תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 06:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 104 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל 4.4 (תיק דמארי נפתח מחדש)
הודעהפורסם: 04 אפריל 2012, 16:14 
el dudernio כתב:
1. יניב אתה עסוק בקשקוש שטויות שלא קשורות למציאות ברמות מרחיקות לכת.
א. שטרי החוב הם של סגול ותאומים, והם כרגע בכלל מיועדים לגניזה בעקבות בקשת הפירוק שהשנים הגישו על החברה שניהלה את הפועל בזמנם.
ב. כבר כמה שנים טובות יש להפועל הסכם עם לאן על 8 מליון שקל + תוספות בהתאהם למכירות מעבר לסכום הראשוני, ככה שבדר"כ הפועל קיבלה מלאן סכום של
כ 10-12 מליון שקל מידי שנה, בטוח בתקופה של הראל. בנוסף בעקבות הביטול של לבייב הוא הכניס במשיך התקופה של הראל כבעלים יחיד כמליון דולר בשנה. יחד
עם ההכנסות מטוטו, ההתאחדות הטלויזיה וחסויות אחרות (כ 8 מליון שקל נוספים) יש להפועל תקציב "מינמאלי" של 20 מליון + (לא כולל מכירת שחקנים ואירופה).
ככה שמוני לא היה צריך להכניס יד לכיס בשביל לעמוד ב"תנאים" של ההסכם, וגם אני בכלל לא בטוח שהוא עמד בהם.

נו.. מה רצית להגיד?? חוץ מלהגיד "קשקוש שטויות"..
אמרת בדיוק מה שאמרתי. על מנת להגיע לתקציב של 28 מליון, צריך להביא כסף מהבית.. (ראה פרוט בתגובתו של עמיקם)

שטרי ההון מספור מושיק תאומים, לא רלוונטים לספור. מדובר על מקרה אחר לגמרי..
אז אל תערבב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2012, 16:33 
villa crespo כתב:
yanivme11 כתב:
villa crespo כתב:
וואלה?
עד שמוני הראל (לא טביב. מוני הראל) לא הזכיר את שטרי החוב, לא ידעתי בכלל שהם קיימים ובטח שלא ידעתי מה אפשר לעשות איתם.
מוני הראל הוא זה שדרש מטביב לקרוע את שטרי החוב, בתמורה לוויתור על ההליך המשפטי. לא אני המצאתי את זה שאפשר לקרוע את שטרי החוב, אלא מוני הראל.
חוץ מזה, אין שום סיכוי בעולם שאי אפשר לוותר על שטרי החוב, גם בלי למשוך את הכסף.

אז ככה, אם אתה צודק ושטרי החוב התחילו בתקופת מוני הראל כנגד הכסף שהוא שם בהפועל (השקר הזה מצחיק אותי כל פעם מחדש)ומוני הראל רצה ששטרי החוב יישארו בקבוצה ואי אפשר לקרוע את שטרי החוב, אז למה הוא היה צריך את שטרי החוב האלה מלכתחילה?

אם אתה לא צודק, וכן היה אפשר לקרוע את שטרי החוב או להשמיד אותם בכל דרך, אז למה מוני הראל לא עשה את זה לפני שטביב הגיע?

ולגבי אמיר לובין, הבובה ששכחה שהיא אוהדת הפועל, אז אין סליחה ואין מחילה למי שדיברר את מוני הראל כל השנים האלה וידע מה מתרחש בקבוצה ועדיין החליט לקחת את המשכורת ולשתוק. נאמנות למוני הראל הייתה לו, להפועל פחות.

בקיצור, אתה חרטטן. כן מכיר את מוני או לא. אתה עדיין מדברר את האיש שאחראי למצב הנוכחי.

מוני דרש שטביב לא יפדה את שטרי ההון (יכול להיות שההתבטאות היתה, "לקרוע" - למרות שאני לא זוכר התבטאות כזאת)
לגבי לובין, על איזה חוסר נאמנות להפועל, אתה מדבר?
להזכירך הוא היה דובר בתחילת דרכו. מה רצית שיעשה, שלא ידברר? אגב, בנגוד לנוכחי, הוא היה דובר של הקבוצה ולא של מוני באופן אישי.
והסכומם שקיבל, נמוכים מהותית ממה שמקבל הנוכחי

אגב, ממש לא חרטטן

אז ככה:

א. אתה חייב להפסיק לדרוש מאנשים כאן שירשמו עובדות ולא חשדות/סיסמאות. אנחנו אוהדי הפועל, לא בית-משפט. אם היו לי הוכחות לדברים שאני חושד בהם על מוני הראל או טביב, לא הייתי מודאג למצב הקבוצה. ברור לי מה מוני עשה בהפועל, כמו שברור לי מה טביב עושה בהפועל. אני מודה שבגלל שטביב לא רואה בעיניים ולא סופר אף אחד, אז רק עכשיו נופלים לי הרבה אסימונים על דברים שלא שמתי לב אליהם בתקופת מוני הראל, כמו למשל סכומים מופקעים שיצאו מהפועל בעסקאות כפ"ס, אלרואי כהן, פאצ'לקה ודמארי.

ב. ובכל זאת, אתה רוצה עובדה? קבל עובדה. כשמוני הראל הבין שהפסיד את הפועל ואת הכסף הגדול, הוא ישר הפיץ את עניין שטרות החוב והאפשרות למשוך באמצעותם כסף מהפועל כדין. לפני זה אף אחד לא שמע עליהם. מוני הראל דרש מטביב לקרוע את השטרות. זה המינוח שלו, אבל זה לא משנה. המשמעות היא אותה משמעות והדרישה הייתה להשמיד את השטרות. אני בכלל לא בטוח שהשטרות קיימים רק מתקופת מוני הראל, אבל גם אם כן, למה מוני הראל לא השמיד אותם בעצמו? יכול להיות שהתוכנית שלו ושל טביב הייתה זהה?

ג. הבעיה שלי עם אמיר לובין, היא שבתור מי שדיברר את מוני הראל (אתה יכול להגיד את הפועל, אבל גם כשמוני הראל רב עם כל העולם, כולל שחקני עבר שנתנו הרבה למועדון וגם כשהוא סגר את שער 2 וגם כשהוא ביקש מחיר מופקע לטוטנהאם וליגת האלופות, אמיר לובין היה שם כדי להגן עליו), אז לא יכל להיות שהוא לא שם לב שהכל שם קומבינה מסריחה. וכשהוא הביא את טביב, הוא בטח ידע את תנאי ההסכם ואז הוא היה צריך לבחור בין המשכורת שלו להפועל. הוא בחר במשכורת. זכותו, אבל עכשיו כשאנחנו נתקענו עם טביב, הוא יכול ללכת להזדיין. הוא וכל הבובות של מוני הראל. וגם היום אמיר לובין סותם את הפה, למרות שהוא יכול לשפוך הרבה אור על מה שהיה שם.

ד. באותו עניין, אתה רשמת כאן שהריב שלהם התחיל כשטביב ביקש להתחלק בשטרות חצי-חצי ומוני הראל סירב. אני תמיד אמרתי שלא סתם הריב שלהם התחיל כשהם הריחו את הכסף מליגת האלופות. הויכוח בטח היה על כמה. אם מוני הראל כזה צדיק, למה הוא שומר הכל בבטן? אם הוא כזה נקי, למה הוא לא מספר את מה שאתה סיפרת כאן?
ברור לכולם שהוא לא רוצה לפתוח כאן תיבת פנדורה.

ה. לא קשור לנושא, אבל מכיוון שהבנתי שאתה באמת אוהד הפועל ותיק ושרוף, אני חייב לציין שבטעות בחרת ניק-ניים נורא מוזר "יניב מ-11" :D

כמובן שאנחנו לא בבית משפט וכולנו אוהדים..
אני לא שופט ובוחן אף אחד.. אבל מפריע לי כבר הרבה זמן שאנשים שמים את מוני וטביב על אותה סקאלה..
מוני מנהל גרוע וזו עובדה. מוני רצה ורוצה אך ורק לטובת הפועל זו גם עובדה..
עסקאות קודמות - ראה התיחסותי ממקודם
סגירת שער 2 - אני יושב בשער 2 משנת 97, לא זכור לי ששער 2 נסגר..
לא אמרתי לרגע שמוני צדיק..
מי שרצה מחיר מופקע לליגת אלופות זה טביב כפשרה לזה ששהמשחקים שוחקו בבלומפילד..

ושוב לענין השטרות, אין דבר כזה לקרוע שטרות!!!!!

ולגבי ה - יניב - מ - 11.... חחחחח... (אגב, אם באמת היית מכיר אותי, היית מבין את את משמעות הצחוק שלך...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2012, 16:45 
מוני הראל לא סגר את שער 2 למנויים. אחרי שהוא העיף את שביט, הייתה התארגנות לקנות כרטיסים לשער 2 כדי לקלל אותו. כשהוא שמע את זה, הוא נתן הוראה להפסיק למכור כרטיסים לשער הזה, למרות שנשארו כרטיסים. חלק הספיקו, הרבה לא.
לגבי ליגת האלופות. אם מוני הראל לא היה מבקש מחיר מופקע לטוטנהאם, הרבה לפני שטביב הגיע, הוא היה יכול להאשים רק את טביב במחדל ליגת האלופות. ברור לי שבין מוני ובטביב במקרה הזה, מוני היה בית הלל וטביב בית שמאי, אבל שניהם ביחד החליטו לחלוב את האוהדים שהולכים אחרי הקבוצה הזו לכל מקום. שניהם אשמים באותה מידה ושניהם לא עשו לאף אחד טובה כשהם החליטו לשחק בבית היחיד של הפועל ת"א.
בקיצור, לפי איך שאתה מציג את הדברים. כל עוד מוני הראל היה בקבוצה, אז היה ניהול גרוע, אבל חוקי למהדרין. רק בזמן שמוני הראל הפסיד בבמבי, התחילו הקומבינות. אתה באמת מאמין בזה? יש רק סיבה אחת למה מוני הראל לא פותח על טביב וכולם יודעים שזה בגלל שהוא לא רוצה להתלכלך. גם עכשיו כשהעתיד של הפועל מונח בידיים שלו ושל אמיר לובין, הם מעדיפים לשתוק. האמת שקשה לי להאשים אותם, כי גם אני לא הייתי פותח במקומם, אבל לפחות שלא יציגו אותם כקדושים מעונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2012, 16:52 
villa crespo כתב:
מוני הראל לא סגר את שער 2 למנויים. אחרי שהוא העיף את שביט, הייתה התארגנות לקנות כרטיסים לשער 2 כדי לקלל אותו. כשהוא שמע את זה, הוא נתן הוראה להפסיק למכור כרטיסים לשער הזה, למרות שנשארו כרטיסים. חלק הספיקו, הרבה לא.
לגבי ליגת האלופות. אם מוני הראל לא היה מבקש מחיר מופקע לטוטנהאם, הרבה לפני שטביב הגיע, הוא היה יכול להאשים רק את טביב במחדל ליגת האלופות. ברור לי שבין מוני ובטביב במקרה הזה, מוני היה בית הלל וטביב בית שמאי, אבל שניהם ביחד החליטו לחלוב את האוהדים שהולכים אחרי הקבוצה הזו לכל מקום. שניהם אשמים באותה מידה ושניהם לא עשו לאף אחד טובה כשהם החליטו לשחק בבית היחיד של הפועל ת"א.
בקיצור, לפי איך שאתה מציג את הדברים. כל עוד מוני הראל היה בקבוצה, אז היה ניהול גרוע, אבל חוקי למהדרין. רק בזמן שמוני הראל הפסיד בבמבי, התחילו הקומבינות. אתה באמת מאמין בזה? יש רק סיבה אחת למה מוני הראל לא פותח על טביב וכולם יודעים שזה בגלל שהוא לא רוצה להתלכלך. גם עכשיו כשהעתיד של הפועל מונח בידיים שלו ושל אמיר לובין, הם מעדיפים לשתוק. האמת שקשה לי להאשים אותם, כי גם אני לא הייתי פותח במקומם, אבל לפחות שלא יציגו אותם כקדושים מעונים.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2012, 17:09 
yanivme11 כתב:
el dudernio כתב:
1. יניב אתה עסוק בקשקוש שטויות שלא קשורות למציאות ברמות מרחיקות לכת.
א. שטרי החוב הם של סגול ותאומים, והם כרגע בכלל מיועדים לגניזה בעקבות בקשת הפירוק שהשנים הגישו על החברה שניהלה את הפועל בזמנם.
ב. כבר כמה שנים טובות יש להפועל הסכם עם לאן על 8 מליון שקל + תוספות בהתאהם למכירות מעבר לסכום הראשוני, ככה שבדר"כ הפועל קיבלה מלאן סכום של
כ 10-12 מליון שקל מידי שנה, בטוח בתקופה של הראל. בנוסף בעקבות הביטול של לבייב הוא הכניס במשיך התקופה של הראל כבעלים יחיד כמליון דולר בשנה. יחד
עם ההכנסות מטוטו, ההתאחדות הטלויזיה וחסויות אחרות (כ 8 מליון שקל נוספים) יש להפועל תקציב "מינמאלי" של 20 מליון + (לא כולל מכירת שחקנים ואירופה).
ככה שמוני לא היה צריך להכניס יד לכיס בשביל לעמוד ב"תנאים" של ההסכם, וגם אני בכלל לא בטוח שהוא עמד בהם.

לדעתי ההכנסות הן יותר גבוהות כי הם לא הכניסו בחשבון כספים מהעיריה, השאלת שחקנים, שילוט ופרסום וספונסרים.
בכל מקרה אתה שוכח שבגלל אירופה ההכנסות לא היו 24 מליון ש"ח אלא הרבה הרבה הרבה יותר ולכן זה מצחיק להתייחס כאילו הוא היה צריך להוסיף 4 מליון ש"ח בעונה.

בקיץ 2006 נמכרו שחקנים ב-13 מליון ש"ח.
הוצאו 3 מליון ש"ח על שחקנים חדשים.
10 מליון ש"ח (לכמה שנים זה מספיק יניב?) התאיידו להם כאילו לא היו מעולם.

נו.. מה רצית להגיד?? חוץ מלהגיד "קשקוש שטויות"..
אמרת בדיוק מה שאמרתי. על מנת להגיע לתקציב של 28 מליון, צריך להביא כסף מהבית.. (ראה פרוט בתגובתו של עמיקם)

שטרי ההון מספור מושיק תאומים, לא רלוונטים לספור. מדובר על מקרה אחר לגמרי..
אז אל תערבב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2012, 22:52 
יניב חייב לציין שעשית עבודה מעולה והאמת שעשית לי סדר. אכן ראיתי את הטענות כלפי מוני הראל לפניי לאורך ואחריי תקופת הבמבי וכולם היו בדמות "רמזים" אך לא עובדות מובהקות כפי שדאג לספק לנו העוכר הנוכחי.
למרות שהותקפת כאן עמדת יפה במתקפה ואכן טיעוניך מבוססי עובדות ויש עוד החושבים כמוך.
מוני הראל טעה לא מעט (טוטנהם, משחק האליפות של חיפה ועוד מקרים) אך לזכותו תיזקף העובדה ששמר על דמותו המיוחדת של המועדון ושחקנים שאפו לשחק במועדון בשל כך.
לא יסולח למוני הראל שמיהר לקבל את הקומבינה שרקח "שותפו" של יו"ר ההתאחדות והיה ראוי שיעוף מהקבוצה אם כי אני מודה שבתחושותיי עדפתי שזה יקרה אחרי שטביב יעוף. המציאות היום מוכיחה שהתחושות היו מוצדקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2012, 19:59 
קלדרון כתב:
תשמע, אני לא רוצה לחבוט שוב במי שנמצא על הרצפה (ראה הציטוט מגלובס של אתמול על עוד נפילה עסקית של מוני).
אבל אם הוא (או מי מהמקורבים אליו) חושב להתקרב שוב להפועל שיחשוב מחדש. הוא יקבל טביבי ברבוע כתגובה .
גמרנו עם בעלים שחיים על חשבון הפועל. לא יחזור.

AMEN

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 04:25 
סמל אישי של המשתמש
yanivme11 כתב:

כמובן שאנחנו לא בבית משפט וכולנו אוהדים..
אני לא שופט ובוחן אף אחד.. אבל מפריע לי כבר הרבה זמן שאנשים שמים את מוני וטביב על אותה סקאלה..
מוני מנהל גרוע וזו עובדה. מוני רצה ורוצה אך ורק לטובת הפועל זו גם עובדה..
עסקאות קודמות - ראה התיחסותי ממקודם
סגירת שער 2 - אני יושב בשער 2 משנת 97, לא זכור לי ששער 2 נסגר..
לא אמרתי לרגע שמוני צדיק..
מי שרצה מחיר מופקע לליגת אלופות זה טביב כפשרה לזה ששהמשחקים שוחקו בבלומפילד..

ושוב לענין השטרות, אין דבר כזה לקרוע שטרות!!!!!

ולגבי ה - יניב - מ - 11.... חחחחח... (אגב, אם באמת היית מכיר אותי, היית מבין את את משמעות הצחוק שלך...)

אכן אין מקום להשוואת את מוני לטביב.
מוני היה אוהד, ואין לי ספק שלא ניסה למוטט את הקבוצה כמו טביב.
יחד עם זאת, הוא היה אינטרסנט שחיפש איך הוא יכול להעשיר את כיסו תוך כדי התפעול השוטף של הקבוצה.
להגיד שהוא רצה רק בטובת הפועל זה שטויות. אם טובת הקבוצה הייתה הדבר היחיד לנגד עיניו, הוא לא היה מוכר את רביבו תוך כדי לקיחת עמלה. הוא לא היה מכשיל מהלכים כדי לקבל את הקבוצה בחינם. הוא לא היה ממנה שותפים שלו לתפקידים עם ניגוד אינטרסים במועדון. הוא לא היה גובה סכומים מגוחכים על כרטיסים. הוא לא היה מעיף את שוער הקבוצה רגע לפני השלבים המכריעים של העונה, ועוד.

ההבדל היחיד בינו לבין טביב, וזה הבדל גדול, שהוא היה גונב רק כשהוא יודע שזה לא ימוטט לגמרי את הפועל, בעוד טביב ימצוץ כל טיפת חיים שנשארה במועדון ואז יזרוק אותנו.
זה הופך את טביב לרשע מוחלט, ואת מוני ל"סתם" מושחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 10:36 
red in blood כתב:
yanivme11 כתב:

יחד עם זאת, הוא היה אינטרסנט שחיפש איך הוא יכול להעשיר את כיסו תוך כדי התפעול השוטף של הקבוצה.
להגיד שהוא רצה רק בטובת הפועל זה שטויות. אם טובת הקבוצה הייתה הדבר היחיד לנגד עיניו, הוא לא היה מוכר את רביבו תוך כדי לקיחת עמלה. הוא לא היה מכשיל מהלכים כדי לקבל את הקבוצה בחינם. הוא לא היה ממנה שותפים שלו לתפקידים עם ניגוד אינטרסים במועדון. הוא לא היה גובה סכומים מגוחכים על כרטיסים. הוא לא היה מעיף את שוער הקבוצה רגע לפני השלבים המכריעים של העונה, ועוד.

ההבדל היחיד בינו לבין טביב, וזה הבדל גדול, שהוא היה גונב רק כשהוא יודע שזה לא ימוטט לגמרי את הפועל, בעוד טביב ימצוץ כל טיפת חיים שנשארה במועדון ואז יזרוק אותנו.

לצערי אתה מדבר על סיפור בדיוני - אתה מעוניין שיגיע אוהד הפועל (או חוצן כלשהו) שפשוט ייתן מכיסו את כספו ויחזיק את הקבוצה. היה לנו סוג של חוצן כזה (סגול) וראינו איך זה נגמר כאשר החשק או הכסף נגמר.
זה ממש לא רע שהבעלים יישאף להעשיר גם את כיסו , כלכלית אפילו זה מודל המועדף אך גם אתה זה לא תמצא בכדורגל הישראלי. יעקב שחר עושה את הכסף בכדורגל לא ישירות אלא באופן עקיף וכאמור הוא דוגמה בודדת. כל השאר הם מועדונים בינונניים ואתה אינת רוצה להיות כזה.
יניב לא טוען שהראל רצה רק את טובת הפועל ו/או שלא עשה טעויות - פשוט קרא את כל דבריו.
ראיתי פה גם ירידות על כך שהביא את גיא לוזון אבל הוא גם הביא את אלי גוטמן וזה זכרון שלצערנו יחזיק אותנו הרבה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 12:15 
מכיוון שזה אשכול החדשות האחרון שנפתח אני שם את זה פה.
תראו איך הטמטום של אופ"א עוזר להנהלה השכונתית שלנו
http://www.liga.co.il/viewart.php?artID ... =index.php

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 21:09 
כדי לחסוך לשאר הקוראים קליק לאתר שלך, אין שם כלום והוא סתם ספאמר. כל מה שכתוב שם זה שאופ"א לא מחשיבה חובות לסוכנים בתור חובות שאי אפשר להרשם למפעלים האירופים בגינם. פורסם כבר שבוע שעבר בכל מקום אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2012, 01:29 
סמל אישי של המשתמש
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
red in blood כתב:
yanivme11 כתב:

לצערי אתה מדבר על סיפור בדיוני - אתה מעוניין שיגיע אוהד הפועל (או חוצן כלשהו) שפשוט ייתן מכיסו את כספו ויחזיק את הקבוצה. היה לנו סוג של חוצן כזה (סגול) וראינו איך זה נגמר כאשר החשק או הכסף נגמר.
זה ממש לא רע שהבעלים יישאף להעשיר גם את כיסו , כלכלית אפילו זה מודל המועדף אך גם אתה זה לא תמצא בכדורגל הישראלי. יעקב שחר עושה את הכסף בכדורגל לא ישירות אלא באופן עקיף וכאמור הוא דוגמה בודדת. כל השאר הם מועדונים בינונניים ואתה אינת רוצה להיות כזה.
יניב לא טוען שהראל רצה רק את טובת הפועל ו/או שלא עשה טעויות - פשוט קרא את כל דבריו.
ראיתי פה גם ירידות על כך שהביא את גיא לוזון אבל הוא גם הביא את אלי גוטמן וזה זכרון שלצערנו יחזיק אותנו הרבה שנים.

נתחיל בזה שלהעשיר את כיסו זה דבר שאסור לעשות ע"פ חוק.
אסור להוציא כסף מהקבוצה. מקסימום מותר להחזיר את הכסף שהשקעת.

מעבר לזה, כמו שאמרת, הרווח הוא עקיף.
הפרסום והחשיפה שהבעלים יקבל לא שווים לחשיפה שיקבל בכל מקום אחר.

אין לי בעיה שבעלים יחזיר כסף שהשקיע אם הקבוצה מרוויחה. יש לי בעיה שהמטרה היא רווח אישי ולא טובת הקבוצה.
אם יש 2 אופציות לחיזוק, כשרק עם אחד יש לבעלים אופציה גם להרוויח באופן אישי, תהיה לי בעיה גדולה אם זה יהיה השיקול המרכזי ולא טובת הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2012, 06:42 
גם ג'קי בן זקן עושה לא מעט כסף מאשדוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2012, 11:44 
מוני רצה בעיקר את כל הפועל, קומבינות עד ל-100%, וזה היה מעבר ליכולתו.
לשם כך היה מוכן לעבוד בפרך, לרמות, להשקיע (לפחות שטרות) ולהסתכן.

טביב לא מעונין בשום דבר הקשור להפועל אלא בכסף ועוד יותר בהאדרת שמו ובתשומת לב לתימני המסכן שהגיע לגדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 104 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: