kobster כתב:
עם או בלי קשר ללאלה, לא יכול להיות שהמאמן הגאון מבצע שני חילופים בלבד כשאותם שחקנים ששיחקו היום , שיחקו 120 דקות לפני שלושה ימים בלבד.
יכול להיות שטביב אמר לו שהוא בדק על החילוף הבא והוא לא שווה את הכסף ?
כך או כך, מי שהפסיד היום זה המאמן הסמרטוט והפחדן הזה.
לאלה לא יהיה בשנה הבאה בהפועל, רק מקווה בשבילו שיקבל את כל הכסף שמגיע לו ויפתח כזה פה על טביב שלאף אחד לא יהיה ספק איך הבן אדם הזה הורס מועדון שלם לבד.
בלי קשר לכל מה שנכתב עד עכשיו, מהראן

כל מילה, קובסטר. כל מילה.
שער 7 הוא אדום כתב:
לא מבין מה זה ההיתפסות לכך שהעלו את ניר לקס לפניו.
הרי לפי השיטה הזאת אף פעם אי אפשר היה להעלות שחקן צעיר להופעת בכורה,כי תמיד יהיו לפני בכירים בספסל שהיו צריכים להיכנס.
אני שם לרגע בצד את זה שאולי רוצים לשבור אותו אי הכניסה שלו היא הוראה מלמעלה,אבל עדיין על כל הכבוד למה שנתן,אני באמת לא חושב שהיה לו היום מה לתרום ביכולת הנוכחית שלו.
1. אני אוהב מאוד את ניר לקס, ושמח שקיבל הזדמנות כלשהי.
2. הוא קשר אחורי
3.
נגמר הנוער כתב:
מי שלא ראה שלא מדובר פה בהחלטה מקצועית עיוור,המשחק זעק לחלוץ שני ליד דמארי.
4. לאלה הוא לא חלוץ בכיר במונחים ישראליים, אבל הוא חלוץ מחליף נהדר כשהוא בכושר. העונה הוא בתקופה רעה מאוד, אבל אולי זה קשור לעובדה שהוא שחקן שחי על תנועה לשטחים מתים, משהו שלא תורם במיוחד בהיעדר המרכיב של שיטת משחק. זוכרים את זה? היתה לנו אחת כזו פעם. זה הקטע שבו שחקנים יודעים מי נמצא איפה, לאן למסור ומתי, מי מחפה על מי וכל מיני שטויות כאלה. רוב העונה הנוכחית, שיטת המשחק שלנו מתבססת על אחד משני דברים: למסור לטוטו ולהתחבק, או לרוץ עם הכדור עד שמישהו לוקח אותו, או עד שיש אפשרות לבעוט. לאלה לא יכול להתבטא בצורת משחק כזו.
5. בדרבי חסר אנרגיות, שבו יש מצבים ואין מי שישים את הכדור בפנים, בסגל הנוכחי, אני רוצה את לאלה במגרש לפחות 20 דקות.
6. שוב סעיף 3. לא לאלה? אז שרם. חלוץ נוסף. במילא משחק ההגנה מתבסס על חילוצי כדור של השניה האחרונה, בעיקר של אבוטבול. אז נשחק רק עם 4 קשרים, מה יהיה? לא יהיו מסירות נאות לעין במרכז השדה? גם ככה אין. גם הגנה של ההם אין. עוד חלוץ וניבאלדו כבר היה דואג לטעות.
ניצן, אתה בובה של הפולש. לא תישאר בהפועל יום אחריו, ואני בספק אם תשרוד הרבה זמן גם איתו.