תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 10:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מחמוד עבאס
הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 21:35 
18.09.11 - הפועל ת''א מתארחת בעכו ומחמוד עבאס עולה לראשונה בהרכב, מחמוד עושה כמה פעולות טובות ומשאיר טעם של עוד.
מאז, מחמוד עבאס עולה לשחק מול הפועל ב''ש, הפועל חיפה, מכבי חיפה, ק''ש, מכבי פ''ת, בני יהודה ועוד עוד ועוד..
פעולה טובה במיוחד באחד מהמשחקים הללו? לא ולא.
מסיבה כלשהי, ממשיך מחמוד עבאס לקבל כמעט מדי שבוע הזדמנות, להוכיח שהוא לא מוסיף כלום או בעצם הוא שאפשר להגיד שהוא מוסיף, כלום.

על הספסל של הפועל יושבים היום 2 שחקני נוער - ניק לקס וארתור אטאז'נוב אין שום סיבה בעולם שהם לא יקבלו דקות ועבאס כן.
הם אולי לא יבקיעו שלושער כל אחד ולא יבשלו שניים אבל קצת ניסיון והזדמנות להראות את היכולות שלהם זה בטוח אופציה יותר טובה מעוד 20 דקות חסור כל יכולת של מחמוד עבאס.

גם אני מאוד התלהבתי מהמשחק של מחמוד בעכו, רציתי מאוד שיצליח והאמנתי שכך יהיה, הרי כולם דיברו על עונה מצויינת שלו בשורות אשקלון בעונה שעברה ואכן היה נראה שכדורגל יש לבחור.

היום, 02.04.12 אפשר בהחלט להגיד שהבחור לא מתאים כרגע להפועל ת''א ואין שום סיבה שיראה דקות על חשבון שחקני נוער שנמצאים על הספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מחמוד עבאס
הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 21:44 
המשחק הזה בעכו הטעה גם אותי.
בעקרון הוא בשנה הראשונה והוא שחקן צעיר, אבל קשר התקפי זאת עמדה שאו שיש לך את זה או שאין לך את זה.
בקיצור, מחזק את דבריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 21:45 
איפה הליצנים האלו אמרו שהוא זהבי הבא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 21:46 
בקריית שמונה הוא היה מצליח :SMOKE:
כל השחקנים שלהם כאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
היה בסדר גמור.
עלאק לעלות את ארתור או ניר לקס לפניו...
אין לכם מושג בכדורגל. אתם לא רוצים להבין שקבוצה שתהיה בנויה מגל שיש ארתור ניר לקס גורדנה ויקטור מרעי ועדן שרם זאת קבוצה שיורדת ליגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
שחקן מסתכל
משקיען אבל עושה תמיד את המהלך הלא נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 23:54 
צור ש. כתב:
18.09.11 - הפועל ת''א מתארחת בעכו ומחמוד עבאס עולה לראשונה בהרכב, מחמוד עושה כמה פעולות טובות ומשאיר טעם של עוד.
מאז, מחמוד עבאס עולה לשחק מול הפועל ב''ש, הפועל חיפה, מכבי חיפה, ק''ש, מכבי פ''ת, בני יהודה ועוד עוד ועוד..
פעולה טובה במיוחד באחד מהמשחקים הללו? לא ולא.
מסיבה כלשהי, ממשיך מחמוד עבאס לקבל כמעט מדי שבוע הזדמנות, להוכיח שהוא לא מוסיף כלום או בעצם הוא שאפשר להגיד שהוא מוסיף, כלום.

על הספסל של הפועל יושבים היום 2 שחקני נוער - ניק לקס וארתור אטאז'נוב אין שום סיבה בעולם שהם לא יקבלו דקות ועבאס כן.
הם אולי לא יבקיעו שלושער כל אחד ולא יבשלו שניים אבל קצת ניסיון והזדמנות להראות את היכולות שלהם זה בטוח אופציה יותר טובה מעוד 20 דקות חסור כל יכולת של מחמוד עבאס.

גם אני מאוד התלהבתי מהמשחק של מחמוד בעכו, רציתי מאוד שיצליח והאמנתי שכך יהיה, הרי כולם דיברו על עונה מצויינת שלו בשורות אשקלון בעונה שעברה ואכן היה נראה שכדורגל יש לבחור.

היום, 02.04.12 אפשר בהחלט להגיד שהבחור לא מתאים כרגע להפועל ת''א ואין שום סיבה שיראה דקות על חשבון שחקני נוער שנמצאים על הספסל.

על מה אתה מדבר?
אנחנו מדברים על אותו שחקן?
מחמוד, בכל פעם שעולה, מביא את השינוי.

שום לקס, שמקס או שמרקס.

מחמוד שחקן צעיר עם פוטנציאל אדיר, ומי שלא רואה את זה פשוט לא מבין.
מצטער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 05:57 
Yalla Hapoel כתב:
איפה הליצנים האלו אמרו שהוא זהבי הבא?

דפדף בדפי ההסטוריה והפורום ותחזור אלי עם תשובה: מה הייתה היכולת
של ערן זהבי בעונה הראשונה שלו בהפועל ולפני שהוא הושאל ואיך קטלו אותו
כמה "מטובי" המוחות בפורום, שאגב, חלקם עדיין כותבים פה.
יש מצב שתמצא סממנים זהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 07:21 
ערן זהבי חזר להפועל בגיל 21, עם רקורד בכל הנבחרות הצעירות. עבאס בן 24. כל השוואה בינהם היא מגוחכת ומחללת את שמו של הע"ז.
אפילו הבוס הקודם של עבאס צוחק עלינו שמכרו לנו חתול בשק ועוד על המשבצת של גיל ורמוט.

איזה פוטנציאל ואיזה נעליים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 07:38 
לא מכרו לנו חתול בשק כי הוא בא בהעברה חופשית, בתחילת העונה הוא הראה כמה דברים יפים גם במשחק מול לגיה ורשה.. מאז כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 07:43 
שחקן ענק. אם יהיה לו קצת מזל ומאמן שיתמוך בו, הוא יגיע רחוק.
הוא מאוד טכני, מהיר, חכם. אין סיבה שלא יצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 08:03 
סמל אישי של המשתמש
עד עכשיו הוא ממש גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
שחקן בסדר גמור, אבל לא משחק מספיק ברצף בשביל לצבור ביטחון ולהראות מה הוא יודע. במשחק שהיה באורווה מול ק"ש (אאל"ט, זכרוני אינו מה שהיה פעם) כשנכנס לפני ההארכה היה מצויין עד הסיום והיחיד שעשה משהו. גם אתמול הוא לא היה נורא.

עם מאמן טוב וסגל קצת פחות בינוני מינוס הוא היה יכול להצליח הרבה יותר מהר (והאמור נכון גם לגבי נוסא ואורמוש).

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 10:02 
סמל אישי של המשתמש
מבלי להוריד מהיכולת של עבאס, הייתי מעדיף לראות אתמול שלושה חילופים בהם עולים שחקנים מהנוער שלנו.
אם היה לנו מאמן זה גם כנראה היה קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 11:10 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
מבלי להוריד מהיכולת של עבאס, הייתי מעדיף לראות אתמול שלושה חילופים בהם עולים שחקנים מהנוער שלנו.
אם היה לנו מאמן זה גם כנראה היה קורה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 11:19 
למה מחמוד עבאס בן 30?
ואם כל הכבוד לשחקני הנוער האלה הנוער של הפועל ממש אבל ממש לא נותן לי סימנים של תקווה.

לפי דעתי זה שחקן שיש לו מה לתת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 11:27 
סמל אישי של המשתמש
Dushi כתב:
למה מחמוד עבאס בן 30?
ואם כל הכבוד לשחקני הנוער האלה הנוער של הפועל ממש אבל ממש לא נותן לי סימנים של תקווה.

:ROSE:
ללא ספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מחמוד עבאס
הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 11:27 
קשר התקפי בלי גולים. כל מילה מיותרת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
Dushi כתב:
למה מחמוד עבאס בן 30?

מחמוד עבאס בן 24 בקיץ הקרוב.
מחמוד עבאס שיחק 19 משחקי ליגה, מהם 7 בהרכב הפותח.
למחמוד עבאס יש 0 גולים ו 0 בישולים בליגה
יכול להיות שהוא אחלה שחקן אבל זה לא מתבטא בסטטיסטיקה.
רבאק, תן לילדים שלנו לשחק. גם אם הם לא ישפרו את הסטטיסטיקה, לפחות זה בשר מבשרנו.
איזו מוטיבציה יש לשחקן בנוער אם הוא משחק טוב בנוער אבל לא מקבל הזדמנות הוגנת בבוגרים ומעדיפים במקומו שחקני רכש שלא תרמו עד עכשיו בכלום ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 13:09 
kobster כתב:
Dushi כתב:
למה מחמוד עבאס בן 30?

רבאק, תן לילדים שלנו לשחק. גם אם הם לא ישפרו את הסטטיסטיקה, לפחות זה בשר מבשרנו.
איזו מוטיבציה יש לשחקן בנוער אם הוא משחק טוב בנוער אבל לא מקבל הזדמנות הוגנת בבוגרים ומעדיפים במקומו שחקני רכש שלא תרמו עד עכשיו בכלום ?

בדרך כלל אתה מדבר לענין. הפעם הגזמת.
שננסה להשוות לסטטיסטיקה של אלרואי?
50משחקים 2 גולים?
0 פסים ליעד הנכון?
0 מחשבה במשחק?
מקום ראשון כל משחק כשחקן הכי גרוע של הפועל?

עבאס לא קשר קדמי! הוא צריך להיות מאה פעם לפני אלרואי בהרכב עד שאלרואי יוכיח אחרת. יש לו טאץ' ושכל פי 10 מאלרואי. אחלה שחקן ובטח כרגע אין לך מישהו לפניו להרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
מעדיף את גורדנה..
למרות שהוא היה טוב אתמול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 13:17 
ניצחת איתי הכל כתב:
מעדיף את גורדנה..
למרות שהוא היה טוב אתמול

גם גורדנה. הכוונה שלי הייתה שהוא צריך לקבל ביקורת קילומטר אחרי אלרואי גם אם לא על אותו תפקיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 13:19 
שלום ולא להתראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

kobster כתב:
Dushi כתב:
למה מחמוד עבאס בן 30?

ככה זה שאתה יודע שאם אתה פותח בהרכב אתה תוחלף במחצית.. כדורגל זה הרבה עניין של בטחון.
כאילו פאק תראו את ערן זהבי, אנשים לא החזיקו ממנו בכלל שחקן.. זה הכל היה עניין של בטחון.. הוא לא פתאום למד לשחק כדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

גורדנה צעיר בהרבה מעבאס, פחות מנוסה מעבאס והרבה , הרבה, הרבה יותר טוב מעבאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
yatur כתב:
kobster כתב:
Dushi כתב:
למה מחמוד עבאס בן 30?

50משחקים 2 גולים?
0 פסים ליעד הנכון?
0 מחשבה במשחק?

עבאס לא קשר קדמי! הוא צריך להיות מאה פעם לפני אלרואי בהרכב עד שאלרואי יוכיח אחרת. יש לו טאץ' ושכל פי 10 מאלרואי. אחלה שחקן ובטח כרגע אין לך מישהו לפניו להרכב.

זה האשכול על אלרואי - http://www.shedim.com/bb/viewtopic.php?f=4&t=77619
איפה ראית שהגנתי עליו או שאני חושב שהוא תורם מקצועית יותר מעבאס ?
יכול להיות שאתה צודק ועבאס צריך לעלות בהרכב, הביקורת שלי היתה לגבי החילופים במשחק.
ה"מאמן" החליט על חילוף של קשר אמצע - עבאס במקום גורדנה. מה היה קורה אם הוא היה מעלה את ניר לקס ?
ה"מאמן" היה צריך לראות שאלרואי הולך פעם אחרי פעם עם הראש בקיר ושדמארי בודד בהתקפה, למה לא להעלות את עדן שרם במקום אלרואי ?

אין ביננו ויכוח לגבי תרומתו המקצועית של אלרואי להפועל העונה. תסכים איתי שעד כה תרומתו המקצועית של עבאס היתה אפסית.
הנקודה שלי מתייחסת אך ורק לגבי שילובם של שחקני מחלקת הנוער. קבוצת הנוער עצמה מזעזעת אבל עדיין ישנם שניים-שלושה שחקנים שיותר מראויים להזדמנות הוגנת בקבוצה הבוגרת. בטח במשחק שה"מאמן" מבצע רק חילוף אחד מול קבוצה שבכל החלק האחרון של המשחק חיפשה להתבנקר ולהעביר זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 13:26 
kobster כתב:
yatur כתב:
kobster כתב:
Dushi כתב:
למה מחמוד עבאס בן 30?

50משחקים 2 גולים?
0 פסים ליעד הנכון?
0 מחשבה במשחק?

זה האשכול על אלרואי - http://www.shedim.com/bb/viewtopic.php?f=4&t=77619
איפה ראית שהגנתי עליו או שאני חושב שהוא תורם מקצועית יותר מעבאס ?
יכול להיות שאתה צודק ועבאס צריך לעלות בהרכב, הביקורת שלי היתה לגבי החילופים במשחק.
ה"מאמן" החליט על חילוף של קשר אמצע - עבאס במקום גורדנה. מה היה קורה אם הוא היה מעלה את ניר לקס ?
ה"מאמן" היה צריך לראות שאלרואי הולך פעם אחרי פעם עם הראש בקיר ושדמארי בודד בהתקפה, למה לא להעלות את עדן שרם במקום אלרואי ?

אין ביננו ויכוח לגבי תרומתו המקצועית של אלרואי להפועל העונה. תסכים איתי שעד כה תרומתו המקצועית של עבאס היתה אפסית.
הנקודה שלי מתייחסת אך ורק לגבי שילובם של שחקני מחלקת הנוער. קבוצת הנוער עצמה מזעזעת אבל עדיין ישנם שניים-שלושה שחקנים שיותר מראויים להזדמנות הוגנת בקבוצה הבוגרת. בטח במשחק שה"מאמן" מבצע רק חילוף אחד מול קבוצה שבכל החלק האחרון של המשחק חיפשה להתבנקר ולהעביר זמן.

אני מדגיש רק דבר אחד שהפריע לי ווזה הסטטיסטיקה שהצגת. היא לא רלוונטית. הבנאדאם בקושי משחק. בקושי נכנס פה ושם כמחליף. הסטטיסטיקה לגביו לא רלוונטית. יכול להיות שמישהו אחר יעלה במקומו. לי אין בעיה עם זה. רק אמרתי שאם בסטטיסטיקה עסקינן יש לפני עבאס כמה אחרים שצריכים לקבל ביקורת או לטוס לספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 13:29 
סמל אישי של המשתמש
Dushi כתב:
kobster כתב:
Dushi כתב:
למה מחמוד עבאס בן 30?

ככה זה שאתה יודע שאם אתה פותח בהרכב אתה תוחלף במחצית.. כדורגל זה הרבה עניין של בטחון.
כאילו פאק תראו את ערן זהבי, אנשים לא החזיקו ממנו בכלל שחקן.. זה הכל היה עניין של בטחון.. הוא לא פתאום למד לשחק כדורגל

דושי, ערן זהבי לא נהיה הע"ז ביום אחד אבל שים לב לאיך מנצלים את ההזדמנויות כשנותנים לך :
בעונה הראשונה שלו בבוגרים (08/09) הוא פתח בהרכב 9 פעמים בלבד ועלה כמחליף 19 פעמים. היו לו 7 שערים ובישול
עבאס פתח 7 פעמים ועלה כמחליף 12 פעמים. 0 ו-0.

ערן זהבי שיחק בקבוצה שבקישור שלה היו ורמוט,טלקיסקי ובן לוז.
עבאס משחק בקבוצה שבקישור שלה משחקים אלרואי כהן,מירקו אורמוש וטועמה. היה לו הרבה הרבה יותר סיכוי להראות את עצמו כמו שצריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
דושי, ערן זהבי לא נהיה הע"ז ביום אחד אבל שים לב לאיך מנצלים את ההזדמנויות כשנותנים לך :
בעונה הראשונה שלו בבוגרים (08/09) הוא פתח בהרכב 9 פעמים בלבד ועלה כמחליף 19 פעמים. היו לו 7 שערים ובישול

עבאס משחק בקבוצה שבקישור שלה משחקים אלרואי כהן,מירקו אורמוש וטועמה. היה לו הרבה הרבה יותר סיכוי להראות את עצמו כמו שצריך.

עם החלק הראשון אני מסכים
עם החלק השני פחות. זהבי שיחק בקבוצה הרבה יותר מוכשרת ומאומנת מאוסף החברה האמיצים שרצים ללא תכלית עם סמל הפועל על החולצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מחמוד עבאס
הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
kobster כתב:

עם החלק הראשון אני מסכים
עם החלק השני פחות. זהבי שיחק בקבוצה הרבה יותר מוכשרת ומאומנת מאוסף החברה האמיצים שרצים ללא תכלית עם סמל הפועל על החולצה.

ולכן היה לו יותר קשה לפרוץ ולהוכיח את עצמו כשלפניו ברוטציה משחקים 3 שחקנים שכל אחד מהם עולה על מי שנמצא היום בסגל שלנו.
ועדיין, הוא הצליח.
רק מי שמע"ז מנצח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: