אבו-כובע כתב:
kobster כתב:
בעיתון ידיעות של היום, בצמוד לכתבה על המשחק בשבוע הבא בין הפועל לק"ש, ישנו טור דיעה של הסטודנטית לפסיכולוגיה ומאמנת הפילאטיס דנה פאן-לוזון, הלא היא אשתו של גיא לוזון, חברו הטוב של בלאד.
היא מקשקשת במוח על מושגים בפסיכולוגיה שכנראה למדה בסמסטר שעבר וממליצה להצמיד לק"ש מנטור - נינט טייב. עוד מוסיפה הגברת שלק"ש אסור לתת לקבוצה אחרת להנות מההילה ובטח שלא להפועל ת"א.
למה בטח שלא להפועל ? מה שונה הפועל מבני יהודה ?
מי הסמיך את דנה לוזון לכתוב טור על פסיכולוגיה כשהיא כולה סטודנטית ומדריכת פילאטיס ? אם רוצים לעשות כתבה על אפקט פסיכולוגי אז למה לא לקחת פסיכולוג ספורט מוסמך ? עד כמה נמוך תרד התקשורת בארץ למען השם ? למה צריך לפתוח את הבוקר בתחושת גועל כזו ?
פשוט שוברים שיאי נומך כל פעם מחדש.
אז למה אתה ממשיך לפתוח כל בוקר את העיתון?
אני כבר שנתיים כמעט ולא קורא עיתונות כתובה וזה ממש לא חסר לי.
זה לא נגדך אישית חלילה אבל גישת ה"אני מתנתק ושיעשו מה שבא להם" זו בדיוק הגישה שהורסת אותנו כחברה באופן כללי וגם אנחנו כאוהדים חווינו את זה עם הקבוצה של שאול בזמנו. אם האנשים השפויים יתעלמו ויתנתקו, זה ישאיר את הבמה לאותם גסי רוח,רודפי רכילות ומקדשי תרבות הכלום.
אם בעיתון שנחשב לעיתון של המדינה וממתג את עצמו ככזה נותנים טור שלם לפאקינג סטודנטית לפסיכולוגיה רק בגלל שהיא אשתו של גיא לוזון אז זו שערוריה לדעתי שרק מראה את הכיוון אליו הולכת תקשורת הספורט בתקפוה האחרונה.
כשאנחנו יושבים פה ומבלבלים את השכל על איך זה יכול להיות שאף אחד לא רואה את מה שאנחנו רואים ויודעים על טביב ואיך זה יכול להיות שאנחנו אלו שיוצאים אוהדים אלימים שמבצעים פוגרום ספורטיבי, בעוד שחבורה של פושעים מכים כמעט עד מוות אנשים רק בשל מוצאם, אז התקשורת היא התשובה בשבילך\ אותה תקשורת שלקח לה כמעט שבוע להוציא את זה החוצה.
כשעבריין כמו גל יוסף מעורב בארבע קבוצות במקביל וכל מה שהתקשורת מסוגלת לעשות בנדון זו כתבת פרופיל מחמיאה ומתלקקת של כתב הפלילים של ידיעות אחרונות זה לא אומר שצריך להתייאש ולהתנתק אלא זה אומר שצריך לצעוק יותר חזק.
אגב, בגלל שלא צעקנו מספיק חזק ומספיק בזמן, הגענו לאיפה שהגענו עם הבעלים החלאה שלנו. עכשיו לך תילחם בטחנות רוח.