תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 08:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות מרנינות ליום א'
הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 09:36 
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 18078.html
ציטוט:
מהראן לאלה הושעה עד להודעה חדשה מאימוני הפועל תל אביב

ציטוט:
טביב הבטיח לקליימן את אפודת השוער הראשון בשנה הבאה, אדל הגיב: "לא בטוח שאשאר"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות מרנינות ליום א'
הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 09:37 
ומי יהיה בסגל במשחק הבא ?
שחקנים מנערים א' ?

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 10:12 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4207239,00.html
ציטוט:
בעקבות הראיון ל"ידיעות אחרונות": לאלה יושעה

חלוץ הפועל ת"א בחר להגיב אחרי ההחלטה לא לשתפו בדרבי: "הייתי בהלם, רוצים להשפיל אותי. כנראה שניצן שירזי קיבל הוראה מלמעלה, מהבוס". בצהריים הוא יקבל הודעה כי הוא מושעה מאימונים. המאמן: "כל ההחלטות המקצועיות במועדון הן שלי בלבד"
נדב צנציפר

מהראן לאלה מסתובב טעון כבר תקופה ארוכה. חלוץ הפועל ת"א לא קיבל החודש את שכרו (במועדון מבטיחים שהעניין יוסדר), ואתמול הגיע השיא: למרות שמספר שחקנים בכירים פצועים או מורחקים, המאמן ניצן שירזי החליט להכניס למגרש בדרבי את הצעיר ניר לקס. לאלה לא שותף כלל.

אחרי המשחק לאלה החליט לפתוח את הפה בצורה גלויה. חבריו עוד הרגיעו אותו בחדר ההלבשה אחרי שזרק מילים לא נעימות בכיוונו של שירזי, אבל בראיון, שהתפרסם הבוקר ב"ידיעות אחרונות", הוא לא חסך במילים בעקבות ההחלטה לא לשתפו בדרבי. בהפועל לא אהבו את הדברים ובצהריים צפויים למסור לו הודעה כי הוא מושעה מאימונים עד להודעה חדשה.

"ההחלטה לא להכניס אותי אתמול בדרבי הייתה החלטה לא מקצועית", אמר לאלה בראיון שהתפרסם הבוקר ב"ידיעות אחרונות", "מה, הוא מתנקם בי? לא יודע מה הוא רוצה ממני".

מה זאת אומרת החלטה לא מקצועית?

"זה לא מקצועי, זו לא החלטה של ניצן, כנראה הוראה שקיבל מלמעלה, מהבוס. אני לא מקבל כסף, עכשיו גם לא נותנים לי לשחק. כולם אומרים שזה שקוף, אבל
ללא קהל וללא שערים
עבר בשקט: 0:0 בדרבי בין הפועל למכבי ת"א / שי ארצי
פלייאוף עליון: המפגש הראשון בהיסטוריה של היריבות ללא קהל הסתיים ללא שערים. עירוני קריית שמונה תוכתר כאלופה אם תנצח את בני יהודה ביום ב'
לכתבה המלאה
מה שקרה בדרבי זה כבר השיא. כואב לי, כי אני רוצה לשחק עם הקבוצה, רוצה להצליח עם הפועל".

למה אתה לא מקבל שכר?

"אני לא מבין. לי ולאבוטבול הבטיחו מענקים של 300 אלף שקל, בינתיים נתנו לנו 200 אלף, אבל טביב אומר שזו הייתה הלוואה. לא יודע מאיפה הוא הביא את זה. כנראה הוא יודע שאני מסיים חוזה בסיום העונה, אז המטרה שלו לקזז כמה שיותר מהמשכורות שלי".

איך התחושה?

"כמו כל הקבוצה, אווירה לא נעימה במועדון. כולם יודעים מה עשיתי עבור הפועל,
לא מתלהבים
ניצן שירזי: "התוצאה הולמת את העונש המגוחך" / שי ארצי
לאחר ה-0:0 בדרבי, ביקר מאמן הפועל ת"א את ההחלטה לערוך את המשחק ללא קהל: "זה היה כמו סעודת פורים בתוך תשעה באב". בוריס קליימן שהצטיין: "חיכיתי להזדמנות שלי"
לכתבה המלאה
אני מאוד אוהב את האוהדים ורוצה לתרום למועדון. בסיום העונה אוציא את כל הכביסה המלוכלכת".

למה אתה חושש להוציא אותה כבר עכשיו?

"לא מפחד. אני יכול להודיע לכולם שאף אחד בקבוצה הזו לא יותר טוב ממני. שירזי וטביב לא יצליחו לשבור אותי אחרי מה שעברתי עם הפציעה והכל. ברור לי שזה לא מקצועי. כולם מתנכלים לי, אני לא מבין מה עשיתי. כנראה בגלל שאני ילד טוב כל השנים האלו, בגלל זה אני אוכל אותה, אבל אמשיך להילחם".

שחקן נוער עלה לפניך.

"שחקן נוער שעשה שני אימונים, שירזי נתן לו לשחק. הם רוצים להשפיל אותי. אגיד לך את האמת, הייתי בהלם. הופתעתי מאוד, הרי לא שכחתי לשחק כדורגל. אחרי כל מה שעשיתי בהפועל".

טביב מדבר איתך?

"אין לי שום דבר נגדו. הוא אומר לי 'שלום', מה יש לי לדבר איתו. הוא לא עונה לטלפונים של דוד שלי, שמנסה לתפוס אותו".

פנית לשירזי?

"אולי היום אגיד לו באימון. אם זה מקצועי, אז הוא המאמן שיחליט. אבל במקרה שלי זה לא מקצועי, זה משהו מלמעלה".

דודו וסוכנו של לאלה, פואד אבו פארס, שלח אתמול מסרון לטביב: "טביב, לא יעזור לך ולבובה שלך שירזי. לאלה חזק ויישאר חזק. ההתנהגות שלכם הנקמנית לא קשורה לספורט, ילדותית ומגעילה. לא מספיק לאלה לא מקבל משכורת, אתה מתעלל בו באמצעות הבובה שלך בדמות מאמן. לא השארת לנו ברירה, אלא להגיש תביעה. ניפגש בבוררות".

שירזי אמר אתמול בתגובה: "כל ההחלטות המקצועיות במועדון הן שלי בלבד". את תגובת מועדון הפועל ת"א לא ניתן היה להשיג עד לפרסום הראיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות מרנינות ליום א'
הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 10:18 
עוד תביעה לאוסף, בחסות הבובה המיותרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 11:51 
ספורט5 כתב:
בן בסט ועומר גולן על הכוונת של הפועל ת"א לעונה הבאה
ניצן שירזי מחפש חיזוק בהתקפה. המשטרה בנוגע לפרשת טביב והנער שטוען שהותקף: "צפויה התפתחות''

האם צפויה לנו דרמה בגזרת אלי טביב? ייתכן. במשטרת ת"א טענו הבוקר (ראשון) כי צפויות התפתחויות בנושא חקירתו של בעלי הפועל בנושא שיבוש הליכי חקירה, הסתרת ראיות ותקיפה בעקבות הפרשה בה מעורב בעלי הפועל לכאורה בתקיפת קטין אוהד הפועל ת"א לפני מספר שבועות ליד ביתו.

במשטרה סיימו לחקור את הנושא והיום צפויים להעביר את התיק לפרקליטות או לתביעות לצורך החלטה האם להגיש כתב אישום נגד מי מהמעורבים. "כל התנהגות המשטרה בתיק הזה מעוררת בעיני תהייה גדולה", אמר עורך דינו של טביב, ציון אמיר.

נישן שירזי אמור לחתום על חוזה לשנתיים בימים הקרובים כששביט אלימלך ימשיך כעוזרו. המאמן סימן מספר שחקנים שעשויים לבוא בחשבון במידה והעלויות הכרוכות בהבאתם יהיו סבירות. בין השמות שצויינו ניתן לציין את החלוץ עדן בן בסט בהנחה שברסט לא תשרוד בליגה הראשונה ובשל יחסיו הטובים עם המאמן. גם עומר גולן שמסיים חוזה במכבי פ"ת הוא שם שהוזכר.

השניים מצטרפים לפיראס מוגרבי, לרביד גזל, ולחזרתו מהשאלה של ויקטור מרעי בנוגע לתוכניות לעונה הבאה. כמו כן מחפשים בקבוצה מגן שמאלי. בתוך שבועיים יוחלט לגבי עתידו של ביבאן פרנסמן שחזר אמנם לאימונים אך נראה כי חושש מתיקולים ואינו בריא במאת האחוזים.

מניותיו של מירקו אורמוש עלו ועל פי מועדונו הקרואטי היידוק ספליט על אף שהפועל פיספסה את התאריך בו אמורים היו להודיע לקבוצתו אם הם מעוניינים לממש עליו את האופציה, תינתן להפועל העדיפות עליו עד לתחילת חודש מאי.

היום ינותח החלוץ טוטו תמוז בברכו וייעדר כשלושה שבועות מהמגרשים. תמוז לא מתכונן להישאר בעונה הבאה בשל רצונו לעזוב, ולאור העובדה כי סוכנו רונן קצב טוען כי יהיו לו הצעות מקבוצות באירופה שיסכימו לשלם עבורו מיליון וחצי יורו. על פי ההערכות של הצוות הרפואי עמרי קנדה יוכל לחזור לאימונים מלאים רק בעוד שבועיים ויחמיץ את משחק הליגה הקרוב מול קריית שמונה, ואת משחק רבע גמר הגביע בוודאות.

המנכ"ל החדש עומר עצמוני הגיע לבלומפילד ושוחח עם השחקנים והצוות המקצועי. עוד קודם לכן נכח במשחק קבוצת הנוער שהובסה על ידי הפועל כפ"ס 4:1 והמשיכה את ההידרדרות שלה. בשלב הראשון התבקש עצמוני להכין דוח מהיר על מצב קבוצת הנוער, ובכל מקרה ההערכה היא שבשל המצב הלא מזהיר של כל המחלקה, טביב יכפיל את התקצוב השנתי. "עד לא מזמן הפועל היתה חממה לגידול של שחקנים לקבוצה הבוגרת ולאירופה וזה מזמן כבר לא כך", אמר גורם במועדון והבטיח כי טביב ישנה זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 11:53 
אני גם חייב להתעכב על המשפט המדהים הבא:
ציטוט:
" עד לא מזמן הפועל היתה חממה לגידול של שחקנים לקבוצה הבוגרת ולאירופה ו זה מזמן כבר לא כך", אמר גורם במועדון

גדול.

נערך לאחרונה על ידי Kyahs בתאריך 25 מרץ 2012, 11:56, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
"גורם במועדון"

אמיר דן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
Kyahs כתב:
ציטוט:
" עד לא מזמן הפועל היתה חממה לגידול של שחקנים לקבוצה הבוגרת ולאירופה וזה מזמן כבר לא כך ", אמר גורם במועדון

גדול.

פארודיה מהלכת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
Kyahs כתב:
ציטוט:
" עד לא מזמן הפועל היתה חממה לגידול של שחקנים לקבוצה הבוגרת ולאירופה וזה מזמן כבר לא כך ", אמר גורם במועדון

גדול.

פארודיה מהלכת

עילגות לתפארת
כמעט כמו אני רוצה לשחק בספרד או באירופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 12:00 
ובאשמת מי זה?
אולי תעיפו כבר את זלצר ואת המאמן/סקאוט של הנוער!
הגיע הזמן לשינוי כללי במחלקה, ומצד שני כל עוד טביב שם עדיף שלא יגע בכלום
כי הוא רק יהרוס את זה :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 12:01 
עם כל האהבה למהראן, מגיע לו. זה בכלל לא קשור לטביב החלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 12:04 
על ההשקעה הגדולה בנוער (של כל הקבוצות) כבר נכתב בעבר שזה מכיוון
שבניגוד לקבוצות הבוגרים שהן מלכ"רים, קבוצות הנוער הן חברות בע"מ ולכן
ניתן להוציא מהן כספים יותר בקלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות מרנינות ליום א'
הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

אתה צודק, באמת מגיע לו.
מגיע לו לקבל את הכסף שחייבים לו.
מגיע לו. וזה בכלל לא קשור לטביב החלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
על ההשקעה הגדולה בנוער (של כל הקבוצות) כבר נכתב בעבר שזה מכיוון
שבניגוד לקבוצות הבוגרים שהן מלכ"רים, קבוצות הנוער הן חברות בע"מ ולכן
ניתן להוציא מהן כספים יותר בקלות.

מסתבר שדווקא הנוער הוא חברה לתועלת הציבור (חל"צ) והבוגרים לא.
כנראה שהמגבלות על הבוגרים נובעות דווקא מההסכם של המועדון עם ההתאחדות או מאיזה חוק חיצוני שמגדיר את הקבוצות כגופים דו-מהותיים או משהו דומה.

אם יש פה מישהו עם השכלה משפטית שיוכל להבהיר את העניין זה יהיה מרגש.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

מהראן התנהג בדיוק כמו הקהל של הפועל בדרבי ה"פוגרום".
שמר בבטן הרבה מאוד דברים, אכל חרא מטביב ובסוף אירוע זניח לכאורה גרם להתפוצצות של כל מה שהוא שמר.
אני לא נוהג לשפוט אנשים שפוגעים להם בכיס. לא משנה מה הסיבה שהוא לא קיבל משכורת ואם הוא צודק או לא.
בן אדם שכל היום חושב על זה לא יכול לתפקד בצורה נורמלית, איך שלא נהפוך את זה.
פעם, לפני 25 שנה, היו הולכים לבית ברנר ומעיפים שולחנות וכיסאות באוויר. היום נשאר לך להעיף בקבוקים בחדר ההלבשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 12:21 
איגוד השחקנים איפה אתם?!
אי אפשר לסבול את ההתייחסות לשחקנים בהפועל ככה.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
תראו מי התעורר -

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.118099.html

ציטוט:

קשטן: המחאה של אוהדי הפועל לגיטימית עד שזה מגיע לאלימות

מאמנה לשעבר של הקבוצה התייחס לאירועים האלימים בכדורגל במהלך כנס מיוחד בנושא ושלח רמז לגבי עתידו: "אולי אחזור לאמן כבר בעונה הקרובה". גיא לוזון: "האוהדים חייבים לבוא חיוביים". אוחנה: "זו המציאות הספורטיבית שלנו"

בזמן שהפועל תל אביב נמצאת באחת התקופות הסוערות בתולדותיה, כמעט שכחנו שדרור קשטן פתח את העונה כמאמן הקבוצה ופוטר במהלך העונה. מאז המחאה נגד אלי טביב עלתה מדרגה, הקבוצה איבדה את הסיכוי לזכות באליפות והיה כמובן גם את אירועי הדרבי הקודם.

באותו המשחק, האדומים הפסידו 1:0 אבל ההתפרעות של האוהדים הטילה צל על המפגש. מוטות וחפצים נזרקו מהיציעים, מצת הושלך על ראשו של אלירן עטר ואבוקה נורתה לעבר שער 11 שאוכלס באוהדי מכבי ת"א.

היום (ראשון) קשטן התייחס לראשונה לאירועים באירוע מיוחד שהתקיים נגד אלימות. "אני חושב שהמחאה של האוהדים היתה לגיטימית אבל אז התחילה האלימות. שם זה עבר את הגבול. להפועל ת"א יש קהל טוב אבל אסור לתת לחלק קטן לפעול באלימות בצורה הזו", אמר המאמן הוותיק, "צריך לעשות עוד אירועים נגד אלימות. יש בעיה קשה מאוד בארץ שמתחילה כבר בגילאים צעירים. יש פה דברים שהופכים להיות יותר מדי אלימים מבחינה מילולית ואפילו יותר מזה".

"עוד לא פרשתי, אני אולי אחזור לאמן בעונה הבאה", רמז קשטן ששמו הוזכר לא אחת כמועמד למכבי תל אביב. זו היתה השנה החמישית שבה נערך האירוע שנפתח עם הרצאה ומצגת של השופט לירן ליאני ולאחר מכן פאנל בהשתתפות אנשי כדורגל.

"אירועים כאלה רק יכולים להועיל", אמר גיא לוזון, "האוהדים צריכים לבוא בגישה חיוביות ואני מנסה תמיד להנחיל את זה גם לשחקנים. זה טוב שמדברים על זה כי ככה צריך לפתור את הבעיה הזו". גם הפרן אלי אוחנה נכח באירוע: "אני מקווה שדרך פעילויות כאלה האלימות תפחת. זה חשוב, זה מוסיף וזה מראה את המציאות הספורטיבית של הילדים בתקווה שנהפוך לחברה לא אלימה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 13:13 
סמל אישי של המשתמש
Kyahs כתב:
ספורט5 כתב:

אהבתי את הניסיון לטשטש עקבות לגניבת עוד כספים מהמועדון של הצמד טביב את לוזון באמצעות השם "בן בסט".
Nice try...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
מעוניין להתאבד. מישהו/י רוצה להצטרף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 13:26 
dino כתב:

האמת היא שממש לא כדאי לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 13:35 
dino כתב:

קודם דון שימון
לא נקח לו את הפריבליגיה לה הוא ראוי

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 13:50 
dino כתב:

אם דינו הולך, לא רואה הרבה טעם להמשיך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
Kyahs כתב:
ספורט5 כתב:

אהבתי את הניסיון לטשטש עקבות לגניבת עוד כספים מהמועדון של הצמד טביב את לוזון באמצעות השם "בן בסט".
Nice try...

עומר גולן מסיים חוזה, וצויין שיגיע רק אם לא יחדש אותו שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 14:03 
סמל אישי של המשתמש
עם תקציב של 30 מיליון ש"ח לכל היותר, מה שנותר להפועל זה רק לחפש שחקנים שסיימו חוזה. תמה התקופה שבה הפועל משלמת הרבה כסף כדי להביא שחקנים תחת חוזה מקבוצה אחרת, ישראלית או זרה.
רכישות כמו של שכטר, טוטו אניימה ואחרים כבר לא יהיו כל עוד הטביבי שולט. כמובן שיש גם אופציה לטריידים (למה לא אתפלא אם טביב יציע לבני יהודה את שי ואולי עוד מישהו תמורת גלבאן?!)

הבעיה שטביבי גם לא רוצה לשלם הרבה בשכר. וכך שחקנים שמסיימין חוזה, כמו הקרואטי של ק"ש, גולן או אלברמן יעדיפו ללכת למי שישלם יותר. במקרה של טביב, אפילו שיימן ודמאיו ישלמו יותר.
ובזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 14:21 
אוגוסטוס היל כתב:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 18078.html
ציטוט:
מהראן לאלה הושעה עד להודעה חדשה מאימוני הפועל תל אביב

[quot]
אז הושעה,יש לנו כל כך הרבה חלוצים כשירים בסגל.אז מה זה אחת פחות. :bang:

שיהיה טביב לטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 15:02 
כיפה אדומה כתב:
נועם שחם כתב:

אתה צודק, באמת מגיע לו.

סליחה? הוא השתולל כי חייבים לו כסף? הוא השתולל כי שירזי לא העלה אותו, ועם כל הכבוד, זו לא התנהגות במקום. שלא יתפוס טרמפ על המחאה נגד טביב. זה לא שהוא נותן כזו עונה גדולה שאסור לו לשבת על הספסל.

אני האחרון שיגן על טביב, אבל ההתנהגות של לאלה רחוקה מלהיות התנהגות של מקצוען. ואל תקשרו את זה למחאה - זה קשור רק לעובדה אחת, לזה שהוא לא שיחק ועלה שחקן נוער לפניו.

אני כבר לא מדבר על ההתבטאויות שלו שמזלזלות בניר לקס. אין שום הצדקה לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 16:19 
נועם שחם כתב:
כיפה אדומה כתב:
נועם שחם כתב:

אתה צודק, באמת מגיע לו.

סליחה? הוא השתולל כי חייבים לו כסף? הוא השתולל כי שירזי לא העלה אותו, ועם כל הכבוד, זו לא התנהגות במקום. שלא יתפוס טרמפ על המחאה נגד טביב. זה לא שהוא נותן כזו עונה גדולה שאסור לו לשבת על הספסל.

אני האחרון שיגן על טביב, אבל ההתנהגות של לאלה רחוקה מלהיות התנהגות של מקצוען. ואל תקשרו את זה למחאה - זה קשור רק לעובדה אחת, לזה שהוא לא שיחק ועלה שחקן נוער לפניו.

סליחה? אל תיתמם
גם השחקן הכי מקצוען והכי רגוע בעולם לא יכול לקבל יחס כזה מחפיר ומעליב,
לאלא למרות הלנת שכר אינו שובת למרות שיש לו את כל הזכות הלגיטימית לכך,
מעבר לכך ניר לקס שהוא שחקן שאני מאד אוהב ומייחל להצלחתו ,עדיין לא קרע זוג נעליים,
לא מכבר חזר מפציעה שיחק גם בתפקידו הלא מקורי כמגן וגם ככה לא הפגין יכולת מי יודע מה,
ב-2,3 משחקים אחרונים שציון יעקב התחיל לאמן חזר לתפקידו המקורי.
אפשר לחשוב כאילו אחרים שהיו במגרש מצדיקים הרכב כמו גורדנה ואלרועי,
ועדיין בסגל הקיים ללאלה יש מקום רב לפני ניר לקס.
אם ניצן שירזי היה מעלה את עדן שרם,זה עדיין היה צורם אבל הייתי יותר מקבל זאת מקצועית.
לכן אל תיתמם-נעשה לו כאן זובור והשפלה בפומבי,
אז אם יורקים עליך מה הוא צריך לאמר שיורד גשם.
שיילך טביב הגביר ומשרתו שירזי לאלף עזאזל ,
מדובר כאן במשהו שמעבר לצד המקצועי.
לאלה אדם בוגר ועשה את מה שעשה ועם כל המחיר אני מצדיק אותו

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 16:25 
תדמור, בניגוד למה שקורה ביחסי השחקנים מול ההנהלה, בהם אני מצדד בשחקנים בגלל הנסיבות החריגות - לא יעלה על הדעת שכל שחקן שיושב בחוץ יתחיל להתפרע.

מילא אם לאלה היה קורע רשתות ומציג יכולת גבוהה העונה, אז ניתן היה לתמוה על הספסול שלו. אבל בהתחשב ביכולת הדלה שלו כל העונה, הוא האחרון שיכול לבוא בתלונות למאמן. חמור מכך, שהוא מנצל את הרוח הגבית שנושבת מן הקהל.

אוי ואבוי אם אנחנו כקהל נתמוך בחשקנים שמתנהגים ככה רק כי הושיבו אותם בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 16:26 
נועם שחם כתב:
כיפה אדומה כתב:
נועם שחם כתב:

אתה צודק, באמת מגיע לו.

תעשה לי טובה... כאילו ליפני זה הוא לא התלונן 10 פעמים על הכסף שמגיע לו.
הוא כבר הרבה זמן ממורמר מהיחס אליו והוא צודק! ומה שהיה אתמול רק מצדיק אותו ואת ההתנהגות שלו יותר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 16:28 
red in blood כתב:
IdanTheLittle כתב:
Kyahs כתב:
ספורט5 כתב:

Nice try...

עומר גולן מסיים חוזה, וצויין שיגיע רק אם לא יחדש אותו שם.

למה שיחדש חוזה בשביל לשחק בליגה הלאומית ?
הלוזונים יעבירו אותו להפועל. גם לשחק בליגת העל ואולי אפילו באירופה, וגם יעשו עסקה סיבובית על סכום ההעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: