תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 יולי 2025, 16:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סלים פותח פה על טביב - מחר בערוץ הספורט
הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 14:17 
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 17977.html

ציטוט:
טועמה: אלי טביב מנותק מאיתנו יש בעיות, אך כל הפתרונות אצלו

קשר הפועל ת"א, שמסיים בקיץ את חוזהו, התארח ב"קבלת שבת" וחשף בגילוי לב מלא את מחשבות השחקנים: "איך רוצים שלאלה ישחק בלי משכורת? זה לא הגיוני. יעברו שנים רבות עד שהקבוצה תחזור למה שהייתה".

"הייתי בהלם כשראיתי את עצמי בטלוויזיה, זה לא אני. כל העצבים יצאו ממני וזה לא היה שווה, אבל אדם גדול צריך לדעת להודות בטעויות שלו", כך נשמע סלים טועמה בראיון נרחב לתוכנית "קבלת שבת". אחרי שבית הדין הפחית משחק אחד מעונש ההרחקה שלו ואחרי שנקבע כי יוכל לחזור לשחק אחרי רבע גמר גביע המדינה, הגיע אחד מהשחקנים הוותיקים והמוערכים של האדומים כדי להתארח בתוכנית ולדבר על הכל, אבל באמת על הכל.

"היה מתח גדול של דרבי ולא רצינו להפסיד דווקא הפעם והכל פשוט התפרץ", חשף טועמה, "אני לא חושב שהושפלנו כי במחצית השניה היינו מצוינים, פשוט השוער שלהם תפס יום גדול. הייתי אומר שגם השופט החמיר איתנו, זה קרה בדקה ה-94, הוא יכול היה להבליג. הפילו עלינו את הכל. עם העונשים היו כבדים, אני חושב שהיו שחקנים שעשו בעבר דברים חמורים יותר ובסוף אנחנו קיבלנו את העונש הכי כבד".

במציאות של היום בהפועל ת"א, השאלה "אז מה הבעיה?" היא חסרת משמעות, פשוט מהסיבה שבכל יום, בכל שעה צצה לה עוד בעיה, עוד סיפור, עוד סקנדל. והאמת? אנחנו לא רואים איפה זה מסתיים. גם טועמה, בגילויי לב נדירים בכדורגל הישראלי, נשמע פסימי. "אחת הבעיות שלנו היא שהקהל עסוק במחאה עם אלי טביב וזה מקשה עלינו, כי אנחנו רגילים לקהל שמעודד אותנו כל הזמן ודווקא עכשיו הוא במחאה". על הביקורת שהפנה טביב כלפי השחקנים, שרצו לקהל האדום אחרי הניצחון על מכבי חיפה בקריית אליעזר, אמר טועמה: "הרבה שנים לא שיחקנו כך בחיפה ורצינו לשמח את האוהדים שטרחו והגיעו עד חיפה וזה מגיע להם. הקהל של הפועל הוא נפלא, אני לא יודע מי צודק בעימות עם טביב ועד כמה אפשר לעשות סולחה בין הצדדים. אני כן יודע שהקהל רוצה לקבל הסברים וטביב לא נותן. התפקיד שלנו, של השחקנים, הוא לא להתעסק בזה ורק לשחק כדורגל. אני מקווה שהסכסוך ייפתר".

כאשר נשאל על ידי חברי הפאנל, מה הבעיות של השחקנים עם טביב, טועמה נפתח וחשף מעט ממה שקורה בחדר ההלבשה. "ברור שיש בעיות אבל אנחנו לא יכולים לעשות כלום, כל הפתרונות על טביב. השחקנים לא מרוצים ולכל אחד יש טענות, קחו לדוגמא את מהראן לאלה. הוא לא קיבל משכורת, איך רוצים שהוא יעלה על הדשא וייתן 100 אחוזים מעצמו כאשר האחרים קיבלו שכר והוא לא? זה לא הגיוני, זה לא יכול להיות".

"המקרה של שי אבוטבול הוא אותו דבר", המשיך קשר הפועל ת"א, "יש בעיות שלא נפתרות ובגלל זה הפועל נראית כמו שהיא נראית, אני לא חושב שרק הבעיות עם השחקנים הן המפריעות, אבל אם היינו מאוחדים אז היינו מועמדים לקחת אליפות והיינו נאבקים עם קרית שמונה".

טועמה המשיך והתייחס למערכת היחסים העכורה בין שחקני הפועל לבעלים. "האמת היא שאנחנו לא מדברים בכלל עם אלי טביב", הפתיע הקשר, "אנחנו לא רואים אותו, הוא לא מגיע לוולפסון ולא מדבר איתנו אחרי משחקים. רק אחרי הניצחון הקודם על מכבי חיפה הוא נכנס לחדר ההלבשה ולחץ ידיים לשחקנים. אני חושב שטביב מנותק מהשחקנים, כי אם הוא היה מקורב אליהם, מדבר איתם לבד, מנסה לעשות שינוי ומראה לנו שהוא אוהב אותנו אז הכל היה יותר טוב. שחקנים צריכים ליטופים, ככה זה".

המשבר הנוכחי עם טביב הזכיר לטועמה נשכחות ויחסים אחרים עם בעלים כמו מושיק תאומים ומוטי אורנשטיין. "הם אנשים מדהימים. מושיק תמיד היה בא לדבר איתנו אחרי המשחקים, הם היו מפרגנים ועוזרים לנו כל הזמן ולא משנה באיזה מצב היינו". כאשר נשאל טועמה לגבי ההשלכות לדבריו בתוכנית אמר: "אני לא יודע מה יהיה, זה גם לא מעניין אותי יותר מדי, אני כן מקווה שאם הוא יראה את הדברים הללו הוא יבין מה אנחנו מרגישים וייקח את זה כביקורת בונה".

גם המעבר שלא קרה של טוטו תמוז למונאקו, "תרם" למצב הנוכחי במועדון. "זה עוד אחד מהסיפורים ועוד תוספת למצב. לשחקן קשה מאוד לצאת מזה כי הוא כל הזמן חושב ויחשוב על הדברים שהפסיד שם, אני לא מי הרס, אבל זה פגע".

בסוף השנה יסתיים חוזהו של טועמה, שעדיין לא יודע מה יהיה איתו. "אני יודע שיש לי חוזה עד סוף השנה ואחר כך נראה", אמר אחד מסמלי האדומים ב-15 השנים האחרונות, "בשנה הבאה אני שחקן חופשי ואני לא פוסל לחזור לחו"ל לעוד שנה-שנתיים אבל נראה מה יהיה". ומה לגבי עתיד המועדון? "אני מאוד מקווה שלא יהיה פיצוץ גדול ושטביב יגיע ויעשה סדר, יקרב את הקהל אליו, וינסה לדבר עם השחקנים ויפתח דף חדש עם כולם. אני חושב שיעבור עוד הרבה שנים עד שהפועל תל אביב תחזור למה שהייתה בשנים האחרונות, בין היתר כי גם לא רואים שחקנים מהנוער שאפשר לבנות עליהם לטווח ארוך. אבל יחד עם זאת, ניצן שירזי הוא מאמן טוב מאוד ורואים את ההצלחות שלו בחודש האחרון. אני מקווה שהוא יביא שחקנים טובים שיעזרו למועדון הזה ואני מאחל לו הרבה הצלחה".

כמובן שאי אפשר בלי התייחסות לדרבי האחרון של העונה מול מכבי ת"א מחר (שבת, 20:00), בו כמובן טועמה לא יוכל לשחק. "אנחנו צריכים להגיע ולהילחם. אני מקווה שנוכל להחזיר קצת את החיוך לפנים של האוהדים שלנו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
בדרך כלל לכל בעיה יש פתרון
אצל טביב לכל פתרון יש בעיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 14:20 
לא נפתח ולא נעליים,
על כל שורת ביקורת יש שורת ליקוק של "יש לו את הפתרונות אני מקווה שהוא ידע לקרב את הקהל"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 14:22 
שום דבר מעניין, סתם עשו מעכבר פיל(אלא אם כן יש עוד דברים שלא נכתבו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
יש שמועות שטועמה לא יפתח בדרבי
בגלל הוראה של הראיס על הכתבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
צריך לשנות את הכותרת ל:
"שחקנים צריכים ליטופים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 14:31 
עאלק פותח פה על טביב.

הולך על קצות האצבעות. מפחד מהצל של עצמו.

מדבר ברמיזות. לא הולך עם אף ביקורת עד הסוף.

מנסה מדי פעם להשחיל איזו חנופה קלה לבוס
(הוא המנהל העליון, רק הוא יכול לפתור הכל),
משדר חוסר החלטיות וחוסר ביטחון בכל מה שהוא אומר,
לא אומר את האמת במלואה למרות שניכר בפנים שלו
שהוא מת להגיד אותה.

ראיון די מדכא, אני חייב לומר

אבל באיזשהו מקום אני יכול להבין אותו ואת שאר השחקנים
במצב הזה. הם כל כך נמצאים בין הפטיש לסדן של כל העולם ואחותו.
הם בסה"כ שחקני כדורגל שמקבלים שכר עבור החיים שלהם כספורטאים מקצוענים , שבאים
להתאמן, ובאים ביום המשחק ללבוש את חולצת המועדון ולהזיע למען הניצחון של הקבוצה.

הם לא אמורים להיות אלו שיעיפו את הבעלים של המועדון
שהם משחקים בשבילו. יש כל כך הרבה גופים אחרים שאמורים לעשות את זה
ולווסת את זה. לפקח על הנעשה בכדורגל, בקבוצות, בהתאחדות לשמור על שקיפות וטוהר מידות
אמורים לעשות- ולא עושים.

סלים לא אשם שהכדורגל בארץ מסריח מריקבון ומשחיתות, כל הדרך מיו"ר ההתאחדות, דרך בעלי הקבוצות,
וכלה בתקשורת האינטרסנטית שמסקרת אותו. ריקבון מוחלט.

מה הוא אמור לענות כשדביל כמו פרימו
או טיפש מוחלט כמו אלון מזרחי
שואלים אותו מה דעתו על הבנאדם ש (עדיין, איכשהו)
משלם לו את המשכורת או על התנהלות המועדון?

דיכאון, מה אני אגיד לכם

:cry:

נערך לאחרונה על ידי יוחנן בתאריך 23 מרץ 2012, 14:41, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 14:39 
"יעברו שנים רבות עד שהקבוצה תחזור למה שהייתה"

זה הדבר והמסר הכי חשוב בראיון.
לכן חשוב לקצר את הבעלות של הפסולת כמה שיותר.
הפסולת רוצה לעזוב, כל התפאורה כבר מוכנה.
נשאר רק דבר אחד.
להביא את המחליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 14:49 
ההר הוליד טועמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 15:14 
לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין את המסר של טועמה
המסר הוא חד משמעי
טביב רע להפועל
וכשהמסר משחקן פעיל
יש רק להעריך את טועמה.
מעניין מה טביב יאמר
"השחקן הוא רק קומץ מוסת"
ובכלל כל מי שיוצא נגד טביב
הוא משרת את המטרה שלנו
להעיף את טביב מהפועל

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 15:32 
danired כתב:
החוזה של סלים הוא ערבוב בין החוב שהיה להנהלה של מוני לבין השכר הלגיטימי, ברגע שהוא סרב להצעה של טביב בתחילת העונה הוא קנה לעצמו ONE WAY TICKET מחוץ להפועל, מוזר שהוא בכלל שיחק כמה ששיחק .

אם הזכרתם את ידין אז אני פשוט חייב להבין את העניין, הוא היה השחקן של טביב במועדון, הוא ודאגלאס היחידים שתמיד דיברו לזכותו של E.T, מאז שהגיע קשטן הוא נהיה מצורע, התירוץ של גודל החוזה שלו לא מקובל עלי, זה לא חוזה כזה מנופח, וסעיף היציאה שלו כזה מעליב שאני לא מצליח להבין (גם מזווית של נוכל) את ההיגיון.

זה רק מוכיח שיצא גדול. הלך עם האמת שלו, סירב לחוזה משפיל בידיעה שה עלול לקרקע אותו ובסוף הקבוצה הבינה שהיא צריכה אותו אם כי כצפוי לא קבלה אותו במיטבו.
מי יכול להיות במיטבו בתנאים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 17:06 
סמל אישי של המשתמש
התוכנית התחילה, לינק למעוניינים :
http://www.itoto8.com/iframe2/chanalname.html?eQBcK

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 17:14 
זה לא שטועמה הכין את הפרומו לראיון של עצמו, כך שלא ברור על מה האכזבה.
מה שכן, גם מה שהוא אמר שם מספיק בשביל לשרוף אותו סופית במועדון, אני מקווה בשבילו שייקבל בכלל שכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 17:36 
סמל אישי של המשתמש
סלים מדבר מילים באוויר. אין פה המון תוכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 17:50 
סמל אישי של המשתמש
עזבו שטויות.
הבחור האשים בפה מלא את אלי טביב במצב של הפועל השנה, ואף יותר מרמז שהיינו יכולים לקחת אליפות אם לא כל הבלאגן מסביב. בחיים לא שמעתי שחקן שאומר שהבעלים שלו מנותק מהמועדון ומהשחקנים, כולל שחקנים של הפועל חיפה.
אלי טביב נכנס פעם אחת כל השנה לחדר ההלבשה בשביל לחזק אותם. אין ספק שמדובר במנהל מעולה.
סה"כ סלים דיבר יפה מאוד, אל תשכחו שהוא עדיין שחקן פעיל בהפועל ולא יכול לצאת גלוי נגד מי שמשלם לו את המשכורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 18:07 
חותם לו על המשכורת.

את המשכורת משלמים לו אני, אתה ואלו שהגיבו לפניך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 18:17 
סמל אישי של המשתמש
אתם לא מבינים בראיונות פרובוקטיביים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 18:19 
סלים החזיר היום חוב שהיה לו אלינו.
אם ראינו כבר את משחקו האחרון בהפועל אז אני יכול להגיד שהוא עוזב את המועדון כשחקן שמזוהה עם הפועל וללא שום כתם, סיפור הלוזונים נמחק כבר בעונת שום-לוין וסיפור הבריחה לליאז נמחק עכשיו.

סלים טועמה סלים אנחנו אותך אוהבים :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 18:20 
kobster כתב:
עזבו שטויות.
הבחור האשים בפה מלא את אלי טביב במצב של הפועל השנה, ואף יותר מרמז שהיינו יכולים לקחת אליפות אם לא כל הבלאגן מסביב. בחיים לא שמעתי שחקן שאומר שהבעלים שלו מנותק מהמועדון ומהשחקנים, כולל שחקנים של הפועל חיפה.
אלי טביב נכנס פעם אחת כל השנה לחדר ההלבשה בשביל לחזק אותם. אין ספק שמדובר במנהל מעולה.
סה"כ סלים דיבר יפה מאוד, אל תשכחו שהוא עדיין שחקן פעיל בהפועל ולא יכול לצאת גלוי נגד מי שמשלם לו את המשכורת.

אם הבעלים נכס לחדר הלבשה זו שכונה, אם לא נכנס : גם?
טועמה דיבר לעניין. מכאן ועד ל"פותח פה על טביב" המרחק רב מאד.
שחקן כדורגל מקצוען לא אמור להתייחס בפומבי לגבי מעסיקיו. מה עוד שטועמה, עד כמה שאנו יודעים, לא קופח מבחינת תשלום שכרו. אולי זה "נחמד" ביחס לאוהדים שמוחים אבל שחקן תחת חוזה צריך להתמקד במה שהוא יודע, לשחק כדורגל נטו. אם יש לו טענות או השגות לגבי קיום ההתחייבויות החוזיות, יש לאן לפנות וזה לא לתקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 18:35 
לא קופח? רק רצו לבעוט אותו לפ"ת ולקצץ את השכר, אתה צודק מושיקו, שחקן צריך להיות רובוט כמוך. כמו שכבר טענת בעבר, לא מתאים ל - שי / זהבי / השלם את החסר, הם יכולים לעוף מהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 19:09 
chimpfive כתב:
לא קופח? רק רצו לבעוט אותו לפ"ת ולקצץ את השכר, אתה צודק מושיקו, שחקן צריך להיות רובוט כמוך. כמו שכבר טענת בעבר, לא מתאים ל - שי / זהבי / השלם את החסר, הם יכולים לעוף מהפועל.

משליכים לעולם הכדורגל את התפיסה החברתית לגבי מעמדם של שכירים. מה לעשות ששחקני כדורגל ברמה של טועמה (שחקן יחסית בכיר במושגים של הכדורגל הישראלי) רחוקים מלהיות מנוצלים. אכן טועמה סירב לעבור נגד רצונו למכבי פ"ת ולא עבר. בעברו כבר הוכיח שתמורת שכר הנכון כן היה מוכן לעבור. כעת, עדיף ששחקננו יתמקדו בלנצח בדרבי. אם יש כאלה שמקופחים מבחינה חוזית , יש להם לאן לפנות. לא לתקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 19:12 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
לא קופח? רק רצו לבעוט אותו לפ"ת ולקצץ את השכר, אתה צודק מושיקו, שחקן צריך להיות רובוט כמוך . כמו שכבר טענת בעבר, לא מתאים ל - שי / זהבי / השלם את החסר, הם יכולים לעוף מהפועל.

מתנצל מראש על הפניה.
אני לא מכיר את מושיקו מיחוץ לפורום ,אבל בשביל מה העלבונות האלה ? מה הם מוסיפות ?
לדעתי אפשר ורצוי להתווכח אבל ראבק בשביל מה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: