Charlie כתב:
MaRtIn kay כתב:
רק לי אכפת ששנה הבאה כנראה שלא נשחק באירופה?
גם לי אכפת. אבל קודם שתגיע למצב שהנך זכאי לשחק באירופה (מקום 2-3 או גביע) ורק אח"כ תדאג מה אופ"א תעשה עם החובות של טביב. לא אתפלא גם אם הפועל תסיים רביעית ותעוף מול נתניה בגביע. ואז טביב יהיה מבסוט, כי לא יצטרך לשלם דבר עד סוף מרץ 2013.
לא מתאים לך.
בשביל מועדון כמו הפועל ת"א, להרשם לשנה הבאה באירופה זה אחד הדברים שצריכים להיות ברורים ואלמנטרים.
אתה באמת מדמיין מצב בו המועדון הישראלי עם הכי הרבה הצלחות באירופה בכלל לא נרשם לשנה הבאה ?
קודם נרשמים ומסדירים הכל, אחר כך מקווים גם להגיע לשם.
אתה הללת את היכולות הניהוליות של טביב אתמול, איזה מסר לדעתך משדר המנהל הדגול כשהוא לא דואג לרישום הזה, לשחקניו שנמצאים במקום השני בליגה וברבע גמר הגביע ? למה שהם יתאמצו בשביל המועדון אם גם ככה בשנה הבאה לא נשחק באירופה ? יכול להיות שבעל הבית בכלל מעדיף שלא נשחק שם אז גם אם נפסיד, לא נורא.
אסור לתת שמץ של לגיטימציה לחוסר מקצועיות הזו. מחכים עד לשניה האחרונה בשביל משהו שהיה צריך להסדיר לפני למעלה מחודש.
ראה את התשובה שלי לכיפה אדומה. לא אמרתי שלא צריך לשלם ונראה מה יהיה אלא שלא בטוח שנהיה באירופה מסיבה מקצועית.
אני לא מדמיין מצב שבו הפועל לא באירופה בגלל רישום אבל לצערי אני כן רואה מצב שלא נהיה שם בגלל שאנחנו לא מספיק טובים.
שים לב שגם אתמול אמרתי שהבנאדם לא יודע לנהל קבוצת כדורגל אלא חנות בגדים. אל תכניס דברים שלא אמרתי.
אין לי מושג מה קורה בהפועל אבל אירופה צריכה להיות אינטרס של טביב כי הצלחה באירפוה משמעותה שיש לו גורם חיצוני שמממן את הקבוצה וזה חשוב לקמצן הזה.