kobster כתב:
הרוש הודף כתב:
נגיד את זה ככה בצורה הכי ברורה:
צריך לעשות חרם מנויים.
ומי שכן יקנה מנוי הוא לא באמת אוהד הפועל, ומעניין לי את הביצה שהוא היה על הגדרות בשער 5 כשהיינו בליגה הארצית בזמן שעוד לא הייתי בתכנון. הוא לא אוהד הפועל.
אני הייתי על הגדרות בשער 5 בליגה הארצית כשאתה היית בתכנון ואני לא עושה מנוי בשנה הבאה.
צריך לחדד את זה - מי שעושה מנוי בשנה הבאה ושם את עצמו כחלק מהתקציב המקוצץ של טביב בשנה הבאה, עושה את זה בשביל עצמו ובשביל ההרגלים שלו ולא בשביל מועדון הפועל תל אביב. את מי שמעניין אותו לבוא פעם בשבועיים לבלומפילד ולראות חבר'ה באדום מנצחים או מפסידים על הדשא, שיעשה מנוי. זכותו.
מי שטובת המועדון ועתידו עומדת לנגד עיניו, אני מאמין שלא יעשה מנוי. כל אחד והדעה שלו.
זה לא כזה פשוט.
משחקי בית הם המקום שבו מסה הכי גדולה של קהל יכולה להשמיע את קולה נגד העבריין המורשע.
הרי רק אתמול הוכח שבשביל להגיע אל מחוץ לבלומפילד, גם אם יש שידור של המשחק מטר משערים 5 ו7, יגיעו במקרה הטוב 100 אנשים וגם הם לא יקומו מהכסא שלהם בשביל להפגין בשביל שלא יתפסו להם אותו חלילה.
בנוסף, אתמול כשהוא ישב ליד (ואחר כך על) הספסל, כשאף אחד לא מפריע לו בקללות, שירי מחאה ושאר ירקות, הוא נראה כל כך מאושר שזה עשה לי בחילה.
מצד שני כל שקל שמשלמים לצורר הוא שקל שלא היה צריך להיכנס לכיסו ובמיוחד בהנחה שהוא ינסה להביא לסגירה של היציעים (במיוחד 4-5) קניית מנוי היא צעד מטומטם מכל בחינה. הבעיה היא שאוהדי כדורגל, במיוחד כשמגיעים לנושא הזה, מצדיקים את הסטיגמה על הטמטום.
בסופו של דבר יש נימוקים טובים לשני הצדדים.
אחרי ששילמתי העונה 1100 שקלים בשביל להיכנס ל12 משחקים, ואני לא רואה שבשנה הבאה המצב יהיה יותר טוב, קשה לי להאמין שאני אעשה מנוי. הבעיה היא שגם אני עלול להיכנס לקריז ולהימנות בסופו של דבר על המטומטמים. אני מקווה שלא.