נועם שחם כתב:
el dudernio כתב:
נוח לכם לשפוט את אלראי כהן, והוא באמת לא טוב.
אבל את לאלא אתם מהללים כי הוא יוצא נגד טביב (ואני חושב שלא בצדק אבל לא נכנס לזה) והוא חייב לנו פי 50 מאלרואי כהן.
את ההחמצות של טוטו ודאמרי אני לא חושב שאנחנו יכולים לספור והם עלו לנו בלא פחות נקודות מהשטויות של כהן.
את איבודי הכדור של גורנה ושי שבגינם הפסדנו לא מעט נקודות אנחנו שוכחים.
נוח לכם לצחוק עלך אלרואי כהן כי הוא "לא משלנו", למרות שהוא מלחם ורץ כמו מישהו שגדל בחודרוב מגיל 5, והוא אחת הסיבות
שבאיזה שהוא שלב במהלך העונה חשבנו שאנחנו יכולים לזכות באליפות. הוא אורמוש, נוסא ושי הם גם הסיבה שאנחנו עדין יכולים
לחלום על כרטיס לאירופה שנה הבאה. אז בואו ניקח הכל בפרופורציות.
אנחנו אומרים שכלום לא מעיד על כלום בעונה הזאת כי "אין" מאמן, "אין" הנהלה, כי "יש" טביב. אז בואו נמתין רגע, שתהיה קבוצה
"בריאה" בשביל לשפוט אנשים, עד אז תודה לכל אחד ואחד מאלו שלבשו היום אדום בנתניה (כולל לאלו בקהל), תודה לניצן ותודה לשביט,
בתקווה לעונה הבאה מוצלחת וטובה יותר עם כרטיס לאירופה מהעונה הזאת ועוד גביע בארון, והכי חשוב ללא טביב.
ועוד משהו לגבי הגול,
מדובר על גול קבוצתי שנבע מתנועה מעולה של 3 שחקנים, וטוב מאוד שאלרואי בראיון ידע לציין את זה.
הדרך היית פנויה לא בגלל שנתניה פתחו לו את הדרך, אלא בגלל התנועה של אנטבי, פתחה את האמצע.
התנועה של נוסא ודאמרי פינתה חלון באזור ה 16. ואלרואי זז עם הכדור בצורה מושלמת בשביל לנצל את זה.
גול קבוצתי מעולה של הפועל.
איזו ערימה של שטויות שאני לא יודע מאיפה להתחיל אפילו.
לאלה שחקן שנותן עונה גרועה, אבל בניגוד לאלרועי היו לו תקופות מצויינות בקבוצה והוא היה גורם חשוב בזכייה באליפות. טוטו ודמארי כבשו הרבה מאד שערים עבור הפועל ולצד משחקים רעים, היו להם המון משחקים טובים. איך אפשר להשוות אותם לאלרואי שהגיע העונה אולי לארבעה משחקים?
שי וגורדנה רחוקים מלהיות מושלמים, אבל שוב, אם תשווה את התרומה שלהם מול אלרואי, זה בכלל לא בר השוואה. יש להם הרבה יותר משחקים טובים מאשר לאלרואי.
אין פה ענין שיפוטי. אני לא כועס על אלרואי ואני באמת חושב שהוא משתדל מאד, אבל התרומה שלו העונה היא אפסית. ראובן עובד היה תורם את אותו הדבר במקומו.
יחסית למה שהם מסוגלים התרומה של 70 אחוז מהשחקנים בסגל אי אפסית.
אם שי היה משחק כמו שהוא משחק בחודש האחרון (כשאין לו מחליף) כל השנה כנראה היו לנו עוד 7-8 נקודות.
עם נוסא והיה ממש חצי מהפטנציאל היו לנו עוד 7-8 נק'.
אם דאמרי, לאלא, וטוטו היו מפסיקים להחמיץ מ 2 מטר היו לנו עוד 15 נקודות.
ואפשר להמשיך כמעט על כל שחקן בסגל, ככה שזה לא רציני.
בעונה הזאת הדרישה למושלמות, או לקרוב לזה לא ראלית, אני לא אכנס לסיבות, אבל אנחנו כקהל גם לא מתקרבים ללדרוש אותה,
אלא מאלרואי כהן, ולכן אנחנו שופטים אותו בחומרה גדולה מידי.
אלרואי כהן לא מסוגל להוביל קבוצה, אלרואי כהן הוא אחד ממוציאי הפועל של קבוצה מוכשרת שמשקת כדורגל, בדיוק כמו אורמוש,
שאנחנו שחתנו כל העונה, ופתאום רוצים לךנשאיר וזה כאשר הוא לא ממש משחק יותר טוב מאלרואי.