sylar כתב:
RedAlert, מאוד השקעת בהודעה שלך, שמורכבת משטויות.
ציטוט:
כשאמרתי שהליגה האנגלית טובה יותר מהליגה הספרדית אמרתי את זה מהבחינות הבאות:
1.תחרות-בספרד אין תחרות.אין בנאדם אחד בארץ שמתעניין מה יקרה במקום ה-3,ובשנים האחרונות אין סיכוי שריאל ובארסה לא מחלקות ביניהם את המקום ה-1 וה-2.
2.כסף-הליגה האנגלית מכניסה הרבה יותר כסף,וזה עובדה.
3.עניין-אני חושב,אבל לא בטוח,שלליגה האנגלית הרבה יותר צופים מאשר לספרדית.בטוח שיש לזה סיבה
יש עוד סיבות משניות,נגיד כמו המגרשים שלדעתי בספרד מגעילים ובאנגליה כול מגרש ומגרש מצוין וחדיש.
יש גם את הסיבה האישית שלי ושל עוד כמה,אני פשוט לא יכול לסבול כדורגל ספרדי.זה מגעיל אותי הטיקי טקה הזאת מגעיל,אני מעדיף את הקשיחות,ואת בניית המשחק שיש באנגליה בהרבה.
הסיבה הראשונה והשלישית הן אותה סיבה, שבמקרה השנה גם תקפה לליגה האנגלית. העניין נובע מהתחרותיות.
חוץ מזה שלאנשים "אכפת" מהמקום השלישי באנגליה רק כי קבוצות כמו ארסנל וליברפול לדוגמא לא מתמודדות על האליפות.
אתה באמת חושב שסיטי מעניינת מישהו בארץ?
הסיבה השנייה לא קשורה לכדורגל, ואין לה שום השפעה על 'למה ליגה אחת יותר טובה מליגה אחרת'.
לגבי ה'עוד סיבות משניות'- בספרד יש מגרשים מעולים ומתקנים ברמה הכי גבוהה בעולם.
יכול להיות שבאנגליה האצטדיונים באמת יותר טובים, אבל זה לא שהליגה בספרד מלאה בקבוצות שמארחות באורווה או בוינטר.
'הסיבה האישית שלך' לא קשורה בשום צורה לשאלה איזה ליגה טובה יותר.
כתבת באמת הרבה שטויות, וזה רק על קצה המזלג.
הסיבה ה-1 וה-3 באמת דומות.השנה כמו שאמרתי עוברת שנה גרועה לליגה האנגלית.
בד"כ יש לפחות 3 קבוצות שנאבקות כמעט עד הסוף,השנה אפילו שתיים כבר אין.
זה לא קשור לכדורגל,אבל רק החלטתי לציין שהאנגלית טובה יותר מהספרדית גם בבחינה הכלכלית.
זה לא נכון.מי שאוהב כדורגל אנגלי בארץ,מתעניין גם במי מעפיל לאלופות לפחות מי שאני מכיר.
מי שאוהב כדורגל ספרדי בארץ,מתכוון רק ואך ורק לברצלונה וריאל ותו לא.
בספרד יש מגרשים ומתקנים ברמה מצוינת,אבל המגרשים באנגליה באמת יותר טובים.בטלוויזיה למשל הרבה יותר כיף לראות משחק בליגה האנגלית מבחינת המגרש לפחות ואני בטוח שהרבה יסכימו.אבל זה באמת לא קשור לכדורגל,זה סתם משהו שעלה לי .
איזה שטויות. כמה בולשיט מבן אדם אחד יאללה. אם בן אדם מתעניין בליגה הספרדית, אז הוא מתעניין, אין פה איך להפוך את זה. כמו שמשהו מתעניין בליגה אינדונזית, הוא מתעניין מי מסיים במקומות 6-1 לצורך העניין.