
כששחקן שרק חזר מהליגה הלאומית עולה ובמשחק הראשון שלו בבלומפילד (4-3 בגביע הטוטו על האלופה הנוכחית) מתנהג כמו בעל הבית, לוקח יוזמה, בועט ומבקיע זה מראה המון על אופי מעבר לכשרון.
לא בא לי יותר להתעסק בהשוואות האלה, כל הדיבור הזה על זהבי סתם גורם לי לשברון לב.
בשורה התחתונה, עבאס קיבל הזדמנות להוכיח את עצמו בקבוצה מוגבלת טכנית ולא לקח אותה. אם נותנים לו לעלות בהרכב, שיהיה לו לבריאות. כחילוף ראשון (ויחיד) במשחק דוגמת המשחק של אתמול אני מעדיף לראות מישהו מהנוער שלנו.