תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 18:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 752 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 26  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: השערוריה הגדולה ביותר
הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 22:05 
Pumpkin כתב:
ערן כתב:
Pumpkin, אף אחד לא רוצה להחמיר. כולם פה מבקשים את מה שאנחנו קיבלנו: 3 נקודות, רדיוסים, סגירת שערים, קנס גדול, הרחקות ארוכות לשחקנים. אה, כן, ושהערעור יידחה במלואו.

ניסיתי להסביר למה לדעתי המקרה שונה אבל באווירת ההתלהמות הזו יהיה קשה לנסות לשכנע...
שוב, הלוזונים הם גועל נפש ואני מתפלל שמכבי פ"ת תרד ליגה, אבל קטטה מסוג זה, עם מעורבים שניתן לזהות ולהעמיד לדין פלילי, לא צריכה להסתיים בעונש דומה לשלנו, שהיה הזוי ותלוש מהמציאות בכל קנה מידה.

אבל אתה הופך כאן את היוצרות. זה לא מובן שמועדון כדורגל צריך להיות אחראי להתנהגות של האוהדים שלו. הם לא עובדים שלו. הוא לא בחר אותם. הוא לא שולט עליהם. הוא לא משלם להם. המצב המיוחד הוא שלמרות שאין אחריות או שליטה יש חבות וענישה, מה שלא קיים בשום מסגרת אחרת.
כאן זה שונה. כאן עובד (כנראה שניים) של המועדון תקף ופצע באורך קשה שחקן. כמו שכל חברה אחראית, אפילו מחוץ לדיני ההתאחדות המרחיבים, למעשים של העובדים שלה, כך גם מכבי פ"ת.

לפי הלוגיקה שלך, אם מחר יענקלה שחר למשל ישחד את שחקני הקבוצה היריבה לפתוח רגליים אז לא יהיה טעם להעניש את מכבי חיפה. לפי הלוגיקה הזאת הורדת נקודות על עבירות כלכליות (כמו שהורידו להפועל פ"ת או אפילו כמו שהורידו לנו כשירדנו ליגה) היא לעולם לא מוצדקת כי אפשר לזהות את העבריינים ולהעניש רק אותם. לפי הלוגיקה הזאת גם אם כל שחקני בית-שאן היו מודים יום אחרי משחק השרוכים שהם פתחו רגליים בכוונה, לא היה אפשר להעניש את המועדון.
זה פשוט לא עובד ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 22:06 
אם להפועל הורידו נק' - את פ"ת צריך להוריד ליגה על כזה דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
עמוס גניש היה מאמן השוערים בקבוצת הנוער שלנו בעונת 2010/11, לפני זה היה מאמן שוערים בהכח רמת-גן

לא מן הנמנע שהוא גם אוכל חינם שהגיע מעמידר של גל יוסף לקבל כסף מהחבר החדש טביבי.
:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
חברה, פמפקין צודק.
הקריאות שלכם הן נקמה נטו. זה כמו שביתר יגידו שאם על כוס קולה הם קיבלו 3 רדיוסים, את הפועל צריך להוריד ליגה.
והם צודקים, אבל לא בסיפא של הדברים.
הפועל לא היו צריכים לקבל את העונש שקיבלו, ומכבי פ"ת צריכה להענש מינורית כשהמעורבים צריכים פשוט להכלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
הכי מצחיק אם יתנו להם משחקים בלי קהל, כאילו שזה משנה שם משהו. להיפך, במשחקי בית יש יותר קהל של היריבה... :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 22:11 
מכבי פ"ת לא יורדת ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 22:13 
RedFox כתב:
לפי הפייסבוק הבועט הוא רס"ר בחיל האוויר, לא מפליא, אנשים תת רמה הנגדים האפסים האלה.

כמה שאני מסכים איתך, מאחד שיודע גם יודע, שנה וחצי הייתי צריך לסבול אפס כזה,גם כן משרת בחייל האויר, גם כן מפתח תקוה, ועוד לחשוב שהוא איך שהשתחררתי נכנס למסלול רנ"ג.. להקיא על אנשים כאלה!!!
אוהדי בית"ר הם ערסים צעצוע לידם, האמ אמא של הגועל נפש, ואני לא מגזים.

נערך לאחרונה על ידי Redfan בתאריך 31 מרץ 2012, 22:18, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 22:14 
moshiko כתב:
מכבי פ"ת לא יורדת ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
חברה, פמפקין צודק.
הקריאות שלכם הן נקמה נטו. זה כמו שביתר יגידו שאם על כוס קולה הם קיבלו 3 רדיוסים, את הפועל צריך להוריד ליגה.
הפועל לא היו צריכים לקבל את העונש שקיבלו, ומכבי פ"ת צריכה להענש מינורית כשהמעורבים צריכים פשוט להכלא.

העונש של הפועל קבע רף ענישה חדש וגבוה יותר. הם היו צריכים לחשוב על מקרים עתידיים. עכשיו שיתמודדו עם ההשלכות שמחייבות ענישה שווה בחומרתה לאירועים חמורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
חברה, פמפקין צודק.

הייתה להם הזדמנות לרדת מהעץ שהפועל הגישה ערעור, עכשיו הרף עלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
אדום נחמד כתב:
חברה, פמפקין צודק.

העונש של הפועל קבע רף ענישה חדש וגבוה יותר. הם היו צריכים לחשוב על מקרים עתידיים. עכשיו שיתמודדו עם ההשלכות שמחייבות ענישה שווה בחומרתה לאירועים חמורים.

הוא שאמרתי.
רק מה? אם נמשיך בקו הזה, לא ישאר לנו על מה להתלונן.
הגיע הזמן לעשות סדר בדברים. ניקוי אורוות. מספיק לתת לתקשורת לקבוע עונשים. שיהייה חוק וסדר, ולא ע"פ גחמות של בעלי ענין כאלה או אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
Pumpkin כתב:
ערן כתב:
Pumpkin, אף אחד לא רוצה להחמיר. כולם פה מבקשים את מה שאנחנו קיבלנו: 3 נקודות, רדיוסים, סגירת שערים, קנס גדול, הרחקות ארוכות לשחקנים. אה, כן, ושהערעור יידחה במלואו.

ניסיתי להסביר למה לדעתי המקרה שונה אבל באווירת ההתלהמות הזו יהיה קשה לנסות לשכנע...
שוב, הלוזונים הם גועל נפש ואני מתפלל שמכבי פ"ת תרד ליגה, אבל קטטה מסוג זה, עם מעורבים שניתן לזהות ולהעמיד לדין פלילי, לא צריכה להסתיים בעונש דומה לשלנו, שהיה הזוי ותלוש מהמציאות בכל קנה מידה.

אבל אתה הופך כאן את היוצרות. זה לא מובן שמועדון כדורגל צריך להיות אחראי להתנהגות של האוהדים שלו. הם לא עובדים שלו. הוא לא בחר אותם. הוא לא שולט עליהם. הוא לא משלם להם. המצב המיוחד הוא שלמרות שאין אחריות או שליטה יש חבות וענישה, מה שלא קיים בשום מסגרת אחרת.
כאן זה שונה. כאן עובד (כנראה שניים) של המועדון תקף ופצע באורך קשה שחקן. כמו שכל חברה אחראית, אפילו מחוץ לדיני ההתאחדות המרחיבים, למעשים של העובדים שלה, כך גם מכבי פ"ת.

לפי הלוגיקה שלך, אם מחר יענקלה שחר למשל ישחד את שחקני הקבוצה היריבה לפתוח רגליים אז לא יהיה טעם להעניש את מכבי חיפה. לפי הלוגיקה הזאת הורדת נקודות על עבירות כלכליות (כמו שהורידו להפועל פ"ת או אפילו כמו שהורידו לנו כשירדנו ליגה) היא לעולם לא מוצדקת כי אפשר לזהות את העבריינים ולהעניש רק אותם. לפי הלוגיקה הזאת גם אם כל שחקני בית-שאן היו מודים יום אחרי משחק השרוכים שהם פתחו רגליים בכוונה, לא היה אפשר להעניש את המועדון.
זה פשוט לא עובד ככה.

אבל מה שקורה היום בכדורגל שלנו זה שאין איזון סביר בין אחריות הפרט לאחריות המועדון. אם שחר היה משחד את שחקני היריבה הוא היה עושה זאת כדי שמכבי חיפה תנצח ולכן אי אפשר לנתק בין השניים. אבל קטטה כזו שמן הסתם קרתה באופן ספונטני ושהיו מעורבים בה שחקנים, מאמנים ומנהלים משני הצדדים אינה סיבה להעניש מועדון בצורה חמורה. לדעתי אחת הסיבות שהכדורגל שלנו אלים היא שאין ענישה פרטנית, ולכן הפרטים מתחבאים כל הזמן מאחורי הקולקטיב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
Pumpkin כתב:
גיא האדום כתב:
Pumpkin כתב:
חברים, אני לא יודע אם הדרישה לענישה חמורה של מכבי פ"ת במקומה. הרי כאן יש 2 אנשים שזהותם ידועה ולכן ניתן לנקוט נגדם בכל האמצעים הפליליים הדרושים, בניגוד להתפרעות המונית. חוצמזה, קטטות מסוג זה קורות לעתים קרובות ואף פעם אין עונשים חמורים למעט מעורבים ישירים בקטטות.
כן, מכבי פ"ת צריכה להיענש אבל בואו לא ניסחף.

וואללה? לעתים קרובות? מתי בפעם האחרונה סיים שחקן בבית חולים אחרי שהותקף ע"י מאמן של קבוצה יריבה?

חומרת הקטטה ותוצאותיה לא הופכות את מכבי פ"ת ליותר אשמה מכל מועדון אחר שמארח משחק ומעורב בקטטה. יש כאן אנשים שצריכים להיכלא, ובהחלט מכבי פ"ת צריכה לשאת באחריות שילוחית, אבל כמו שכל אחד מאיתנו היה שמח אם היו שולפים את כל מי שהתפרע בבלומפילד וזרק חפצים ומגישים נגדו תלונה במקום להעניש את כל הקהל ולפגוע במועדון, כך גם פה. עם כל השנאה שלי למכבי פ"ת והעומדים בראשה, אני חושב שכאן יש להעניש את המעורבים בקטטה (גם את חטיב דרך אגב).

אני מבין את מה שאתה אומר אבל אני חושב שאתה טועה לחלוטין. אתה טוען שיש הבדל בין עבירה של אחד או שניים לעבירה של המונים, שיש הבדל בין עבירה שבה האשמים זוהו ונענשו לבין לעבירה שלא (למעט מקרה שבו אבן עזרא המושחת וחבריו בבית הדין לא העמידו את בית"ר כדי שהמשחק שלהם נגד חיפה לא יהיה בלי קהל), שיש הבדל בין עבירה של ממלאי תפקידים שבית הדין יכול להעניש באופן פרטי לבין אוהדים שאותם אי אפשר להעניש באופן פרטי. אבל אני חושב שזה לא נכון. הקבוצה אחראית לכל העבירות האלה וההבדלים האלה לא משנים כלום, ואני לא מבין על סמך מה אפשר להגיד אחרת (בתקנון לדוגמה לא כתוב שום דבר שתומך במה שאתה אומר). לכן מכבי פ"ת צריכה להיענש וחומרת העונש צריכה להיקבע אך ורק על פי חומרת העבירה, כי האחריות של מכבי פ"ת היא אותה אחריות כמו שלקבוצה תמיד יש, כמו שיוחסה להפועל בהרבה מקרים, כולל בדרבי. ולפי הפרמטר הזה בלבד, ברור שמכבי פ"ת צריכה לקבל עונש הרבה יותר כבד ממה שאנחנו קיבלנו. אני מסכים שזה נראה אבסורדי אבל אם ההתאחדות במשך שנים משתמשת במושג הזה של אחריות שילוחית באופן מופרך ולא פרופורציוני בשביל להעניש קבוצות איך שבא לה, אבל לפי הקו הזה מכבי פ"ת חייבת לספוג עונש כבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 22:18 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד, אז אתה רוצה שהפועל תישאר המקרה החריג היחיד ושנחזור לשחק לפי החוקים הישנים? שערוריה אם זה יקרה.
אנחנו אכלנו אותה, זה גמר לנו את העונה, שיגמור גם להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 22:18 
http://www.youtube.com/watch?v=kskmhbmp ... r_embedded

פה רואים את הנגיחה בבירור אבל גם רואים את חטיב מנסה לפגוע בדני פרדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 22:21 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
אדום נחמד, אז אתה רוצה שהפועל תישאר המקרה החריג היחיד ושנחזור לשחק לפי החוקים הישנים? שערוריה אם זה יקרה.

ומה יהיה בפעם הבאה ש"ייפול דבר בכדורגל הישראלי"? יורידו 20 נקודות? יתנו חצי עונה רדיוס?
העונש של הפועל היה מטומטם. זה עונש שהתקשורת נתנה. אותה תקשורת שניפחה אותו מיד לאחר מכן.

בלי שום קשר לאם הטיעונים לגבי היותם של המתפרעים עובדי המועדון, העונשים האלה הורגים את שארית הכדורגל שעוד יש פה.
שיכניסו אותם לכלא, שיטילו על הקבוצה קנס של חצי מיליון שקל. עם כל השנאה שלי אליהם, להוריד להם נקודות ולתת רדיוסים זה מפגר. גם כי זה יתנקם בהפועל בסופו של יום, וגם כי זה פשוט לא שייך לכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 22:22 
מחכים לעדות של תתאבד כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
כרגע חזרתי משם
אם לנדב קצת מידע רפואי חסוי, פונה לבית החולים כאשר הוא ספק בהכרה מעורפלת ספק אפאטי ואת השאר לא נפרט בפורום פתוח

חתימות אני אחלק במשחק הבית הקרוב :SMOKE: :hapoel:

נערך לאחרונה על ידי תתאבד כבר בתאריך 31 מרץ 2012, 22:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 22:24 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:

אני רוצה לחיות בעולם בו הפועל קיבלה עונש פרופורציונלי. זה שזיינו אותנו (לא יודע לגבי גמרו לנו את העונה.. היא היתה גמורה כבר ככה), לא אומר שצריך להמשיך לזיין את כולם.
המטרה שלנו צריכה להיות שמקרים כמו שקרו לנו לא יחזרו בשום מצב, לא להפועל לא לביתר ולא לרמה"ש. המטרה שלנו לא צריכה להיות החמרת העונשים עד שיורידו את כל הקבוצות לליגה השניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 22:29 
סמל אישי של המשתמש
OrCohen כתב:
קלדרון כתב:
מישהו יודע מה מצבו של עלי חטיב ?

לפי מה שקראתי, לא זוכר איפה, הוא פונה לבית החולים במצב בינוני, עם שברים בלסת, שיניים שבורות, מכות קשות בראש וללא הכרה.

ערן כתב:
הנה תגובת ההתאחדות כפי שסומסה הרגע לכתבים: "מדובר באירוע אלים ביותר וחמור ביותר שיש לטפל בו במלוא החומרה והענישה. אנו מאחלים שעלי חטיב יחלים במהרה ומתפללים לשלומו. אנחנו מקווים שהמשטרה ובית המשפט יטפלו בעניין במלוא חומרת הדין, בכל הכלים העומדים לרשותם".

מוזר שבניגוד לדרבי, אין דרישה - באופן ישיר או בציטוט עלום - שגם בית הדין של ההתאחדות ימצה את הדין.

הם רוצים לסתום פיות, אבל בתאכלס, לא יהיה עונש שיגרום ללוזון לרדת ליגה.

וואו וואו טוב לדעת
מי סיפק את המידע?
שכחו למסור שהוא מת מפצעיו בדרך לבית החולים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 22:29 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
ערן כתב:

אני רוצה לחיות בעולם בו הפועל קיבלה עונש פרופורציונלי. זה שזיינו אותנו (לא יודע לגבי גמרו לנו את העונה.. היא היתה גמורה כבר ככה), לא אומר שצריך להמשיך לזיין את כולם.
המטרה שלנו צריכה להיות שמקרים כמו שקרו לנו לא יחזרו בשום מצב, לא להפועל לא לביתר ולא לרמה"ש. המטרה שלנו לא צריכה להיות החמרת העונשים עד שיורידו את כל הקבוצות לליגה השניה.

ואני אוסיף ואומר שלנצח נהיה אלה שמזיינים אותם כי כמעט כולם שונאים אותנו, כולל רוב העסקנים במקומות המשפיעים. זה נכון גם בהיבטים הספורטיביים (נגדנו תמיד יורקים דם ולמתחרות פותחים רגליים) וגם בהיבטים שאינם קשורים לספורט. ולכן כל תואר שלנו הוא כמו שני תארים של כל קבוצה אחרת.

:hapoel: :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 22:30 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:

העונה שלנו היתה גמורה עוד לפני. היינו מקום שני, 1000 נקודות ממקום ראשון, וגם עכשיו אנחנו מקום שני, 1000 נקודות ממקום ראשון.
שני הבחורים ששלחו את עלי חטיב לבית חולים צריכים לראות בית מעצר מבפנים ולא לדרוך על דשא של מגרש הרבה שנים, אבל אני לא חושב שצריך להוריד נקודות למכבי פתח תקווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 22:34 
תתאבד כבר כתב:
OrCohen כתב:
קלדרון כתב:
מישהו יודע מה מצבו של עלי חטיב ?

לפי מה שקראתי, לא זוכר איפה, הוא פונה לבית החולים במצב בינוני, עם שברים בלסת, שיניים שבורות, מכות קשות בראש וללא הכרה.

ערן כתב:
הנה תגובת ההתאחדות כפי שסומסה הרגע לכתבים: "מדובר באירוע אלים ביותר וחמור ביותר שיש לטפל בו במלוא החומרה והענישה. אנו מאחלים שעלי חטיב יחלים במהרה ומתפללים לשלומו. אנחנו מקווים שהמשטרה ובית המשפט יטפלו בעניין במלוא חומרת הדין, בכל הכלים העומדים לרשותם".

מוזר שבניגוד לדרבי, אין דרישה - באופן ישיר או בציטוט עלום - שגם בית הדין של ההתאחדות ימצה את הדין.

הם רוצים לסתום פיות, אבל בתאכלס, לא יהיה עונש שיגרום ללוזון לרדת ליגה.

וואו וואו טוב לדעת
מי סיפק את המידע?
שכחו למסור שהוא מת מפצעיו בדרך לבית החולים!

עד כדי כך ??? חחח
מה אני יעשה כפרה, אני ניזון ממה שכותבים, לא הייתי שם ולא ראיתי :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 22:35 
בלי קשר לעונש שפ"ת צריכה לקבל, צריך לפתוח בהליכים פליליים (ואזרחיים) נגד הנוגח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 22:35 
אדום נחמד כתב:
ערן כתב:

הפועל לא קיבלה עונש פרופורציונלי, וההחמרה כבר נעשתה. מה שמתבקש הוא ללכת עפ"י הכלל שנקבע להפועל, אי אפשר לשנות תוך כדי תנועה. רוצים, שישנו לעונה הבאה. אחרת, קולות כמו שלך הם בדיוק מה שלוזון מבקש והטון האפולוגטי שלך מסוכן לכולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
הפופוליסט בטור מבריק: http://www.one.co.il/Article/197639.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 22:41 
עם כל הבהמיות של אנשי פ"ת, אף אחד לא דיבר פה על עלי חטיב.
יש פה סרט וידאו שמראה אותו נותן אגרוף לדני פרדה.
זה שבעטו לו בראש לא פוטר אותו מעונש.
פי אלף יותר גרוע מתנועת הזין של גל שיש שצולמה.
פי אלף יותר גורע מתנועת הזין של דמארי שצולמה.
פי אלף יותר גרוע מההתפרצות של אביחי וטועמה שצולמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
הפועל לא קיבלה עונש פרופורציונלי, וההחמרה כבר נעשתה. מה שמתבקש הוא ללכת עפ"י הכלל שנקבע להפועל, אי אפשר לשנות תוך כדי תנועה. רוצים, שישנו לעונה הבאה. אחרת, קולות כמו שלך הם בדיוק מה שלוזון מבקש והטון האפולוגטי שלך מסוכן לכולנו.

אבל זה בדיוק הבעיה שלי. יותר מפריע לך שמכבי פ"ת תרוויח מההפקר. הרבה פחות מפריע לך שקיים הפקר!
צריכה להיות התאחדות רבתי של כל מועדוני ליגת העל, עם מעט הכתבים הישרים שקיימים (לא דגמי, לא אתה), ולדאוג שמה שקרה להפועל לא יחזור.
ותרשה לי לחייך לנוכח הפחד שלך מהטון המתנצל שלי (מדוע בחרת במושג לועזי?).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 22:42 
כה אמר הלוזון בכבודו ובעצמו אחרי אירועי הדרבי בהם לא נפגע איש :
לוזון אמר בטקס בהתאחדות לכדורגל: "לא ירחק היום שנגיע למצב של איבוד חיי אדם. אני קורא מכאן לכל אוהדי הכדורגל, חדלו מאירועים אלימים ושנאה. השקיעו
רק בעידוד ובאהבה. די עם שנאת החינם הזו. אנחנו אוהבים את המשחק."

אין ספק שהוא ידע משהו !!!!!!!!!!!!!!

ראינו כבר שהוא בעל נסיון באלימות במגרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 752 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 26  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: