תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 10:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 89 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ניצן שירזי
הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 20:45 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
כואב עליו...
מאמן טוב שנקלע לסיטואציה שגדולה עליו.

תמונה

נערך לאחרונה על ידי כיפה אדומה בתאריך 11 אפריל 2012, 20:50, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 20:45 
יותר טוב מקשטן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 21:02 
20 כתב:
אני חושב שיש כאן הסתנוורות מהניצחון, היפה כשלעצמו, אתמול
הפועל הרבה פחות טובה והרבה פחות מסוכנת מאשר בסיבוב הראשון.
הקבוצה מתקשה מאוד כשהיא צריכה ליזום (0-0 עם סכנין, עם אשדוד, בדרבי)
התוצאות בחלקן הן מביכות (1-1 מול רמה"ש בגול בשניה האחרונה)

לגבי אורמוש מגיע לשירזי קרדיט (לא שהיה לו ברירות בהרכב, ונזכור שאצל קשטן הוא היה פצוע תקופה ארוכה)
לגבי איגיבור הוא באמת יותר בולט, אבל עדיין נראה לא מאומן ובעיקר נראה מה יהיה כשטוטו יחזור לתקוע את הרחבה

ההגנה "התייצבה" בהשוואה למשחקים הראשונים שלו (שלישיה מול הפועל חיפה ושלישיה מול נתניה). באופן כללי להפועל היה ממוצע ספיגות מאוד נמוך גם עם קשטן שהתייצב שוב אחרי ששולר נכנס לפורמה ולתיאום ושושן ירד לספסל.

ספק אם הוא מוטיבטור מרשים - את טוטו הוא לא הצליח להרים אחרי הפיאסקו של מונאקו. ואני לא חושב שיש שחקנים שמחזיקים ממנו.
שירזי נתפס אצלי לפחות כרכיכה. אני שם בצד את ענייני טביבי ואת הכרטיסים האדומים. תזכרו את האיומים על קנדה אחרי הגול של קרית שמונה בגביע הטוטו ("לא תראה אצלי מגרש בחיים") ואחרי שבוע הם יתפוגגו.

הפועל נהנית מכך שאצל היריבות השתנה סופית הדיסקט של קבוצת הדאבל הדורסנית, ונותנים יותר שטחים לתקוף.

בקיצור, רחוק מאוד מלהיות מאמן סביר

למה בעידן קשטן היינו קבוצה יוזמת?
הינו משחקים בשיטה דומה ואפילו גרועה יותר.
נותנים לקבוצה השנייה לתקוף ועוקצים במתפרצות.(חיפה, דרבי, סכנין....)

אתם סתם נכנסים במאמן הזה.
באמת שהוא מסכן ואנחנו צריכים להגיד תודה שהוא הסכים לקחת את הקבוצה הזאת ועוד להשאיר אותה במקום השני עם ניצחונות יפים במיוחד לנוכח הבלאגן מסביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 21:42 
סמל אישי של המשתמש
כולם פה מהללים את השיפור ביכולת של אורמוש ונוסא אבל שוכחים שלא היה פה שום דבר מתוכנן אלא אילוצים למכביר.
את אורמוש גם ניצן לא ספר ולא נתן לו לשחק במשחקים הראשונים שלו. רק במשחק נגד רמה"ש, אחרי שפשוט לא היו לו קשרים להכניס, הוא העלה את אורמוש כמחליף ומירקו כבש את שער השיוויון וקיבל ביטחון.
לגבי נוסא, רק אחרי שטוטו נפצע ונאלצנו לשחק עם חלוץ אחד, נוסא סוף סוף עבר לשחק בתפקיד המתאים לו ופורח מאז.
להזכירכם, הפועל לא ניצחו משחק בית מאז המשחק מול נתניה וכבשה רק שני שערים בחמישה משחקים (!)
אני אישית לא זוכר מאזן כזה עלוב, והאשמה מבחינתי רק על המאמן.
ניצן צריך לעוף דקה אחרי שהחלאה כבר לא יהיה פה.
וצר לי לכתוב את זה, אבל גם שביט יכול להצטרף אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 21:48 
קשה מאוד לנתח את היכולת של הקבוצה מבחינה מקצועית נטו מכיוון שהיכולת שלה מושפעת ישירות מכל הסיטואציה ולכן אני מניח שלכל מאמן יהיה יחסית די קשה להנחיל לקבוצה עקרונות כלשהם.
אם בכל זאת מתעלמים מכל המצב אז אפשר להגיד שבצד החיובי (טוב, סוג של חיובי) הקבוצה לא נראית פחות טוב מימי קשטן. אנחנו אמנם סופגים יותר שערים, אבל רוב השחקנים משחקים יותר טוב ברגע שלא מסרסים אותם.
בצד השלילי, הקבוצה הזאת עדיין נראית כמו פח אשפה אחד גדול. הקבוצה עומדת בצורה מבולגנת לחלוטין, אין תנועה ללא כדור, אין כמעט משחק אגפים ואנחנו עדיין תלויים בהברקות. גם מבחינה הגנתית המצב כרגיל מזוויע.
גם הבחירות שלו לגבי ההרכב יכולות להיות די הזויות אפילו במסגרת הסגל המוגבל שעומד לרשותו, ובעיקר כמובן הקרדיט הבלתי נגמר שמקבל אלרואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 21:56 
סמל אישי של המשתמש
יאלה נו כל אחד פה ניהיה לי סבא מנג'ר .
מביא אחלה תוצאות וכדורגל יפה
חילופים במקום ,ושחקנים שרוצים בלי סוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 22:50 
ניצחת איתי הכל כתב:

אתה רציני?
אחלה תוצאות? איזה?
ההפסד בדרבי? התיקוים עם ק.8?
ההארכה עם בני לוד?

כדורגל יפה? מתי?

חילופים במקום?
להכניס את גל שיש בדקה ה90 כחילוף אחרון, שיש סיכוי להארכה ואין לך שחקנים התקפים על המגרש זאת טענות ענקית !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 23:49 
kobster כתב:
כולם פה מהללים את השיפור ביכולת של אורמוש ונוסא אבל שוכחים שלא היה פה שום דבר מתוכנן אלא אילוצים למכביר.
את אורמוש גם ניצן לא ספר ולא נתן לו לשחק במשחקים הראשונים שלו. רק במשחק נגד רמה"ש, אחרי שפשוט לא היו לו קשרים להכניס, הוא העלה את אורמוש כמחליף ומירקו כבש את שער השיוויון וקיבל ביטחון.
לגבי נוסא, רק אחרי שטוטו נפצע ונאלצנו לשחק עם חלוץ אחד, נוסא סוף סוף עבר לשחק בתפקיד המתאים לו ופורח מאז.
להזכירכם, הפועל לא ניצחו משחק בית מאז המשחק מול נתניה וכבשה רק שני שערים בחמישה משחקים (!)
אני אישית לא זוכר מאזן כזה עלוב, והאשמה מבחינתי רק על המאמן.
ניצן צריך לעוף דקה אחרי שהחלאה כבר לא יהיה פה.
וצר לי לכתוב את זה, אבל גם שביט יכול להצטרף אליו.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2012, 02:07 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
ניצחת איתי הכל כתב:

אתה רציני?
אחלה תוצאות? איזה?
ההארכה עם בני לוד?

כדורגל יפה? מתי?

חילופים במקום?
להכניס את גל שיש בדקה ה90 כחילוף אחרון, שיש סיכוי להארכה ואין לך שחקנים התקפים על המגרש זאת טענות ענקית !

אחי תראה את הסגל הקצר שלנו, אתה בלי אביחי בלי סלים בלי תמוז בלי קנדה...
רצחו לו את הסגל
זה שהוא שותק זה משהו אחד,אבל הוא נשאר נאמן למקום העבודה שלו ועל זה צריך לכבד אותו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2012, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
לגבי נוסא ,אורמוש והחוסר ברירה, אתם שוכחים שגם "זהבי" היה חוסר ברירה, וגם "תינוקות" קשטן היו "חוסר ברירה.
הרבה דברים בכדורגל בפרט ובספורט בכלל הם תולדה של "אירועים" שלא קשורים בהכרח ליד מקוונת אלא תולדה של
"יד גורל". ככה שממש לא נכון לשפוט מאמן ע"י אמירה שהדברים הטובים שקרו בתקופתו הם לא מתוככנים אלא אילוצים
למכביר.

לגבי תוצאות:
ההפסד בדרבי : נחמד שאתם שופטים את התוצאה הסופית ולא מתחשבים בכך שמכבי קיבלו פנדל מתנה ואנחנו לא קיבלנו
2 פנדלים שהגיעו לנו.
תיקו עם ק"ש : פעמים בהרכב חסר של 4-5 שחקנים משמעותיים שירזי הוציא מק"ש תיקו ולא היה רחוק לנצח עם 3 פנדלים
מוצדקים שלא נשרקו לזכותינו, כאשר בהרכב מלא כאשר אנחנו ב"פורמה", קשטן הצליח להפסיד להם.

לגבי חוטבא כבלם:
הנסיון בוצע כאשר באדיר היה מורחק, ככה שהאופציות שעמדנו לשירזי לעמדה שליד שולר הם מור שושן ומור שושן, שילוב
ששבוע לפני נראה קטסטרופלי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2012, 12:16 
ניצחת איתי הכל כתב:
לירון האדום כתב:
ניצחת איתי הכל כתב:

אתה רציני?
אחלה תוצאות? איזה?
ההארכה עם בני לוד?

כדורגל יפה? מתי?

חילופים במקום?

רצחו לו את הסגל
זה שהוא שותק זה משהו אחד,אבל הוא נשאר נאמן למקום העבודה שלו ועל זה צריך לכבד אותו .

גם שסלים ואביחי היו לא שיחקנו טוב יותר, גם אז החילופים היו מוזרים.
זה שמהראן לא רואה דשא זה בגלל שניצן הוא בובה של טביב ולא עומד על שלו.
מעניין אם סלים יחזור בכלל להרכב(במיוחד אחרי שאורמוש מורחק).
להגיד על מאמן שכמעט וגרם לקבוצה לרדת ליגה(הפועל חיפה) שהוא מאמן טוב זאת בדיחה.

וסליחה אבל אני לא מכבד אדם ללא חוט שדרה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2012, 14:36 
סמל אישי של המשתמש
על איזה חילופים מוזרים אתה מדבר?
תגיד לי עכשיו 3 כאלו בכל התקופה של שירזי בהפועל.
אם יש דבר אחר שהוא עושה בצורה הרבה יותר טובה משני קודמיו בתפקיד זה החילופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2012, 14:53 
לירון האדום כתב:
ניצחת איתי הכל כתב:
לירון האדום כתב:
ניצחת איתי הכל כתב:

אתה רציני?
אחלה תוצאות? איזה?
ההארכה עם בני לוד?

כדורגל יפה? מתי?

חילופים במקום?

רצחו לו את הסגל

גם שסלים ואביחי היו לא שיחקנו טוב יותר, גם אז החילופים היו מוזרים.
זה שמהראן לא רואה דשא זה בגלל שניצן הוא בובה של טביב ולא עומד על שלו.
מעניין אם סלים יחזור בכלל להרכב(במיוחד אחרי שאורמוש מורחק).
להגיד על מאמן שכמעט וגרם לקבוצה לרדת ליגה(הפועל חיפה) שהוא מאמן טוב זאת בדיחה.

וסליחה אבל אני לא מכבד אדם ללא חוט שדרה !

לגבי מהראן לא מסכים בכלל
קיבל את הצ'אנסים שלו והיה רע מאוד עם כל האהבה העצומה אליו.
כואב (מאוד) להגיד את זה, אבל מבחינה מקצועית מהראן כרגע לא מתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2012, 15:05 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4215372,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2012, 15:54 
לשירזי שני יתרונות על פני קשטן:
"איש מטעם" שאין סיכוי שיתקומם נגד הבוס.
ציפיות נמוכות ביחס לתפקודו ולמצבה של הקבוצה בטבלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2012, 15:58 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
לשירזי שני יתרונות על פני קשטן:
"איש מטעם" שאין סיכוי שיתקומם נגד הבוס.
ציפיות נמוכות ביחס לתפקודו ולמצבה של הקבוצה בטבלה.

בדיוק
יותר גרוע ממה שהיה כבר לא יכול להיות
הוא במצב של כמעט וין וין. על כל מהלך כדורגל ראוי הוא יקבל קרדיט, כי לפניו היה מדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2012, 16:28 
אל דוד- על קצה המזלג:
הכנסתו של גל שיש מול ק.8 בבית(לעבות את הקישור) כנ"ל הכנסתו של ניר לקס על חשבון חלוץ (מהראן).
בקרית 8 אי הכנסה של חלוץ והרצון לשמור על תיקו 0 שהוא אותו דבר כמו הפסד.
מול נתניה בגביע, הכנסתו של גל שיש כאשר אתה ב10 שחקנים ואין לך שחקנים התקפים על המגרש+חילוף אחרון.

נדודה - אי אפשר לשחק בלי חלוצים !
מהראן לא טוב לך? שים את עדן שרם מצידי.
העיקר שתשים עוד חלוץ כאשר אנחנו צריכים להבקיע.
ומהראן לא משחק מסיבות לא מקצועיות, אל תהיו תמימים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2012, 20:04 
לירון האדום כתב:
אל דוד- על קצה המזלג:
הכנסתו של גל שיש מול ק.8 בבית(לעבות את הקישור) כנ"ל הכנסתו של ניר לקס על חשבון חלוץ (מהראן).
בקרית 8 אי הכנסה של חלוץ והרצון לשמור על תיקו 0 שהוא אותו דבר כמו הפסד.
מול נתניה בגביע, הכנסתו של גל שיש כאשר אתה ב10 שחקנים ואין לך שחקנים התקפים על המגרש+חילוף אחרון.

נדודה - אי אפשר לשחק בלי חלוצים !
מהראן לא טוב לך? שים את עדן שרם מצידי.
העיקר שתשים עוד חלוץ כאשר אנחנו צריכים להבקיע.
ומהראן לא משחק מסיבות לא מקצועיות, אל תהיו תמימים

במצב הנוכחי מעדיף לשחק ב4-5-1 ללא מהארן מאשר 4-4-2 עם מהארן גם כשאני בפיגור. מהסיבה הפשוטה שאני לא מרגיש שהוא מסוגל לתת גול
שוב, אני מאוד אוהב את הבחור, הוא אחראי לרגעים מאוד מאושרים ואהיה מאוד עצוב אם יעזוב..אבל מהארן עושה עונה נוראית. אני לא יודע למה הוא לא משחק, אבל מעט מאוד מאמנים היו מרכיבים אותו בכושרו הנוכחי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2012, 21:35 
מקצועית קשטן כבר היה צריך לשים סוף למותג הזה שנקרא מהראן ללה הSUPER SUB.
אני גם חושב שזה לא מקצועי, אבל הפעם יש לי את הספקות שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2012, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
ניצן שירזי מנהל משחק גרוע ביותר, נקודה.
לא יכול להיות מצב שבו הקבוצה מסיימת בתיקו אפס בלי להגיע למצבים והוא עושה רק חילוף אחד (ק"ש בחוץ)
לא יכול להיות מצב בו הקבוצה כבשה שני שערים בחמשת משחקי הבית האחרונים (שניהם באותו משחק) והמאמן ממשיך עם אותה שיטה ואותה שבלונה בלי טיפה יצירתיות.
לא יכול להיות מצב בו החילוף הקבוע שלך הוא מחמוד עבאס במקום גורדנה, שזה בכלל לא התפקיד של עבאס.
לא יכול להיות מצב בו אתה מוביל בשער אחד בגביע ומרוקן את כל הכלים ההתקפיים שלך מההרכב בלי לקחת בחשבון שאם תיגרר להארכה, לא יהיה לך מה להציע.
לא יכול להיות מצב בו מאמן משחק כבר 6 משחקים (4 בליגה ושניים בגביע) עם אותה שיטה של 4-5-1 ולא נותן לחלוץ בית צעיר ומוכשר (עדן) לשחק בשפיץ יחד עם עומר.
כל זאת מבלי להזכיר ולו במילה אחת את זה שהמאמן מסכים שהבעלים שלו ישב לידו על הספסל ויחלק הוראות לשחקנים.

בובת סמרטוטים, מקווה מאוד לא לראות אותו אצלנו על הקווים בשנה הבאה. שיחזור לפרשן משחקים, איינשטיין מתגעגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2012, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
לא יכול להיות מצב שבו הקבוצה מסיימת בתיקו אפס בלי להגיע למצבים והוא עושה רק חילוף אחד (ק"ש בחוץ)
לא יכול להיות מצב בו הקבוצה כבשה שני שערים בחמשת משחקי הבית האחרונים (שניהם באותו משחק) והמאמן ממשיך עם אותה שיטה ואותה שבלונה בלי טיפה יצירתיות.
לא יכול להיות מצב בו החילוף הקבוע שלך הוא מחמוד עבאס במקום גורדנה, שזה בכלל לא התפקיד של עבאס.
לא יכול להיות מצב בו אתה מוביל בשער אחד בגביע ומרוקן את כל הכלים ההתקפיים שלך מההרכב בלי לקחת בחשבון שאם תיגרר להארכה, לא יהיה לך מה להציע.
לא יכול להיות מצב בו מאמן משחק כבר 6 משחקים (4 בליגה ושניים בגביע) עם אותה שיטה של 4-5-1 ולא נותן לחלוץ בית צעיר ומוכשר (עדן) לשחק בשפיץ יחד עם עומר.
כל זאת מבלי להזכיר ולו במילה אחת את זה שהמאמן מסכים שהבעלים שלו ישב לידו על הספסל ויחלק הוראות לשחקנים.

בובת סמרטוטים, מקווה מאוד לא לראות אותו אצלנו על הקווים בשנה הבאה. שיחזור לפרשן משחקים, איינשטיין מתגעגע.

מה שלא יכול להיות זה שקיימים אוהדים כמוך שמוכנים לסלף את האמת בשביל להצדיק טענה דמגוגית חסר כל שחר, רק כי היא מתאימה לאני "שונא"
שהבאת מהבית.
מול ק"ש שמונה בחוץ במחצית השניה היית יותר מסוכן מהם, דאמרי החטיא מ 3 מטר, והגיעו לך 3 פנדלים, אם זה לא מספיק לך אז הבעיה בך,
עם מול קבוצה שספגה 16 שערים בכל העונה אתה אמור לקבל 3 פנדלים ומחטיא עוד שער בטוח ו מאיים עוד 5 פעמים על השער ואתה בא בתלונות
כנראה שהתלונות שלך לא קשורות למציאות.
אם נעזוב רגע את שחקני הנוער ושחקני ואת מור שושן ושיש שבעונה נורמאלית לא נמצאים בסגל ב 80% מהמשחקים, להפועל היו על הספסל שני
שחקנים, עבאס (שלדעתי הוא השחקן הגרוע והמאכזב של העונה) ולאלא שעדין חי על העבר ושכח ועסוק במלחמות מול הקבוצה שהוא חב לה את
הקרירה ושכח שכדור ברשת יכול לעזור לו הרבה יותר מאוד ראיון מביך בתקושרת של איזה דוד שמתחפש לאבא של טועמה. אין "יותר" מידי אופציות
ומכיוון שגם ככה הקישור לא ניכן ב"קושר משובח", להוציא בדקות האחרונות קשר ולעבור לשחק עם שני חלוצים זה לא בדיוק הדבר הנכון לעשות.
בכלל לדעתי צריך להוריד את הכובע בפני שי אבוטבול ואורמוש, שכל השנה התחילו להחזיק את הצד בדקה ה60 אבל מאז הפציעות הם נותנים כל
שבוע מעל 90 דקות (היו גם שני משחקים בגביע), ווכה כל שחקן אחר בקישור. אז כן אולי נכון היה לחלק את העומס ולהחליף לא כל פעם את רועי
אבל מכיוון שרועי הוא בתפקיד הכי "משמעותי", שדורש הכי הרבה (אחרי שרועי יוצ נוסא נכנס לשם ועבאס משחק בצד), זה חילוף לגיטימי לחלוטין,
ויש סיכוי שגם אני הייתי מבצע אותו. בסופו של דבר איבודי הכדור של הקישור האחורי שלנו עלו לנו בשנים האחרונות לא מעט, וגורדנה לא רק שסובל
מהרבה כאלו בלי קשר, יכול לעלות לנו במשחקים כאשר הוא עייף, מותש ועם רגלים כואבות. מה גם שבחלק מהמשחקים הוא פשוט ביקש להתחלף,
וכאמור החילוף היחידי שיש הוא עבאס.
וככה גם לגבי הגביע, מה זה מרוקן את הכלים ההתקפים? אלרואי שמתח שריר וביקש להתחלף? גורדנה שביקש להתחלף? נוסא שביקש להתחלף?
איך רצית בדיוק שנסיים את המשחק? עם שרם ולאלא בחוד, דאמרי עבאס ושי בקישור, באדיר, שולר חוטבא ואנטבי בהגנה? אני בטוח שלא היינו
מנצחים ככה. בסופו של דבר אתה חייבים להבין שאין ב 6 המשחקים האחרונים להפועל אופציות, לא התקפיות לא הגנתיות ולא בקישור בשביל לשנות
משחק, אם תקח את משחקים שקדמו ל 6 האלא, תראה חילופים נכונים ובמקום.
אותו הדבר לגבי עדן, אם אתה שואל אותי מי אמור לפתוח, ואני מניח כל אדם נורמאלי שלא עסוק בלשנוא כי זה כיף, מי אמור לפתוח בהרכב,
נוסא, אורמוש, אלרואי, או עדן שרם אני חושב שהתשובה ברורה. בסגל כרגע "יש" רק קשר וחצי דפנסיבים ולכן הם "באנקר" בהרכב, שי וגורדנה,
השלושה שציינתי ודאמרי, חייבים לפניהם, זה לא שיש לשירזי בררות אמיתיות, אבל זה בסדר שאתה עוצם עיינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2012, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
kobster כתב:

מה שלא יכול להיות זה שקיימים אוהדים כמוך שמוכנים לסלף את האמת בשביל להצדיק טענה דמגוגית חסר כל שחר, רק כי היא מתאימה לאני "שונא"
שהבאת מהבית.
מול ק"ש שמונה בחוץ במחצית השניה היית יותר מסוכן מהם, דאמרי החטיא מ 3 מטר, והגיעו לך 3 פנדלים, אם זה לא מספיק לך אז הבעיה בך,
עם מול קבוצה שספגה 16 שערים בכל העונה אתה אמור לקבל 3 פנדלים ומחטיא עוד שער בטוח ו מאיים עוד 5 פעמים על השער ואתה בא בתלונות
כנראה שהתלונות שלך לא קשורות למציאות.
אם נעזוב רגע את שחקני הנוער ושחקני ואת מור שושן ושיש שבעונה נורמאלית לא נמצאים בסגל ב 80% מהמשחקים, להפועל היו על הספסל שני
שחקנים, עבאס (שלדעתי הוא השחקן הגרוע והמאכזב של העונה) ולאלא שעדין חי על העבר ושכח ועסוק במלחמות מול הקבוצה שהוא חב לה את
הקרירה ושכח שכדור ברשת יכול לעזור לו הרבה יותר מאוד ראיון מביך בתקושרת של איזה דוד שמתחפש לאבא של טועמה. אין "יותר" מידי אופציות
ומכיוון שגם ככה הקישור לא ניכן ב"קושר משובח", להוציא בדקות האחרונות קשר ולעבור לשחק עם שני חלוצים זה לא בדיוק הדבר הנכון לעשות.
בכלל לדעתי צריך להוריד את הכובע בפני שי אבוטבול ואורמוש, שכל השנה התחילו להחזיק את הצד בדקה ה60 אבל מאז הפציעות הם נותנים כל
שבוע מעל 90 דקות (היו גם שני משחקים בגביע), ווכה כל שחקן אחר בקישור. אז כן אולי נכון היה לחלק את העומס ולהחליף לא כל פעם את רועי
אבל מכיוון שרועי הוא בתפקיד הכי "משמעותי", שדורש הכי הרבה (אחרי שרועי יוצ נוסא נכנס לשם ועבאס משחק בצד), זה חילוף לגיטימי לחלוטין,
ויש סיכוי שגם אני הייתי מבצע אותו. בסופו של דבר איבודי הכדור של הקישור האחורי שלנו עלו לנו בשנים האחרונות לא מעט, וגורדנה לא רק שסובל
מהרבה כאלו בלי קשר, יכול לעלות לנו במשחקים כאשר הוא עייף, מותש ועם רגלים כואבות. מה גם שבחלק מהמשחקים הוא פשוט ביקש להתחלף,
וכאמור החילוף היחידי שיש הוא עבאס.
וככה גם לגבי הגביע, מה זה מרוקן את הכלים ההתקפים? אלרואי שמתח שריר וביקש להתחלף? גורדנה שביקש להתחלף? נוסא שביקש להתחלף?
איך רצית בדיוק שנסיים את המשחק? עם שרם ולאלא בחוד, דאמרי עבאס ושי בקישור, באדיר, שולר חוטבא ואנטבי בהגנה? אני בטוח שלא היינו
מנצחים ככה. בסופו של דבר אתה חייבים להבין שאין ב 6 המשחקים האחרונים להפועל אופציות, לא התקפיות לא הגנתיות ולא בקישור בשביל לשנות
משחק, אם תקח את משחקים שקדמו ל 6 האלא, תראה חילופים נכונים ובמקום.
אותו הדבר לגבי עדן, אם אתה שואל אותי מי אמור לפתוח, ואני מניח כל אדם נורמאלי שלא עסוק בלשנוא כי זה כיף, מי אמור לפתוח בהרכב,
נוסא, אורמוש, אלרואי, או עדן שרם אני חושב שהתשובה ברורה. בסגל כרגע "יש" רק קשר וחצי דפנסיבים ולכן הם "באנקר" בהרכב, שי וגורדנה,
השלושה שציינתי ודאמרי, חייבים לפניהם, זה לא שיש לשירזי בררות אמיתיות, אבל זה בסדר שאתה עוצם עיינים.

נחמד שאתה מחליט בשבילי שאני "שונא" מהבית (בעוד שזה רחוק מהמציאות) ואתה במקביל טענת כבר שניצן שירזי מבצע חילופים יותר טוב מאלי גוטמן. בהסתמך על אהבתך הידועה לגוטמן, מי מבין שנינו מגיע עם אג'נדות מראש ?
כדי להבהיר מראש דבר חשוב, אני ממש לא חושב כמו רבים פה שגוטמן המציא מחדש את הכדורגל וכל מה שעשה בהפועל היה מופע קסמים אחד גדול. אבל לזכותו יאמר שהוא חי את המשחק ומאלתר הרבה יותר משירזי.
במשחק מול ק"ש בחוץ שיחקת מול קבוצה שבעשרים הדקות האחרונות רק הלכה אחורה וחיפשה לגמור את המשחק בתיקו, למה הוא לא העלה עוד חלוץ ? גם אם נצא מנק' הנחה שאתה צודק והגיעו לנו פנדלים והחמצנו, השורה התחתונה היא שסיימת משחק בתיקו אפס עם חילוף אחד.
עזוב ק"ש, מה לגבי סכנין בבית ? גם בעשרה שחקנים עלית עליהם בכל פרמטר, עד הרגע שבו הוא החליט להוציא את טוטו בדקה ה 68 ולהעלות במקומו את עבאס. 22 דקות בבית מול קבוצה פחות טובה ואתה בוחר ביודעין לשחק עם חלוץ אחד, ואחרי המשחק רץ למצלמות לתרץ את זה בכך שיש הוראה ששחקנים שתובעים את המועדון לא יכולים לשחק.
אז למה אתה בכלל מעלה את מהראן בסגל אם אין לך כוונה לתת לו לשחק ? למה לא להעלות את עדן בסגל ואז יש לך באמת חלוץ על הספסל ?
הלאה, דרבי בית בפלייאוף. המשחק היה תקוע כל המחצית השניה, אדון מאמן גאון מבצע 2 חילופים בבת אחת רק בדקה ה 80 - החילוף הקבוע של גורדנה בעבאס, ומכניס את ניר לקס במקום אלרואי. יפה מאוד. למה החילופים הראשונים רק בדקה ה 80 ? למה לא להכניס את עדן במקום גורדנה ולשחק עם 2 חלוצים ? למה לא לעבור לשיטת יהלום (שי מאחור, לקס ואורמוש באמצע/צד ונוסא בשפיץ מתחת לשני חלוצים) , למה לא לעבור ל 4-3-3 עם אורמוש ועדן בכנפיים אחרי שראית במשחק הגביע כמה עדן ידע לעשות את התפקיד הזה בצורה מצויינת ?
לגבי משחק הגביע האחרון אפשר עוד להבין את הסיטואציה. 10 שחקנים במשחק חוץ לא קל, לגיטימי שהוא יחשוב איך לא לספוג גול. לא יודע אם הייתי מעלה בסיטואציה כזו 2 שחקנים בלי ביטחון (שיש ופרנסמן) אבל בהתחשב במגבלות אני לא אתפס לקטנות.
אגב, חסרה לי ההתייחסות שלך לגבי הישיבה של טביב על הספסל בדרבי בפלייאוף. אני מניח שגם זה משהו שמקובל עליך.
אגב 2, אני לא מסוגל לשנוא אף בעל תפקיד בהפועל, בטח שלא בסיטואציה בה הם צריכים לתפקד תחת בעלים טינופת שכזה. אני מאוכזב משביט וכועס על הסמרטוטיות של שירזי. לשנוא זה לא בלקסיקון שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2012, 11:16 
שטביב יעוף מהקבוצה, המאמן, העוזר שלו , והסקאוט המהולל צריכים לעוף שנייה אחריו.
סמרטוטי רצפה מזדיינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2012, 11:39 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2012, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
כשהוא מכניס את לאלא אתם בוכים שנמאס לראות אותו והוא לא שווה כלום,כשהוא לא מכניס את לאלא אתם בוכים שהוא לא מבין בכדורגל ו"הוא לא יודע שיש שלושה חילופים?!".
אולי אוהדי מכבי צודקים,אולי אנחנו באמת קהל של בכיינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2012, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
פאביו 27 כתב:
כשהוא מכניס את לאלא אתם בוכים שנמאס לראות אותו והוא לא שווה כלום,כשהוא לא מכניס את לאלא אתם בוכים שהוא לא מבין בכדורגל ו"הוא לא יודע שיש שלושה חילופים?!".

תקרא את שתי התגובות הקודמות שלי ותראה אם אמרתי שמהראן צריך לשחק.
יש עוד חלוצים בהפועל, יש עוד שיטות לשחק בהן, גם עם הסגל המוגבל והמקוצץ שלנו אפשר לעשות הרבה יותר ממה ששירזי עושה.
שורה תחתונה - 5 משחקי בית, 4 נקודות, 2 שערים.
עם כל הכבוד למשחקים הבאמת מעולים בחיפה ובקופסא, הוא לא מאמן ברמה שמתאימה להפועל. מצטער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2012, 12:36 
סמל אישי של המשתמש
פושעי טביב לדין.
ניצן, שביט והלל. אותה סירה.
ועל הזין צ'לסי. מחוק כמו גרשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2012, 13:45 
kobster כתב:
פאביו 27 כתב:

יש עוד חלוצים בהפועל, יש עוד שיטות לשחק בהן, גם עם הסגל המוגבל והמקוצץ שלנו אפשר לעשות הרבה יותר ממה ששירזי עושה.
שורה תחתונה - 5 משחקי בית, 4 נקודות , 2 שערים.
עם כל הכבוד למשחקים הבאמת מעולים בחיפה ובקופסא, הוא לא מאמן ברמה שמתאימה להפועל. מצטער.

עוד 11 נקודות בבית+2 נקודות נגד רמת-השרון בר"ג(פחות נקודה לקרית שמונה),אך אם לא היינו פראיירים. :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2012, 14:08 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר, אני חושב שגוטמן מאמן ענק, והייתי מת שישאר, אני כם חושב שהיו "כמה אתרוגים" שלא הסכמתי עם היותם אתרוגים,
אבל מבחינת הבנת משחק, ואימון הוא עולה על קשטן ברמה רמות וגם על שירזי, שכרגע עוד לא ניתן להגיד עליו שום דבר אמיתי
מלבד זה שהוא כן חי את המשחק ומבצע חילופים בהתהאם. שירזי קיבל הפועל כבויה חסרת חיים שחצי הרכב בא שומע שהוא עתיד
לעזוב או רוצה לעזוב, ולכן זה לא דוגמא לכלום. מבחינת גדורגל אבל הקבוצה משחקת טוב יותר משחודש האחרון של קשטן, אז
אני לא מלין.

לגבי העובדה שטביב יושב על הספסל, נכון זה פסול, אבל זה רצון "בעל הבית", ולכן אני לא חושב שיש לשירזי מילה בענין, לקום וללכת
זה כביכול קל, אבל לא תמיד ראלי, ולא באמת יעזור להפעול ת"א, כי איזה מאמן טוב יותר משירזי יבוא? לגבי לאלא, נכון הוא לא האופציה
המועדפת על שירזי, ולכן שירזי משחק עם 5 קשרים, כאשר דאמרי הוא חלוץ בודד, אבל אני בטוח שאם עומר יפצע, חו"ח, לאלא יעלה לשחק
כי חלוץ אתה צריך. אנחנו לא משחקים כאן במנג'ר, כתוצאה מהפציעות הרבות להפועל יש סגל עוד פחות מאוזן מבד"כ :
3 בלמים - שולר, באדיר ומור שושן.
2 מגנים שמאלים - אנטבי ושיש.
1 מגן ימין - חוטבא.
2 קשרים אחוריים - אבוטבול וגורדנה.
4 קשרים התקפיים - אלרואי, נוסא, אורמוש ועבאס.
2 חולצים - דאמרי ולאלא.
מכיוון שלאלא, שיש ומור שושן הם לא בדיוק שחקנים שאפשר לבנות עליהם השנה לכל דבר שהוא אז אין לך "יותר מידי ברירות".
ככה שהעמדה היחידה שבא יש לך עודף או יכולת לשחק היא הקישור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2012, 16:39 
nati כתב:
kobster כתב:
פאביו 27 כתב:

שורה תחתונה - 5 משחקי בית, 4 נקודות , 2 שערים.

עוד 11 נקודות בבית+2 נקודות נגד רמת-השרון בר"ג(פחות נקודה לקרית שמונה),אך אם לא היינו פראיירים. :bang:

אתה מתכוון אם לא היינו קבוצת כדורגל לא טובה, נכון?
פרייארים ממש לא קשור פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 89 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: