אדום נחמד כתב:
kobster כתב:
נחמד וצ'ימפ, לא מבין למה צריך להגיע לרמות האלו.
לעניין,אני מתחבר לכיוון של צ'ימפ שגם אם זועקים וצועקים על אוזלת ידה של התקשורת, צריך גם לדעת על מי לצעוק ובאיזה מינון.
לתקוף את עמיקם על כל תגובה שלו פה לא משרתת שום דבר חוץ מהוצאת קיטור.
יודגש שאני לא אומר שצריך להגיד לו תודה שהוא עושה את העבודה שלו, אבל יחסית לשאר הטינופת שהולכת בתקשורת הוא עוד איכשהו שומר על רמה סבירה.
מהמקרים שצריך להיות חכם ולא צודק.
אני השתתפתי בגועל, מודה. אין באמת משמעות למי התחיל. אנחנו לא בגן. עם זאת, אין לי מושג למה הוא התנפל עלי.. וזו ההתיחסות האחרונה שלי לנושא.
ולעניין, אני לא חושב שיש בינינו ויכוח גדול בנושא. אמרתי בצורה מאוד מפורשת שעל סיקור אובייקטיבי לא צריך לפרגן. אני לא חושב שיוצאים עליו על כל תגובה פה. יצאו עליו כשהוא העיר שליהי טביב עושה עבודה טובה. לא יוצאים עליו בדיון על מכבי פ"ת.
בנוסף, טרם השתכנעתי (ולאור העבר שלו אני לא רואה איך זה יקרה) שהפרסומים שלו הם מאהבת הפועל. אפילו לא מיושרה מקצועית (הוא ידע לטנף אותנו בלי סיבה כשזה התאים לו) ככה שאני לא מבין למה צריך להעריך אותו יותר מדי.
הערתי גם שאם עיתונאי רוצה קרדיט, שילך ויחקור ויחשוף ולא רק יסקר ארועים כמות שהם.
זה מזכיר לי את הדיון על בני יהודה, והאם מגיע להם קרדיט שלא הפסידו בכוונה נגד חיפה. לא יודע מה היתה דעתך בנושא, אבל בברור זכור לי שהדעה הרווחת היא שכל הכבוד להם, אבל לא מגיע להם פרחים על שהיו ספורטיביים.
דעתי במקרה של בני יהודה היתה ונשארה שהיו מתי מעט שם שהפגינו ספורטיביות (ממש לא כל הקבוצה) והצליחו לא להפסיד לחיפה הלחוצה.
אם צעירי כובש ומבקש סליחה מהקהל של חיפה מיד אחר כך, זה קצת מראה על הלך הרוחות שהיה בקרב השחקנים. מי שבחר להתאמץ, התאמץ. היו גם כאלה שלא.
לגבי עמיקם, אני חושב שיחסית הוא אובייקטיבי והוא פשוט הרע במיעוטו. גם את המעט הזה לא צריך להרוס.
לגבי ההערה שלו על ליהי טביב, הגבתי עוד באותו אשכול. אם אורליצקי דיבר עם ליהי, הסביר לה מה צריך לעשות, ראה שהיא מבינה עניין וסיפר על זה לעמיקם, אין עם זה שום בעיה. הוא מדווח את מה שהוא שמע. זז לא אומר שזו דעתו האישית, זה רק אומר שזה מה שהוא שמע והרגיש ממי שהתעסק עם האישור שלנו לאירופה.
זה שהאישור הזה כבר היה צריך להיות מוכן לפני חודשיים, זה סיפור אחר. למה אף אחד לא מעלה כתבה רצינית על כל המחדלים הניהוליים של אלי טביב זה גם נושא בפני עצמו (נושא כואב ומרתיח כאחד). נקודתית, לא חושב שהיה משהו פסול בתגובה שלו.