תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 13:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול עתיד הכדורסל. מצב הצעירים! אשכול מקצועי
הודעהפורסם: 21 מרץ 2012, 21:35 
cscarlos כתב:
Kyahs כתב:
cscarlos כתב:

לא אתה יודע מה בוא נעשה את זה בדרך שלך. בוא שכל הישראלים יהיו בוגרי נוער של הפועל ושכל הזרים יהיו כאלה שלא שיחקו ולא רוצים לשחק במכבי. תעשה לי טובה..
רוצה לשמוע קצת עלי?
אני לא נולדתי אדום כמוך. אני באתי מאהבה לכל הענף הישראלי לכדורסל.
לפני כמה שנים שמעתי על קבוצה מיוחדת שמשחקת בליגה א׳,הפועל אוסישקין שמה.
אין לי מה להגיד, התאהבתי בפרוייקט,התאהבתי בקבוצה ובאוהדים הנפלאים. בקהילה והרצון להיות שונים ובחרתי שאני אהפוך מ״אוהב כדורסל״ לאוהד הפועל. אני מאוהב בקבוצה ומעורב בה. רוצה רק בטובתה. שונא את מכבי שנאה ספורטיבית ולא אוהב את מה שהם עושים לענף. אבל השנאה היא לא משהו שפשוט...אני יודע...בא לי לייחל למוות לאנשים שמזוהים איתה בדוגמה לכם למשל.

אני חייב להגיד שאין לי שנאה כמעט לאף שחקן בלי קשר לקבוצתו (אולי חוץ מפניני אבל זה קשור לאופי שלו ולא לעובדה שהוא במכבי).
אז בשביל מה אני אוהד את הקבוצה? בשביל הקהל בשביל המועדון ובשביל המסורת.
ואם אתה לא חושב שזה מספיק כדי להיקרא אוהד קבוצה אז שיבושם לך.

זכותך לאהוד הפועל מכל סיבה שאתה בוחר לנכון, אבל אל תצפה שיקבלו כאן בהבנה את המילים "מ*בי" ו-"גאווה" באותו משפט.

לא...כי אני אמרתי שמכבי מביאה גאווה כן?? כולה שיש שחקן נוער שלה שאני ממש מחזיק ממנו מה יש? בגלל זה להתחיל לפקפק בנוגע להיותי אוהד הקבוצה? אם לא שמת לב אתה כותב עכשיו בתוך אשכול על השחקנים הצעירים המבטיחים שלנו. ובינהם תימצא גם שחקני מכבי אם תרצה ואם לא.

בפראפרזה: לא...כי אני פקפקתי בהיותך אוהד הקבוצה כן??
אני אחזור שוב על מה שכתבתי, כדי שלא תשייך לי אח"כ דברים שאני לא מתכוון אליהם: אל תצפה שיקבלו כאן בהבנה דיבורים על תחושות גאווה שעולות אצלך משחקני המחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2012, 21:46 
Kyahs כתב:
cscarlos כתב:
Kyahs כתב:
cscarlos כתב:

לא אתה יודע מה בוא נעשה את זה בדרך שלך. בוא שכל הישראלים יהיו בוגרי נוער של הפועל ושכל הזרים יהיו כאלה שלא שיחקו ולא רוצים לשחק במכבי. תעשה לי טובה..
רוצה לשמוע קצת עלי?
אני לא נולדתי אדום כמוך. אני באתי מאהבה לכל הענף הישראלי לכדורסל.
לפני כמה שנים שמעתי על קבוצה מיוחדת שמשחקת בליגה א׳,הפועל אוסישקין שמה.
אין לי מה להגיד, התאהבתי בפרוייקט,התאהבתי בקבוצה ובאוהדים הנפלאים. בקהילה והרצון להיות שונים ובחרתי שאני אהפוך מ״אוהב כדורסל״ לאוהד הפועל. אני מאוהב בקבוצה ומעורב בה. רוצה רק בטובתה. שונא את מכבי שנאה ספורטיבית ולא אוהב את מה שהם עושים לענף. אבל השנאה היא לא משהו שפשוט...אני יודע...בא לי לייחל למוות לאנשים שמזוהים איתה בדוגמה לכם למשל.

אני חייב להגיד שאין לי שנאה כמעט לאף שחקן בלי קשר לקבוצתו (אולי חוץ מפניני אבל זה קשור לאופי שלו ולא לעובדה שהוא במכבי).
אז בשביל מה אני אוהד את הקבוצה? בשביל הקהל בשביל המועדון ובשביל המסורת.
ואם אתה לא חושב שזה מספיק כדי להיקרא אוהד קבוצה אז שיבושם לך.

זכותך לאהוד הפועל מכל סיבה שאתה בוחר לנכון, אבל אל תצפה שיקבלו כאן בהבנה את המילים "מ*בי" ו-"גאווה" באותו משפט.

לא...כי אני אמרתי שמכבי מביאה גאווה כן?? כולה שיש שחקן נוער שלה שאני ממש מחזיק ממנו מה יש? בגלל זה להתחיל לפקפק בנוגע להיותי אוהד הקבוצה? אם לא שמת לב אתה כותב עכשיו בתוך אשכול על השחקנים הצעירים המבטיחים שלנו. ובינהם תימצא גם שחקני מכבי אם תרצה ואם לא.

בפראפרזה: לא...כי אני פקפקתי בהיותך אוהד הקבוצה כן??
אני אחזור שוב על מה שכתבתי, כדי שלא תשייך לי אח"כ דברים שאני לא מתכוון אליהם: אל תצפה שיקבלו כאן בהבנה דיבורים על תחושות גאווה שעולות אצלך משחקני המחלה.

אחחח טוב אם זה כזה חשוב כדי שנוכל להמשיך את האשכול הזה כמו שצריך בלי שיבואו לי עכשיו אוהדי הפועל ויתחילו לפקפק באהדתי לקבוצה אני מוכן להמנע ממילים כמו גאווה+מכבי. בכל מקרה המשפט שלי היה יותר סתמי והמשמעות שלו היתה שאני בעיקר מחזיק ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2012, 21:49 
.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 13:55 
חדשות טובות,צעירים בליגת העל:

בהעדר שחקנים מובילים באשדוד בעקבות פציעות במשחק נגד הבקעה ,אנטון שוטבין (23, 205 סנטר) קלע 8 נקודות והמשיך לתת תפוקה מהמשחק הקודם ביחד עם דניאל גור אריה. שניהם הפכו לשחקני רוטציה אחרי שכבר נראו כמו שחקני פוסטר בכל העונה.(עדיין מעמדם מעורער כיוון שהשיגו את דקותיהם בזכות חיסרון שחקנים)
מי יודע אולי אנטון יממש סוף סוף אפילו חלק קטן מהפוטנציאל שלו.
באופן כללי הישראלים של אשדוד בלטו במשחקים האחרונים.
אחרי המשחק נגד הבקעה דרך אגב, שימי ריגר התחיל לדבר על זה שאולי אפילו צריך רק 2 זרים בליגה. אני באופן אישי אסתפק במספר הלגיטימי של 3 זרים :D

אחרי ההפסד המי יודע כמה של חיפה הוחלט לשחרר את ג׳רמיין ג׳קסון מחיפה ולתת את הבמה לצעירים שבראשם טמיר אריאלי. (הצעירים של חיפה בנוסף הם שון לבנובסקי,דניאל איידן, וסיימון פארין). סילבן לנדסברג הוא מובן מאליו...
סוף סוף צעד חכם אחד של חיפה.
בעונה כל כך גרועה כשבכל מקרה הם לא בפלייאוף ואין יורדות אפשר לפחות לתת במה לצעירים שלהם.

סליחה על הדיליי ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול עתיד הכדורסל. מצב הצעירים! אשכול מקצועי
הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 14:18 
לתת במה לצעירים זה אחלה, אבל לקבל במה במכבי חיפה של השנה? זה ממש מדכא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 20:18 
ההפך, בקבוצה כזאת אין לאן לרדת רק לעלות.
זה לא כאילו בחיפה יש לחץ מסוים מכל סוג שהוא. אם טמיר אריאלי והחברים היו משחקים באשקלון למשל בזמן הקריטי הזה לקבוצה ספק שהם היו מקבלים דקות כשהדקות היו ניתנות רק לשחקנים המובילים.
אז בחיפה יש להם היזדמנות אמיתית לשחק בליגת העל ולקבל ניסיון.

בכל אופן לא יצא לנו לדבר על הצעירים בחיפה שנחשבים לפוטנציאל.

טמיר אריאלי. פוינט גארד בן 22. האח הגדול והמפורסם יותר של לירז אריאלי מטבעון. שחקן כל הנבחרות הצעירות. היה כישרוני מאוד במהלך שנתיו בנוער.
עשה עונה או שתיים נפלאות בטבעון ( קבוצת הבת של חיפה דאז מתוקף היותו שחקן נוער של חיפה) ועלה לליגת העל לראשון לציון ואז תוך כדי העונה הלך לחולון. השנה חתם בחיפה לשנתיים מה שאומר שישחק בחיפה גם בעונה הבאה. (סיבה מצויינת להתחיל לשתף אותו במיוחד במחסור שלהם בגארדים).

שון לבנובסקי. PF 205 בן 19 .בנו של קני לבנובסקי (השחקן שלנו בשנות ה80). שחקן נבחרות הגילאים הצעירים. אתלט נדיר. חתם בחיפה ל3 שנים.

דניאל איידן. 204,22 PF . שיחק שנה שעברה בליגה הלאומית. הרבה אמרו אצלנו שהיינו רוצים לראת אותו בקבוצה.
שיחק שנה שעברה בבארי ורשם ממוצעים של 12.5 נקודות 7 ריבאונד ו1.8 חסימות. שיחק בכל הנבחרות חוץ מהבוגרת
חתם בחיפה לשנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 20:58 
ששוטבין ימות ויפה שעה אחת קודם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2012, 12:25 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/197516.html

הבנים של ג'ו דאוסן (שון) ושל סלאובדאן דרפיץ (דןלב) הוזמנו לסגל העתודה.

לעתודה אנו משגרים את אברמוביץ ואלפסי

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2012, 19:07 
קודם כל הכבוד לצעירים שלנו. אבל כרגע אני לא רואה אותם בעתודה.
כבר רשמתי מי צריך להיות בעתודה. מכל השמות שנמצאים ברשימה הענקית הזו שדרוקר זימן מצאתי אולי כבקושי כמה ראויים.
ומעניין מה קרה ברשימת נבחרת הנוער לשחקנים מהאקדמיה כמו יוחאי צוקרמן איתי שגב זנזורי איליה סרור וכל השנתון ההוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2012, 13:16 
למה אוראל לב בן אלטיט ונעם לייש לא מוזכרים בכלל בכתבה גם בספסל וגם בone? גם איגור קולשוב לא נכלל בנבחרת הנוער כרגע. למעשה כל השחקנים הצעירים שמשחקים באמריקה בכלל לא רשומים ברשימה של נבחרת הנוער והעתודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 09:06 
http://www.safsal.co.il/article.aspx?id=19464

נבחרת הקדטים ניצחה במשחק ידידותי את אלופת אירופה לקבוצות נוער רייקה הקרואטית אחרי שביום חמישי האקדמיה שנתון 95 ניצחה אותה גם היא. אמור להתקיים עוד משחק היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 22:06 
29 נק' ו-10 אס' לברנדוויין בניצחון של קולובז'ג
בן 22, תוצר מחלקת הנוער של בני השרון

http://one.co.il/Article/197642.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 09:41 
מרשים ביותר.
הרבה מזלזלים בליגה הפולנית אבל תכלס היא ליגה יותר טובה מכל הליגות באירופה שאנחנו משחקים מולם בבלקנית.(חוץ מהסרבית)
עודד מחזיק באזרחות פולנית ולכן שיחק שם כמקומי (כנראה בין הטובים ביותר שם).
יש שמועות על כך שהמאמן הלאומי של פולין חושב כבר על עודד בתור מתאזרח בנבחרת.
(דומה למקרה של השחקן מהכדורגל מה שמו).

האם כדאי לעודד להמשיך ולהתפתח בפולין או שכבר כדאי לו לעבור למדרגה הבאה (ליגת לוטו)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 10:47 
ליגת נערים: עדכון דניאל דנינו.
דניאל עשה כנראה את המשחק הטוב ביותר שלו העונה כאשר העלה את נתניה לחצי הגמר אחרי ווינר שוט(!!!) ו40 נקודות במשחק אליהם הוסיף 9 ריבאונדים (!!!)
http://www.safsal.co.il/article.aspx?id=19449

דניאל מסתמן כבר עכשיו בגילו הצעיר כבין ההבטחות הגדולות ביותר שיש כרגע בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 16:08 
לא צריך לחפש רחוק מדי. יונתן רבינוביץ' ממחלקת הנוער שלנו.
http://www.youtube.com/watch?v=XpDwenRG ... e=youtu.be

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 16:31 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
לא צריך לחפש רחוק מדי. יונתן רבינוביץ' ממחלקת הנוער שלנו.
http://www.youtube.com/watch?v=XpDwenRG ... e=youtu.be

הוא בן 14 והוא 1.8?
מה אומרים הרופאים?זה עוד יגדל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 16:43 
מניסיון עדיף להתלהב מגובה של שחקן רק כשהוא מבוסס.
אני דוגמה מושלמת. הייתי 1.80 בגיל 14 ומאז 5 שנים אחר כך ואני יכול להגיד שנראה לי שנמכתי :cry:
וכדי לשמור את היונתן הזה. שחס וחלילה לא יחטפו אותו האגודות הגדולות יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 17:12 
מישהו שמבין במחלקת הנוער שלנו - למה בליגת ילדים א' שפלה רשומות שתי קבוצות ילדים של הפועל?
לפי הטבלה, להפועל תל אביב אוסישקין (הקבוצה של יונתן רבינוביץ' מלמעלה) מאזן 0-16 מה שאומר ששני מחזורים לסיום הליגה היא הבטיחה עלייה לליגת ילדים א' לאומית...
מתי חגיגות האליפות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 18:21 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה בכל האשכול הזה זה שהוא משמש לעוד פוטנציאל סקאוטינג למחלה.
תרצו או לא תרצו, יש פה מועדונים ממדינה שלמה שמשרתים קבוצה אחת בלבד, ואני לא יודע איך אנחנו נוכל למנוע מהמועדון שלנו להפוך גם לכזה, רוצה לראות שחקן 1, 1(!!!!) שאומר לא למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 11:55 
סמל אישי של המשתמש
לא צעיר אמנם, אבל מתחבר לנושא האשכול - רוזנפלט אתמול 28 נקודות ו15 ריבאונדים.
כשנותנים לשחקנים לשחק, בסופו של דבר חלקם יוכיח את עצמו. כשמביאים 6 זרים לפניהם, הסיכוי לזה קטן משמעותית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 13:51 
cscarlos כתב:
דניאל עשה כנראה את המשחק הטוב ביותר שלו העונה כאשר העלה את נתניה לחצי הגמר אחרי ווינר שוט(!!!) ו40 נקודות במשחק אליהם הוסיף 9 ריבאונדים (!!!)

ואיך זה שהוא לא בסגל הקדטים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 15:41 
קופיפו כתב:
cscarlos כתב:

בשתי מילים : פוליטיקה והאקדמיה.
האקדמיה עצמה היא רעיון מבורך ואין שום דבר רע נגדה באופן אישי.
הבעיה הגדולה היא ניסיון האפליה של האיגוד של האקדמיה על פני שאר האגודות.
בשביל ששחקן שלא מהאקדמיה יכנס לנבחרת צעירה הוא צריך להעלות לפחות ב4 דרגות על מקבילו מהאקדמיה.
ואם כל הכבוד זה לא תחרות בריאה.
במצב אוטופי אולי חצי מהסגל של הנבחרת היה מורכב משחקני האקדמיה וזה היה מקובל. אך כיום אולי תמצא 3 שחקנים מהאגודות וזה רק אם הם ממש תותחים. (בנבחרת הנוער למשל אלה נאור שרון,יניב סלומון ועידן זלמנסון).
שחקני האקדמיה הם בין השחקנים המוכשרים בארץ ואם זה אין ספק אבל יש הרבה כישרונות בולטים אחרים שמפוספים בגלל אפליה זו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 15:52 
הפועל כתב:
לא צעיר אמנם, אבל מתחבר לנושא האשכול - רוזנפלט אתמול 28 נקודות ו15 ריבאונדים.
כשנותנים לשחקנים לשחק, בסופו של דבר חלקם יוכיח את עצמו. כשמביאים 6 זרים לפניהם, הסיכוי לזה קטן משמעותית

כן עשה וואחד פריצה.
חבל שהוא עושה אותה בגיל 27/28 אבל זה עדיין סוג של ישראלי גבוה.
בני השרון זה מקום מושלם לקבל במה במיוחד במצבה הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 15:56 
סמל אישי של המשתמש
cscarlos כתב:
קופיפו כתב:
cscarlos כתב:

בשתי מילים : פוליטיקה והאקדמיה.
האקדמיה עצמה היא רעיון מבורך ואין שום דבר רע נגדה באופן אישי.
הבעיה הגדולה היא ניסיון האפליה של האיגוד של האקדמיה על פני שאר האגודות.
בשביל ששחקן שלא מהאקדמיה יכנס לנבחרת צעירה הוא צריך להעלות לפחות ב4 דרגות על מקבילו מהאקדמיה.
ואם כל הכבוד זה לא תחרות בריאה.
במצב אוטופי אולי חצי מהסגל של הנבחרת היה מורכב משחקני האקדמיה וזה היה מקובל. אך כיום אולי תמצא 3 שחקנים מהאגודות וזה רק אם הם ממש תותחים. (בנבחרת הנוער למשל אלה נאור שרון,יניב סלומון ועידן זלמנסון).
שחקני האקדמיה הם בין השחקנים המוכשרים בארץ ואם זה אין ספק אבל יש הרבה כישרונות בולטים אחרים שמפוספים בגלל אפליה זו.

אני דוקוא יכול להבין גישה שכזאת. מעדיפים שחקנים שרצים ביחד הרבה זמן, גם אם מתישהו מתגלה שיש אולי מישהו בחוץ שטוב יותר ממישהו בפנים.
מנסים לבנות שלם שגדול מסכום חלקיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 16:03 
הפועל
אם אתה מסתכל מבחינה מקצועית נטו,יכול להיות שרוב מכריע של שחקנים מאותו קבוצה עם כימיה וניסיון משותף +חיזוק ממוקד של שחקנים מהאגודות יכול להביא תוצאות בנבחרות. אבל אני מעדיף את הגישה שאומרת שמי שיהיה טוב מספיק ישחק בנבחרת.
אני לא אוהב את המצב שקורה עכשיו שהאיגוד בכוונה מפלה שחקנים שבחרו לא להיות חלק מהפרוייקט.(הוא אפילו אמר באופן ישיר שמי שיבחר לא להיות באקדמיה סיכוייו בנבחרות יקטן.
אני מאוד מחזיק מהפרוייקט והחממה שהיא נותנת לשחקנים המוכשרים ביותר אבל ברמה העקרונית מצב הנבחרות חורה לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 10:05 
לפי מה שאתה אומר האקדמיה אמורה להיות הקבוצה הכי טובה בליגות הנוער ובכל זאת הם לא מספקים תוצאות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 11:23 
קופיפו
איך הגעת למסקנה זו?
אם הם היו משחקים כיום בליגת הנוער אין לי ספק שהם היו מביסים את כל הליגה כמו מה שמכבי עושה לליגה שלנו 40 שנה.
היום כל השנתון של ה94 תחילת 95 משחק בליגה ארצית בוגרים ונותן חתיכת תוצאות. מי שמשחק כרגע בליגת הנוער זה שנתון 95 תחילת 96 והשנה כבר התחילו לשחק בליגת הנוער גם 97 כמדומני.

(המספרים=שנת לידה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2012, 14:45 
cscarlos כתב:
קופיפו
איך הגעת למסקנה זו?
אם הם היו משחקים כיום בליגת הנוער אין לי ספק שהם היו מביסים את כל הליגה כמו מה שמכבי עושה לליגה שלנו 40 שנה.
היום כל השנתון של ה94 תחילת 95 משחק בליגה ארצית בוגרים ונותן חתיכת תוצאות. מי שמשחק כרגע בליגת הנוער זה שנתון 95 תחילת 96 והשנה כבר התחילו לשחק בליגת הנוער גם 97 כמדומני.

(המספרים=שנת לידה)

נראה לי באיזשהו מקום קצת דבילי, למרות כל ההיתרונות שיש בלשחק עם בוגרים החברה הצעירים מפספסים המוןכשהם לא משחקים מול בני גילם.
היתרון הפיזי שיש לבוגרים ארצית הוא אומנם חיוני להמשך שלהם אבל אין לי ספק שלשמור על שחקן נוער מוכשר יהיה יותר קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2012, 15:41 
קופיפו כתב:
cscarlos כתב:
קופיפו
איך הגעת למסקנה זו?

(המספרים=שנת לידה)

נראה לי באיזשהו מקום קצת דבילי, למרות כל ההיתרונות שיש בלשחק עם בוגרים החברה הצעירים מפספסים המוןכשהם לא משחקים מול בני גילם.
היתרון הפיזי שיש לבוגרים ארצית הוא אומנם חיוני להמשך שלהם אבל אין לי ספק שלשמור על שחקן נוער מוכשר יהיה יותר קשה.

קופיפו
לא הבנתי איך זה דבילי בכל צורה.
למה עדיף לשחק מול מישהו בגיל שלהם עם אמנם יותר כישרון משחקן בוגרים שאולי בגיל 18 היה פחות טוב אבל כיום נמצא בשיאו (יותר מהיר יותר חזק יותר טכניקה בקיצור יותר טוב). בגיל הזה (הבוגרים) השחקנים עצמם יותר מוכשרים. אולי פחות פוטנציאל אבל בהחלט הם יריב טוב לשיפור השחקנים מהאקדמיה.
ליגת הנוער הייתה יריב טוב כשהם היו בני 16-17. עכשיו צריך לעלות את הרמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2012, 16:06 
חוץ מיזה אל תשכח שהמטרה של האקדמיה זה להכין שחקנים לבוגרים ולמימוש פוטנציאל. לשחק בגיל 18 בבוגרים זה הכנה טובה לכך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: