תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 18:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 15 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: קהל
הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 02:00 
בליגה ב' ו-א' היה נוהג מוזר לשרוק בוז בהתקפות של היריב גם כשהיה 30 הפרש ברבע ה-4. זה היה מיותר ומעצבן.
כיום בלאומית נוצר מנהג הפוך - לשיר כל הזמן וכמעט לא לשרוק בוז, גם כשהקבוצה היריבה קרובה מאוד או אפילו ביתרון (במחצית הראשונה).
כתבתי אחרי הניצחון בבאר יעקב כמה שזה היה ניצחון אולד סקול - עידוד פשוט ומהיר, בוז ליריב בכל התקפה.
הגיע הזמן לחזור למקורות - לא יכול להיות שב-10 הפרש ברבע השלישי, יש הרגשה גם בקהל של משחק גמור ואין שום הבדל בין התקפה להגנה. בכדורסל חייבים לחיות את המשחק (גם בכדורגל, אבל זה כבר מקרה אבוד) - לצעוק צעדים, פאול, לצעוק ביזיון, לעודד שחקנים ובעיקר לעשות רעש כשהיריב תוקף. ולא לחכות שההפרש יירד מ-16 ל-5.

ועוד משהו: בושה שגם כשיש משחקים ללא קהל בכדורגל והעונה די גמורה, אנשים לא באים לכדורסל. כ"כ הרבה אנשים שאני מכיר פעם אמרו בימי שאול "אם יקימו את הקבוצה מחדש והאוהדים יחזיקו אותה, אני אבוא לכל משחק, בכל ליגה". אז אמרו. בפועל, חוץ מ-200-300, כולם מפקירים. מישהו באמת חושב שר"ג מנצחת היום אם היו אפילו רק 800 איש באולם?
שוב מוכח, כמו בימים אפלים בעבר, שאין לנו אוהדים בכדורסל ולא משנה מה שום סקר יאמר. כמות מביכה. אני מהמר שגם בפלייאוף לא יהיה מלא בסיבוב הראשון לפחות. כמו נגד טבעון שנה שעברה. פלא שהעמותה בגירעון, הקהל המהולל שלה שכ"כ אוהב להחמיא לעצמו על זה שיש לו קבוצה אוהדים, שכח שהקבוצה צריכה אוהדים.

נערך לאחרונה על ידי bergkamp בתאריך 26 מרץ 2012, 12:57, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: קהל
הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
שבוסטרו לא יקפוץ עלי, אבל אני אוסיף למה שאמרת -
לא מבין למה קלי מקבל טכנית הזויה ומשתגע על הפרקט ולא מעודדים אותו. לא מבין למה גל איתן שוכב על הפרקט ועד שקלי לא בא לקהל ומסמן לא לעודד אותו, ממשיכים לשיר כרגיל.
כל הכבוד למי ששר כל הזמן ומתופף והכל. באמת. אבל כדאי להיות קצת יותר מחוברים למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 11:56 
הכל נכון, ועדיין לאנשים (גם לי) קשה יותר לבוא באמצע שבוע לת"א למשחק ליגה שנראה על פניו לא ממש
אטרקטיבי מאשר בשבת למשחק כדורגל.
זה בעיה של כלל אוהדי הקבוצה כרגע, אני מאמין שבפליאוף וכבר ביום שלישי בבלקנית יהיו הרבה יותר צופים
ודי בטוח שבשנה הבאה אם נעלה ליגה האולם יהיה די מלא כל משחק.
אני אישית מתכוון לעשות מנוי לכדורסל ולא לכדורגל בשנה הבאה, ולא רק בגלל המצב כרגע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
gigs כתב:
אני אישית מתכוון לעשות מנוי לכדורסל ולא לכדורגל בשנה הבאה, ולא רק בגלל המצב כרגע...

:ROSE:

וכל מילה שכתבו שני האדונים המכובדים למעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
gigs כתב:
הכל נכון, ועדיין לאנשים (גם לי) קשה יותר לבוא באמצע שבוע לת"א למשחק ליגה שנראה על פניו לא ממש
אטרקטיבי מאשר בשבת למשחק כדורגל.
זה בעיה של כלל אוהדי הקבוצה כרגע, אני מאמין שבפליאוף וכבר ביום שלישי בבלקנית יהיו הרבה יותר צופים
ודי בטוח שבשנה הבאה אם נעלה ליגה האולם יהיה די מלא כל משחק.

זה לא תירוץ רציני. למשחקי ליגה בכדורגל לאנשים אין הרבה בעיה לבוא באמצע שבוע. גם כשהם לא הכי אטרקטיביים.
והמשחק אתמול דווקא היה יחסית אטרקטיבי (הכל יחסי כן?).
פשוט אנשים לא עוקבים ולא מבינים, ומבחינתם הכל בעצם לא אטרקטיבי, אלא אם זה ברור כשמש, כמו משחק מכריע בגביע או בפלייאוף.
חבל. זה מה יש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 13:23 
אין לנו קהל בכדורסל
רוב האוהדים מהכדורגל מודים בפה מלא שעד הפלייאוף(או הגביע) זה פשוט לא מעניין אותם

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 13:25 
סמל אישי של המשתמש
יש קהל בכדורסל.
הוא פשוט לא עולה על 200 איש.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 13:32 
הפתרון לבעית הקהל לא יכול לבוא מהקהל הנוכחי
צריך מקוריות על מנת להביא אוהדים
להביא את השחקנים לבתי ספר
לעשות לילדים אימוני כדורסל עם השחקנים
פירסום בעיר
מעל הכל צריך אולם משלנו, אבל עד שזה יקרה אפשר לחפש דרכים אחרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 14:10 
סמל אישי של המשתמש
אכן, חוץ ממשחקים גדולים, הקבוצה הזאת מעניינת באמת מאות בודדות.
וזה כולל את רוב חברי העמותה, שחלקם מתגאה בכך שיש קבוצת אוהדים, נהנה להציג את כרטיס חבר העמותה לפני החברים לעבודה בארוחת הצהריים, מתגאה שהצביע נגד עליית הקבוצה לליגת העל, אבל לא יגיע למשחקים לפני שנעפיל לליגת העל (וגם אז רק למשחקים גדולים) ולא יודע נגד מי אנחנו משחקים בכל שבוע.

אני מזכיר גם שהעונה היחידה ב-15 השנים האחרונות שהגיע קהל ושילם כסף עבור הפועל כדורסל היתה בעונת ה-25 הפרש (וגם אז לא פיצץ את אוסישקין).
ואני מזכיר שגם מתוך אלה שבאים, יש כמות לא מובטלת של צעירים שאין להם עניין בענף, ומניסיון עבר רובם מפסיק להגיע לכדורסל בגילאים 21-23, חלקם ממשיך רק לכדורגל וחלקם גם לזה לא.

וצריך לזכור שהקבוצה מיום הקמתה מחדש במגמת עלייה.
לא רוצה לחשוב כמה ימשיכו ללוות את הקבוצה ולהתעניין בה אם חלילה נישאר במקומנו הנוכחי או נהיה במגמת ירידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 15:21 
סמל אישי של המשתמש
Perlov כתב:
הפתרון לבעית הקהל לא יכול לבוא מהקהל הנוכחי
צריך מקוריות על מנת להביא אוהדים
להביא את השחקנים לבתי ספר
לעשות לילדים אימוני כדורסל עם השחקנים
פירסום בעיר
מעל הכל צריך אולם משלנו, אבל עד שזה יקרה אפשר לחפש דרכים אחרות

צריך באמת לחשוב מה עושים עם זה... איך מביאים את אוהדי הכדורגל לכדורסל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 22:56 
כל אחד מאיתנו שמגיע ידאג להביא עוד אוהד או שניים. זה הפתרון הפשוט.
צריך גם לדאוג שאדלשטיין לא ייחרב את המשחק באותו יום.
בוא נעמיד את המטרה הזו למשחק מול יבנה. אם איכפת לכם אפילו תזמינו את האורחים (תרומה לעמותה).
אנסה לשכנע את ההנהלה לעשות מבצע 1+1 או 2+ 1 למשחק מול יבנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 23:57 
הפתרון היחידי זה שה-200 הקבועים שבאים פשוט יביאו חברים מהכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 23:58 
מה זה משחק לא אטרקטיבי?
הפועל משחקים אז זה אטרקטיבי!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2012, 03:03 
סמל אישי של המשתמש
itay_yacobi כתב:
מה זה משחק לא אטרקטיבי?
הפועל משחקים אז זה אטרקטיבי!!!!

חצי אמת.
לא מעניין אותי בכלל כדורסל. בעיני זה ספורט משעמם.
הפועל זה מה שמעניין אותי.
זה גורם לזה שאני אבוא למשחקים, אבל הרבה פחות מהכדורגל.
בנוסף, בגלל שיטת הליגה, יש בהכרח משחקים חשובים יותר ופחות, ולחשובים יותר אני משתדל יותר להגיע.

אפשר להגיד שבכדורסל אני אוהד הצלחות :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2012, 03:55 
סמל אישי של המשתמש
אני מסכים עם כל מה שנאמר בהודעה הפותחת אבל יש לי גם מה להוסיף. אני לא גר במרכז וקניתי מנוי העונה כאשר הגעתי לארבעה או חמישה משחקי בית בלבד, זאת מכיוון שהדרך היחידה (בדרך כלל) להגעה למשחקים עבורי היא נסיעה ברכבת. נסיעה ברכבת עולה לי 50 ש"ח הלוך-חזור, תוסיפו לזה קניית שתייה ואולי גם מדי פעם נסיעה במונית (תלוי במזג האוויר) וזה יוצא כבר קרוב ל100 ש"ח הוצאות על משחק. אני עוד נער ואני עוד לא לצערי מממן את עצמי לכן הרבה פעמים אני מוותר (כמו ביום ראשון מול רמת-גן, רציתי לבוא אבל העדפתי לחסוך את הכסף) וכן, יש גם הרבה מקרים שאני מעדיף לשמור את הכסף למשחקי החוץ בכדורגל. אני בטוח שיש עוד המון אנשים כמוני, לאו דווקא נערים.

חוץ מזה, גם מבחינת קהל וגם מבחינה כלכלית לעמותה יש לנו עוד הרבה מה לעשות. כתבתי כאן וגם בפורום העמותה אינספור פעמים שצריך להקים עמדות החתמה מחוץ ליציעי בלומפילד במשחקי הבית מהרגע שנפתחים השערים עד כרבע שעה לפני פתיחת המשחק. מצדי, אפילו אם החתמנו בכל הזמן שעמדנו בחוץ חבר עמותה אחד, עשינו את העבודה. אני מוכן להתנדב לדבר כזה ולצערי לא קיבלתי תשובות אפילו שהעליתי את זה גם בפורום העמותה. דבר נוסף זה ללכת לכיוון הפועלים הצעירים, תחשבו ש3 פועלים צעירים = חבר עמותה, צריך ללכת לבתי ספר\תיכונים עם השחקנים ועם ההנהלה, לדבר, להצטלם וכו', בסוף זה עושה את שלו וזה גם יביא לעוד קהל במשחקים. יש המון דברים שאפשר לעשות וחבל שכלום לא קורה מהבחינה הזאת כי זה פספוס ענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 15 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: