el dudernio כתב:
איבדתם את זה לגמרה.
אם הפועל תהרס בסוף זה יהיה הרבה בגללכם כמו גם בגלל טביב.
אז האגו מניאק התימני מינה מקורב של מקורב להיות מנהכ"ל הקבוצה, כן זה פסול, כן לא ככה אנחנו רוצים שהקבוצה
תתנהל. אבל האם אנחנו רוצים שכל אחש שיגיע לקבוצה ישר יקבל קללות ונאצות? ישר נגיד לו אין לך מה לדבר איתו?
יש נכניס אותו לקבוצה של טביב? ככזה שיעשה נגדנו הכל?
עצמוני נבחר להיות המנכ"ל, חרא נכון, במקום "לדבר" איתו, והפוך אותו לאחד משלנו, במקום לתת לא את הכלים האופטימלים
לניהול נכון של הקבוצה, אנחנו פשוט עוזרים לטביב להרוס אותה.
משתתף בצער אישתו על זה שאנחנו מגעילים.
בהצלחה לעצמוני כמנכ"ל הקבוצה.
מטרות ראשוניות:
1. לסיים את העונה במקום 2-3.
2. לקחת גביע.
3. להשאיר לפחות 8 שחקנים מההרכב הפותח לקראת עונה הבאה
(אדל, שולר, קנדה, ידין, נוסא, דאמרי ואת באדיר אנטבי אלרואי גורדנה ושי לספסל).
צר לי, אבל מההודעות שלך, כולל זאת, עולה שאתה תופס את המחאה הזאת מאוד שונה מרובנו ויש מצב שאתה גם לא מבין מי זה טביב, לפחות לא באופן שרובנו מבינים אותו.
אני אתחיל מלענות לשאלות שלך: "האם אנחנו רוצים שכל אחש שיגיע לקבוצה ישר יקבל קללות ונאצות?" בהחלט. כל בובה שטביב ימנה למועדון כדי שיסייע לטביב לעשות את זממו צריך לקבל קללות ונאצות. "ישר נגיד לו אין לך מה לדבר איתו?" אכן, אין מה לדבר איתו. אין לו שמץ של סמכות לתת לנו את מה שאנחנו רוצים (עזיבתו של טביב). "יש נכניס אותו לקבוצה של טביב? ככזה שיעשה נגדנו הכל?" זה כבר ממש מגוחך (אפילו יותר מגוחך מלהשוות את המינוי שלו למינוי של ענבר). הוא כבר ממזמן שם. אם הוא לא היה מהקבוצה של טביב ואם הוא לא היה כזה שיסכים לעשות הכל נגדנו לא היה לו שמץ של סיכוי להתמנות לתפקיד. זה לא במקרה ששום אדם רציני ו/או אדם שמזוהה עם המועדון לא הסכים לקחת על עצמו את התפקיד. זה לא במקרה שטביב מינה מובטל אוהד מכבי.
כל המטרות האלו שאתה מציין, שחלקן מארץ הפנטזיות (להפוך אותו לאחד משלנו) וחלקן לא ממש קשורות לתפקיד המנכ"ל (לקחת גביע) הן משניות בסופו של דבר.
בנוסף לכל זאת מדובר באדם ללא קישורים לתפקיד, נסיון קלוש ושהוא גם אוהד שרוף של מכבי.
הדבר היחיד שאני רוצה ממנו בשלב זה הוא מכתב התפטרות.