תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 21:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 192 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מטס פרו פלשתיני ב15.4
הודעהפורסם: 13 אפריל 2012, 17:41 
ערן כתב:
גיא האדום כתב:
אם היו נותנים לחברה האלו להיכנס, להסתובב בשטחים שבוע ולחזור למדינתם אף אחד (חוץ מאולי העיתונות הפלסטינית, וגם זה בלחץ) לא היה מתעניין בזה. עוד כמה אלפי דולרים היו נכנסים לכלכלה הישראלית והפלסטינית וזהו.

אבל אז אי אפשר היה לעשות ספין ולהציג את זה כאילו המטס המסכן הזה הוא שואה שנייה. בכל זאת, צריך משהו חדש אחרי שהאיום האיראני ירד מהפרק לזמן הקרוב. צריך לתת לעם ישראל ולגביזונים ולאופטימים ולקורמנים שבו משהו אחר להתלהם עליו, אחרת חס וחלילה הם עוד עלולים להתעסק בעלות המחייה, במחיר הדלק או בבעיות אמיתיות שקורות כאן.

אכן. איש מאוד חכם אמר פעם: Israel has no foreign policy, only domestic politics

(לפני שמקורמן קופץ, הדובר יהודי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2012, 17:55 
גיא האדום כתב:
אם היו נותנים לחברה האלו להיכנס, להסתובב בשטחים שבוע ולחזור למדינתם אף אחד (חוץ מאולי העיתונות הפלסטינית, וגם זה בלחץ) לא היה מתעניין בזה. עוד כמה אלפי דולרים היו נכנסים לכלכלה הישראלית והפלסטינית וזהו.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2012, 18:01 
גיא האדום כתב:
ערן כתב:
גיא האדום כתב:

אבל אז אי אפשר היה לעשות ספין ולהציג את זה כאילו המטס המסכן הזה הוא שואה שנייה. בכל זאת, צריך משהו חדש אחרי שהאיום האיראני ירד מהפרק לזמן הקרוב. צריך לתת לעם ישראל ולגביזונים ולאופטימים ולקורמנים שבו משהו אחר להתלהם עליו, אחרת חס וחלילה הם עוד עלולים להתעסק בעלות המחייה, במחיר הדלק או בבעיות אמיתיות שקורות כאן.

אכן. איש מאוד חכם אמר פעם: Israel has no foreign policy, only domestic politics

(לפני שמקורמן קופץ, הדובר יהודי)

תגיד ליהודי הזה שיש ברמאללה אחלה מועדונים והוא יכול ללכת לחברים שלו שם .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2012, 18:03 
כל הכבוד לתמימות או שמא לצביעות
הרי כולנו יודעים במי מדובר כאן
ה״פעילים״ הללו אינם מתענינים באמת בפלשתינים המדוכאים
ובואם לכאן לא יסייע לפלשתינים כהוא זה
הם מחפשים לנגח את ישראל וליצור פרובוקציה
מיותרת
אשר על כן מניעת הגעתם בכל דרך שהיא , היא ברוכה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2012, 18:09 
סמל אישי של המשתמש
skadiv כתב:
גיא האדום כתב:

מי עוד מתעניין בהם?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2012, 18:26 
לא יותר מידי מתעניינים בהם (העיתונות העולמית מתחילה לראות בצעדים האנטי-דמוקרטים האלו משום כלב נשך איש) ועדיין, לא חסר. למשל:

http://news.yahoo.com/pro-palestinian-a ... 46097.html
http://www.ibtimes.co.uk/articles/32774 ... israel.htm
http://www.guardian.co.uk/world/2012/ap ... sfeed=true
http://www.cbsnews.com/8301-501713_162- ... l-warning/

זה יהיה follow up לא רע לסיקור על איסור הכניסה לסופר הגרמני ההוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2012, 18:44 
סמל אישי של המשתמש
מה זה קשור לדמוקרטיה ?
מישהו מונע מאזרח ישראלי לקיים הפגנה ?
כללי הדמוקרטיה אינם כוללים מתן אפשרות לכל קשקשן בחו"ל להגיע לישראל ולהרצות כאן את משנתו.
אם הוא אנגלי לדוגמא שיקח עצמו להייד פארק ויפילא שם תורתו למאזינים שיהיו שם.

מדינת ישראל אינה אמורה להיות שכונה, ומותר לה להגביל כניסתם של כאלה שאינם רצויים בה.
איני חושב שמדינת ישראל היא היחידה בעולם שאינה פותחת שעריה בפני כל דיכפין. וטוב שכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2012, 18:56 
רוב המדיניות המערביות בעולם לא מרשים לאזרחים של דמוקרטיות אחרות לבקר בשטחן אם הם מתכוונים להפר את החוק (הטיעון של " לא לעשות שכונה" בדר"כ אינו נשקל). למתוח ביקורת על מדיניות ממשלת ישראל זאת (עדיין) לא עבירה על שום חוק (וזה מבלי לאמר מילה על כך שכל מה שהפעילים האלו כן יעשו בכלל לא מתכונן להיות בשטחי מדינת ישראל).

כאמור, זאת לא באמת המטרה של מניעת הכניסה שלהם. זה חלק ממדיניות פנים פוליטית של ממשלת ישראל. אין לזה דבר וחצי דבר עם בטחון המדינה, מעמדה בעולם, קשיי HASBARA, הסדר הציבורי וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2012, 19:30 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
גיא האדום כתב:

נפלת חזק.
אם תראה הודעות שלי בפורום הזה ותדפדף טיפטיפה אחורה היית רואה שאני די שמאלני בוגד בהתחשב במה שהולך פה, גם תמונת הפרופיל שלי בפייסבוק קצת דופקת לך את התאוריה.
אני אגיד לך בדיוק מה שאני אומר פה לימניים קיצוניים, אין לי אג'נדה, אני רואה מציאות ומחליט, ומה לעשות שראיתי מספיק בשביל להחליט לגבי דברים מסויימים שלא מסתדרים לי עם שאר הדברים שאני חושב?
ובלי קשר, תצטט רגע את ההודעה שלי ותסביר לי עלך איזה "גביזונים" אתה מדבר.
קצת מצחיק שאמרת את זה על בנאדם שטוען שוב ושוב שביבי משתמש בפחד שלטוני ופחד מהאחר בשביל לחרבן עלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מטס פרו פלשתיני ב15.4
הודעהפורסם: 13 אפריל 2012, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
בדיוק בגלל ההודעות הקודמות שלך באשכולות פוליטיים, תמוה בעיני שאתה מתרגש מכמה חנונים שוודיים וגרמנים, כאילו נחיתה שלהם פה תביא עימה גל אנטישמי עולמי חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2012, 21:27 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
בדיוק בגלל ההודעות הקודמות שלך באשכולות פוליטיים, תמוה בעיני שאתה מתרגש מכמה חנונים שוודיים וגרמנים, כאילו נחיתה שלהם פה תביא עימה גל אנטישמי עולמי חדש.

לא קישרתי את הנחיתה שלהם פה, דיברתי על תופעה אחרת לגמרי, הנחיתה שלהם לא מעניינת אותי, עיוות המציאות שנעשה בעולם כן מעניין אותי, ומדאיג אותי.
אם הייתי מקבל מידע לגבי מדינת נרווגיה לדוג', והיו אומרים לי שטובחים שם בתינוקות פרוטסטנטים כדרך טבע, היו מראים לי תמונות וסרטונים שלא הייתי יודע שהם ערוכים בצורה חולנית, ואז הייתי שומע שפרוטסטנטי הפעיל מטען בנרווגיה, לא הייתי בדיוק מזיל דמעה, והייתי מחכה בכליון עיניים למשהו גדול וטרגי שיפול על המדינה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2012, 22:02 
סמל אישי של המשתמש
נו, ו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2012, 02:27 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
איזה הגיון מטורף, כל מי שעוסק באפרטהייד שיש בשטחים הוא אנטישמי.
בכל העולם, כל מי שרוצה להתעסק בזכויות אדם צריך להתעסק בנושא אחד, עכשיו תור סוריה.
מה שיותר מגוחך זה שמנסים למנוע מהם להגיע לבית לחם ולשטחים, מה שאומר שיש אפרטהייד בפועל או שמדינת ישראל מנסה להסתיר משהו.
בא נראה את מדינת ישראל מסרבת לכמה אוונגליסטים להיכנס לשטחים...

למען ההיגינות קראתי רק כתבה במטמקא על זה ולא דיברתי עם אותם פעילים כדי לברר אם הם אנטישמיים או לא. מזל שמקורמן עשה את זה בשבילי

שיכנסו לשטחים,ליהודה ושומרון,לעזה ולכל מקום שבא להם
לי אין בעיה עם זה

רק שאם יפגעו בהם שלא יבואו בתלונות לישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2012, 04:24 
מי יפגע בהם? הפלסטינאים? ברור שלא תהיה להם זכות להתלונן אם זה מה שיקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2012, 10:38 
סמל אישי של המשתמש
לא יאומן לאיזה היסטריה אנשים מבוגרים ושקולים נכנסים רק מעצם האפשרות שמישהו יגיד להם מקרוב שהם לא בסדר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2012, 10:52 
לא אוהב אנטישמים , בטח לא מקרוב
שישארו בחורים שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2012, 11:08 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
לא יאומן לאיזה היסטריה אנשים מבוגרים ושקולים נכנסים רק מעצם האפשרות שמישהו יגיד להם מקרוב שהם לא בסדר.

גם אם המצב בשטחים לא בדיוק לטובתנו, ולא מציג אותנו באור יפה מדי, הבעיה היא שאמת זה לא מה שהם מחפשים שם.
להמציא עלילות דם כל אחד יכול, והעולם לא בדיוק שואל שאלות ובודק אמיתות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2012, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
teknoboy כתב:

גם אם המצב בשטחים לא בדיוק לטובתנו, ולא מציג אותנו באור יפה מדי, הבעיה היא שאמת זה לא מה שהם מחפשים שם.

מי דיבר על אמת?
אנשים פה נלחצים מהאפשרות שמישהו יעביר עליהם ביקורת כאילו מאיימים עליהם עם פצצת אטום.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2012, 14:57 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:

מי בדיוק בהיסטריה ? מטביב אנחנו לא בהיסטריה עד מקומץ משועממים אירופאים שניכנס להיסטריה ?
רגועים לאללה, ושמחים שכוחות הביטחון עליהם אנו סומכים מקדימה תרופה לאולי מכה.

יש לנו למכביר כאלה שמקרוב אומרים לנו "שאנחנו לא בסדר" גם באותם מקרים שבהם אנחנו כניראה בסדר.
יש כאלה שלוקחים איזושהי ארוחת סדר שנערכה באחד מבסיסי צה"ל ומנסים למצוא שם גזענות , ומשלא מוצאים ממשיכים לחפור.
לא צריכים שחקני חיזוק. מצב הלוחמים בשלום המקומיים שפיר בהחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2012, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
אני מחזק את מה שגביזון אמר ומוסיף, אני מאמין שזה נכון שישראל מנהלת מדיניות נפשעת ברמות מסוימות כלפי התושבים בשטחים ופחות או יותר יש פה הסכמה בדיון לגבי הנסיבות הלא טהורות במיוחד של הפעילים בכוונתם לבוא לכאן. העניין הוא האם הדבר החכם והמשתלם מבחינת המדינה הוא לתת להם להיכנס ולעורר את הפרובוקציה, מפני שאם נחסום אותם הם כביכול יקבלו את אשר רצו ואז יאמרו "הנה אתם רואים אתם אפרטהייד מושחט". או שעדיף למנוע מהם כל כניסה?
אני חושב שדווקא במקרים כאלו של הפגנות שנעשות על ידי כל מיני אנטישמים וארגונים קיקיוניים כמו הHH משהו האלה הטורקים יש לפעול בגישה ניצית ולא לאפשר לדבר כזה לקרות.
אנחנו מדינה ריבונית ולא שטח הפקר לכל מיני אינטרסנטים מסריחים שמי יודע מה יעבירו בטיסה כזאת. כל מיני חולארות שבאים במטרה לפגוע בבני אדם (כמו הזבלים על המרמרה).
שזה מגיע לדיפלומטיה בינלאומית זה כבר סיפור אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2012, 15:44 
דל פיירו כתב:
אני מחזק את מה שגביזון אמר ומוסיף, אני מאמין שזה נכון שישראל מנהלת מדיניות נפשעת ברמות מסוימות כלפי התושבים בשטחים ופחות או יותר יש פה הסכמה בדיון לגבי הנסיבות הלא טהורות במיוחד של הפעילים בכוונתם לבוא לכאן. העניין הוא האם הדבר החכם והמשתלם מבחינת המדינה הוא לתת להם להיכנס ולעורר את הפרובוקציה, מפני שאם נחסום אותם הם כביכול יקבלו את אשר רצו ואז יאמרו "הנה אתם רואים אתם אפרטהייד מושחט". או שעדיף למנוע מהם כל כניסה?
אני חושב שדווקא במקרים כאלו של הפגנות שנעשות על ידי כל מיני אנטישמים וארגונים קיקיוניים כמו הHH משהו האלה הטורקים יש לפעול בגישה ניצית ולא לאפשר לדבר כזה לקרות.
אנחנו מדינה ריבונית ולא שטח הפקר לכל מיני אינטרסנטים מסריחים שמי יודע מה יעבירו בטיסה כזאת. כל מיני חולארות שבאים במטרה לפגוע בבני אדם (כמו הזבלים על המרמרה).

מה הם יעבירו בטיסה הזאת? מאלו דברים שאפשר להעלות על טיסת לופטאנזה אתה חושש? במי אתה חושב שהם יפגעו?
והקשר לנושא המרמרה הוא כמעט זניח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2012, 16:20 
את האמת, הם נראים כמו חבורה מרגשת ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2012, 16:49 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
דל פיירו כתב:

מה הם יעבירו בטיסה הזאת? מאלו דברים שאפשר להעלות על טיסת לופטאנזה אתה חושש? במי אתה חושב שהם יפגעו?
והקשר לנושא המרמרה הוא כמעט זניח.

מזאת אומרת מאילו דברים אני חושש? הם יכולים להעביר אמל"ח ואין לי מושג איך.. אבל הם יכולים בדיוק כמו שאין לי מושג איך מכניסים אבוקות לאצטדיונים אבל מצליחים. זה מטריד וזה לא מפוקח ואני לא סומך על חברות התעופה האירופאיות שיטיסו מטס כזה.
הקשר למרמרה לא זניח. הכל חלק מאותה מגמה מגוכחת ומטרידה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2012, 18:15 
הם יבריחו אבוקות? איזה מצחיק אתה. טסת פעם במטוס?
ואגב, אם החברה האלו מחבלים כמו שאוהבים להציג את הדברים, ואם הם יכולים להחדיר אמל"ח למטוס, אז יש להם אופציות הרבה הרבה יותר משובחות לפעולות יותר מעניינות מאשר כל דבר שהם יוכלו לעשות אם וכאשר יגיעו לשטחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2012, 20:47 
גיא האדום כתב:
הם יבריחו אבוקות? איזה מצחיק אתה. טסת פעם במטוס?
ואגב, אם החברה האלו מחבלים כמו שאוהבים להציג את הדברים, ואם הם יכולים להחדיר אמל"ח למטוס, אז יש להם אופציות הרבה הרבה יותר משובחות לפעולות יותר מעניינות מאשר כל דבר שהם יוכלו לעשות אם וכאשר יגיעו לשטחים.

תקרא שוב.
הוא אמר שכמו שהוא לא יודע איך אוהדי כדורגל בארץ מכניסים לפעמים לאצטדיון אבוקות. כך אי אפשר לדעת איך הפעילים יכניסו אמל"ח וכו'.
למרות שאני עדיין חושב שאתה צודק, ואין שום סיכוי שהם יכניסו נשק לארץ(או לרשות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2012, 21:34 
teknoboy כתב:
אדום נחמד כתב:
teknoboy כתב:

מי דיבר על אמת?
אנשים פה נלחצים מהאפשרות שמישהו יעביר עליהם ביקורת כאילו מאיימים עליהם עם פצצת אטום.

או שאנשים רואים מה קורה להם מול העיניים ולא מתעקשים להיות האישה המוכה כמו אחרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2012, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
teknoboy כתב:
אדום נחמד כתב:
teknoboy כתב:

מי דיבר על אמת?

או שאנשים רואים מה קורה להם מול העיניים ולא מתעקשים להיות האישה המוכה כמו אחרים

לא הבנתי, ישראל היא המדינה המוכה בשטחים? מה שנקרא "פפפחחחחחחחח".

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2012, 21:41 
לא ישראל, אתה, וברוח הדמגוגיה שהושמעה כאן כל ה'גדעונים לוים'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2012, 21:44 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
לא ישראל, אתה, וברוח הדמגוגיה שהושמעה כאן כל ה'גדעונים לוים'

אני אשמח אם תסביר מי מכה את מי במטאפורה שלך.
אני מודה שלא הבנתי את כוונתך.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2012, 22:05 
נוו באמת איזו זכות יש להם למה הם לא הולכים לסוריה

ודרך אגב כבר ביטלו ל60% מהם את הכרטיסים חברות התעופה לא רוצות להסיע את אלו שבאים לעשות פה פרובקציות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 192 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: