kobster כתב:
לי יש פרשנות אחרת. בדרבי כל השחקנים ראו את ההתנהגות של אביחי וסלים והבינו מה זה אומר כבוד של מועדון ולאיפה אנשים מוכנים להגיע במלחמה על הכבוד שלהם ושלנו. מאז אותו משחק ישנה הרבה יותר מלחמה על הדשא ומחויבות מצד הרבה מאוד שחקנים, כולל כאלה שעולים פצועים לחלוטין ולא מוותרים לעצמם.
מילה קטנה לכל המפקפקים בשי אבוטבול כל העונה. הבן אדם לא התאמן כל השבוע, פוצץ את עצמו בזריקות ובדקה התשעים נתן ספרינטים ומלחמה כמו ילד שהתחיל עכשיו את המשחק. תנו לי עוד עשרה כמוהו וכמו אביחי ותשמרו את כל הדריבלסיטים לעצמכם.
שי
ואם רק היה להם מאמן, במקום בובת סמרטוטים על חוט, היינו גם מנצחים היום.
חיפשתי כל המשחק, ולא הצלחתי למצוא קו אחד. לא בהגנה, לא בקישור. רק החלוץ שלנו הצליח לשמור על קו אחד עם עצמו.
חיכיתי לשינוי שינצל את הטעויות והלחץ בהגנה של קבוצה שלא מתפוצצת מכשרון, לא בתקופה טובה, וכבר איבדה את הבטחון העצמי, שהמאמן שלה נתן לנו מתנה ועלה עם קשר אחורי אחד. כלום. עבאס במקום גורדנה.
המאמן אמור להוביל את השחקנים, לא להתחבא מאחוריהם ולהפקיר אותם לגורלם.
ואחרי כל זה, הם נלחמו וניסו. כל הכבוד.