תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 02:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בעלים שמכה ילד, עובד של פ"ת שמכה שחקן, זה באמת יותר מזעזע?
הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 10:50 
עם על הכותרות, והדיונים הסוערים על מכבי לוזן, יש משהו שנראה לי קצת מוזר וזה בעיקר פרופורציות.
ועל מה הסערה? שחקן של הפועל חיפה שנתן מכות לשחקן של פ"ת, עובד של פ"ת, ועוד אחד עם עבר בקבע בצבא, שפורץ לדשא לסגור חשבון עם חטיב,
השחקן מתאשפז בבית חולים, וכל התקשורת כולל אותנו סוערים ורוגשים, ואכן הענין מזעזע.
רק שקצת לפני חודש או יותר, עובר ילד בן 17 בביתו של אחד, אלי טביב, בעלים של הפועל תל אביב, אותו טביב שמחבר את המועדון שלנו בחבל טבור עם משפחת העבריינים מהמושבה. הילד מקלל, טביב והמאבטח יוצאים החוצה תופסים את הילד, בועטים בו כשהוא שרוע על הקרקע ולא מפסיקים עד שהוא מתאשפז בבית חולים, וכל זה כאשר מיטב החולריות - ברקוביץ', אוחנה, שרף, מצדיקים את טביב.
אז אני בציפייה דרוכה לטורי הדעה של אותם גאונים, אני באמת כולי ציפייה לראות מה יש להם לומר. אבל הם לא מעניינים, וגם לא התקשורת, כי אם זאת הסערה שגורמת לאנשים להיות המומים, בעוד שהם אמורים להיות הרבה יותר בשוק ממה שקרה ברמת אביב, אז באמת שהכדורגל כאן חולה אנוש, וצריך להרוג אותו סופית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בעלים שמכה ילד, עובד של פ"ת שמכה שחקן, זה באמת יותר מזעזע?
הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
ההבדל הוא אחד - זה מצולם ומשודר בלייב, והשני במקרה הייתה הפסקת חשמל וטביב לא יודע איך להפעיל את זה.

זה לא משנה את חומרת המעשה, רק את התייחסות התקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 10:57 
אנשים מזדעזעים כאשר הם רואים משהו, פחות שהדימיון מופעל.
ככה עובד המוח האנושי...

אם הקלטת מביתו של הראיס הייתה משודרת.... היא הייתה גורמת ליותר זעזוע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 10:57 
זה שונה בעוד הקשרים -

מעבר לכך שאין צילומים ממה שקרה ליד הבית של טביב ויכולים להיות חילוקי גרסאות, מה שקרה ליד הבית של טביב זה לא משהו שקרה במהלך משחק או כחלק ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 11:08 
אני מבין את הענין הפסיכולוגי שלא ראו וידאו של האירוע. אני לא מקבל את הענין של "נעשה בבית של טביב" בגלל הסיבה הפשוטה שגם אם זרקו לו אבנים על החלון, ולא זרקו, בעלים של קבוצת כדורגל השתתף בלינץ' בילד, הלינץ' לא נעשה בגנב שנכנס לבית של טביב, הוא לא נעשה באנס, הלינץ' נעשה בילד מחוץ לביתו של טביב. ונגיד והגירסה השקרית של טביב היתה מתקבלת, הוא יכל לתת למאבטח להרחיק את הילד או לקרוא למשטרה. אני לא רואה את יעקב שחר יוצא מהבית שלו לקרוע ילד לגזרים ולשלוח לו מסר שהחברים שלו לא יתעסקו איתו.
ועדיין זה לא משנה את חומרת שני המקרים, שברור שהמקרה של טביב והילד הרבה יותר חמור ממה שקרה בפ"ת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
זה כמו שעל כל פלוץ שהקהל עושה בתחומי האיצטדיון יוצרים מהומה בתקשורת, אבל שאוהדי בית"ר עושים לינצ'ים בילדים מחוץ לאיצטדיון זה לא זוכה למילה בעיתון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 12:42 
סמל אישי של המשתמש
ולענין, מה התחדש בגזרת ההמלצה לפרקליטות ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 13:27 
unknown כתב:
זה כמו שעל כל פלוץ שהקהל עושה בתחומי האיצטדיון יוצרים מהומה בתקשורת, אבל שאוהדי בית"ר עושים לינצ'ים בילדים מחוץ לאיצטדיון זה לא זוכה למילה בעיתון...

כי הם עוברים מאוהדי כדורגל ליהודים... מאוהדי כדורגל שמתפרעים, ליהודים שתוקפים ערבים, שהאחרון הוא מקובל במציאות בישראל היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 13:33 
chimpfive כתב:
אני מבין את הענין הפסיכולוגי שלא ראו וידאו של האירוע. אני לא מקבל את הענין של "נעשה בבית של טביב" בגלל הסיבה הפשוטה שגם אם זרקו לו אבנים על החלון, ולא זרקו, בעלים של קבוצת כדורגל השתתף בלינץ' בילד, הלינץ' לא נעשה בגנב שנכנס לבית של טביב, הוא לא נעשה באנס, הלינץ' נעשה בילד מחוץ לביתו של טביב. ונגיד והגירסה השקרית של טביב היתה מתקבלת, הוא יכל לתת למאבטח להרחיק את הילד או לקרוא למשטרה. אני לא רואה את יעקב שחר יוצא מהבית שלו לקרוע ילד לגזרים ולשלוח לו מסר שהחברים שלו לא יתעסקו איתו.
ועדיין זה לא משנה את חומרת שני המקרים, שברור שהמקרה של טביב והילד הרבה יותר חמור ממה שקרה בפ"ת.

אבל למרות שאני מאמין ב 100% לילד, יש טווח גדול של פרשנות למושג "הרביץ". בתוך המרחב הזה הסיטואציה יכולה לקבל סוגים שונים של עטיפות וניחוחות, גם אם העובדות הטכניות נתונות.
והרי הלם וזעזוע הם מונחים פסיכולוגים וסוציולוגיים, כך שאי אפשר שלא לשים במרכז אלמנטים שמסבירים את ההעצמה של התחושות.
אין ספק שאם אכן בעטו בילד כשהוא שכב, לו האירוע היה מצולם התגובה הציבורית והתקשורתית היתה בליגה אחרת לגמרי. אולי זה היה גומר את הסיפור של טביב בהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 15:06 
אוגוסטוס היל כתב:
chimpfive כתב:

אבל למרות שאני מאמין ב 100% לילד, יש טווח גדול של פרשנות למושג "הרביץ". בתוך המרחב הזה הסיטואציה יכולה לקבל סוגים שונים של עטיפות וניחוחות, גם אם העובדות הטכניות נתונות.
והרי הלם וזעזוע הם מונחים פסיכולוגים וסוציולוגיים, כך שאי אפשר שלא לשים במרכז אלמנטים שמסבירים את ההעצמה של התחושות.
אין ספק שאם אכן בעטו בילד כשהוא שכב, לו האירוע היה מצולם התגובה הציבורית והתקשורתית היתה בליגה אחרת לגמרי. אולי זה היה גומר את הסיפור של טביב בהפועל

אני מסכים, אבל בגדול גם ללא צילום וידאו אני חושב שהאירוע של הבעלים של הפועל והכאת קטין, הרבה יותר אלים ומזעזע ממה שהיה בפ"ת, והסיקור שלו ותחושת ה"לא קרה כלום" מצד התקשורת, משטרה ופרקליטות, מתסכלים ומצביעים על מצב ריקבון מוחלט של כל ה"ענף" הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 15:09 
סמל אישי של המשתמש
cheabuksis כתב:
unknown כתב:

כי הם עוברים מאוהדי כדורגל ליהודים... מאוהדי כדורגל שמתפרעים, ליהודים שתוקפים ערבים, שהאחרון הוא מקובל במציאות בישראל היום.

רק לערבים? 40 בבונים אישפזו 2 אוהדים שלנו חיילים. גם הלינץ' הזה וגם הלינץ' במלחה מחייבים לדעתי הורדת 10 ליגות!
מבלבלים את המוח, לא רחוק היום מרצח. בשני המקרים זה היה שיא הקרוב לרצח! אם הרסיס של הבקבוק בירה חותך איזה עורק, רק אלוהים יעזור...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
צ'ימפ, התקשורת לא אומרת שלא קרה כלום אבל אי אפשר לצאת בנחרצות (לכאורה) אם אין הוכחות שהחלאת אדם הזה בעט באוהד.
לי,לך ולכל מי שפה בערך ברור מה קרה שם אבל אותנו אף אחד לא יתבע דיבה. אם מישהו בתקשורת יבוא ויגיד חד משמעית שטביב תקף את הילד, בעט בו כשהיה ברצפה וצעק עליו שלא הוא ולא החברים שלו יגיעו לשם יותר (מה שקרה על פי העדות של הנער) הוא יחטוף תביעה מצד טביב והכלבלב שלו אמיר דן ויאלץ כנראה להתנצל.
ל"מזלו" של טביב, אין עדות מצולמת למה שקרה שם כך שכרגע כולם עסוקים בהתבצרות בעמדה שלהם. הרופא המהולל היה אמור להגיע בשבוע שעבר לארץ ולתת דיעה אם הנער אכן נפגע בעור התוף שלו כתוצאה מבעיטה או מכה, לא מובן לי למה זה לא מתקדם.
דבר אחד בטוח - אם יוחלט להגיש נגד טביב כתב אישום, התקשורת תוכל לשחרר את הרסן שלה וכל מי שמחכה עכשיו יכנס בו באבי אביו.
עד אז, מה שהעין לא רואה, המוח לא מבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 15:19 
באם התדמית שלנו חשובה : ילד / נער יעבור ליד ביתו ויביע את מחאתו בצורה חוקית .
מקרה האלימות יחזור על עצמו אבל הפעם יהיו מצלמות ממוקמות לתיעוד .
באם התדמית לא חשובה : ילד / נער יעבור ליד ביתו ויביע את מחאתו בצורה חוקית .
מקרה האלימות יחזור על עצמו אבל הפעם ייצאו מהשיחים כמה מאבטחים של הנער .
הערה חשובה - אני נגד אלימות , מבקש לא לראות בכתוב מעלה כעידוד לכך .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 15:47 
kobster כתב:
צ'ימפ, התקשורת לא אומרת שלא קרה כלום אבל אי אפשר לצאת בנחרצות (לכאורה) אם אין הוכחות שהחלאת אדם הזה בעט באוהד.
לי,לך ולכל מי שפה בערך ברור מה קרה שם אבל אותנו אף אחד לא יתבע דיבה. אם מישהו בתקשורת יבוא ויגיד חד משמעית שטביב תקף את הילד, בעט בו כשהיה ברצפה וצעק עליו שלא הוא ולא החברים שלו יגיעו לשם יותר (מה שקרה על פי העדות של הנער) הוא יחטוף תביעה מצד טביב והכלבלב שלו אמיר דן ויאלץ כנראה להתנצל.
ל"מזלו" של טביב, אין עדות מצולמת למה שקרה שם כך שכרגע כולם עסוקים בהתבצרות בעמדה שלהם. הרופא המהולל היה אמור להגיע בשבוע שעבר לארץ ולתת דיעה אם הנער אכן נפגע בעור התוף שלו כתוצאה מבעיטה או מכה, לא מובן לי למה זה לא מתקדם.
דבר אחד בטוח - אם יוחלט להגיש נגד טביב כתב אישום, התקשורת תוכל לשחרר את הרסן שלה וכל מי שמחכה עכשיו יכנס בו באבי אביו.

מחזק את המצב האבסורדי והמושחת של המציאות, מצטער אם זה נשמע תמים מצידי, אבל כן, המצב בכדורגל היום הוא מצב של עבריינות מתקדמת של עולם תחתון, ולצערי זה מרחיק אותי לגמרי מהענף הזה, תמיד אני אעקוב אחרי הפועל והיא תהיה לי חשובה, אבל במצב העניינים הנוכחי שיש לי ילדים, אני לא בטוח שאני רוצה לחנך אותם להיות מעורבים בפח הזבל הזה ומה שפעם תפס מקום מרכזי בחיים שלי הופך עם כל יום שעובר לחלום שמתאייד, מקווה שהמהפכה תגיע בדור שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 15:57 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
kobster כתב:

מחזק את המצב האבסורדי והמושחת של המציאות, מצטער אם זה נשמע תמים מצידי, אבל כן, המצב בכדורגל היום הוא מצב של עבריינות מתקדמת של עולם תחתון, ולצערי זה מרחיק אותי לגמרי מהענף הזה, תמיד אני אעקוב אחרי הפועל והיא תהיה לי חשובה, אבל במצב העניינים הנוכחי שיש לי ילדים, אני לא בטוח שאני רוצה לחנך אותם להיות מעורבים בפח הזבל הזה ומה שפעם תפס מקום מרכזי בחיים שלי הופך עם כל יום שעובר לחלום שמתאייד, מקווה שהמהפכה תגיע בדור שלנו.

לגבי הילדים, כמוני כמוך. במצב העניינים הנוכחי, אין שום סיכוי שאני אחשוף את הדור הבא למה שהולך פה (מה גם שהאישה רואה מה קורה בעצמה ומטילה וטו בצדק)
בדיוק בגלל זה נראה לי שזו דווקא החובה שלנו לעשות הכל כדי שכן נוכל להביא אותם לכדורגל, למרות שהשאלה היא כמה באמת נוכל לשנות עם כל החרא מסביב.
כרגע, המחוג יותר מתקרב לצד של היאוש מאשר לצד של התקווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 16:06 
kobster כתב:
chimpfive כתב:
kobster כתב:

לגבי הילדים, כמוני כמוך. במצב העניינים הנוכחי, אין שום סיכוי שאני אחשוף את הדור הבא למה שהולך פה (מה גם שהאישה רואה מה קורה בעצמה ומטילה וטו בצדק)
בדיוק בגלל זה נראה לי שזו דווקא החובה שלנו לעשות הכל כדי שכן נוכל להביא אותם לכדורגל, למרות שהשאלה היא כמה באמת נוכל לשנות עם כל החרא מסביב.
כרגע, המחוג יותר מתקרב לצד של היאוש מאשר לצד של התקווה.

עושה כמיטב יכולתי למלא את החובה הזאת, לא בטוח שהמאבק הפרטי שלנו ישנה משהו בכדורגל, אבל המטרה להעיף את הסרטן נשארת ללא כל קשר, קודם לנקות את המועדון שלנו, אחר כך אם ישאר כוח שהצעירים יקחו את המושכות לנקות את הכדורגל ממשפחות הפשע בקבוצות ובתקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בעלים שמכה ילד, עובד של פ"ת שמכה שחקן, זה באמת יותר מזעזע?
הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
ההבדל הוא אחד - זה מצולם ומשודר בלייב, והשני במקרה הייתה הפסקת חשמל וטביב לא יודע איך להפעיל את זה.

זה לא משנה את חומרת המעשה, רק את התייחסות התקשורת.

מספיק לראות כמה פעמים שידרו את הקטע של הנגיחה בלופים כדי להבין דבר אחד - אם זה לא צולם - זה לא קיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 20:45 
פותח האשכול צודק לחלוטין.
איך עד היום הבעלים לא נעצר על אלימות כנגד קטין שהיא חמורה בהרבה מקטטה בין "מבוגרים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 20:48 
סמל אישי של המשתמש
מה קורה בכלל עם התלונה על תקיפת הנער?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
מחכים שיעבור עוד קצת זמן ואז יסגרו אותה מחוסר עניין לציבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 21:28 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:

ולכן עלינו להביע ענין תמידי.

אגב, באשכול המקביל ישנו דיון על האם מגיע לסטופר (או כל כתב) מדליה על יושרה וכנות.
אז לא, לא מגיע. אבל אם כתב לוקח את הצעד הזה, ומוביל דעה כנגד הבעלים כשהוא מבסס את זה על עובדות ותחקיר אמיתי, אז יגיע לו שאפו.
לא על סיקור אובייקטיבי, אלא על אקטיביות ויוזמה.
מה שלא ראיתי מאף עיתונאי עדיין. גם לא פלג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 23:53 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אנטיגונה כתב:

ולכן עלינו להביע ענין תמידי.

אגב, באשכול המקביל ישנו דיון על האם מגיע לסטופר (או כל כתב) מדליה על יושרה וכנות.
אז לא, לא מגיע. אבל אם כתב לוקח את הצעד הזה, ומוביל דעה כנגד הבעלים כשהוא מבסס את זה על עובדות ותחקיר אמיתי, אז יגיע לו שאפו.
לא על סיקור אובייקטיבי, אלא על אקטיביות ויוזמה.
מה שלא ראיתי מאף עיתונאי עדיין. גם לא פלג.

לאן הגענו שמצפים שנגיד תודה כשעיתונאי עושה את עבודתו (וזה להבדיל מכל הכלומניקים שיורים על אוטומט והולכים עם העדר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בעלים שמכה ילד, עובד של פ
הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 06:38 
הגענו למציאות, נראה לי שאתם לא מבינים איפה אתם חיים, אולי תודה זה מוגזם, מצד שני להתקיף על עיוור את דגמי שהוא האחרון שמסקר אותנו בצורה הוגנת זה מאוד מטומטם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 08:19 
סמל אישי של המשתמש
היום הוא מסקר בצורה הוגנת בעבר יצא עלינו מכל פינה. פעם למעלה פעם למטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בעלים שמכה ילד, עובד של פ
הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 08:21 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
הגענו למציאות, נראה לי שאתם לא מבינים איפה אתם חיים, אולי תודה זה מוגזם, מצד שני להתקיף על עיוור את דגמי שהוא האחרון שמסקר אותנו בצורה הוגנת זה מאוד מטומטם

להתקיף על עיוור זה לא חכם בלי קשר לכלום.
לומר שהוא האחרון שמסקר אותנו בצורה הוגנת זה טיפה שגוי.
באותה מידה אני יכול לומר שקופמן עושה את זה.
במקרה של קופמן אנחנו מכירים את האינטרס. את של סטופר עדיין לא.
כמו שאמרתי, אם כתב רוצה מדליה, הוא מוזמן לעשות עבודה אמיתית, ולא סתם לכתוב דעה שבמקרה מסתדרת עם הצד שלנו.
למה למשל שהוא לא יברר מה קורה עם כותרת האשכול? לא מעניין אותו מספיק אם בעלי קבוצה הכה ילד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 09:19 
כרגיל אתה מייצר מציאות מדומה ועולה להתקפה, אף אחד לא ביקש ממך מדליה או ציון לשבח, תיתרכז במסר, ואני אחזור בשבילך שוב פעם, דגמי בין הבודדים שמסקרים את הפועל ולא נותנים הנחות לטביב, הוא לא מבקש ממך הכרה מיוחדת,ההפך הוא הנכון. ובתור אחד שמתבכיין שמתקיפים אותו אישית, הכינוי סטופר הוא די מבזה, סתם ככה לרענן את המודעות העצמית.
את המסר התקיף שלך על התקשורת ככלל, אתה מוזמן להפנות לעורכי התוכן של וואן, ידיעות, מעריב, ספורט 5, והארץ, אם צריך נצייר לך מטרה עם חץ שיהיה לך יותר נוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 09:59 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
כרגיל אתה מייצר מציאות מדומה ועולה להתקפה, אף אחד לא ביקש ממך מדליה או ציון לשבח, תיתרכז במסר, ואני אחזור בשבילך שוב פעם, דגמי בין הבודדים שמסקרים את הפועל ולא נותנים הנחות לטביב, הוא לא מבקש ממך הכרה מיוחדת,ההפך הוא הנכון. ובתור אחד שמתבכיין שמתקיפים אותו אישית, הכינוי סטופר הוא די מבזה, סתם ככה לרענן את המודעות העצמית.
את המסר התקיף שלך על התקשורת ככלל, אתה מוזמן להפנות לעורכי התוכן של וואן, ידיעות, מעריב, ספורט 5, והארץ, אם צריך נצייר לך מטרה עם חץ שיהיה לך יותר נוח.

אתה חתיכת איש עלוב.
לא עליתי להתקפה ולא ייצרתי שום מציאות מדומה. עניתי לענין, דיברתי עובדות, ולא התלהמתי. בטח ובטח שלא כלפיך. הכינוי סטופר הודבק לו באשמתו הישירה, ואם זה מעליב אותו, זה כי הוא יודע שהוא פישל.
ולסיום-אני מסרב מעתה ואילך לשחק במשחק התקופנות הטיפשי שלך. דרך צלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 10:01 
chimpfive כתב:

הכינוי סטופר לא מבזה אותו.
הכתבה שהוא כתב ביזתה אותו.

כיום הוא לא נותן הנחות לטביב (דרך אגב, ליהי מנהלת מצוינת) וגם זה באופן יחסי (הוא מביע דיעה על הלגיטימיות של המחאה, אבל לא הרבה יותר מזה).
בשנה שעברה הוא אכל את כל הודעות ה"אמיר דן" מטביב והראל על מצב הקופה בלי לשאול שום שאלה רצינית (לא שאחרים שאלו, אבל אם רוצים לתת לו מדליה ...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 12:29 
אדום נחמד כתב:
chimpfive כתב:

אתה חתיכת איש עלוב.
לא עליתי להתקפה ולא ייצרתי שום מציאות מדומה. עניתי לענין, דיברתי עובדות, ולא התלהמתי. בטח ובטח שלא כלפיך. הכינוי סטופר הודבק לו באשמתו הישירה, ואם זה מעליב אותו, זה כי הוא יודע שהוא פישל.
ולסיום-אני מסרב מעתה ואילך לשחק במשחק התקופנות הטיפשי שלך. דרך צלחה.

טמבל, כבר מזמן הפסקתי להתייחס אליך ישירות , הטרחנות שלך שברה שיאים עם הדרישות שלך לדעת מה מטה המאבק יעשה עם התרומה שלך. אז דחוף את הכינויים שלך ולך שתה מים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 12:46 
צריכים להחזיר את זה לתודעה..לרשום את זה בכל מקום איכשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: