תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 יולי 2025, 23:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 163 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: [נערך] מנכ"ל חדש להפועל- עומר עצמוני
הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 16:38 
el dudernio כתב:
איבדתם את זה לגמרה.
אם הפועל תהרס בסוף זה יהיה הרבה בגללכם כמו גם בגלל טביב.
אז האגו מניאק התימני מינה מקורב של מקורב להיות מנהכ"ל הקבוצה, כן זה פסול, כן לא ככה אנחנו רוצים שהקבוצה
תתנהל. אבל האם אנחנו רוצים שכל אחש שיגיע לקבוצה ישר יקבל קללות ונאצות? ישר נגיד לו אין לך מה לדבר איתו?
יש נכניס אותו לקבוצה של טביב? ככזה שיעשה נגדנו הכל?

עצמוני נבחר להיות המנכ"ל, חרא נכון, במקום "לדבר" איתו, והפוך אותו לאחד משלנו, במקום לתת לא את הכלים האופטימלים
לניהול נכון של הקבוצה, אנחנו פשוט עוזרים לטביב להרוס אותה.
משתתף בצער אישתו על זה שאנחנו מגעילים.

בהצלחה לעצמוני כמנכ"ל הקבוצה.
מטרות ראשוניות:
1. לסיים את העונה במקום 2-3.
2. לקחת גביע.
3. להשאיר לפחות 8 שחקנים מההרכב הפותח לקראת עונה הבאה
(אדל, שולר, קנדה, ידין, נוסא, דאמרי ואת באדיר אנטבי אלרואי גורדנה ושי לספסל).

צר לי, אבל מההודעות שלך, כולל זאת, עולה שאתה תופס את המחאה הזאת מאוד שונה מרובנו ויש מצב שאתה גם לא מבין מי זה טביב, לפחות לא באופן שרובנו מבינים אותו.
אני אתחיל מלענות לשאלות שלך: "האם אנחנו רוצים שכל אחש שיגיע לקבוצה ישר יקבל קללות ונאצות?" בהחלט. כל בובה שטביב ימנה למועדון כדי שיסייע לטביב לעשות את זממו צריך לקבל קללות ונאצות. "ישר נגיד לו אין לך מה לדבר איתו?" אכן, אין מה לדבר איתו. אין לו שמץ של סמכות לתת לנו את מה שאנחנו רוצים (עזיבתו של טביב). "יש נכניס אותו לקבוצה של טביב? ככזה שיעשה נגדנו הכל?" זה כבר ממש מגוחך (אפילו יותר מגוחך מלהשוות את המינוי שלו למינוי של ענבר). הוא כבר ממזמן שם. אם הוא לא היה מהקבוצה של טביב ואם הוא לא היה כזה שיסכים לעשות הכל נגדנו לא היה לו שמץ של סיכוי להתמנות לתפקיד. זה לא במקרה ששום אדם רציני ו/או אדם שמזוהה עם המועדון לא הסכים לקחת על עצמו את התפקיד. זה לא במקרה שטביב מינה מובטל אוהד מכבי.
כל המטרות האלו שאתה מציין, שחלקן מארץ הפנטזיות (להפוך אותו לאחד משלנו) וחלקן לא ממש קשורות לתפקיד המנכ"ל (לקחת גביע) הן משניות בסופו של דבר.

בנוסף לכל זאת מדובר באדם ללא קישורים לתפקיד, נסיון קלוש ושהוא גם אוהד שרוף של מכבי.

הדבר היחיד שאני רוצה ממנו בשלב זה הוא מכתב התפטרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 18:51 
סמל אישי של המשתמש
גיא אם אתה רוצה לדעת איך אני תופס את המחאה אתה מוזמן לשאול אותי, לא להסיק מסקנות לא נכונות ועליהן לבנות תאוריות שיקריות.
בכל מקרה אחסוך לך הודעה ואגיב כאילו שאלת...
ראשית אני תופס את המחאה ככזאת שבסיומה אמורה להישאר הפועל חזקה ככל הניתן. זה אומר הפועל שמנוהלת טוב, עם שחקנים טובים
ובעלת שידרת ניהול ואימון. זה בעיקר אומר הפועל ללא טביב. זה לא אומר הפועל ללא הילל, הפועל ללא שביט והפועל ללא עומר עצמוני.
מכיוון שכך אני לא חושב שאנחנו צריכים להשקיע ולא בדל אחד של אנרגיה בשביט, הלל ועצמוני והתתמקדות בהם היא מקל בגלגלי המחאה.
כמו שרשמתי גם כמה פעמים כאן אם היו שואלים אותי ממש לא הייתי ממליץ על עצמוני לתפקיד המנכ"ל, אבל כרגע הוא כזה, אפשר לצרף
אותו למקבלי הקללות ואפשר לנסות ולהוציא ממנו את המיטב. להבנתי זה לא עובד ביחד. להבנתי ברור לכולם שזה לא עובד ביחד אחרת
היינו מקללים גם את השחקנים שמוכנים לשחק בשביל טביב, את הילדים שבאים להתאמן בוולפסון כי הם נותנים לו אופציה לגזלת כסף נוסף
מהמועדון וכו'... בעיקרון פשוט היינו חיים בשנאה ובכעס על פני כל העולם, זאת דרך אפשרית להנהל, רק שהיא לא בדיוק תשרת את המחאה.
השנאה והקלס לכל עובד חדש של המועדון לכן, לתפסתי, מזיקה למחאה ומפצלת את מוקדי הלהבה שלה עד כדי שהיא עלולה להביא לדעיכתה.

אמיר, שמעון מזרחי כבר מוכח לי כמנהל שאני לא רוצה בגלל מעשיו, עצמוני הוא כלום ולכן אני לא יכול לפסול אותו על מעשיו. כמו שאני לא יוצא
נגד אלו שאמרו בתחילת דרכו של טביב בקבוצה שזה יכול להוביל לאסון ולכן הם לא רוצים אותו איתנו, ככה גם לגיטימי להגיד על שמעון מזרחי.
אין זה נכון לגבי אדון עצמוני. לגביו האמירה היחידה שנכונה היא חוסר בידע (ענבר לפחות למד משהו שקשור לניהול קבוצת כדורגל) ונסיון לתפקיד.
לכן כאמור לא הייתי רוצה בו,אבל מאחר והוא מונה אני לא חושב שנכון יהיה להכשיל אותו ולקלל אותו.

צ'ימף, להגיד אנחנו לא נגדו ועוד לפני שהוא דרך בוולפסון לקלל אותו זה שני דברים סותרים. לטביב אני לא מוכן לתת צ'אנס אחד נוסף, גם אם יקרה
הנס ונזכה באליפות אני עדין אקרא לטביב לעוף מהקבוצה. בדיוק כמו שעשיתי מתחילת העונה כש"רבתי" עם אנשים בתוך שער 7. בדיוק כמו שעשיתי
כשהיה גשם והייתי חולה אבל הרגשתי "חובה" לבוא כי שער 5 היה בחוץ ומישהו צריך להגיד לטביב שלא רק שם הוא לא רצוי, בדיוק כמו שהייתי עושה
עם הייתי מתחת לגיל 13 במשחק האחרון. אז את הפילוג של מי שלא חושב כמוך וחושב שאתה טועה שצריך לקלל בן אדם רק כי הוא אמר "כן" לטביב
בנוגע לניהול הקבוצה תשאיר במקום אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 19:00 
פיספסת את הנקודה,שכתבתי "ימי הבוז" הכוונה היתה למצב שרבים לא הבינו על מה המאבק בטביב.
ועדיין יש סתירה בהודעה שלך, אם אתה לא רוצה לתת לטביב צ'אנס נוסף, אתה לא אמור לתת לבובות שלו, קרי לשכפ"צ שלו הזדמנות נוספת, או לתת לו לעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 19:01 
סמל אישי של המשתמש
נו באמת. מישהו יכול להעלות על הדעת שעומר עצמוני נשאר אחרי שטביב עוזב?
מישהו מאיתנו ירצה שיסמן נרצע של טביב ישאר במועדון? בחיאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 20:52 
הוא פשוט לא מבין שכל אנשי הניהול האלו הם משת"פים של טביב במטרה להרוס את המועדון.

אין פה טעויות, אין פה חוסר הבנה, יש כאן מטרת על וזה להחריב כל מה שנשאר. טביב חיפש בן אדם שילך איתו באותו ראש במטרה הזאת.
אז כן. חד משמעית- עצמוני מונה כדי לעזור לטביב לפרק אותנו. תתעוררו כבר.

מינו פאקינג מנוי לשער 11 להיות המנכ"ל של הקבוצה- ועדיין יש פה אנשים שלא קולטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 20:58 
el dudernio כתב:
גיא אם אתה רוצה לדעת איך אני תופס את המחאה אתה מוזמן לשאול אותי, לא להסיק מסקנות לא נכונות ועליהן לבנות תאוריות שיקריות.
בכל מקרה אחסוך לך הודעה ואגיב כאילו שאלת...
ראשית אני תופס את המחאה ככזאת שבסיומה אמורה להישאר הפועל חזקה ככל הניתן. זה אומר הפועל שמנוהלת טוב, עם שחקנים טובים
ובעלת שידרת ניהול ואימון. זה בעיקר אומר הפועל ללא טביב. זה לא אומר הפועל ללא הילל, הפועל ללא שביט והפועל ללא עומר עצמוני...

יפה מאוד. הוכחת בדיוק את מה שכתבתי:
ציטוט:
צר לי, אבל מההודעות שלך, כולל זאת, עולה שאתה תופס את המחאה הזאת מאוד שונה מרובנו ויש מצב שאתה גם לא מבין מי זה טביב, לפחות לא באופן שרובנו מבינים אותו.

ניסיתי להיות עדין ולא לאמר שאתה לא מבין מי זה טביב ועם מי אתה מתמודד, אלא שאולי אתה מבין את זה אחרת מאיתנו, אבל האמת היא שאני חושב שאתה לא מבין.
מספיק אנשים כתבו לך את זה כאן אבל אתה מוזמן להתבצר בעמדותיך. בתפיסה שלך תחת ההנהגה של טביב יש אפשרות שתבנה קבוצה לתפארת. תחת טביב זה בהחלט אפשרי שלהפועל תהיה שדרת נהול ואמון כבירה. יהיו שחקנים טובים. יהיה נהדר. ואז הוא יעזוב. ברור. זה סביר והגיוני. אחרי שזה יקרה אולי אפילו נשאיר את ליהי. אם רק הקהל היה נותן לה צ'אנס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 21:03 
מילא ,הנאיביות המגוחכת הזו בתחילת העונה, כשעוד טביב התחבא מאחורי ספינים וכו', עכשיו שאפילו טביב עושה הכל כמעט חוץ מלומר בפה מלא שהוא הולך לפרק את הקבוצה לחתיכות, מתורצצים פה ביטויים כמו "לתת צ'אנס".. זה פשוט הזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 12:20 
סמל אישי של המשתמש
מי דיבר עללתת צאנס? מי דיבר על זה שתחת טביב אפשר להקים קבוצה לתפארת? כל מה שאמרתי זה שהלל, עצמוני שירזי וכו' הם לא אישו. אין מה לקלל אותם כי זה לא יעזור בכלום. להתייחס לכל בעל תפקיד חדש כבובה חסרת יכולת לחשיבה עצמאית זה עלוב. נכון הם פועלים תחת מגבלות אבל גם תחתיהן ניתן להתנהל יותר טוב ופחות טוב. נכון כנראה גם שאדם שמכבד את עצמו בכלל לא היה מסכים לעבוד בתנאים האלו, ועדין הליכתם לא תקדם במאום את הליכת טביב, ואם אתם חושבים שהתנהגות מגעילה כלפי עצמוני או שירזי תסלק את טביב כנראה שמי שלא מבין נגד מי אנחנו עומדים זה אתם ולא אני. המחאה אמורה להיות נגד טביב, ורק נגדו. שירזי, הלל ועצמוני הם חסרי משמעות לגורל הפועל וכל התיחסות אליהם כגורם מפריע משרתת את טביב בכך שהיא מאפשרת לו לתגונן מבעד כשלונות של אדם נוסף. מי שיוצר לטביב את השכפצים זה אנחנו, ביומים האחרונים למשל סידרנו לו שכפצ לתפקיד המנכל, טביב מינה אדם אנחנו הפכנו אותו לכלי מגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 13:30 
אם הייתי יכול , הייתי צורח לכל אחד ואחד כאן באוזן את זה :
זה בדיוק, אבל בדיוק הזמן להגביר את המחאה ככל האפשר!!!!!!!!
אל תקנו את ה"עסקים כרגיל" שטביב מנסה לשדר. תוך פרק זמן מאוד קצר יש לנו אפשרות, ללא מאמץ רב , לגרום לטביב למכור את הפועל, ואני אוסיף ואומר כדי שיהיה לכם ברור למה אני מתכוון- אפילו במחיר הפסד! הכל תלוי בנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 15:21 
עכשיו כשאני חושב על זה דיברו על זה שטביב רצה מנכ"ל בעל רקע צבאי או רקע בספורט או רקע בעסקים
והנה הוא מצא רב סרן במילואים שאימן את הילדים של טובורק ולמד מנהל עסקים
ממולח או לא ממולח??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
אל תקנו את ה"עסקים כרגיל" שטביב מנסה לשדר. תוך פרק זמן מאוד קצר יש לנו אפשרות, ללא מאמץ רב , לגרום לטביב למכור את הפועל, ואני אוסיף ואומר כדי שיהיה לכם ברור למה אני מתכוון- אפילו במחיר הפסד! הכל תלוי בנו.

!!!
זאת בדיוק הנקודה. טביב יודע שהוא חייב למכור, אבל ברור לו שהמחאה הציבורית עלולה לאלץ אותו למכור במחיר נמוך (אל דאגה, להפסיד הוא לא יפסיד...).
לכן הוא מנסה כרגע לייצב את המערכת, כדי להביא אותה למכירה במחיר טוב. זה הכל.
שירזי לא יישאר, עצמוני לא יישאר, וספק אם יעקב הלל יישאר.
את העונה הבאה נתחיל עם בעלים חדשים לקבוצה, שלא יהיה לכם ספק. השאלה היחידה כרגע היא רק מחיר העיסקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 16:44 
yos כתב:
קומוניסים כתב:

!!!
זאת בדיוק הנקודה. טביב יודע שהוא חייב למכור, אבל ברור לו שהמחאה הציבורית עלולה לאלץ אותו למכור במחיר נמוך (אל דאגה, להפסיד הוא לא יפסיד...).
את העונה הבאה נתחיל עם בעלים חדשים לקבוצה, שלא יהיה לכם ספק. השאלה היחידה כרגע היא רק מחיר העיסקה.

המחאה לא משפיעה על עלות העסקה. מה שקובע מחיר העסקה: הכנסות סבירות שהקבוצה מסוגלת לגייס בכוחות עצמה , רזרבות בקופה וסך ההתחייבויות. בנוסף לזה עוד דבר אחד קטן וממש לא מרכזי בכל העניין: שיהיה רוכש שירצה לקנות את הקבוצה. לטביב יש אורך נשימה. יכול להחזיק את הקבוצה בלי לשים שקל אחד מכיסו, מקסימום יצטרך להעמיד ערבויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 17:05 
moshiko כתב:
yos כתב:
קומוניסים כתב:

!!!

המחאה לא משפיעה על עלות העסקה. מה שקובע מחיר העסקה: הכנסות סבירות שהקבוצה מסוגלת לגייס בכוחות עצמה , רזרבות בקופה וסך ההתחייבויות. בנוסף לזה עוד דבר אחד קטן וממש לא מרכזי בכל העניין: שיהיה רוכש שירצה לקנות את הקבוצה. לטביב יש אורך נשימה. יכול להחזיק את הקבוצה בלי לשים שקל אחד מכיסו, מקסימום יצטרך להעמיד ערבויות.

אתה טועה לדעתי. עוצמת המאבק משפיעה ישירות על הצורך (לא בכדי אני משתמש במילה הזו) של טביב למכור. כפועל יוצא גם על מחיר העסקה. אם טביב יחוש ש"אינו יכול עוד", הרצון שלו למכור "בכל מחיר" יעלה שבעתיים. אם נמשיך לעשות לו את החיים קלים- הוא לא ימכור ולו בשביל האגו הנפוח שלו.

ועוד משהו לסיום, מה שמניע גברים להחליט כך או אחרת חוץ משיקול כספי של עלות מול תועלת זה לא פעם ולא פעמיים מה האישה אומרת. (ועד כמה היא לוחצת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 163 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: