תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 11:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלרואי
הודעהפורסם: 10 אפריל 2012, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
יופי של גול, עדיין לא יכול לראות אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
איתי כתב:
אתה יודע שזה כבר המאמן השלישי שלו בהפועל, כאשר 2 מתוכם הם מהטובים ומהמכובדים שאימנו בארץ, כן?
זה אחלה שהוא רוצה, והוא באמת רץ הרבה.
שורה תחתונה? קבלת החלטות ברצפה, חלשלוש, לא מדויק.
גם גל שיש רץ הרבה, מה לעשות שאנחנו לא בתחרות ריצה?

גוטמן לא נתן לו צ'אנס, כנראה בצדק, אבל זה היה ונגמר
העונה התחילה טוב לאלרואי, אבל לא ראו טביעת אצבע של מאמן, שבאמת לא נראה כמו זה שהביא לנו דאבל, וכל זה בלי להתיחס לבלאגן שיש בקבוצה, ולעובדה שאף(!!) שחקן לא מציג יכולת מרשימה מדי העונה.
ראוי לבקר את אלרואי, הוא באמת מקבל לפעמים החלטות רעות, חלשלוש הוא לא, הוא נלחם כמו גדול, לא מדויק זה נכון. הכל אפשר לשפר. אבל הוא לא ילד חרא, והוא לא אנטי-כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
הסיבה היחידה שאני רוצה בגללה לראות אותו פה שנה הבאה זה כי כל שחקן שיביאו במקומו יהיה בגיל של אנטבי וביכולת של חליס. אם יבוא בעלים נורמאלי אין מקום לאלרואי בהפועל, אפשר למצוא הרבה יותר יציב וטוב בהרבה פחות מניירות וזחיחות.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2012, 22:15 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2012, 22:44 
:SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2012, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
אתם חיים בסרט
אז הוא נתן היום שער ניצחון וכן, זה היה שער אדיר. אז מה? זה אומר שהוא עכשיו יציג יכולת טובה כל משחק?
היה בלוף, עדיין בלוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2012, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
הוא ניצח את מכבי במשחק סופר חשוב.
הוא ניצח את חיפה במשחק ענק.
הוא ניצח את נתניה עם גול נדיר.

אבל הבינוניות שלו ניצחה אותו. ואותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2012, 22:53 
פאביו כתב:
מושקוביץ היקר:
תוכל להביא ציטוט שלי של אם?
למה אתה לא מדייק....
שום משחקי אם!
סה"כ הייתה עונה קשה לכל שחקני הפועל עקב המציאות העונה
בפורום התלבשו בצורה חרגיה וקיצונית על אלרואי - זה לא הוגן ואף מעצבן.
איפה אייגבור ? איפה מירקו ? איפה שיש? פחטובא? קנדה המהמר? דמארי המחטיאן ? טוטו שובת רעב?
סה"כ אלרואי הוכיח היום ובחודש שלם העונה שיש לו כדורגל.
שחקן פח הוא לא
סתם פיות ? יש לו עוד דרך,ויש לי תחושה שאם הביוב הביתרי שהשתלט על הקבוצה שלי יעוף,הוא יוכיח זאת.
(הנה ה-אם הראשון שלי...)

אתה יודע שבשפה העברית לא חייבים להשתמש במילה "אם" כדי לתאר "תנאי", נכון ?
בכל אופן, חוץ ממה שאני כבר כתבתי לך ומה שכתבו שאר המשתמשים באשכול אין לי מה להוסיף.
הלוואי ונאכל את הכובע כמו שאומרים אבל עד עכשיו זה לא נראה כאילו זה הכיוון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2012, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
לא מסוגל לראות אותו, שחקן פח, יכול היום לשים שלושער ושני בישולים וזה לא ישנה את דעתי.
במשחק נתון גם ראובן עובד היה יכול לתת הצגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 02:58 
אתם שופטים את השחקן ביחס לתנאי רכישתו. עסקת אלרואי כהן לא פחות מוזרה מעסקת דמארי.
אם מנתקים את עלותו מיכולתו, נקבל שחקן סביר אפילו סביר פלוס בנוף של הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 03:20 
סמל אישי של המשתמש
מישהו חייב לעלות את הראיון שלו מסוף המשחק שקנדה וטוטו התחילו לעשות קולות של חתולה... :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 04:00 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
אתם שופטים את השחקן ביחס לתנאי רכישתו. עסקת אלרואי כהן לא פחות מוזרה מעסקת דמארי.
אם מנתקים את עלותו מיכולתו, נקבל שחקן סביר אפילו סביר פלוס בנוף של הליגה.

לא אנחנו לא, בשעת העסקה הייתי בטוח שהוא שווה את המחיר ותפסתי ממנו מאוד שראיתי את ההייליטס שלו מקריית שמונה, הייתי בטוח שהוא הדבר הבא בכדורגל הישראלי.
לצערי אכלתי את הכובע הפוך, מדובר בראובן עובד אשכנזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 06:07 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
el dudernio כתב:
נוח לכם לשפוט את אלראי כהן, והוא באמת לא טוב.
אבל את לאלא אתם מהללים כי הוא יוצא נגד טביב (ואני חושב שלא בצדק אבל לא נכנס לזה) והוא חייב לנו פי 50 מאלרואי כהן.
את ההחמצות של טוטו ודאמרי אני לא חושב שאנחנו יכולים לספור והם עלו לנו בלא פחות נקודות מהשטויות של כהן.
את איבודי הכדור של גורנה ושי שבגינם הפסדנו לא מעט נקודות אנחנו שוכחים.
נוח לכם לצחוק עלך אלרואי כהן כי הוא "לא משלנו", למרות שהוא מלחם ורץ כמו מישהו שגדל בחודרוב מגיל 5, והוא אחת הסיבות
שבאיזה שהוא שלב במהלך העונה חשבנו שאנחנו יכולים לזכות באליפות. הוא אורמוש, נוסא ושי הם גם הסיבה שאנחנו עדין יכולים
לחלום על כרטיס לאירופה שנה הבאה. אז בואו ניקח הכל בפרופורציות.

אנחנו אומרים שכלום לא מעיד על כלום בעונה הזאת כי "אין" מאמן, "אין" הנהלה, כי "יש" טביב. אז בואו נמתין רגע, שתהיה קבוצה
"בריאה" בשביל לשפוט אנשים, עד אז תודה לכל אחד ואחד מאלו שלבשו היום אדום בנתניה (כולל לאלו בקהל), תודה לניצן ותודה לשביט,
בתקווה לעונה הבאה מוצלחת וטובה יותר עם כרטיס לאירופה מהעונה הזאת ועוד גביע בארון, והכי חשוב ללא טביב.

ועוד משהו לגבי הגול,
מדובר על גול קבוצתי שנבע מתנועה מעולה של 3 שחקנים, וטוב מאוד שאלרואי בראיון ידע לציין את זה.
הדרך היית פנויה לא בגלל שנתניה פתחו לו את הדרך, אלא בגלל התנועה של אנטבי, פתחה את האמצע.
התנועה של נוסא ודאמרי פינתה חלון באזור ה 16. ואלרואי זז עם הכדור בצורה מושלמת בשביל לנצל את זה.
גול קבוצתי מעולה של הפועל.

איזו ערימה של שטויות שאני לא יודע מאיפה להתחיל אפילו.

לאלה שחקן שנותן עונה גרועה, אבל בניגוד לאלרועי היו לו תקופות מצויינות בקבוצה והוא היה גורם חשוב בזכייה באליפות. טוטו ודמארי כבשו הרבה מאד שערים עבור הפועל ולצד משחקים רעים, היו להם המון משחקים טובים. איך אפשר להשוות אותם לאלרואי שהגיע העונה אולי לארבעה משחקים?

שי וגורדנה רחוקים מלהיות מושלמים, אבל שוב, אם תשווה את התרומה שלהם מול אלרואי, זה בכלל לא בר השוואה. יש להם הרבה יותר משחקים טובים מאשר לאלרואי.

אין פה ענין שיפוטי. אני לא כועס על אלרואי ואני באמת חושב שהוא משתדל מאד, אבל התרומה שלו העונה היא אפסית. ראובן עובד היה תורם את אותו הדבר במקומו.

יחסית למה שהם מסוגלים התרומה של 70 אחוז מהשחקנים בסגל אי אפסית.
אם שי היה משחק כמו שהוא משחק בחודש האחרון (כשאין לו מחליף) כל השנה כנראה היו לנו עוד 7-8 נקודות.
עם נוסא והיה ממש חצי מהפטנציאל היו לנו עוד 7-8 נק'.
אם דאמרי, לאלא, וטוטו היו מפסיקים להחמיץ מ 2 מטר היו לנו עוד 15 נקודות.
ואפשר להמשיך כמעט על כל שחקן בסגל, ככה שזה לא רציני.
בעונה הזאת הדרישה למושלמות, או לקרוב לזה לא ראלית, אני לא אכנס לסיבות, אבל אנחנו כקהל גם לא מתקרבים ללדרוש אותה,
אלא מאלרואי כהן, ולכן אנחנו שופטים אותו בחומרה גדולה מידי.

אלרואי כהן לא מסוגל להוביל קבוצה, אלרואי כהן הוא אחד ממוציאי הפועל של קבוצה מוכשרת שמשקת כדורגל, בדיוק כמו אורמוש,
שאנחנו שחתנו כל העונה, ופתאום רוצים לךנשאיר וזה כאשר הוא לא ממש משחק יותר טוב מאלרואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 06:32 
פאביו כתב:
מושקוביץ כתב:
פאביו כתב:
נועם שחם כתב:
dr.avi כתב:
סתם הרבה פיות היום

אלרואי :ROSE:

לא סתם שום פה. שחקן שהתרומה שלו העונה מתקרבת לאפס. על הפאשלות שלו העונה אי אפשר לכסות בגול אחד, יפה וחשוב ככל שיהיה. למעט חודש אחד טוב, הוא נותן עונה קטסטרופה והרוויח ביושר כל ביקורת שקיבל.

לא חושב שתרומתו מתקרבת ל-0
אתה קצת מגזים עם השחקן....
מה עם אייגבור? איך תרומתו?
איך מירקו ? שיש ? יגאל ? פחוטבא (כך הומצא לו הכינוי) ?

למה אתה ממשיך להשוות אותו לשחקנים אחרים כל הזמן (גם מהפועל וגם מבחוץ) ?
יש לך פחד לבחון את המקרה הזה של 'שחקן שהגיע בסכום כסף גבוה מאוד ולא הצדיק את ההעברה שלו' לגופו ?

הגיע, לא נתן תפוקה, לא שחקן טוב כמו שאתה עושה ממנו על בסיס שלוש הבלחות בעונה, מה הבעיה להודות בזה..
זה בסדר, לא כולם יכולים להיות עילוי.

כי הקהל והפורום התלבשו על אלרואי בצורה חריגה!
אין אלרואי אשם בסכום שהובא - דווקא מוני אשם.

וה'קטע' פה במדינה שאין סבלנות לאף שחקן זה לא נורמלי:אבל ככה זה בכבישים פה,בתורים (בבנק או קופת חולים) או בטלפון למוקדי שירות למיניהם - עם של חסרי סבלנות.

אתה צודק במאה אחוז. עוד משהו שיש לישראלים זה זיכרון קצר. זה בערך המשחק השני או השלישי
שאלרואי הופיע אליו בשנה וחצי האחרונות. וגם זה בערבון מוגבל. היה לו גם הפעם משחק מאוד בינוני
ושוב קבלת החלטות מזעזעות. כשבתחום הזה אגב, הוא צועד כתף אל כתף עם איגיבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 08:18 
el dudernio כתב:
נועם שחם כתב:
el dudernio כתב:
נוח לכם לשפוט את אלראי כהן, והוא באמת לא טוב.
אבל את לאלא אתם מהללים כי הוא יוצא נגד טביב (ואני חושב שלא בצדק אבל לא נכנס לזה) והוא חייב לנו פי 50 מאלרואי כהן.
את ההחמצות של טוטו ודאמרי אני לא חושב שאנחנו יכולים לספור והם עלו לנו בלא פחות נקודות מהשטויות של כהן.
את איבודי הכדור של גורנה ושי שבגינם הפסדנו לא מעט נקודות אנחנו שוכחים.
נוח לכם לצחוק עלך אלרואי כהן כי הוא "לא משלנו", למרות שהוא מלחם ורץ כמו מישהו שגדל בחודרוב מגיל 5, והוא אחת הסיבות
שבאיזה שהוא שלב במהלך העונה חשבנו שאנחנו יכולים לזכות באליפות. הוא אורמוש, נוסא ושי הם גם הסיבה שאנחנו עדין יכולים
לחלום על כרטיס לאירופה שנה הבאה. אז בואו ניקח הכל בפרופורציות.

אנחנו אומרים שכלום לא מעיד על כלום בעונה הזאת כי "אין" מאמן, "אין" הנהלה, כי "יש" טביב. אז בואו נמתין רגע, שתהיה קבוצה
"בריאה" בשביל לשפוט אנשים, עד אז תודה לכל אחד ואחד מאלו שלבשו היום אדום בנתניה (כולל לאלו בקהל), תודה לניצן ותודה לשביט,
בתקווה לעונה הבאה מוצלחת וטובה יותר עם כרטיס לאירופה מהעונה הזאת ועוד גביע בארון, והכי חשוב ללא טביב.

ועוד משהו לגבי הגול,
מדובר על גול קבוצתי שנבע מתנועה מעולה של 3 שחקנים, וטוב מאוד שאלרואי בראיון ידע לציין את זה.
הדרך היית פנויה לא בגלל שנתניה פתחו לו את הדרך, אלא בגלל התנועה של אנטבי, פתחה את האמצע.
התנועה של נוסא ודאמרי פינתה חלון באזור ה 16. ואלרואי זז עם הכדור בצורה מושלמת בשביל לנצל את זה.
גול קבוצתי מעולה של הפועל.

איזו ערימה של שטויות שאני לא יודע מאיפה להתחיל אפילו.

לאלה שחקן שנותן עונה גרועה, אבל בניגוד לאלרועי היו לו תקופות מצויינות בקבוצה והוא היה גורם חשוב בזכייה באליפות. טוטו ודמארי כבשו הרבה מאד שערים עבור הפועל ולצד משחקים רעים, היו להם המון משחקים טובים. איך אפשר להשוות אותם לאלרואי שהגיע העונה אולי לארבעה משחקים?

שי וגורדנה רחוקים מלהיות מושלמים, אבל שוב, אם תשווה את התרומה שלהם מול אלרואי, זה בכלל לא בר השוואה. יש להם הרבה יותר משחקים טובים מאשר לאלרואי.

אין פה ענין שיפוטי. אני לא כועס על אלרואי ואני באמת חושב שהוא משתדל מאד, אבל התרומה שלו העונה היא אפסית. ראובן עובד היה תורם את אותו הדבר במקומו.

יחסית למה שהם מסוגלים התרומה של 70 אחוז מהשחקנים בסגל אי אפסית.
אם שי היה משחק כמו שהוא משחק בחודש האחרון (כשאין לו מחליף) כל השנה כנראה היו לנו עוד 7-8 נקודות.
עם נוסא והיה ממש חצי מהפטנציאל היו לנו עוד 7-8 נק'.
אם דאמרי, לאלא, וטוטו היו מפסיקים להחמיץ מ 2 מטר היו לנו עוד 15 נקודות.
ואפשר להמשיך כמעט על כל שחקן בסגל, ככה שזה לא רציני.
בעונה הזאת הדרישה למושלמות, או לקרוב לזה לא ראלית, אני לא אכנס לסיבות, אבל אנחנו כקהל גם לא מתקרבים ללדרוש אותה,
אלא מאלרואי כהן, ולכן אנחנו שופטים אותו בחומרה גדולה מידי.

אלרואי כהן לא מסוגל להוביל קבוצה, אלרואי כהן הוא אחד ממוציאי הפועל של קבוצה מוכשרת שמשקת כדורגל, בדיוק כמו אורמוש,
שאנחנו שחתנו כל העונה, ופתאום רוצים לךנשאיר וזה כאשר הוא לא ממש משחק יותר טוב מאלרואי.

שלמות? בוא נתחיל בבינוניות, זו כבר תהיה קפיצת מדרגה בשביל שחקן שברוב המשחקים היה אחד החלשים במגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 09:50 
סמל אישי של המשתמש
גם במשחק יחסית טוב שלו, ניכר עליו שהוא לא מצטיין בחוכמת משחק. הוא חייב לדעת מתי לשחרר כדור ובעיקר, לדעת לאן הוא מתכוון ללכת איתו. חוץ מזה, אחלה שער ומשחק שיכול להחזיר לו את הביטחון. סיכום: טביב אתה בן זונה מסריח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 12:58 
כל עוד הטביב במועדון שום דבר באמת לא משנה........

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2012, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
שחקן חלש בקבוצה חלשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2012, 20:05 
Peace Hope כתב:
ערן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2012, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
פאביו 27 כתב:
שחקן חלש בקבוצה חלשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: