תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 09:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בעלים שמכה ילד, עובד של פ"ת שמכה שחקן, זה באמת יותר מזעזע?
הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אדום נחמד כתב:
chimpfive כתב:
כרגיל אתה מייצר מציאות מדומה ועולה להתקפה, אף אחד לא ביקש ממך מדליה או ציון לשבח, תיתרכז במסר, ואני אחזור בשבילך שוב פעם, דגמי בין הבודדים שמסקרים את הפועל ולא נותנים הנחות לטביב, הוא לא מבקש ממך הכרה מיוחדת,ההפך הוא הנכון. ובתור אחד שמתבכיין שמתקיפים אותו אישית, הכינוי סטופר הוא די מבזה, סתם ככה לרענן את המודעות העצמית.
את המסר התקיף שלך על התקשורת ככלל, אתה מוזמן להפנות לעורכי התוכן של וואן, ידיעות, מעריב, ספורט 5, והארץ, אם צריך נצייר לך מטרה עם חץ שיהיה לך יותר נוח.

אתה חתיכת איש עלוב.
לא עליתי להתקפה ולא ייצרתי שום מציאות מדומה. עניתי לענין, דיברתי עובדות, ולא התלהמתי. בטח ובטח שלא כלפיך. הכינוי סטופר הודבק לו באשמתו הישירה, ואם זה מעליב אותו, זה כי הוא יודע שהוא פישל.
ולסיום-אני מסרב מעתה ואילך לשחק במשחק התקופנות הטיפשי שלך. דרך צלחה.

טמבל, כבר מזמן הפסקתי להתייחס אליך ישירות , הטרחנות שלך שברה שיאים עם הדרישות שלך לדעת מה מטה המאבק יעשה עם התרומה שלך. אז דחוף את הכינויים שלך ולך שתה מים.

טמבל, התגובה הזו והקודמת היא התיחסות אלי ישירות. אתה מגוחך. תראה מה אתה מקשקש פה. איך הדיון על עיתונאים קשור לבקשה שלי לדעת מה מטה המאבק מתכוון לעשות? ומה זה עניינך בכלל?
אתה איש מסכן שמחפש לריב. אני קצת מרחם עליך.
לך שתה מים... :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
נחמד וצ'ימפ, לא מבין למה צריך להגיע לרמות האלו.

לעניין,אני מתחבר לכיוון של צ'ימפ שגם אם זועקים וצועקים על אוזלת ידה של התקשורת, צריך גם לדעת על מי לצעוק ובאיזה מינון.
לתקוף את עמיקם על כל תגובה שלו פה לא משרתת שום דבר חוץ מהוצאת קיטור.
יודגש שאני לא אומר שצריך להגיד לו תודה שהוא עושה את העבודה שלו, אבל יחסית לשאר הטינופת שהולכת בתקשורת הוא עוד איכשהו שומר על רמה סבירה.
מהמקרים שצריך להיות חכם ולא צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

לעניין,אני מתחבר לכיוון של צ'ימפ שגם אם זועקים וצועקים על אוזלת ידה של התקשורת, צריך גם לדעת על מי לצעוק ובאיזה מינון.
יודגש שאני לא אומר שצריך להגיד לו תודה שהוא עושה את העבודה שלו, אבל יחסית לשאר הטינופת שהולכת בתקשורת הוא עוד איכשהו שומר על רמה סבירה.

אני השתתפתי בגועל, מודה. אין באמת משמעות למי התחיל. אנחנו לא בגן. עם זאת, אין לי מושג למה הוא התנפל עלי.. וזו ההתיחסות האחרונה שלי לנושא.

ולעניין, אני לא חושב שיש בינינו ויכוח גדול בנושא. אמרתי בצורה מאוד מפורשת שעל סיקור אובייקטיבי לא צריך לפרגן. אני לא חושב שיוצאים עליו על כל תגובה פה. יצאו עליו כשהוא העיר שליהי טביב עושה עבודה טובה. לא יוצאים עליו בדיון על מכבי פ"ת.
בנוסף, טרם השתכנעתי (ולאור העבר שלו אני לא רואה איך זה יקרה) שהפרסומים שלו הם מאהבת הפועל. אפילו לא מיושרה מקצועית (הוא ידע לטנף אותנו בלי סיבה כשזה התאים לו) ככה שאני לא מבין למה צריך להעריך אותו יותר מדי.
הערתי גם שאם עיתונאי רוצה קרדיט, שילך ויחקור ויחשוף ולא רק יסקר ארועים כמות שהם.

זה מזכיר לי את הדיון על בני יהודה, והאם מגיע להם קרדיט שלא הפסידו בכוונה נגד חיפה. לא יודע מה היתה דעתך בנושא, אבל בברור זכור לי שהדעה הרווחת היא שכל הכבוד להם, אבל לא מגיע להם פרחים על שהיו ספורטיביים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 13:30 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
kobster כתב:

אני השתתפתי בגועל, מודה. אין באמת משמעות למי התחיל. אנחנו לא בגן. עם זאת, אין לי מושג למה הוא התנפל עלי.. וזו ההתיחסות האחרונה שלי לנושא.

ולעניין, אני לא חושב שיש בינינו ויכוח גדול בנושא. אמרתי בצורה מאוד מפורשת שעל סיקור אובייקטיבי לא צריך לפרגן. אני לא חושב שיוצאים עליו על כל תגובה פה. יצאו עליו כשהוא העיר שליהי טביב עושה עבודה טובה. לא יוצאים עליו בדיון על מכבי פ"ת.
בנוסף, טרם השתכנעתי (ולאור העבר שלו אני לא רואה איך זה יקרה) שהפרסומים שלו הם מאהבת הפועל. אפילו לא מיושרה מקצועית (הוא ידע לטנף אותנו בלי סיבה כשזה התאים לו) ככה שאני לא מבין למה צריך להעריך אותו יותר מדי.
הערתי גם שאם עיתונאי רוצה קרדיט, שילך ויחקור ויחשוף ולא רק יסקר ארועים כמות שהם.

זה מזכיר לי את הדיון על בני יהודה, והאם מגיע להם קרדיט שלא הפסידו בכוונה נגד חיפה. לא יודע מה היתה דעתך בנושא, אבל בברור זכור לי שהדעה הרווחת היא שכל הכבוד להם, אבל לא מגיע להם פרחים על שהיו ספורטיביים.

דעתי במקרה של בני יהודה היתה ונשארה שהיו מתי מעט שם שהפגינו ספורטיביות (ממש לא כל הקבוצה) והצליחו לא להפסיד לחיפה הלחוצה.
אם צעירי כובש ומבקש סליחה מהקהל של חיפה מיד אחר כך, זה קצת מראה על הלך הרוחות שהיה בקרב השחקנים. מי שבחר להתאמץ, התאמץ. היו גם כאלה שלא.

לגבי עמיקם, אני חושב שיחסית הוא אובייקטיבי והוא פשוט הרע במיעוטו. גם את המעט הזה לא צריך להרוס.
לגבי ההערה שלו על ליהי טביב, הגבתי עוד באותו אשכול. אם אורליצקי דיבר עם ליהי, הסביר לה מה צריך לעשות, ראה שהיא מבינה עניין וסיפר על זה לעמיקם, אין עם זה שום בעיה. הוא מדווח את מה שהוא שמע. זז לא אומר שזו דעתו האישית, זה רק אומר שזה מה שהוא שמע והרגיש ממי שהתעסק עם האישור שלנו לאירופה.
זה שהאישור הזה כבר היה צריך להיות מוכן לפני חודשיים, זה סיפור אחר. למה אף אחד לא מעלה כתבה רצינית על כל המחדלים הניהוליים של אלי טביב זה גם נושא בפני עצמו (נושא כואב ומרתיח כאחד). נקודתית, לא חושב שהיה משהו פסול בתגובה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 13:37 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו לא חייבים להסכים. אני מבין מאיפה אתה בא- הוא פשוט מדווח מה שסיפרו לו.
אבל תסכים איתי שהוא חוטא לאמת. הצגת ליהי טביב כאחת ש"מבינה ענין" (מה זה אומר? מבינה עברית?) מסיט את האש מטביב, ועלול לגרום למינוי הזה להראות לגיטימי, כשברור לכולנו שהוא לא, ולא בגלל שהיא הבת שלו.

מה שהתייחסת אליו כנושא בפני עצמו, הוא הנקודה המשמעותית. בשביל שעיתונאי יקבל קרדיט, הוא צריך לעשות טיפה מעבר. על יושרה מקצועית (מה שאני לא בטוח שיש לו)- לא.

והכי חשוב, אתה אומר שלא צריך "לעצבן" עיתונאים שכרגע בצד שלנו, כי הם הרע במיעוטו. בעיני המשפט הזה הוא פשוט עצוב (בעיקר כי הוא נכון). אבל אני לא מבין איפה פה יצאו עליו בלי סיבה? למשל ענין הסטופר- אני זוכר שביום שלאחר המשחק הוא עוד היה פה והתווכח עם אנשים. הוא מעולם לא לקח בחזרה את השטויות שכתב, שהיה נראה כאילו מטרה אחת להן.
ואני חוזר ואומר- גם קופמן בצד שלנו. רק שברור לכולם מבלי שהוא הודה בכך שהכל אצלו אינטרסים. האם אתה סלחן כלפיו באותה מידה, או שהעובדה שהוא בהמה אנושית משנה קצת את דעתך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אנחנו לא חייבים להסכים. אני מבין מאיפה אתה בא- הוא פשוט מדווח מה שסיפרו לו.
אבל תסכים איתי שהוא חוטא לאמת. הצגת ליהי טביב כאחת ש"מבינה ענין" (מה זה אומר? מבינה עברית?) מסיט את האש מטביב, ועלול לגרום למינוי הזה להראות לגיטימי, כשברור לכולנו שהוא לא, ולא בגלל שהיא הבת שלו.

מה שהתייחסת אליו כנושא בפני עצמו, הוא הנקודה המשמעותית. בשביל שעיתונאי יקבל קרדיט, הוא צריך לעשות טיפה מעבר. על יושרה מקצועית (מה שאני לא בטוח שיש לו)- לא.

והכי חשוב, אתה אומר שלא צריך "לעצבן" עיתונאים שכרגע בצד שלנו, כי הם הרע במיעוטו. בעיני המשפט הזה הוא פשוט עצוב (בעיקר כי הוא נכון). אבל אני לא מבין איפה פה יצאו עליו בלי סיבה? למשל ענין הסטופר- אני זוכר שביום שלאחר המשחק הוא עוד היה פה והתווכח עם אנשים. הוא מעולם לא לקח בחזרה את השטויות שכתב, שהיה נראה כאילו מטרה אחת להן.
ואני חוזר ואומר- גם קופמן בצד שלנו. רק שברור לכולם מבלי שהוא הודה בכך שהכל אצלו אינטרסים. האם אתה סלחן כלפיו באותה מידה, או שהעובדה שהוא בהמה אנושית משנה קצת את דעתך?

אין קשר לבהמתיות שלו. קופמן נגוע באינטרסים ויודע טוב מאוד לשתוק כשזה מגיע לחברים שלו, ראה מקרה בן כהן וירון קוריס.
יכול להיות שפספסתי אבל חוץ מנושאים שעוסקים בקביליו יפו (מה זה ?) לא ראיתי איזשהו אינטרס גלוי או סמוי של עמיקם.
כשאתה נמצא במדבר, אתה לא דורך על כל עלה שעושה קצת צל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 14:36 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אין קשר לבהמתיות שלו. קופמן נגוע באינטרסים ויודע טוב מאוד לשתוק כשזה מגיע לחברים שלו, ראה מקרה בן כהן וירון קוריס.
יכול להיות שפספסתי אבל חוץ מנושאים שעוסקים בקביליו יפו (מה זה ?) לא ראיתי איזשהו אינטרס גלוי או סמוי של עמיקם.

אין לי, ולא היה לי מושג מהם האינטרסים של כל כתב וכתב. לי הפריע מאוד ההתיחסות לליהי טביב כ"אחת שיודעת לעבוד", ואני חושב שלו היה מפרסם את הדעה הזו בטור שלו בעיתון זה בפירוש היה סילוף גדול של המציאות, והפיכת מינוי הילדה ללגיטימי. בעיני אין פה כל כך זכר ליושרה, גם אם אני לא מודע לאינטרסים החבויים שלו.
ושוב, הדיון הוא לא עליו. הדיום הוא על כל עיתונאי שמסקר בצורה ישרה את המחאה. עד עתה לא ראיתי אף "עיתונאי" שהלך וחקר ובדק ועשה משהו למען חשיפת הפרצוף של טביב. להפך, כל העבודה הקשה שאנחנו עושים, כולל הארוע עם האוהדים הקדושים בשבוע שעבר, נעלמים כלא היו. אף אחד כבר לא מדבר על הנושא שבכותרת למשל. הכיצד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
kobster כתב:

אין לי, ולא היה לי מושג מהם האינטרסים של כל כתב וכתב. לי הפריע מאוד ההתיחסות לליהי טביב כ"אחת שיודעת לעבוד", ואני חושב שלו היה מפרסם את הדעה הזו בטור שלו בעיתון זה בפירוש היה סילוף גדול של המציאות, והפיכת מינוי הילדה ללגיטימי. בעיני אין פה כל כך זכר ליושרה, גם אם אני לא מודע לאינטרסים החבויים שלו.
ושוב, הדיון הוא לא עליו. הדיום הוא על כל עיתונאי שמסקר בצורה ישרה את המחאה. עד עתה לא ראיתי אף "עיתונאי" שהלך וחקר ובדק ועשה משהו למען חשיפת הפרצוף של טביב. להפך, כל העבודה הקשה שאנחנו עושים, כולל הארוע עם האוהדים הקדושים בשבוע שעבר, נעלמים כלא היו. אף אחד כבר לא מדבר על הנושא שבכותרת למשל. הכיצד?

אני מנחש שזה קשור לאמיר דן ואיומי תביעות הדיבה שלו. יש פה משתמש שעובד בעריכה של ערוץ 2 ועוד מספר כותבים ברמה כזו או אחרת שיוכלו להרחיב יותר אבל לדעתי עד שאין עובדות יצוקות אף אחד לא יפתח פה ויעלה את זה לכותרות.
העלתי את זה כבר לפני כן, אבל לי אישית לא ברור מה קורה עם העדות של הרופא המומחה והדיאגנוזה שלו לגבי החור בעור התוף של הנער שהותקף. נכתב במספר מקומות שמחכים רק לאבחון שלו ואז יחליטו אם להעביר את התיק לפרקליטות.

לגבי ליהי, כולנו משתוללים פה מכעס על כל ההתנהלות הבזויה במועדון אבל צריך לזכור שהיא בתפקיד הזה כי האבא הנוכל שלה מינה אותה לעשות אותו.
כל אחד היה רוצה לראות בתפקיד הזה (CFO) מישהו הרבה יותר רציני מסטודנטית בת 23 אבל זה מה יש, לצערנו.
משהו בתוכי אומר שהיא לא היתה מציעה את עצמה לתפקיד מלכתחילה, ואם כבר היא עושה אותו אז שתעשה אותו טוב.
בשורה התחתונה, קיבלנו את האישור, כנראה לא מעט בגלל העבודה שהיא עשתה. למה חיכו עם זה כל כך הרבה זמן זו כבר שאלה ניהולית שצריך להפנות לבעלים שלנו שלהמתין לרגע האחרון זו דרך חיים אצלו. לא צריך לעשות פיל מזבוב, בסך הכל עמיקם כנראה העביר הלאה את מה שהוא שמע מגורמים מוסמכים שעבדו מול בת הנוכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 15:29 
kobster כתב:
אדום נחמד כתב:
kobster כתב:

אני מנחש שזה קשור לאמיר דן ואיומי תביעות הדיבה שלו. יש פה משתמש שעובד בעריכה של ערוץ 2 ועוד מספר כותבים ברמה כזו או אחרת שיוכלו להרחיב יותר אבל לדעתי עד שאין עובדות יצוקות אף אחד לא יפתח פה ויעלה את זה לכותרות.
העלתי את זה כבר לפני כן, אבל לי אישית לא ברור מה קורה עם העדות של הרופא המומחה והדיאגנוזה שלו לגבי החור בעור התוף של הנער שהותקף. נכתב במספר מקומות שמחכים רק לאבחון שלו ואז יחליטו אם להעביר את התיק לפרקליטות.

לגבי ליהי, כולנו משתוללים פה מכעס על כל ההתנהלות הבזויה במועדון אבל צריך לזכור שהיא בתפקיד הזה כי האבא הנוכל שלה מינה אותה לעשות אותו.
כל אחד היה רוצה לראות בתפקיד הזה (CFO) מישהו הרבה יותר רציני מסטודנטית בת 23 אבל זה מה יש, לצערנו.
משהו בתוכי אומר שהיא לא היתה מציעה את עצמה לתפקיד מלכתחילה, ואם כבר היא עושה אותו אז שתעשה אותו טוב.
בשורה התחתונה, קיבלנו את האישור, כנראה לא מעט בגלל העבודה שהיא עשתה. למה חיכו עם זה כל כך הרבה זמן זו כבר שאלה ניהולית שצריך להפנות לבעלים שלנו שלהמתין לרגע האחרון זו דרך חיים אצלו. לא צריך לעשות פיל מזבוב, בסך הכל עמיקם כנראה העביר הלאה את מה שהוא שמע מגורמים מוסמכים שעבדו מול בת הנוכל.

אם למנהלת יש 10 תפקידים והיא עשתה אחד מהם באופן סביר קשה מאד להגדיר את זה כמנהלת מצוינת.
אם כבר היה צריך לכתוב שבנוגע לאישור היא התנהלה מצוין אבל טוב שנזכרה לעשות את זה מצוין ביום האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 15:42 
גם כשעמיקם כתב עלינו, וזה נאמר לו גם אישית, הוא כותב חלבי, כאילו כדי לצאת ידי חובה. בניגוד לרבים אחרים אני לא חושב שהוא מגיע מרע טהור או מטמטום או שפלות או חיפוש אחרי הצהבהבות, אבל גם הוא כבר שנים חוטא למקצוע כפי שהיינו רוצים לראותו, ומזמן מזמן כבר הלך לאיבוד. הוא הפגין צביעות כל כך הרבה פעמים שכבר איבדתי את הספירה.
ועדיין, לי ברור שמי שמנסה להוביל את המאבק נגד טביב מחפש להישען על מי שרק יכול, וזה קשר של אינטרסים בין אוהדים לעיתונאי.
אגב, עכשיו הגיע לפקס של העבודה טופס לחידוש מנוי למעריב לאיזה מישהו, ואדון עמיקם נמנה בין הכותבים שהעיתון מתגאה בהם, והוא כתב הספורט היחיד שם... ( לא אייל לוי ופוהורילס הבכירים ממנו מוזכרים ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
בני12, ההתייחסות של עמיקם היתה גם היא רק לעניין אישור ההשתתפות באירופה מול הבקרה התקציבית.
ליהי בהגדרה לא מתעסקת בניהול אנשים אלא בניהול כספים. האבא החלאה שלה נתן לה משימה ספציפית, היא עשתה אותה יותר טוב מניר ענבר ודורון אוסידון.
בזאת תם כל ניסיון ההגנה שלי לכאורה עליה. בשניה שאבא שלה יעזוב אותנו במהרה בימינו גם היא תארוז את עצמה איתו.
הנקודה העיקרית היא שלא צריך להתנפל על כל תגובה של עמיקם שלא מיישרת קו עם העליהום (המוצדק) על טביב בפורום.
הוא עיתונאי, שיעשה את העבודה שלו בצורה אובייקטיבית ומקצועית. אין צורך להתלהם ולקלל אותו על דיווחים אובייקטיביים שלו.
כן לגיטימי לצפות ממנו ומכל כתב אחר שמסקר את הפועל לא לזנוח את הנושא שבכותרת האשכול מבלי להיכנס לפינות של תביעות דיבה למינהן.
כולם עסוקים כבר יומיים בבעל תפקיד שהיכה שחקן, אם העיסוק בבעלים שהיכה אוהד היה רבע מזה, הנוכל לא היה יכול לעבור דירה בשקט ולהינות מהחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: