תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 11:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 170 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: התעללות בגבעתי
הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד לגרדום כתב:
חוץ מיזה שמה לעשות יש אנשים שהתגייסו לצהל בשביל לשמור על העם על הארץ להגן עליהם, ולא לגרש משם יהודים כדי שאח"כ ירו משמה טילים על כל הדרום, ושבמקום שבו היו גני שעשועים יש לך בסיסי חמס וגיהאד וכו', ובמקום שהיו בתיספר ישיבות יש לך היום אוניברסיטאות של החמאס שאני לא צריך לגלות לך מה מלמדים אותם שם..

החלטה של המדינה נקודה. לא מתאים לכם תעופו מפה. אתם משרתים בצבא, אתם חיילים = תצייתו לפקודות.
אל תעשו טובה שהתגייסתם....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 20:09 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
כדי שאנשים ימשיכו לגדל ולהמשכיך דור של אנשים דתיים, ציוניים, לאומים (וגם דתיים ציונים לאומים :) ), נותנים להם אפשרות גם ללמוד תורה וגם להתגייס ביחד כדי שיוכלו לעשות זאת, ובגלל הם משרתים פחות ( אגב שבתכלס, הם משרתים יותר משני סיבות א' אחוזי המילואים אצלהם הוא גבוה מאוד מאוד, וגםקוראים להם למילואים עצמו יותר מאנשים אחרים, ככה שתכלס זמן שירות הם משרתים יותר.. )

לינק?
ואם אפשר ללמוד פיזיקה או היסטוריה או כלכלה אחרי שלוש שנים, למה אי אפשר להמשיך לגדול "דור של אנשים דתיים, ציוניים, לאומים" אחרי 3 שנים כמו כולם?

לינק אין לי,
אבל אני יכול לספר לך שראש מכינת מעלה אפרים(לא הסדר מכינה..) היה אצלנו, והוא סיפר לנו שראש אכ"א היה אצלהם וזה, קיצר הוא אמר להם שאחוזי המילואים בקרב אנשי ישיבות הסדר הוא הגבוה מכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 20:10 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
חוץ מיזה שמה לעשות יש אנשים שהתגייסו לצהל בשביל לשמור על העם על הארץ להגן עליהם, ולא לגרש משם יהודים כדי שאח"כ ירו משמה טילים על כל הדרום, ושבמקום שבו היו גני שעשועים יש לך בסיסי חמס וגיהאד וכו', ובמקום שהיו בתיספר ישיבות יש לך היום אוניברסיטאות של החמאס שאני לא צריך לגלות לך מה מלמדים אותם שם..

החלטה של המדינה נקודה. לא מתאים לכם תעופו מפה. אתם משרתים בצבא, אתם חיילים = תצייתו לפקודות.

אין בעיה,
אתה חושב שככה צריך לעשות הם חושבים שככה צריך לעשות..

לא סותר את העובדה שהם מהחיילים הטובים בצה"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 20:11 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
כדי שאנשים ימשיכו לגדל ולהמשכיך דור של אנשים דתיים, ציוניים, לאומים (וגם דתיים ציונים לאומים :) ), נותנים להם אפשרות גם ללמוד תורה וגם להתגייס ביחד כדי שיוכלו לעשות זאת, ובגלל הם משרתים פחות ( אגב שבתכלס, הם משרתים יותר משני סיבות א' אחוזי המילואים אצלהם הוא גבוה מאוד מאוד, וגםקוראים להם למילואים עצמו יותר מאנשים אחרים, ככה שתכלס זמן שירות הם משרתים יותר.. )

לינק?
ואם אפשר ללמוד פיזיקה או היסטוריה או כלכלה אחרי שלוש שנים, למה אי אפשר להמשיך לגדול "דור של אנשים דתיים, ציוניים, לאומים" אחרי 3 שנים כמו כולם ?

לא כלכך הבנתי..:(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 20:14 
לירון האדום כתב:
Perlov כתב:
מה לקדר?
על ששתה קפה עם חלב או ישב על כיסא מרופד?
אתה מקשיב לעצמך?

לא, אלא על זה שהוא פעור והוא שאל את הותיק אם הוא שמן.

ביג פאקינג דיל
אני מ.א וזה מביך אותי לשמוע את השטויות האלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: התעללות בגבעתי
הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד לגרדום כתב:
שבתאי יחבס כתב:
אדום עד לגרדום כתב:

אין בעיה,

אם היה חייל ג׳ובניק בקרייה, היה עושה 2-5 יומיות, בבית כבר ב10, משרת שנתיים ומה שהוא עושה זה לשבת במשרד, אז נכון שהוא לא חייל רע כי הוא סך הכל ממלא את התפקיד המצחיק שהוא קיבל, אבל לא חושב שיהיה אפשר לקרוא לו החייל הכי טוב בצהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 20:16 
Perlov כתב:
לירון האדום כתב:
Perlov כתב:
מה לקדר?
אתה מקשיב לעצמך?

ביג פאקינג דיל

סבבה, אותך זה מביך, אותי זה לא.
ואני מדבר איתך בתור אחד "שסבל" מאד בתור צעיר.
האכילו אותי הרבה מאד קאדרים חלק מסיבות נכונות וחלק כי סתם נטפלו אליי, סתמתי והמשכתי הלאה, לא על כל דבר צריך לעשות מהומה.
זה חלק מהחוויה וזה מחשל אותך לחיים האמיתיים.
ושוב להרביץ לאותו אחד זאת היתה טעות, לקדר אותו זה היה נכון לעשות.
כמו שלא תגיד לבוס שלך מה אתה שמן, ככה גם לא תגיד לותיק, תן כבוד בידיוק כמו שיתנו לך כבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 20:16 
אדום עד לגרדום כתב:
גיא האדום כתב:
אדום עד לגרדום כתב:

לינק?
ואם אפשר ללמוד פיזיקה או היסטוריה או כלכלה אחרי שלוש שנים, למה אי אפשר להמשיך לגדול "דור של אנשים דתיים, ציוניים, לאומים" אחרי 3 שנים כמו כולם?

לינק אין לי,
אבל אני יכול לספר לך שראש מכינת מעלה אפרים(לא הסדר מכינה..) היה אצלנו, והוא סיפר לנו שראש אכ"א היה אצלהם וזה, קיצר הוא אמר להם שאחוזי המילואים בקרב אנשי ישיבות הסדר הוא הגבוה מכולם.

הבלוף הכי גדול בתולדות צה"ל
אפילו מילואים הם לא עושים יותר מכולם
אין לי שום דבר נגד ביינישים והם אחלה חברה ויש לי הרבה חברים כאלה
אבל מכאן ועד להגיד על אנשים שעושים 4-8 חודשים סדיר (!!!)
שהם החיילים הכי טובים בצהל הדרך ארוכה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 20:19 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
זה מחשל אותך לחיים האמיתיים.

תסביר לי בבקשה את המשפט הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 20:19 
למה 4-8 חודש סדיר,אתה מדבר על ישיבות גבוהות,בישיבות הסדר זה שנה וארבע או שנתיים בחלקם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 20:20 
לירון האדום כתב:
Perlov כתב:
לירון האדום כתב:
Perlov כתב:
מה לקדר?
אתה מקשיב לעצמך?

ביג פאקינג דיל

סבבה, אותך זה מביך, אותי זה לא.
ואני מדבר איתך בתור אחד "שסבל" מאד בתור צעיר.
האכילו אותי הרבה מאד קאדרים חלק מסיבות נכונות וחלק כי סתם נטפלו אליי, סתמתי והמשכתי הלאה, לא על כל דבר צריך לעשות מהומה.
זה חלק מהחוויה וזה מחשל אותך לחיים האמיתיים.
ושוב להרביץ לאותו אחד זאת היתה טעות, לקדר אותו זה היה נכון לעשות.
כמו שלא תגיד לבוס שלך מה אתה שמן, ככה גם לא תגיד לותיק, תן כבוד בידיוק כמו שיתנו לך כבוד.

א. מחשל לחיים האמיתיים? הרביצו\קידרו אותך הרבה מאז שהשתחררת?
ב. הוא לא הבוס שלו. הוא חפ"שניק. וזה בדיוק מה שהטמבלים האלה לא מבינים.
כבוד מקבל מי שמגיע לו. ועצם היותך ותיק אבל סמרטוט רצפה לא נותן לך שום כבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
בלוף?,
תלך ותתווכח איתו..אגב בנדוד שלי היה בגולני הוא מההסדר בראשון, והוא מספר לי שכן יש להם הרבה ימי מילואים ביחס לאחרים, בבעיקר בשנים שלאחר השירות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

עמוס נחייסי כתב:
למה 4-8 חודש סדיר,אתה מדבר על ישיבות גבוהות,בישיבות הסדר זה שנה וארבע או שנתיים בחלקם

הכוונה היא ללא כולל מסלול שהוא 8 חודש - שנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 20:22 
אדום עד לגרדום כתב:
בלוף?,
תלך ותתווכח איתו..אגב בנדוד שלי היה בגולני הוא מההסדר בראשון, והוא מספר לי שכן יש להם הרבה ימי מילואים ביחס לאחרים, בבעיקר בשנים שלאחר השירות..

לך תספר את זה לאחי שלמרות שהיה בפלוגה של 70% ביינשים
מי שעושה הכי הרבה מילואים זה דווקא החברה שעשו שלוש שנים
(שזה כולל כמובן ביינשים שויתרו על ההסדר ויצאו לפיקוד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
עמוס נחייסי כתב:

גם לא נכון,
רוב הישיבות הגבוהות כן עושים שלוש שנים צבא, אבל חלק קטן שנשאר בישיבה הרבה שנים, לא שווה לצהל לגייס אותו בגיל 27 לשלוש שנים,, מה גם בדרךכלל הם כבר נשואים עם ילדים וכו' אז יש להם את ה4חודשים האלה,
אבל גם ההאלה מהישיבות הגבוהות עושים מילואים, ואני יכול להגיד את זה על הר"מ שלי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 20:24 
סמל אישי של המשתמש
הרוש הודף כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
שבתאי יחבס כתב:
אדום עד לגרדום כתב:

אין בעיה,

אם היה חייל ג׳ובניק בקרייה, היה עושה 2-5 יומיות, בבית כבר ב10, משרת שנתיים ומה שהוא עושה זה לשבת במשרד, אז נכון שהוא לא חייל רע כי הוא סך הכל ממלא את התפקיד המצחיק שהוא קיבל, אבל לא חושב שיהיה אפשר לקרוא לו החייל הכי טוב בצהל.

נו ו..?
אתה משווה את אותו החייל , לאלה מההסדר?..

(או שלא הבנתי את הפנאץ'..? חח)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 20:26 
דרך אגב למשתמש ינאי,אחי,אתה בן 16,כאילו מה,איך יש לך דעות נחרצות כל כך לגבי נושאים כל כך מורכבים כשאתה עוד סופר לעצמך שיערות בביצים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 20:29 
אדום עד לגרדום כתב:
עמוס נחייסי כתב:

גם לא נכון,
רוב הישיבות הגבוהות כן עושים שלוש שנים צבא, אבל חלק קטן שנשאר בישיבה הרבה שנים, לא שווה לצהל לגייס אותו בגיל 27 לשלוש שנים,, מה גם בדרךכלל הם כבר נשואים עם ילדים וכו' אז יש להם את ה4חודשים האלה,
אבל גם ההאלה מהישיבות הגבוהות עושים מילואים, ואני יכול להגיד את זה על הר"מ שלי..

איפה באיתמר? אני מדבר איתך על ישיבות גבוהות בסגנון של מרכז הרב הר המור לא יצא לי לראות בחור שעשה שם שלוש שנים צבא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 20:30 
עמוס נחייסי כתב:
דרך אגב למשתמש ינאי,אחי,אתה בן 16,כאילו מה,איך יש לך דעות נחרצות כל כך לגבי נושאים כל כך מורכבים כשאתה עוד סופר לעצמך שיערות בביצים

אחלה,עוד מתנשא שמוק.

סעמק.

http://www.youtube.com/watch?v=d_t-vU9goTI

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 20:33 
yannay כתב:
עמוס נחייסי כתב:

אחלה,עוד מתנשא שמוק.

סעמק.

הוא לא מתנשא, הוא צודק!
וזה לא בגלל שאני לא תומך בדעות שלך. אני גם בן 16 [ויומיים :D ] וזה נראה לי די מוזר שלנער בגילך יש דעות נחרצות כל כך לגבי נושאים כל כך מורכבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 20:33 
סמל אישי של המשתמש
עמוס נחייסי כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
עמוס נחייסי כתב:

גם לא נכון,

איפה באיתמר? אני מדבר איתך על ישיבות גבוהות בסגנון של מרכז הרב הר המור לא יצא לי לראות בחור שעשה שם שלוש שנים צבא

כן המקומות האלו (מרכז, הר המור, שבי, עלי וכדומה..)

לך לא, לי כן :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 20:36 
סמל אישי של המשתמש
Perlov כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
בלוף?,

לך תספר את זה לאחי שלמרות שהיה בפלוגה של 70% ביינשים
מי שעושה הכי הרבה מילואים זה דווקא החברה שעשו שלוש שנים
(שזה כולל כמובן ביינשים שויתרו על ההסדר ויצאו לפיקוד)

אני אומר לך, מה ראש אכ"א אמר לאנשים..
חוץ מיזה שמקרה אחד לא מעיד על הכלל..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 20:36 
אדום עד לגרדום
למה אני לא יכולתי להשתחרר לפני שנה וארבע כדי ללמוד רפואה?
מה שונה ביני לבינם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 20:39 
סמל אישי של המשתמש
Perlov כתב:
אדום עד לגרדום
מה שונה ביני לבינם?

כי הם, לא הולכים ללמוד רפואה, הנדסה או משו למקצוע בחיים..
הם בוחרים להשקיע מהחיים שלהם וללמוד 3שנים וחצי תורה בשביל לבנות את עצמם, בשביל לעצב את האישיות שלהם, שיהיה להם בתים יותר טובים אנשים יותר טובים, שהם ידעו למה ובגלל מה ולמי הם עושים את כל זה..
הם לא יושבים בפנאן כל היום ומעשנים נרגילה ויאללה בלאגן..

להיות בהסדר זה לא כזה פשוט כמו שכולם חושבים, להיות הסדניק זה לא רק לשרת שנה וחצי וזהו, יש לזה גם מחוייבויות וויתורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 20:42 
יש לי הרגשה שלעשות שלוש שנים צבא (בטח בקרבי)
זה קצת יותר קשה עם ויתורים יותר גדולים
יש לי חבר שעשה שנת שירות ואחרי זה עשה עוד מכינה (מדרשת אלון)
ובכל זאת התגייס אח"כ לשלוש שנים מלאות כמו כולם
באותה מידה גם אתה וגם שאר הביינישים יכולים לעשות שלוש שנים

זה שהם עושים ישיבת הסדר זה רק עבור עצמם ולא עבור אף אחד אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד לגרדום כתב:
Perlov כתב:
אדום עד לגרדום
מה שונה ביני לבינם?

הם בוחרים להשקיע מהחיים שלהם וללמוד 3שנים וחצי תורה בשביל לבנות את עצמם, בשביל לעצב את האישיות שלהם, שיהיה להם בתים יותר טובים אנשים יותר טובים, שהם ידעו למה ובגלל מה ולמי הם עושים את כל זה..

להיות בהסדר זה לא כזה פשוט כמו שכולם חושבים, להיות הסדניק זה לא רק לשרת שנה וחצי וזהו, יש לזה גם מחוייבויות וויתורים.

סלח לי אתה חוצפן.
הם בוחרים ללמוד בשביל לבנות את עצמם, אישיותם ואת הבתים שיקימו? ומה אני? כלב מסריח שצריך למות בשבילם בצבא? אמצעי לביצוע המטרה?
גם אני רוצה ללמוד (אומנם לא תורה) בשביל עצמי מאותן סיבות בדיוק, למה שהם יקבלו עדיפות עליי?
זו החוצפה המובנית שיש לאנשים מאמינים. כאילו כל דבר שמישהו אחר עושה הוא נחות והם מצילים את העולם.
הלו, דרך ארץ קדמה לתורה. תיהיו שווים בין שווים ואחרי זה כל אחד מאיתנו ילך לדרכו וילמד מה שבא לו (תוך כדי שהוא מפרנס את עצמו כן?).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 21:00 
גילוי נאות,אני למדתי בישיבת הסדר וחתמתי ויתור ועשיתי שירות רגיל,ואני מאמין שזה מה שהביינישים צריכים לעשות.
אבל אני גם מאמין שלמיעוטים צריך לאפשר במעט לשמור על העקרונות החשובים להם.אצל הציבור הדתי לאומי זה קיום אורח חיים דתי.
עכשיו,חלק מהציבור הזה יגיד לך,שאנשים שלמדו בישיבת הסדר,הנחיתה שלהם בצהל תהיה יותר רכה מבחינה דתית,וסביר להניח שהם ישמרו על אורח החיים הזה גם אחר כך,על העובדות האלה קשה להתווכח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 21:01 
סמל אישי של המשתמש
Perlov כתב:
יש לי הרגשה שלעשות שלוש שנים צבא (בטח בקרבי)
זה קצת יותר קשה עם ויתורים יותר גדולים
יש לי חבר שעשה שנת שירות ואחרי זה עשה עוד מכינה (מדרשת אלון)
ובכל זאת התגייס אח"כ לשלוש שנים מלאות כמו כולם
באותה מידה גם אתה וגם שאר הביינישים יכולים לעשות שלוש שנים

זה שהם עושים ישיבת הסדר זה רק עבור עצמם ולא עבור אף אחד אחר

זה מה שאתה חושב..
אחי לקום כל בוקר לתפילה ב7 ללמוד שלושה סדרי גמרא ביום וללכת לישון באיזור 10 בלילה, לא נראה כדבר קל..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 21:03 
yannay כתב:
עמוס נחייסי כתב:

אחלה,עוד מתנשא שמוק.

סעמק.

תשמע,כשאני הייתי בן 16 הייתי בטוח שאני צודק בהרבה נושאים שהיום אני יודע שהגזמתי והקצנתי,אם היית כל כך חכם ונאמן לעצמך,היית מבין שלא הגיוני שאתה תמיד צודק וכולם טועים,מבחינה הסתברותית זה כמעט חסר סיכוי אז תפתח טיפה סובלנות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
עומר מ. כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
Perlov כתב:
אדום עד לגרדום
מה שונה ביני לבינם?

סלח לי אתה חוצפן.
הם בוחרים ללמוד בשביל לבנות את עצמם, אישיותם ואת הבתים שיקימו? ומה אני? כלב מסריח שצריך למות בשבילם בצבא? אמצעי לביצוע המטרה?
גם אני רוצה ללמוד (אומנם לא תורה) בשביל עצמי מאותן סיבות בדיוק, למה שהם יקבלו עדיפות עליי?
זו החוצפה המובנית שיש לאנשים מאמינים. כאילו כל דבר שמישהו אחר עושה הוא נחות והם מצילים את העולם.
הלו, דרך ארץ קדמה לתורה. תיהיו שווים בין שווים ואחרי זה כל אחד מאיתנו ילך לדרכו וילמד מה שבא לו (תוך כדי שהוא מפרנס את עצמו כן?).

הם לא מתים למען המדינה? מה אתה צחוק?, תלך תראה אצל חילוניים את אחוזי ההשתמטות מצהל אחרכך תבוא ותדבר על הסדרניקים ואת אחוזי ההשתמטות שלהם..
אתה יכול לבוא בטענות למה הם עושים פחות שירות, אבל מכאן ועד לכל האשמות האלה וכל התלהמות הזאת זה מאוד אבל מאוד מוגזם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 170 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: