תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 06:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 170 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: התעללות בגבעתי
הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 21:06 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4207710,00.html

זה מה שקורה כשמביאים יותר מדי כוח לאנשים סמרטוטים, עבריינים ופושעים.

אני מאחל להם שבאזרחות יפרקו להם את כל העצמות בגוף. חבורה של כלומניקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: התעללות בגבעתי
הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 21:11 
הגזימו לגמריי...
טוב מאד שנענשו אך אם זאת חשוב לשמור על עניין הפז"מ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 21:13 
בוודאות של 100% הכל שם מנופח בטירוף.
אם השאירו אותם במעצר אז סביר להניח שהם נסחפו קצת אבל עדיין חלק מהדברים שם החברה שלי ואני עברנו כשההינו צעירים וזה בסדר גמור..הכל בפרופורציות.
ד"א המתלוננים זה ביינישים מגעילים שברור שאין להם טעם לטחון צעירות כי עוד חודש הם עפים ומשתחררים אז חוכמה גדולה לרוץ ולהלשין.גועל נפש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 21:19 
לירון האדום כתב:
הגזימו לגמריי...
טוב מאד שנענשו אך אם זאת חשוב לשמור על עניין הפז"מ

עם הודעה כזאת ו, לא מובן לי איך לא מבינים ומופתעים למה הישראלי הממוצע הוא בהמה שחושב שמגיע לו הכל , בתור בבנק , בחו״ל , ובכביש .
תודה לאל על זה שלא הייתי צריך ״להתבגר״ דרך המערכת המעוותת הזו , אלא דרך 3 שנים של טיולים בחוץ לארץ והיכרות עם אנשים שונים ומשונים . 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 21:21 
סמל אישי של המשתמש
אתם אנשים סמרטוטים אם אתם חושבים שבן אדם צריך לקבל מכות בכלל שהוא אוכל טוסט עם גבינה או יושב על כיסא מרופד.

עניין הפז״מ צריך להתבטא על העומס שיש לכל מחלקה. כמו שהגיוני שמחלקה צעירה תשמור המון ומחלקה ותיקה תשמור הרבה פחות, אם בכלל.

זה צריך להתבטא בדברים האלה ולא באלימות.

ושום פרט ופרט לא מנופח בסיפור הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 21:22 
כל מי שהיה לוחם בצה"ל (לא ביחידות מיוחדות, שם כמעט זה לא קיים), יודע שככה זה מתנהל וזה נותן לך שאיפה להיות וותיק יום אחד.
יש בזה גם אלמנט חינוכי ובכלל כל העניין הזה אדיר. וכן, יש דברים שמתאימים אך ורק בתוך הפלוגה ולא בעולם החיצוני.
לא מוצא שום סיבה להפסיק עם זה. אלה שהתלוננו סתם בכיינים. שחייל צעיר מקבל מזכרת (כיסוי שעון וכאלה) מחייל וותיק ביחד עם כמה אגרופים תוך כדי אז הוא יוצא בגאווה בדרך כלל ומספר לחבר'ה מה עבר עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 21:22 
צה"ל זה גוף חולה, החיילים הם סמרטוטים היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 21:25 
קלינמן כתב:
כל מי שהיה לוחם בצה"ל (לא ביחידות מיוחדות, שם כמעט זה לא קיים), יודע שככה זה מתנהל וזה נותן לך שאיפה להיות וותיק יום אחד.
יש בזה גם אלמנט חינוכי ובכלל כל העניין הזה אדיר. וכן, יש דברים שמתאימים אך ורק בתוך הפלוגה ולא בעולם החיצוני.
לא מוצא שום סיבה להפסיק עם זה. אלה שהתלוננו סתם בכיינים. שחייל צעיר מקבל מזכרת (כיסוי שעון וכאלה) מחייל וותיק ביחד עם כמה אגרופים תוך כדי אז הוא יוצא בגאווה בדרך כלל ומספר לחבר'ה מה עבר עליו.

איזה חברה חולה , אלוהים ישמור .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 21:25 
אדום כתב:
צה"ל זה גוף חולה, החיילים הם סמרטוטים היום.

הצבא נהיה סמרטוט (במיוחד בשנים האחרונות) דוקא מהסיבות ההפוכות. היום כל טירון פישר מנפנף עם הפנקס של הזכויות שלו ואי אפשר יותר לתזז, מה שמוציא לך בסופו של דבר חיילים כוסיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 21:27 
רוי האדום כתב:
קלינמן כתב:

תקרא טוב בין השורות: אך ורק בתוך הפלוגה.
יש מקרים שרק מי שחלק מההוויה הזאת יבין אותה, ומי ששומע על זה מבחוץ יזדעזע.
דומה מאוד ללהיות אוהד כדורגל אגב. שאתה בפנים זה נראה לך הכי מובן מאליו, ואנשים בחוץ חושבים שאתה פסיכי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 21:31 
נופח גם נופח.לא אומר שאין כלום והם לא נסחפו אבל סך הכל עברו דברים גרועים יותר שלא יצאו החוצה יותר מפעם אחת.

כמו שקלינמן כתב זה דברים שמי שלא בילה בותיקה לא יכול להבין ולא כדאי שינסה גם..גם אני את הסמל שלי לפני שנכנסתי לתפקיד קיבלתי במכולה חשוכה ופיצוצים מכל המפלג..והנה אני פה חי ובריא.היה צחוקים ככה זה בפלוגות לוחמות בכל העולם.

אה והכי מצחיק לראות את המח"טהזה..עלק לא ראיתי דברים כאלה מימי.כשהוא היה מג"ד בגדוד שלו חיילים עמדו מול שופט בית משפט עליון והאשימו את המ"פ שלהם בוידוא הריגה רק כי הוא שרף להם את הפז"מ.בתקופתו צעירים היו ישנים ליד מגורי הותיקים כל הלילה שיוכלו להכין להם נס והוא ידע את זה יפה מאד אבל בחר להעלים עין כמו שאר הקצינים כי אז זה היה נוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 21:31 
קלינמן כתב:
רוי האדום כתב:
קלינמן כתב:

תקרא טוב בין השורות: אך ורק בתוך הפלוגה.
יש מקרים שרק מי שחלק מההוויה הזאת יבין אותה, ומי ששומע על זה מבחוץ יזדעזע.
דומה מאוד ללהיות אוהד כדורגל אגב. שאתה בפנים זה נראה לך הכי מובן מאליו, ואנשים בחוץ חושבים שאתה פסיכי.

יכול להיות , מצטער שישר צעקתי , בגילי המופלג זה נראה לי כל כך מגוחך , ילדים בני 19 וחצי כולה ,מתנהגים לילדים בני 18 כאילו הם צעירים , כולם שם ילדים שדופקים להם את המוח . 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 21:39 
תסמונת הילד המוכה שהופך למבוגר מכה.

אותי טרטרו אז אני אטרטר אחרים.
לי הרביצו אז אני ארביץ לאחרים.
אותי השפילו אז למה אני לא יכול להשפיל אחרים.

ואף אחד לא עוצר לרגע לחשוב כמה זה מטומטם ולשבור את מעגל הקסמים הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
פשוט לא מובנת לי התפיסה הזאת.
ברור שצריך שלפזמניקים יהיו יציאות יותר טובות, שמירות יותר טובות וזה, אבל מכאן ועד התעללות בחיילים?
איבדו את זה לגמרי. מאחל להם לשבת בכלא, ושיבינו שמה שהם עושים זה פסול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 21:45 
האשכול הזה הוא כלום-ושום-דבר עד ש-Yanay לא מגיב פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 21:48 
בני12 כתב:
תסמונת הילד המוכה שהופך למבוגר מכה.

אותי טרטרו אז אני אטרטר אחרים.
לי הרביצו אז אני ארביץ לאחרים.
אותי השפילו אז למה אני לא יכול להשפיל אחרים.

ואף אחד לא עוצר לרגע לחשוב כמה זה מטומטם ולשבור את מעגל הקסמים הזה.

מעגל הקסמים נשבר לפני כמה שנים כשעברו למחלקות אורגניות..מה שהלך בצבר זה היוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל מה שנקרא.
היום בותיקות במקרה הטוב יש זכויות ותיקים שמעוגנות על ידי מפקד החטיבה ובמקרה הפחות טוב ותיקים שומרים במאזין אז לא צריך לעשות מכל עכבר פיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 21:48 
קלינמן כל מילה...
אני אישית שקיבלתי את הדרגה של סמ"ר (פלאפל) קיבלתי את זה מהסמל, על מדי ב' בלי הסוגרים עד שזה נכנס לי לזרוע, אז היו 2 חתכים קטנים..
מי ישמע...

להתעלל זה אסור, אבל יש דברים לגיטימים שלא צריכים לעשות מהם עניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 21:51 
סמל אישי של המשתמש
קלינמן כתב:

מעניין למה ביחידות מיוחדות אין את זה אה? אולי כי שם אפשר להיות וותיק בלי להשפיל צעיר? אולי כי שם חשוב יותר להתרכז במשימה מאשר בכל החרא שמסביב?
וכן גם שם נותנים כבוד, אבל הכבוד נרכש ע"י היותך בן אדם טוב שמתנהג כמו חבר ולא ע"י דרגה על הכתף או איזה תואר שמישהו הביא לך אחרי שהוא התעלל בך שנתיים כדי שאתה תמשיך להתעלל באחרים.
כל האשכול הזה וכל המגנים על הוותיקות בו הם בושה. איזה כיף לJR12 הוא קיבל את הסמל שלו תוך כדי שמפוצצים אותו מכות
ילדים מפגרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 21:59 
ביחידות מיוחדות זה לא קיים כי אין את נטל הבטש ומטבחים מסיימים בערך בסוף מסלול ברוב המקומות.
דא גם בדובדבן החיילים במסלול שומרים בשג ומי שסיים מסלול לא.למה שלא יועילו הלוחמים הותיקים לעזור לצעירים במטבח ובשג??

צריך להבדיל בין זכויות ותיקים לגיטימיות(מטבחים עמדות סטטיות עבודות רספ ושאר הדברים שמעוגנים בפקודות)לדברים שנוספו אחר כך(עם חלקם אני מסכים ועם חלק לא..)
לא להסכים עם זכויות הותיקות הלגיטימות זה פשוט להיות בור ואטום ובאמת לבלבל את השכל על דברים שאתה לא יודע עליהם.שאר הדברים פשוט נוספו כתוצאה מהשירות השוחק בגדודים וזאת פשוט התפתחות..צריך לדעת מתי להגיד סטופ.אני אומר שוב הפזם נעלם מזמן מה שהיה בצבר באמת יוצא דופן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 22:02 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מדבר על זכויות בסיסיות.
להביא דרגות סמל למישהו תוך כדי שאתה מפוצץ אותו מכות זו לא גאווה
כל יתר הדברים המפגרים שעושים לצעירים כדי להתעלל בהם זה לא גאווה
וואלה לא צריך להגן על כל דבר שעשית בצבא בכזו אדיקות, גם אני עשיתי דברים מפגרים בצבא אבל היום בראיה לאחור אני חושב שזו הייתה טעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 22:03 
סמל אישי של המשתמש
JR12 כתב:
אם השאירו אותם במעצר אז סביר להניח שהם נסחפו קצת אבל עדיין חלק מהדברים שם החברה שלי ואני עברנו כשההינו צעירים וזה בסדר גמור..הכל בפרופורציות.
ד"א המתלוננים זה ביינישים מגעילים שברור שאין להם טעם לטחון צעירות כי עוד חודש הם עפים ומשתחררים אז חוכמה גדולה לרוץ ולהלשין.גועל נפש

:PUKE:
החיילים הכי טובים הם מישיבות ההסדר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 22:03 
עומר מ. כתב:
קלינמן כתב:

מעניין למה ביחידות מיוחדות אין את זה אה? אולי כי שם אפשר להיות וותיק בלי להשפיל צעיר? אולי כי שם חשוב יותר להתרכז במשימה מאשר בכל החרא שמסביב?
וכן גם שם נותנים כבוד, אבל הכבוד נרכש ע"י היותך בן אדם טוב שמתנהג כמו חבר ולא ע"י דרגה על הכתף או איזה תואר שמישהו הביא לך אחרי שהוא התעלל בך שנתיים כדי שאתה תמשיך להתעלל באחרים.
כל האשכול הזה וכל המגנים על הוותיקות בו הם בושה. איזה כיף לJR12 הוא קיבל את הסמל שלו תוך כדי שמפוצצים אותו מכות
ילדים מפגרים.

לעובדה שליחידות האלה יש משימות יותר "סקסיות" להתעסק בהן יש השפעה גדולה, אין לי ספק בכך. הן לא חיות את השגרה השוחקת של הבט"ש והניקיונות והתנאים שלהן פי מאה יותר טובים. לחייל צעיר שם אין ממש מה להתמרמר חוץ מלחכות לשחרור (כמו כולם).
בנוסף הן עובדות בצוותים קטנים יותר ולכל אחד יש את הפינה שלו וזה הכל. לא ישמעו אותם דופקים על השולחנות בארוחות שישי וכאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
קלינמן כל מילה...
אני אישית שקיבלתי את הדרגה של סמ"ר (פלאפל) קיבלתי את זה מהסמל, על מדי ב' בלי הסוגרים עד שזה נכנס לי לזרוע, אז היו 2 חתכים קטנים..
מי ישמע...

להתעלל זה אסור, אבל יש דברים לגיטימים שלא צריכים לעשות מהם עניין

וואלה ואם היו סתם מביאים לך אגרוף בכתף שלא עושה סימן כמו בכל מקום נורמלי, אז מה היה קורה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 22:25 
ביחידות מובחרות אין התעללות כי זה אנשים מובחרים יותר אז ההתעללות היא ממוסדת שמה המפקדים יתעללו בגלוי ולא יצטרכו להכניס אותך לחדר,אנשים איכותיים כבר אמרנו
די לזיין תשכל אנשים שמשתמטים שיהיה להם אושר אין סופי,אבל למה לעזאזל הם מחפשים להכנס ולנבור ולהוכיח שהקרביים הם חולי נפש,די,איזה טרחנים ,השבעה בבית ספר זה עוול מוסרי?,לזרוק ביצה על אוהד מכבי זה נאציזם? שאתה ושמוליק עושים דחקות וזורקים חרא עטוף בנייר טואלט על הקיר בכיתה י' מעיד בהכרח ששמוליק יעשה מעשי סדום בקשישה גרמניה?
איבדתם את זה לגמרי-

אחד שלא מוסרי בהכרח ששומע אלי קפקא ומעריץ את גבריאל בלחסן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 23:19 
קודם כל:
אדום עד לגרדום כתב:
JR12 כתב:

:LOL2:

דבר שני, גם המג"ד ידע בדיוק מה הולך שם
והבזיון הגדול הוא שיפילו את זה על סדירים וקצינים צעירים בלבד
במקום שהמגדים והמ"פ ילכו הביתה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד לגרדום כתב:
JR12 כתב:

אויש די כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
כשמישהו אצלנו קיבל דרגה פתחתי עליו צינור כיבוי עם מים קפואים בזמן שהתקלח.
בזמן שאני קיבלתי דרגה, אנשי קבע בני 30 פוצצו אותי.
בכיתה ז׳ כשלמישהו היה יומולדת היינו כל השכבה מרביצה לו לצלילי השיר ״בידיים טח טח טח״ (עדיין תאמת) ואחר כך מחוץ לבצפר היינו לוקחים ביצים וקמח והופכים תבנאדם לעוגה.
אין רע בזה, תמיד היה ותמיד יהיה. צריך לדעת מתי לא להגזים ואיך לשמור הכל במסגרת חברית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד לגרדום כתב:
JR12 כתב:

אלה שלא עושים צבא?
יאללה דלג טמבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 23:42 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה של קלינמן :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 23:49 
סמל אישי של המשתמש
טחינת צעירות זה בגדול עניין חיובי.
לא בגלל שמגיע למישהו משהו, רק בגלל שזה יותר קל נפשית לאכול חרא אם אתה יודע שיש נקודת זמן מסויימת בעתיד שבו כמות החרא תפחת.
הנקודה היא שפה הם עשו את זה בצורה מטופשת, נס קפה? גבינה? כיסאות? ואלימות פיזית על זה?
ובסופו של יום, אפילו במבחן התוצאה הם נכשלו כשלון חרוץ.
והתוצאה פה היא שאנשים שפונטציאלית יום אחד יצטרכו לסחוב אותם על אלונקה תחת אש הלכו להשתנקר למצ"ח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 170 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: