תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 02:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 116 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הבוס הגדול
הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 23:47 
chimpfive כתב:
vangroder כתב:
תקשיבו, אנחנו לא מנהלים מאבק נגד העפרון הכי מחודד בקלמר (אל תטעו)

המטרה שלו כרגע עם הכתב אישום הזה שמרחף מעליו היא להתסיס, אל תשכחו שאחד הסעיפים הוא אלימות כנגד קטין, הוא מצמץ ראשון והוא מנסה להעביר את זה אלינו, ברור לו שתמונה כזאת וידיעות כאלה שהוא במשחק של בית"ר וקופץ בגולים שלהם יביאו לאווירה של איבוד רסן מצידנו, זה קו מחשבה של ילד מפגר ולא מפותח.

הוא כרגע תקוע בפינה, פינה שאנחנו עדיין לא מודעים להשלכותיה ובטח ובטח שהוא...

מבחינת יח"צ של איש עסקים "לגיטימי" הוא נוכל תבוסה, באסה שזה על הגב של המועדון שאנחנו כ"כ אוהבים ודואגים לו.

מופנה למשתמש מולי ואחרים שחושבים לקחת את זה לאלימות, תעשו את זה וגמרתם את המועדון הזה.

אקט של אלימות ונגמר הסיפור מבחינתנו, תנשמו עמוק ותבלעו רוק, כולנו עוברים ימים לא פשוטים, הכבוד שלו נרמס ומטרתנו היא לשמור על כבוד המועדון, הכבוד שלנו לא עומד בכלל על הפרק !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 23:49 
שחר כתב:
כמה פעמים אפשר לומר עד שתפנימו: אין פה זבנג וגמרנו. יש לנו עסק עם מישהו שמזמן כל הסיפור איתו הוא קודם כל על כבוד.

בכל מקרה, טביב היום הוא ממש לא טביב של לפני המחאה. הקהל מאוחד נגדו, הוא נחקר במשטרה באזהרה ונכפו עליו תנאים מגבילים לצאת מהארץ, הוא שוכר את עו"ד הפליליסט הכי טוב בארץ, הוא מפונה מביתו, אשתו מבטלת אירועים, בכל מקום שהוא הולך הוא זוכה לראות תמונות ארכיון של עצמו בחדרי חקירות של משטרה, הדימוי שלו בעולם העסקים נשחק ,הוא יוצא בגלוי כנגד הקהל והוריד מהר מאוד את המסכה מעצמו והוא אפילו לא מנסה להסתיר את העובדה שהוא מנסה לפרק לנו את הקבוצה.

מה שקרה בדרבי אולי היה צריך לקרות, אבל אין ספק שהוא פגע במאבק. אי אפשר להיות תמיד על מאה אחוז להבות ולפעמים צריך לקחת צעד אחורה, אחרת באמת המאבק יישחק. צריך אוויר ,סבלנות ולאפסן מהר את כל ביטויי הייאוש והרעיון האווילי והמגוחך על קבוצת אוהדים.
העובדה שאני כבר לא צריך להסביר לאוגוסטוס כל יום שלא מדובר בניהול רשלני כבר מחזקת אותי מספיק כדי להמשיך בתהליך הזה שבו טביב לא יהיה בהפועל.

הוא לרק רק שלא פגע במאבק, לדעתי הוא תרם למאבק.
ומה שכתבת לגבי, לא ממש משנה ועדיין אין לי מושג מה מניע אותו. לא מצליח להבין מה עובר בראש ההזוי של האשם המוזר הזה (מבחינתי יש 3 אופציות- או ניהול הזוי, או רצון להזיק, או שהוא בכלל בובה של גורמים קצת יותר חזקים). אני, באופן אישי, הבנתי שני דברים- שמבחינתו זה לא ממש משנה ושהבן אדם לא מסוגל להשתנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 23:53 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
vangroder כתב:

המטרה שלו כרגע עם הכתב אישום הזה שמרחף מעליו היא להתסיס, אל תשכחו שאחד הסעיפים הוא אלימות כנגד קטין, הוא מצמץ ראשון והוא מנסה להעביר את זה אלינו, ברור לו שתמונה כזאת וידיעות כאלה שהוא במשחק של בית"ר וקופץ בגולים שלהם יביאו לאווירה של איבוד רסן מצידנו, זה קו מחשבה של ילד מפגר ולא מפותח.

מבחינת יח"צ של איש עסקים "לגיטימי" הוא נוכל תבוסה, באסה שזה על הגב של המועדון שאנחנו כ"כ אוהבים ודואגים לו.

מופנה למשתמש מולי ואחרים שחושבים לקחת את זה לאלימות, תעשו את זה וגמרתם את המועדון הזה.

עזוב, לכתוב באיזה פורום שכולם קוקסינלים, ואן לצטט במדוייק:
מולי לוי כתב:
ראצ'ו כתב:
המחאה לא תקועה. אנחנו עושים 3 חודשים של מחאה מדהימה. אי אפשר תמיד להיות בפיק. גם לפני חודש אמרו שהמחאה הייתה תקועה.
תפסיקו עם כל הייאוש הזה בגלל שיומיים לא כתבו עלינו בעיתון.
אתם לא מבינים איך מדברים על המחאה שלנו מבחוץ וכמה היא עוצמתית.

עאלק מחאה,נמאס כבר מהמחאות התרבותיות האלה שלכם.
ככה גם היינו במאבק על אוסישקין וראינו איך זה נגמר,עמדתם ובכיתם כמו קוקסינלים.

עמדתם ובכיתם עמדתם כלומר אתה לא חלק מאותו כלל? עמדתם ובכיתם זה אומר שאתה שמחת וצהלת מוולי לוי? כי זה לא נשמע כאילו אתה חלק מאותו כלל שהרסו לו את הבית.
בוא נשמע מה התכניות שלך להמשך. זורק כאן מילים לאויר, מזלזל באנשים שעושים המון במאבק הזה, מעלה את המאבק מדרגה ומעניין אם תיתן גם את זה שיעשו בשבילך.
ולמען הסר ספק, אני לא ממליץ בשום צורה להיכנס לאקטים לא חוקיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 00:09 
סמל אישי של המשתמש
vangroder כתב:
chimpfive כתב:
vangroder כתב:

אקט של אלימות ונגמר הסיפור מבחינתנו, תנשמו עמוק ותבלעו רוק, כולנו עוברים ימים לא פשוטים, הכבוד שלו נרמס ומטרתנו היא לשמור על כבוד המועדון, הכבוד שלנו לא עומד בכלל על הפרק !

!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 00:16 
מיואשים מהמאבק ? יתכן מאוד שהוא מיואש יותר אבל אינו משמיע קולות יאוש.

ככה זה במאבקים. לפעמים נראה שאינך מתקדם אבל בנחישות ובאמונה מגלים לפתע שמצבנו טוב משחשבנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 00:19 
מולי לוי כתב:
ראצ'ו כתב:
המחאה לא תקועה. אנחנו עושים 3 חודשים של מחאה מדהימה. אי אפשר תמיד להיות בפיק. גם לפני חודש אמרו שהמחאה הייתה תקועה.

המשתמש מולי לוי, אתה לא בן של זונה. אלא בן של אלף כאלה. אני מתבייש שיש בקהל של הפועל אנשים כמוך, ואני מקווה שלא תקום מחר בבוקר. תת-אדם, טינופת. יש פה אנשים שלא ישנו בלילות במאבק על אוסישקין הי"ד. יא בן של זונה, אני ישן מתחת למיטה שלי עם קרש מהפרקט, אחותך זונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 00:34 
ברגר כתב:
מולי לוי כתב:
ראצ'ו כתב:

המשתמש מולי לוי, אתה לא בן של זונה. אלא בן של אלף כאלה. אני מתבייש שיש בקהל של הפועל אנשים כמוך, ואני מקווה שלא תקום מחר בבוקר. תת-אדם, טינופת. יש פה אנשים שלא ישנו בלילות במאבק על אוסישקין הי"ד. יא בן של זונה, אני ישן מתחת למיטה שלי עם קרש מהפרקט, אחותך זונה.

יבן שרמוטה אני לא בכיתי על אוסישקין??? עכשיו הסבירו לי יפה שאלימות לא ילך פה,והבנתי יפה מאוד ... ב"ה תקבל איידס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 00:37 
מולי לוי כתב:
ברגר כתב:
מולי לוי כתב:
ראצ'ו כתב:

יבן שרמוטה אני לא בכיתי על אוסישקין??? עכשיו הסבירו לי יפה שאלימות לא ילך פה,והבנתי יפה מאוד ... ב"ה תקבל איידס

מועמד לתגובת השנה :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 00:39 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
מולי לוי כתב:
ברגר כתב:
מולי לוי כתב:
ראצ'ו כתב:

לפי הציטוטים, אם הוא עבר אצל אחותך/אמא שלך ייתכן והאיידס אכן יגיע אליו
מקווה מאוד המשתמש הנ"ל יצא מהאקט ללא כל פגע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 01:56 
סמל אישי של המשתמש
MoToBOy כתב:
למה לא לארגן עוד צעדה אליו הביתה במוצ"ש הקרוב
או לא בהכרח הקרוב מוצ"ש זה זמן מעולה להוציא אנשים מהבית
תראו כמה אנשים יצאו בקיץ בזמן המחאה החברתית

לאן בדיוק הובילה המחאה החברתית?
לי אישית נראה ששלב ההפגנות ההמוניות מיצה את עצמו בדיוק מהסיבה שכולם כאן אומרים. הן פשוט לא עושות עליו רושם ואחרי מה שהוא קיבל מהנשים והילדים שהוא שדד הוא כבר יודע טוב מאוד שזה לא קומץ אלא כל הפועל.
חוץ מזה אם יש כאלה שתמונות כאלה לא משכנעות אז שום דבר לא ישכנע אותם, משהו בסגנון בלוד שעדיין תומך בשאול ולא מכיר בקיומה של הפועל תל אביב כדורסל, והם באמת לא מעניינים.

עכשיו הזמן להבריח אותו מהפועל בכל דרך, כמובן כל עוד היא חוקית.
אם אתם רוצים להתנדב לעזור לסלק את הגידול מגוף הקבוצה אתם יכולים ליצור קשר באתר המאבק.
אני מניח שכולם יודעים כבר את הכתובת שלו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 02:15 
לא יודע מה איתכם, אבל אני ציפיתי שנקיים את מילות השיר "נרדוף אותך בכל מקום"
שאתר מטה המאבק יפרסם בעזרת מתנדבים(אשמח להיות אחד מהם) איפה נמצא טביב בכל רגע נתון, וכל מי שיכול להגיע שיבוא ויגיד לו מה הוא חושב עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 02:40 
סמל אישי של המשתמש
rakred כתב:
לא יודע מה איתכם, אבל אני ציפיתי שנקיים את מילות השיר "נרדוף אותך בכל מקום"
שאתר מטה המאבק יפרסם בעזרת מתנדבים(אשמח להיות אחד מהם) איפה נמצא טביב בכל רגע נתון, וכל מי שיכול להגיע שיבוא ויגיד לו מה הוא חושב עליו.

ציטוט:
אם אתם רוצים להתנדב לעזור לסלק את הגידול מגוף הקבוצה אתם יכולים ליצור קשר באתר המאבק.
אני מניח שכולם יודעים כבר את הכתובת שלו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 10:17 
לגבי התמונה של הטינופת עם אוהד ביתר והצעיף: אני לא מבין למה אוהדי הפועל "חשים מושפלים".
להיפך, הטינופת צריך לחוש מושפל. לנו זה צריך לעשות רק טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 10:28 
Peace Hope כתב:
מולי לוי כתב:
ברגר כתב:
מולי לוי כתב:
ראצ'ו כתב:

לפי הציטוטים, אם הוא עבר אצל אחותך/אמא שלך ייתכן והאיידס אכן יגיע אליו
מקווה מאוד המשתמש הנ"ל יצא מהאקט ללא כל פגע

:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 10:30 
סמל אישי של המשתמש
אבל ברגר , למה אתה לא ישן מעל המיטה?
מספיק שהקרש מתחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 10:35 
מתנקש על פיגום כתב:
ארור הכוס ממנו התפלחת לעולם יא משטח טינופת

:BOW: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 11:01 
אין פה הוקוס פוקוס, טביב לא ילך הביתה בגלל שתלו שלט
אנחנו מנהלים כאן מחאה מול בן אדם של פרנציפים, זה היה צפוי שזה יהיה קשה
טביב ילך מהפועל, אולי מחר אולי בעוד שעה ואולי גם בעוד שנה
מה שבטוח שבכל רגע שהוא יהיה פה אנחנו ניהיה שם כדי למרר לו את החיים
לאט לאט ועם הרבה זהירות נעיף אותו מהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
http://www.news-israel.net/Article.asp?Code=30717

ציטוט:
אלי טביב יודע איך לעצבן את אוהדי הקבוצה שהוא הבעלים שלה. אחרי שהם גרמו לו הפסדים של מאות אלפי שקלים בהתנהגותם, החליט האיש להוציא את העיניים לאוהדי הפועל תל אביב בדרך מקורית: אחרי הניצחון אמש של בית''ר ירושלים באיצטדיון רמת גן על מכבי פתח תקוה 1-3, הוא הונצח חוגג את ניצחון קבוצת המנורה והצטלם עם ידיד כששניהם כורכים צעיף אחד של בית''ר ירושלים על צווארם.

הצילום הזה שמתפרסם הבוקר בידיעות אחרונות הפך שיחת היום בפורומים של האדומים ואין ספק שהמשטמה כלפיו מרקיעה לשיאים חדשים. קשה להעלות על הדעת את נשיא ברצלונה חוגג אם חבר ניצחון של ריאל מדריד ועוד כשצעיף לבן על כתפיו וכך לגבי כל צמד מועדונים שהיריבות ביניהם היא כה גדולה.

יצויין כי טביב, במהלך ההתמקחות על רכישת חלקם של שותפיו בעונה שעברה בהפועל תל אביב, הישים עצמו כמתעניין באפשרות לרכוש את הבעלות על בית''ר ירושלים. טביב הגיע לתל אביב מהפועל כפר סבא ומזה חודשים נאבקים חלק ניכר מן האוהדים בניסיון להביאו למכור את מניותיו לאדם אחר.

בינתיים אמורה המשטרה להודיע בימים הקרובים האם בכוונתה להעמיד את טביב למשפט פלילי בגין תקיפת קטין שקילל מול ביתו. טביב נחשד בשיבוש הליכי חקירה בשל מחיקה כביכול של הקלטות ממצלמות האבטחה שהנציחו את האירוע השנוי במחלוקת.

והלילה התייצבו שוב אוהדים קטינים מול הבית השכור שבו מתגורר טביב בצפון תל אביב ופתחו בצעקות וקללות. נראה שהמחאה נגדו אינה גוועת, להיפך .

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 14:22 
בלי שום קשר לכתבה עצמה, ובתוספת התנצלות כנה, הפסקתי לקרוא פה:
ציטוט:
מאת רמי יצהר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
ציטוט:
מאת רמי יצהר

הכל זבל
כל האתרים זבל
כל העיתנואים זבל
נו טוב,עם ישראל.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 16:54 
סמל אישי של המשתמש
Peace Hope כתב:
שבתאי יחבס :HEART2:

אלי טביב בתגובה עתידית: "מדובר באוהד הפועל מחופש שאיים עליי שאם לא אצטלם יחטוף את ביתי הקטנה בת המינוס שבע וילמד אותה את שירי השואה שהקומץ המוסת של הפועל אוהב לשיר"

:ROSE: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 17:31 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
ציטוט:
מאת רמי יצהר

זכותך לחשוב על רמי יצהר מה שתחשוב, אבל בתחום הספורט (בניגוד לתחומים אחרים) הוא לא בקצה הסקאלה של הזבל. אפילו יותר נוטה לצד החיובי.
לאחרונה אני עוקב אחרי מה שהוא כותב בפייסבוק, וגם אחרי דיווחיו בגל"צ, ויש לו לא מעט סימפטיה למאבק כנגד טביב.
ובל נשכח, שבעיקר הודות לדיווחים שלו בגל"צ, יש לו השפעה לא קטנה על דעת הקהל.
אז במקום להתעלם, עדיף לנסות ולשכנע ולרתום עוד ועוד עיתונאים לצידנו. הם אלה שיביאו לנו את דעת הקהל, ודעת הקהל היא שתביא בסופו של דבר ליציאתו של טביב מהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 17:39 
yos כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
ציטוט:
מאת רמי יצהר

זכותך לחשוב על רמי יצהר מה שתחשוב, אבל בתחום הספורט (בניגוד לתחומים אחרים) הוא לא בקצה הסקאלה של הזבל. אפילו יותר נוטה לצד החיובי.
לאחרונה אני עוקב אחרי מה שהוא כותב בפייסבוק, וגם אחרי דיווחיו בגל"צ, ויש לו לא מעט סימפטיה למאבק כנגד טביב.
ובל נשכח, שבעיקר הודות לדיווחים שלו בגל"צ, יש לו השפעה לא קטנה על דעת הקהל.
אז במקום להתעלם, עדיף לנסות ולשכנע ולרתום עוד ועוד עיתונאים לצידנו. הם אלה שיביאו לנו את דעת הקהל, ודעת הקהל היא שתביא בסופו של דבר ליציאתו של טביב מהפועל .

לא נכון. דעת הקהל של הפועל ויותר נכון המעשים של הקהל של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 20:47 
http://www.news.frogi.co.il/view/1806

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2012, 08:34 
ניב כתב:

למי שהיה צריך ליתר ביטחון את הצעיף הצהוב -
מגעיל והכל הכל נכון. אבל, יש גם תוספת חשובה שבלעדיה הקבוצה לא היתה מדרדרת לאיפה שהתדרדרה - האיש ט-י-פ-ש.
האיש פוגע קשות ובשיטטיות הן בעסקיו והן במעמדו האישי. סוג של ברלד אבל זה לא מצחיק והוא לא ליצן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2012, 09:08 
גבעתיים כתב:
ניב כתב:

למי שהיה צריך ליתר ביטחון את הצעיף הצהוב -
מגעיל והכל הכל נכון. אבל, יש גם תוספת חשובה שבלעדיה הקבוצה לא היתה מדרדרת לאיפה שהתדרדרה - האיש ט-י-פ-ש.
האיש פוגע קשות ובשיטטיות הן בעסקיו והן במעמדו האישי. סוג של ברלד אבל זה לא מצחיק והוא לא ליצן.

אני חייב להודות שנתתי לו הרבה יותר מדי קרדיט. חשבתי שמתוך אינטרסים שבמקרה הולמים זה את זה, טביב יכול להצליח (אינטרס שלו-כסף ומעמד, אינטרס של הקבוצה- הישגים (שמביאים כסף ומעמד))

מסתבר שכמו שקלדרון אמר בזמנו, מדובר בשור מועד. זה חזק ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 116 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: