תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 אוגוסט 2025, 12:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 879 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 30  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פולארד: ממתינים בדריכות לתשובת אובאמה
הודעהפורסם: 12 אפריל 2012, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
עזרא כתב:
פולארד,תרביע אותי!

מקווה שלא חצוף מצידי לשאול אותך כאן, האם אביך הוא בין החותמים על העצומה לנשיא פרס? אני יודע שיש בקדימה כמה ח"כים שעושים ימים כלילות בנושא.

אשאל אותו מחר,אבל לא נראה לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2012, 08:14 
red in blood כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
מנטל,אני בטוח שהתנגדת גם לשחרורו של וענונו
נו בחייכם,האיש קיבל עונש מטורף. ברור שהוא לא יושב סתם אבל לדעת רבים וטובים הגיע זמן השחרור שלו

קטונתי מהלהחליט מה העונש הראוי בשבילו, אבל אין שום סיבה לצייר אותו כאדם תמים או אחד שרק רצה בטובת המדינה או אחד שנפל קורבן להזנחה.
מה שעשה חמור בהרבה ממעשיו של וענונו.

אם בית המשפט האמריקאי גזר עליו מאסר עולם, אין שום סיבה לבקש לקצר את העונש.

מדינת ישראל משחררת ושיחררה בעבר אלפי טרוריסטים, אנשים שרצחו, יזמו, הסיתו, סייעו לרצח אזרחיה. שיחררה לחופשי במסגרת מחוות לחגים מוסלמים, כמחווה לאבו מאזן או לנשיאי ארה"ב, כמחוות לתהילך השלום, כמחיר בעסקאות שחרור שבויים ונעדרים. וגם כסתם שחרור ללא סיבה.
בכל העולם מקובל לחנון אסירים (מן הסתם) טרם תקופת ריצוי עונשם המלא.

יהונתן פולארד לא פגע בבטחון ארה"ב בשום צורה.
ישראל היא "הטובה שבידידות" לארה"ב כדברי כל נשיא ארה"ב.
אסירים אחרים שהואשמו בעבירות דומות יצאו לחופשי עוד ממזמן.
בכירים אמריקנים רבים, גם כאלה שהתנגדו נחרצות לשחרור בעבר, אומרים היום בפה מלא שהגיע הזמן לשחררו.
יהונתן חולה מאוד ושוהה בבית חולים במצב רע באופן שיש לו סכנת חיים.
איך להיות קר כל כך? איך אפשר לא להשתגע? חוסר הצדק זועק לשמיים....למה מגיע לו למות?!?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2012, 08:17 
צור, אמנם לא אמרתי לך את זה אף פעם אבל די הערכתי אותך עד היום. באמת שאיבדת את הכל. ראיתי אותך כבחור צעיר בוגר וחכם ואני עוקב אחרי דברים שאתה כותב לא מאתמול ולא משלשום. אבל אם אתה חושב שזה נושא להתלוצצות ולדאחקות אז כנראה שטעיתי לגביך. לא נורא.

סיימתי עכשיו לקרוא את הראיון עם אסתר, במוסף החג של ידיעות אחרונות והדמעות פשוט יורדות לי כמו שלא ירדו הרבה מאוד זמן.
איזו גיבורה, איזו אצילת נפש האישה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2012, 09:03 
הנקמנות והאכזריות האמריקאית פשוט לא מובנת לי בסיפור הזה, שישחררו את הבן אדם כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2012, 09:12 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
הנקמנות והאכזריות האמריקאית פשוט לא מובנת לי בסיפור הזה, שישחררו את הבן אדם כבר.

:ROSE:

ועוד דבר: אני יכול להבין את חוסר האיכפתיות או ההתעלמות. אני, למשל, מעולם לא הגבתי פה באשכול, כי בינינו, זה לא כזה בוער לי. אבל לעולם לא אצליח להבין מה מניע אנשים פה באשכול לשמוח לאידו או להתלוצץ באופן כה אכזרי ומרושע על סבלו של אדם אחר (ומדובר באנשים שמתיימרים להיות מודעים ורגישים לסבלו של האחר. סמולנים וזה. ואפילו לא מדובר פה בשימון מזרחי או חולדאי...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2012, 10:02 
Frank Serpico כתב:
רוי האדום כתב:

ועוד דבר: אני יכול להבין את חוסר האיכפתיות או ההתעלמות. אני, למשל, מעולם לא הגבתי פה באשכול, כי בינינו, זה לא כזה בוער לי. אבל לעולם לא אצליח להבין מה מניע אנשים פה באשכול לשמוח לאידו או להתלוצץ באופן כה אכזרי ומרושע על סבלו של אדם אחר (ומדובר באנשים שמתיימרים להיות מודעים ורגישים לסבלו של האחר. סמולנים וזה. ואפילו לא מדובר פה בשימון מזרחי או חולדאי...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2012, 11:31 
אף אחד לא שמח שהוא סובל אבל המאבק הזה פתאטי

פוסט שכתבתי בנושא-
http://tzursade92.blogspot.com/2012/04/ ... st_12.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2012, 13:29 
Frank Serpico כתב:

הסיבה היא מאוד פשוטה: כי קומוניסים פתח את הנושא.
תהיה בטוח שאם "הפועל", "הבן של רונית" או "Karl Marx" היו פותחים את הנושא עם אותה כותרת ואותו תוכן בדיוק, התגובות היו הפוכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2012, 13:34 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2012, 13:35 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
Frank Serpico כתב:

הסיבה היא מאוד פשוטה: כי קומוניסים פתח את הנושא.
תהיה בטוח שאם "הפועל", "הבן של רונית" או "Karl Marx" היו פותחים את הנושא עם אותה כותרת ואותו תוכן בדיוק, התגובות היו הפוכות.

אתה צודק, אבל יכול להיות שהוא הרוויח ביושר את היחס הזה, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2012, 13:49 
סמל אישי של המשתמש
הפשע של קומוניסם הוא שיש לו דעות קיצוניות.
הוא מתנהג בכבוד לאנשים (הכוונה בפורום) גם לכאלה שלא נוהגים בו בכבוד.

יש קיצוניים מהצד השני. הם עונים לאחרים בצורה מלגלגת , מתנשאת, ובוודאי לא חברית.
ואף אחד לא טוען כלפיהם שהם "הרוויחו ביושר....."
נו טוב כניראה שהם לא ישרים לכן לא ניתן לאמר שהם הרוויחו ביושר..
כל עוד מישהו לא נימצא ב"קונצנזוס הדעות" ... הוא הרוויח ביושר את היחס אליו.
ואני מקווה שפולארד ישוחרר.
אם הייתי פטריוט אמריקאי לא בטוח שהייתי תומך בשיחרורו.
בינתיים ככל שידוע לי , אני פטריוט ישראלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2012, 13:57 
קומוניסים בסה"כ בחור מאד נחמד ובדרך כלל נוהג בכבוד בכולם. מצד שני יש לו נטייה לפתוח אשכולות בעניינים אידאולוגיים שנויים במחלוקת, ולהקפיץ אותם עם עשרות ומאות הודעות. זה משהו שמעורר אנטגוניזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2012, 14:00 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:

אם התכוונת לומר שהוא שומר על נימוס ועל לשון נקייה אז אני מסכים איתך. ייאמר לזכותו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2012, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אדום אופטימי כתב:

אם התכוונת לומר שהוא שומר על נימוס ועל לשון נקייה אז אני מסכים איתך.

זה רק חלק מהדברים.
הוא לא מתנשא, לא מלגלג (למען הזהירות אוסיף ..בד"כ) על כותבים, ועוד '...דברים המצבעים לטעמי על אשיותו החיובית למרות שדעותיו רחוקות מדעותי כרחוק מזרח ממערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2012, 14:14 
ניסים :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2012, 14:16 
סמל אישי של המשתמש
להזכיר לכולם שמדובר במרגל שמכר סודות בכסף לא בשביל אדאולוגיה.

יש אומרים שלא רק לישראל, יש אומרים שבעיקר לאיראנים, יש אומרים שכל הקשירה שלו לישראל על ידו והתכחשות לשאר המעשים נובעת מראיה צינית שרק לישראל יש לובי שאולי יצליח לשחרר אותו.
יש אומרים שמי שאומרים את הדברים האילו נפגעו מהקשר איתו ובגללו לא התמנו למפקד בסיס חיל האויר.
יש אומרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2012, 14:32 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:

יש קיצוניים מהצד השני. הם עונים לאחרים בצורה מלגלגת , מתנשאת, ובוודאי לא חברית.
ואף אחד לא טוען כלפיהם שהם "הרוויחו ביושר....."
נו טוב כניראה שהם לא ישרים לכן לא ניתן לאמר שהם הרוויחו ביושר..
כל עוד מישהו לא נימצא ב"קונצנזוס הדעות" ... הוא הרוויח ביושר את היחס אליו.
ואני מקווה שפולארד ישוחרר.
אם הייתי פטריוט אמריקאי לא בטוח שהייתי תומך בשיחרורו.
בינתיים ככל שידוע לי , אני פטריוט ישראלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2012, 14:33 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2012, 14:37 
נכון לכתוב ''כיכר מלכי ישראל'' זה מכבד ובעיקר לא בשביל לעצבן או להכעיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2012, 15:30 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:

דיעותיו הפוליטיות באופן כללי אינן מכובדות, הן מעצבנות ומכעיסות. אבל תעשה הפרדה בין הפוליטי-ציבורי לאישי-חברי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2012, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
צור ש. כתב:

דיעותיו הפוליטיות באופן כללי אינן מכובדות, הן מעצבנות ומכעיסות. אבל תעשה הפרדה בין הפוליטי-ציבורי לאישי-חברי.

לפעמים זה קשה, אתה יודע גרמנים הם עם כל כך מנומס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2012, 15:38 
מה זה דיעות פוליטיות לא מכובדות?
כל אחד ודעתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2012, 15:54 
mkorman1 כתב:
מה זה דיעות פוליטיות לא מכובדות?
כל אחד ודעתו

ברור שדעות פוליטיות (ואני לא בטוח שגזענות נופלת תחת הקטגוריה של "דעות פוליטיות") מסויימות יכולות להיות לא מכובדות בעיני אחרים. אתה חושב שהדעות הפוליטיות של טיבי מכובדות? מה בדבר הדעות הפוליטיות של היטלר (לפחות טרם עליתו לשלטון)? הדעות הפוליטיות של מרקס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2012, 15:57 
המונח העדיף בעיני הוא לגיטימיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2012, 16:18 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
teknoboy כתב:
אדום אופטימי כתב:

זה רק חלק מהדברים.
הוא לא מתנשא, לא מלגלג (למען הזהירות אוסיף ..בד"כ) על כותבים, ועוד '...דברים המצבעים לטעמי על אשיותו החיובית למרות שדעותיו רחוקות מדעותי כרחוק מזרח ממערב.

לטעמי ההתעקשות שלו להשתמש בלשון מכובסת, שלא לדבר על הנטייה שלו להשתמש במילים שלא במשמעותן המקובלת (ועל שתי התופעות העירו לו כאן לא פעם), שתיהן דוגמאות לחוסר הכבוד שהוא מפגין כלפי שאר משתמשי הפורום בכל פעם שהוא כותב בו.

כל הכבוד לו על הנימוס ועל הסבלנות, אבל להקיש מכאן שהוא מכבד אותנו זה קצת far fetched.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2012, 16:31 
באופן כללי הנסיון להתעלם מההקשר הפוליטי של סוגיית פולרד הוא עצימת עניים. אין זה מקרי שהאנשים שהכי פעילים לשחרור פולארד מגיעים מהקצה של הקצה (הימני) של המפה הפוליטית הישראלית. קומוניסים יכול לספר לנו מהיום עד מחר על פעילי מרצ שעובדים לשחרורו. בהחלט יכול להיות שיש כאלו. ועדיין, הגרעין הקשה הוא ברובו לא משם. זה גם לא מקרי. פולארד, בהתבטאויות שלו שפורסמו מאז שחזר בתשובה הראה שהוא בשר מבשרם. זה לא אומר שאנשים מתונים יותר, כולל אנשים שמזהים את עצמם עם השמאל הישראלי, לא יכולים להכיר בכך, או לפחות להחזיק בעמדה כי ראוי שפולארד ישוחרר. אבל אצל רבים מהם יהיה קשה למצוא חיבור רגשי לאדם שמחזיק בתפיסת עולם שכזאת ושה"חברים" הכי טובים שלו ושל אשתו מגיעים מחוגים שכאלו.

מעבר לזה צריכים לזכור עובדות בסיסיות בסוגיה:
1. לשפוט את העונש של פולארד מזווית של סטנדרט ענישה ישראלית זה לא רצינית. אמריקאים לא משחקים כשזה מגיע לענישה פלילית, בעיקר של אנשים שהם לא אוהבים. מרק צ'פמן, שרצח את לנון (כשהוא ללא ספק לא לחלוטין יציב בנפשו) כנראה שלא יראה אור יום בחייו. רק אתמול צ'רלס מנסון עמד בפני ועדת שחרורים שדנה האם אפשר לשחרר אותו לאחר 45 שנה בכלא. הועדה קבעה שהוא אדם מסוכן ושהוא לא ישוחרר כרגע, אבל גם שהוא מוזמן לפנות לשקילה מחדש של הנושא בעוד 15 שנה. מנסון בן 77. זה לא שהפשעים של פולארד חמורים כמו אלו של צ'פמן או מנסון (ולכן יש לו סיכוי להשתחרר בשלב כזה או אחר) אבל צריך להבין שבראייה אמריקאית ברירת המחדל של מאסר עולם היא לא 25 או 30 שנה בכלא. מאסר עולם, ברמת העקרון, כשמו כן הוא. לא מתאים לפולארד? שפעם הבאה יבצע פשעים חמורים במדינה יותר רחומה.

2. הלחץ הישראלי לשחרור הוא לא רק מתון אלא שההשפעה שלו על אובאמה היא פחות מזניחה. אם תשאל את ביבי לדרג את חשיבות סוגית אובאמה לממשלת ישראל בין 1 ל10 סביר שהוא יענה 2 (בקושי). אם תשאל את אובאמה הוא יענה 5-.

3. מה שממשלת ישראל מבקשת (בשפה רפה) הוא קצת לא פייר. מזה שנים רבות היתה די הבנה עמומה שארה"ב תשחרר את פולארד כ"מתנה" לישראל לאור התקדמות התהליך המדיני. ישראל לא ממש סיפקה את חלקה (לא מעט בגלל אנשים כמו קומוניסים) בדיל הזה. מעבר לזה, אם נתניהו ופרס מתערבים אז הסוגייה נראית כסוגיה מדינית שבמסגרתה האמריקאים צריכים לעשות מחווה לממשלת ישראל. אני לא בטוח שלממשל יש רצון לעשות מחוות לממשלה הספציפית הזאת שהוא לא יותר מידי מחבב.

4. לסיום, אם הלחץ הישראלי הוא מתון הלחץ של יהדות ארה"ב (שבתיאוריה יכול אולי טיפה להזיז משהו) דה פקטו לא קיים. לחתום על איזה מכתב עם בקשה להתחשבות הומניטרית זה לא ממש זה. מי שמצפה מיהודי ארה"ב לעשות יותר בנסיבות המקרה מוכיח (ולא בראשונה) שהוא לחלוטין לא מבין את הציבור הזה.

אובאמה יכול להחליט לשחרר את פולארד מתי שמתחשק לו אבל צריך להבין שזאת באמת סוגייה זניחה וכמעט טיפשית בעיני הממשל האמריקאי. יש יותר סיכוי לשחרר אותו בכהונה השנייה של אובאמה, אם תהיה כזאת, אם הוא יקום על הצד הטוב שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2012, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
אם כבר, גיא, עיקר הפשע של פולארד הוא נגד יהדות אמריקה. הוא הכתים את נאמנותם בעיני מולדתם ואין להם שום רצון להתגייס למענו.
ולדעתי פולארד הימר יותר מדי על הימין הקיצוני הישראלי. הוא גייס את תמיכתם באופן הציני ביותר מבחינתו, אבל מבחינת כח פוליטי הם בפועל תמיד יותר נטל מנכס.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2012, 16:57 
its-sick כתב:
אם כבר, גיא, עיקר הפשע של פולארד הוא נגד יהדות אמריקה. הוא הכתים את נאמנותם בעיני מולדתם ואין להם שום רצון להתגייס למענו...

ברור. זה מה שהתכוונתי. מי שמצפה מהם לצאת למלחמה למען פולארד פשוט לא מבין מי הם, מאיפה הם באים, מה חשוב להם ומה לא. אני מסכים גם עם הנקודה השנייה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2012, 18:08 
גיא האדום כתב:
באופן כללי הנסיון להתעלם מההקשר הפוליטי של סוגיית פולרד הוא עצימת עניים. אין זה מקרי שהאנשים שהכי פעילים לשחרור פולארד מגיעים מהקצה של הקצה (הימני) של המפה הפוליטית הישראלית. קומוניסים יכול לספר לנו מהיום עד מחר על פעילי מרצ שעובדים לשחרורו. בהחלט יכול להיות שיש כאלו. ועדיין, הגרעין הקשה הוא ברובו לא משם. זה גם לא מקרי. פולארד, בהתבטאויות שלו שפורסמו מאז שחזר בתשובה הראה שהוא בשר מבשרם. זה לא אומר שאנשים מתונים יותר, כולל אנשים שמזהים את עצמם עם השמאל הישראלי, לא יכולים להכיר בכך, או לפחות להחזיק בעמדה כי ראוי שפולארד ישוחרר. אבל אצל רבים מהם יהיה קשה למצוא חיבור רגשי לאדם שמחזיק בתפיסת עולם שכזאת ושה"חברים" הכי טובים שלו ושל אשתו מגיעים מחוגים שכאלו.

מעבר לזה צריכים לזכור עובדות בסיסיות בסוגיה:
1. לשפוט את העונש של פולארד מזווית של סטנדרט ענישה ישראלית זה לא רצינית. אמריקאים לא משחקים כשזה מגיע לענישה פלילית, בעיקר של אנשים שהם לא אוהבים. מרק צ'פמן, שרצח את לנון (כשהוא ללא ספק לא לחלוטין יציב בנפשו) כנראה שלא יראה אור יום בחייו. רק אתמול צ'רלס מנסון עמד בפני ועדת שחרורים שדנה האם אפשר לשחרר אותו לאחר 45 שנה בכלא. הועדה קבעה שהוא אדם מסוכן ושהוא לא ישוחרר כרגע, אבל גם שהוא מוזמן לפנות לשקילה מחדש של הנושא בעוד 15 שנה. מנסון בן 77. זה לא שהפשעים של פולארד חמורים כמו אלו של צ'פמן או מנסון (ולכן יש לו סיכוי להשתחרר בשלב כזה או אחר) אבל צריך להבין שבראייה אמריקאית ברירת המחדל של מאסר עולם היא לא 25 או 30 שנה בכלא. מאסר עולם, ברמת העקרון, כשמו כן הוא. לא מתאים לפולארד? שפעם הבאה יבצע פשעים חמורים במדינה יותר רחומה.

2. הלחץ הישראלי לשחרור הוא לא רק מתון אלא שההשפעה שלו על אובאמה היא פחות מזניחה. אם תשאל את ביבי לדרג את חשיבות סוגית אובאמה לממשלת ישראל בין 1 ל10 סביר שהוא יענה 2 (בקושי). אם תשאל את אובאמה הוא יענה 5-.

3. מה שממשלת ישראל מבקשת (בשפה רפה) הוא קצת לא פייר. מזה שנים רבות היתה די הבנה עמומה שארה"ב תשחרר את פולארד כ"מתנה" לישראל לאור התקדמות התהליך המדיני. ישראל לא ממש סיפקה את חלקה (לא מעט בגלל אנשים כמו קומוניסים) בדיל הזה. מעבר לזה, אם נתניהו ופרס מתערבים אז הסוגייה נראית כסוגיה מדינית שבמסגרתה האמריקאים צריכים לעשות מחווה לממשלת ישראל. אני לא בטוח שלממשל יש רצון לעשות מחוות לממשלה הספציפית הזאת שהוא לא יותר מידי מחבב.

4. לסיום, אם הלחץ הישראלי הוא מתון הלחץ של יהדות ארה"ב (שבתיאוריה יכול אולי טיפה להזיז משהו) דה פקטו לא קיים. לחתום על איזה מכתב עם בקשה להתחשבות הומניטרית זה לא ממש זה. מי שמצפה מיהודי ארה"ב לעשות יותר בנסיבות המקרה מוכיח (ולא בראשונה) שהוא לחלוטין לא מבין את הציבור הזה.

אובאמה יכול להחליט לשחרר את פולארד מתי שמתחשק לו אבל צריך להבין שזאת באמת סוגייה זניחה וכמעט טיפשית בעיני הממשל האמריקאי. יש יותר סיכוי לשחרר אותו בכהונה השנייה של אובאמה, אם תהיה כזאת, אם הוא יקום על הצד הטוב שלו.

nice post :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2012, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אדום אופטימי כתב:
teknoboy כתב:
אדום אופטימי כתב:

זה רק חלק מהדברים.

לטעמי ההתעקשות שלו להשתמש בלשון מכובסת, שלא לדבר על הנטייה שלו להשתמש במילים שלא במשמעותן המקובלת (ועל שתי התופעות העירו לו כאן לא פעם), שתיהן דוגמאות לחוסר הכבוד שהוא מפגין כלפי שאר משתמשי הפורום בכל פעם שהוא כותב בו.

כל הכבוד לו על הנימוס ועל הסבלנות, אבל להקיש מכאן שהוא מכבד אותנו זה קצת far fetched.

מצטער,
כתבתי תגובה ארוכה ומנומקת. לבסוף מחקתי אותה שכן ניזכרתי שגם הביטויים שאני משתמש בהם עלולות להיראות בעינך כ"לשון מכובסת" , וכמו כן עלולות להיות שלא "במשמעות המקובלת", ולכן כדי לשמור על כבוד הדיון ועל כבוד שאר משתמשי הפורום מחקתי את התגובה.

שכתי גם שיש לנו פורום ברמה, פורום פלורליסטי , שכל הכותבים בו נוקטים לשון אחידה ובעלת "משמעות מקובלת".

חג שמח
התנצלותי, מניח שאיחולי חג שמח יכולה להראות כלשון מכובסת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 879 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 30  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: