תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 18:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סקר האוהדים בכדורסל
הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 18:59 
סמל אישי של המשתמש
בניגוד לידידי הפועל אני לא חושב שההצלחה בכדורגל היא מה שמציבה אותנו במקום השלישי.
לההפועל בעיקרון יש הרבה אוהדים, גם עם הם "רדומים", מהרגע שהקבוצה כמה מחדש בדמותה הנוחכית
"כיף" לאהוד אותה, וזה נהפך ל"כבוד" להיות אוהד הפועל. אם בעבר חלק מאותם אנשים היה עונה על השאלה
"את מי אתה אוהד?" ב"לא מתענין בכדורסל, או מכבי אבל "רק" באירופה", כי זה מה שהיה גורם לו להרגיש
טוב ושייך, היו הוא יכול להגיד בגאון "הפועל ת"א".

שמעתי גם מכמה אנשים שהקשר שלהם להפועל הוא אני, ומעבר לזה האהדה שלהם הייתה למה שגורם לאנשים
במשינה לשמוח (כלומר מכבי) שהם מחכים לרגע שנעלה לליגת העל, אז תהיה קבוצה שהם יכולים לאהוד, והם
יהפכו לכאלה. זה אומנם לא ה"אוהדים" שאנחנו רוצים, אבל אלו האוהדים שאנחנו מיצרים.
הסיפור שלנו הוא הרבה מעבר למה שהיה "מוכר וידוע" בספורט בארץ, והגיע הזמן שנמנף את זה מעבר למה שקורה
עכשיו, כמו למשל מינוף הבחירות לעמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 19:53 
סמל אישי של המשתמש
לא אמרתי שהוא לא אוהד , שיהיה לו לבריאות. פשוט אני חושב שאוהדים צריכים להבין מה מי ומה הם אוהדים, ולמה זה מתנגד לערכים בת הקבוצה באמת, ולמה זה שולל מאיתנו את זהותנו. עכשיו, אני לא הולך להרצות ולשנות דעה של משהו עם נכדים, מה גם שהוא נשמע אדם מאוד חביב .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 19:59 
סמל אישי של המשתמש
YardenDe כתב:
לא אמרתי שהוא לא אוהד , שיהיה לו לבריאות. פשוט אני חושב שאוהדים צריכים להבין מה מי ומה הם אוהדים, ולמה זה מתנגד לערכים בת הקבוצה באמת , ולמה זה שולל מאיתנו את זהותנו. עכשיו, אני לא הולך להרצות ולשנות דעה של משהו עם נכדים, מה גם שהוא נשמע אדם מאוד חביב .

יקירי,
לא הצלחתי להבין את הקטע המודגש
מי קובע מה הם הערכים של הקבוצה ? אתה ? אני ? האולטראס? טביב ? אולי שימעון גרשון ? ואולי שחור למשל מייצג את ערכי הקבוצה ?
הניסיון לתייק ולקבוע ערכים ובעיקר כאלה ששנויים במחלוקת הן הבעיה.
כמו שיש כאלה שטוענים שמי שלא שונא מכבי הוא לא אוהד הפועל ולא מזדהה עם ערכי הפועל.
ד"א מה זה שונא מכבי? היכן זה מתחיל והיכן זה ניגמר? האם ברצון שהם יפסידו כמה שיותר בגלל שהם יריבים ( זו דעתי) או שימחקו מעל הקרקע ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 20:03 
סמל אישי של המשתמש
YardenDe כתב:
לא אמרתי שהוא לא אוהד , שיהיה לו לבריאות. פשוט אני חושב שאוהדים צריכים להבין מה מי ומה הם אוהדים, ולמה זה מתנגד לערכים בת הקבוצה באמת, ולמה זה שולל מאיתנו את זהותנו. עכשיו, אני לא הולך להרצות ולשנות דעה של משהו עם נכדים, מה גם שהוא נשמע אדם מאוד חביב .
למה הלמה שלך צריך להיות גם הלמה שלהם? יש הרבה סיבות לאהדה, ולא כולם חושבים כמוך בשום דבר, כולל לגבי ה"למה?".

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 20:08 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי ערכי המועדון לא נקבעים ע״י גורם כזה או אחר, וניתן להתווכח עליהם, אותם ערכים שילד לומד לבד ומתחבר אליהם רגשית ביציע. לאהוד מכבי הן באירופה והן בישראל וגם לאהוד את הפועל לעומק (נגיד אוהד אמצע ומעלה, כמו שידיעות ת״א הגדיר את הדרגות היום) זה פשוט מתנגד וצבוע בבסיס.

מה התשובה לשאלה זאת לדעתך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 20:23 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
די מדהים ומעודד.
קבוצת הכדורגל המצליחה הביאה לכך שגם 6 שנים אחרי שהפועל כדורסל נעלמה מהמפה, עדיין היא באותו דרג כמו המועדון הישראלי השני המצליח ב20 השנים האחרונות.

לא ראיתי את הסקר אבל אני די בטוח שאנחנו מעל גליל/גלבוע וגם כנראה מעל חולון.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 20:24 
סמל אישי של המשתמש
YardenDe כתב:
לדעתי ערכי המועדון לא נקבעים ע״י גורם כזה או אחר, וניתן להתווכח עליהם, אותם ערכים שילד לומד לבד ומתחבר אליהם רגשית ביציע. לאהוד מכבי הן באירופה והן בישראל וגם לאהוד את הפועל לעומק (נגיד אוהד אמצע ומעלה, כמו שידיעות ת״א הגדיר את הדרגות היום) זה פשוט מתנגד וצבוע בבסיס.

מה התשובה לשאלה זאת לדעתך?
לדעתי מי שאוהב כדורגל יכול לאהוד קבוצה גם בלי קשר לשום ערכים.
אני מכיר שמאלנים הארד-קור שהם אוהדי בית-יער מילדות ואומרים "קבוצה לא מחליפים".

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
מספר האוהדים של הפועל ת"א בכדורסל תמיד נע באיזור ה5000-10000 אוהדים שבכללם נמצאים גם אוהדי כורסא וכאלה שרק מסתכלים בעיתון אם יש כתבה גדולה.
לגבי אוהדים אמיתיים מבחינתי יש 1900 כאלה ואלו הם חברי העמותה.
לגבי ערכי המועדון-בכדורסל כל חבר עמותה מתחייב על ערכי המועדון בהצטרפות שלו.אני שמעתי על אוהד אחד שלא הסכים עם ערכי המועדון ולכן לא רצה להצטרף כחבר עמותה אבל הוא כמעט ולא מפספס משחקים.

אותי מעניין נתון מסוים:כמה אוהדי כדורסל יש בארץ בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 11:54 
אוהד הוא בן אדם שאוהב את המועדון ורוצה בטובתה. כל השאר זה רק ניסיון לקטלג שלא במקום.
יש כאלה שגם אומרים שאוהד אמיתי הוא אוהד שרוצה לייחל מוות למכבי ולהחזיק בשנאה אמיתית לקבוצה.
אני חושב ששנאה ספורטיבית בלבד גם מספקת וזה שמישהו אוהד את מכבי בחו״ל לא סותר לאהדתו להפועל.
לעומת זאת אם בדרבי של הפועל למשל האוהד הנ״ל לא יהיה בעד הקבוצה זה כבר די סותר אין מה לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 14:41 
קודם כל עכשיו אני מבין מדוע נשמעו שריקות בוז מכיוונים שונים במקדש בתחילת המחאה - אלו חלק מאותם אחוזים . ננסח זאת כך - דפוס הפעולה הצהוב (אין מלבדי וכל האמצעים הלא ספורטיביים כשרים) מקובל עליהם.
מבחינתי מדובר בתינוקות שנשבו בשטיפת המוח של קברניטי הערוץ "קצת יותר מאפס" ושאר נמושות התקשורת ועלינו לקבלם בהבנה. האמת שאין זה קל לעמוד בפני מתקפת התקשורת ויש לקבלם בהבנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 16:20 
YardenDe כתב:
אדום אופטימי כתב:
שלום תקוה כתב:
עדיף אוהד כורסא מושבע שלא הולך למשחקים כבר שנים מאשר אחד שמנוי בבלומפילד, ובימי חמישי יושב בבית ומחזיק אצבעות למכבי.

למה זה עדיף ?
למי זה עדיף ?

לזהות שלנו בתור מועדון וקהל. אחרת אנחנו מפורקים, דבילים וסמרטוטים כמו כל השאר.

ועובדה שהפועל זה המועדון היחיד שכאשר משהו יכנס אליו מספיק לעומק (בו נגיד כמו להיות רשום ולהיות פעיל בפורום נניח), הוא יפסיק לאהוב את "הקבוצה של המדינה".

הקהל שלנו סמרטוט ודבילי בדיוק כמו הקהל של חיפה או מכבי(בית"ר זה זבל שונה מכל השאר), אין הבדל בינינו לבין השאר. אפשר להגיד שאנחנו יותר יצירתיים, יותר נאמנים ועוד כל מיני תארים שלא מוכיחים כלום ושום דבר, ברמה העקרונית אנחנו אותו קהל כמו שאר הקהלים. והפלא ופלא, אף אחד לא מפורק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 17:43 
סמל אישי של המשתמש
אופטימי, אני לא קובע כלום, ולאף אחד אין מנדט להחליט מי אוהד ומי לא, גם כתבתי את זה. מבחינתי האישית, לדעתי, ואני חושב שזו הדעה הרווחת בקרב אוהדים פעילים של מועדון ספורט, החבר שלך ודומיו הם יצורים, ומבחינתנו הם לא נכנסים לקטגוריה של ״אוהד הפועל אמיתי״. שיהיה לחבר שלך לבריאות, אבל מבחינתי הוא לא אוהד הפועל. אני בטוח שדעתי לא תדיר שינה מעיניו או מעיניך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 18:50 
סמל אישי של המשתמש
דובראש כתב:
מספר האוהדים של הפועל ת"א בכדורסל תמיד נע באיזור ה5000-10000 אוהדים שבכללם נמצאים גם אוהדי כורסא וכאלה שרק מסתכלים בעיתון אם יש כתבה גדולה.
לגבי אוהדים אמיתיים מבחינתי יש 1900 כאלה ואלו הם חברי העמותה.
לגבי ערכי המועדון-בכדורסל כל חבר עמותה מתחייב על ערכי המועדון בהצטרפות שלו.אני שמעתי על אוהד אחד שלא הסכים עם ערכי המועדון ולכן לא רצה להצטרף כחבר עמותה אבל הוא כמעט ולא מפספס משחקים. אותי מעניין נתון מסוים:כמה אוהדי כדורסל יש בארץ בכלל?

מאחר ויש אוהדים ויש כאלה שהם אוהדים אמיתיים להגדרתך אז אני מבין שאותו אחד שלא מוכן להיות חבר עמותה אבל מגיע לרוב המשחקים אינו אוהד אמיתי אבל מי שהוא חבר עמותה אבל מגיע ל-2-3 משחקים בעונה הוא כן אוהד אמיתי.
אחל'ה של לוגיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: