סעדון כתב:
למה שתצטרך לקנות מכשיר? תשאר עם המכשיר שלך שקנית מסלקום תצטרך לשלם קנס אבל אין מה לעשות
שיחות וסמס ללא הגבלה ב99 שקל אני מבין מה זה? גם בלי התייחבות ודמי מנוי
כמה זמן אפשר להיות עם אותו מכשיר כשכול כמה חודשים יוצא מכשיר חדש???
החבילה הזאת מתאימה בעיקר לאוחזי אייפון שעליו אין ביטוח....
כי בסלקום/אוראנג'/פלאפון/מירס יש להם חבילות ב-200 שקל לדוגמא שכוללות מכשיר וביטוח על המכשיר.
מנסיוני גם אם אתה שומר על המכשיר בנייר צלופן אחרי שנה מתחילים קילקולים.לא כל כך כלכלי כל שנה שנתיים להחליף נייד.
ועוד בעיה שאני רוצה להעלות נגד החברות הוירטואליות שלא חשבתם עליה... חברת "הלו" חחחח איזה שם מפגר בעצם משכירה קווים מחברת סלולר
אין להם הרשאה להיכנס למחשבים של חברות הסלולר,לדוגמא כדי להיכנס למחשב של רשת פלאפון צריך שיהיה לך שביט.לא תיתפוס אותי יכול לאשר...
אם אתה פונה לפלאפון שיסדרו לך משהו ברשת-כמו בדיקה של שיחות הודעות פתיחה תיבה קולית חסימה של הודעות תוכן פתיחת גלישה פלאפון חו"ל ועוד הרבה דברים
הכול נעשה באון ליין מול הנציג,בחברות הוירטואליות אתה פותח פניה מול הנציג,הוא מעביר בקשה לחברת הסלולר וניראה לי שהולכת להיות סחבת רצינית.
לפעמים מה שזול נהיה יותר יקר ומעצבן,אני אישית איש עסוק ואין לי זמן לסחבת וגם אל תישכחו שאין אינטרס כל כך גדול לחברת סלולר לעזור ללקוחות של חברה וירטואלית,בסך הכול הם נוגסים לה בהכנסות.
סוגיה קשה והכול כרגע רק ספקולציות.
שב"ש